Informatie avond Zielheling-Traject


Al een klein jaar loopt dit mooie project nu en stapje bij beetje sluiten zich steeds meer mensen aan die bereid zijn te leren zichzelf te helen, de tweelingziel te helen, de soulmate te helen en hun eigen energie nog efficienter willen leren transformeren zonder ellenlang en herhaaldelijk in dezelfde patronen te willen vallen.

Vaak beginnen deze mensen na enkele healingen in de praktijk onder begeleiding van mij aan hun reis tot uitzuivering van de ziel.

 

Vanaf januari 2019 wil ik graag meer informatie over deze opleiding en begeleiding geven. 

Wat is de inhoud? wat zijn de voorwaarden? en waarom zit het zo in elkaar?

Het is een vrij unieke opleiding met een op een aandacht waarin de volle tijd aan jouw proces wordt besteed om er voor te zorgen dat je zo vloeiend mogelijk door kunt stromen en in je missie kunt komen en je werk kunt doen.

 

Dit traject gaat algeheel over ziel zuivering en hoeft niet perse voor tweelingzielen te zijn. In deze opleiding worden allerhande tools aangereikt om jezelf in alle lagen en dimensies te helen, je karma sneller te doorzien en meer inzicht in jouw huidige leven te krijgen. Naast inzicht krijg je ook tools om dingen daadwerkelijk te veranderen, je krijgt eigenlijk alles wat je nodig hebt om vrij van het "oude tijdperk" te komen.

Meer informatie via www.tweelingzielenhealing.nl 

 

Deze dag zal plaatsvinden in Januari in de prakijk in Hoorn. Aanmelden noodzakelijk, datum volgt zo spoedig mogelijk.