Workshop zielsliefde- Alles over tweelingzielen & Soulmates

Wil je alles weten over tweelingzielen? twijfel je of je zelf je tweelingziel ben tegen gekomen?

Of is het toch een soulmate? en dan...wat is er nodig? wat moet je precies met de verbinding aan en wat vertelt het over jou.

Hoe pak je dit nou aan?

 

Herken je jezelf en jullie relatie als een ellenlang patroon wat maar niet blijkt te stoppen. Gevoel erin vast te zitten en niet los te kunnen komen?

Hoe werkt dit nu allemaal? en waarom gebeurd er wat er gebeurd? allemaal vragen die veelvuldig worden gesteld.

 

Is het de ware liefde? is er een toekomst? en zo ja/nee wat kunnen we eraan doen om het verdraagzaam te maken? wat is er nodig? en hoe je doe je dat nu allemaal?

In deze workshop komt alles aan bod; de dynamiek van het claimen versus wegrennen, karmische verhalen,telepathische verbinding maken, het doel van separatie periodes, karmische relaties, energetische partnerschap, seksuele energetische ontwaking en alles wat er ook maar gebeurd in deze verbindingen, maar ook oplossingen.

Ik vertel je vanuit mijn ervaring hoe ik een harmonische vriendschap met mijn tweelingziel heb mogen bereiken binnen anderhalf jaar healing. En ik vertel je graag hoe je dit zelf kunt doen, samen of alleen.

Ook gaan we met z'n allen energie voelen en kijken wat daarin gebeurd en ik geef iedereen een stukje mee om thuis mee verder te werken. Het is een interactieve workshop

 

In deze workshop leg ik alle basisprincipes uit en hoe het in de basis in elkaar zit. Als je deze workshop al eens gevolgd hebt is er ook nog een verdiepende workshop die dieper op de theorie van de stof in gaat en de helingen.

 

Iedereen is welkom, opgeven is noodzakelijk. Dit is ook geschikt voor therapeuten die meer over tweelingzielen willen leren over hoe er in de praktijk mee om te gaan.

 

 

 Na deze workshop twee keer te hebben gegeven gereviseerd naar een nieuw en uitgebreid concept met alle onderstaande onderwerpen. Ervaringen van lotgenoten die al een tijd langer door mij begeleid worden en een Sjamanistische zielreis ter afsluiting

 

- Ontstaan van tweelingzielen

- Verschil tweelingziel/soulmate

- Verschillen zielverwant, diepe scheppingssoulmate, verwanten

- Werking van een zielengroep

- Telepathie ontvangen en gebruiken doel en werking

- Karmische lessen oplossen

- Seperatiefase en zijn doelen

- Karmische partners doel/omgang

- Doel en zielsmissies

 

Verder zitten er diverse oefeningen in de workshop waarin je zelf aan de slag gaat met jullie gezamenlijke krachten en het openen van de telepathie.

Tot slot ontvangt iedere deelnemer nog een mooie reis om de antwoorden te bewerkstelligen en een mooie aanbieding voor in de praktijk.

 

De duur van deze workshop is een hele dag

 

Kosten: 125 euro inclusief boekje

Wordt gepland per zomer 2021