Geleide meditatie avond


Vanaf januari 2019 gaat er een nieuw tijdperk van start, zo ook in mijn praktijk.

Een avond in de week zal ik in deze ruimte een meditatie avond gaan organiseren. Iedereen die behoefte heeft aan een baken van stilte mag zich aansluiten.

Er wordt vanaf het begin letterlijk stilte geacht in de ruimte, het eerste deel van de avond is gericht om ons hoofd stil te krijgen. Na de eerste meditatie volgt er een tweede na een pauze, daarin wordt een stuk heling voor iedereen gedaan. Soms wordt de meditatie instrumentaal ingevuld (soms ook met muzikale gasten), soms door mij zelf, soms met mantrazingen en andere momenten weer met een leuke opdracht in de meditatie. Kortom afwisseling in de avonden en altijd een nieuwe verrassing. 

 

Er zal in mijn digitale agenda een planning te vinden zijn waarin je je kunt aanmelden. Ook zal ik strippenkaarten beschikbaar stellen voor een bepaald aantal keer. Prijs per sessie zal ongeveer €10,- per avond zijn, leerlingen en clienten die een traject lopen zullen korting krijgen. Opgeven zal noodzakelijk zijn, wel ben je vrij om elke week te bepalen of je wel of niet komt. Het wordt een vrij systeem. De avonden zullen ongeveer 2,5 tot 3 uur duren.

 

Binnenkort meer informatie hierover, de dag in de week wanneer dit zal plaatsvinden wordt nog nader bepaald.

Hopelijk tot dan!