Workshop 4e,5e,6e dimensie

In deze dag-workshop duiken we in de wereld van de 4e dimensie, 5e dimensie en 6e dimensie.

Met overledenen kunnen praten en daar mensen mee kunnen helpen is natuurlijk een mooie gave, telepathisch kunnen praten met een tweelingziel en soulmate natuurlijk ook, maar daarbij is het ook belangrijk dat we onze gidsen vanuit de hogere rijken leren kennen. Alle drie deze onderwerpen komen in deze workshop aan bod, maar ook hoe je veilig verbinding legt en hoe weet je nu zeker wie je aan de lijn hebt?

 

Deze dag is een vol programma vol oefeningen waarin ik je leer zuiver verbindingen te leggen met al deze vormen van communicatie. Het is dus ook een interessante workshop voor soulmate connecties om hun gaven volop te leren gebruiken. En natuurlijk gaan we ook op elkaar oefenen. Zuiverheid is echt een uitgangspunt voor deze dag en ik leer je dan ook om jezelf optimaal te beschermen en hoe je op een goede manier met deze energieeen kunt gaan werken zonder twijfels en zonder dat er dingen misgaan met ongewenste entiteiten. Dit alles en nog veel meer zodat je je gaven optimaal leert gebruiken.

En ook als je nog niet wie je gidsen zijn of je twijfelt aan wat je hoort en voelt, ben je van harte welkom om te leren met hulp van anderen om je spirituele gaven te ontwikkelen.

 

Nog geen nieuwe data bekend.