Tweelingzielen & Soulmates


Ten eerste, welkom bij In Licht & Kracht.

Mijn specialisatie is dus Tweelingzielen & Soulmates, steeds meer mensen krijgen te maken met deze fenomenen die een enorm transformatief proces in gang zetten.

Het is voor de hogere, wijze, oude zielen een bijna onvermijdelijk proces, steeds meer mensen zullen de komende jaren hiermee te maken krijgen. Ik ben al snel tot de conclusie gekomen, dat alle ervaringsdeskundige/lichtwerkers nooit allemaal een op een iedereen tegelijk kunnen helpen.

Deze tijd vraagt daarom om creatieve en aangepaste mogelijkheden voor de volgende golf. Ik zelf kan de aanvragen die ik krijg ook niet meer aan.

 

Ik kan op dit moment geen mensen aannemen persoonlijk. Het is ook mijn taak om uit te dragen hoe men zichzelf en de connectie kan helen. Ik ben momenteel bezig om een boek te schrijven om daarin alles wat krom is recht te zetten over deze connecties, die ik beide ervaar en mensen in de praktijk help met deze zelfde constructies.

Aan dit boek verbonden zal een leermodule komen waarin iedereen die in het begin van deze processen zit begeleid wordt in de omgang en heling tijdens dit proces, wat een heel eigen karakter heeft.

Ik kom zelf ook terug op bepaalde dingen die ik dacht die waar waren, maar niet waren. Ik heb een zeer intensief proces gehad vanaf 2015/16 tot nu en ben momenteel alles aan het herzien, wat heel belangrijk is voor ik het verder kan uitdragen.

 

Vanaf dit jaar ben ik mensen aan het opleiden om werk van mij op te vangen, dus ik vraag geduld voor wie hulp willen. Vanaf september 2021 gaat dit zoetjes aan van start. De leermodule hoop ik eind dit jaar rond te hebben. Ik ben zeer consequent in wat ik uitdraag maar ik wil ook zeker zijn dat het klopt en dus zuiver is. Dat vraagt zorgvuldigheid voor ik het online zet.

 

Voor wie net in dit proces stappen wil ik graag eerst naar mijn blog verwijzen via deze link. Hier vind je alles omtrent tweelingzielen en soulmates, hoe de connecties zich onderscheiden en wat het is en hoe ermee om te gaan en wat je zoal tegen komt. Ik raad je aan om daarmee te beginnen en tot je te nemen om dat in principe alles wat je tegen komt vernoemd wordt.

 

Verdere verwijzingen worden hier binnenkort ook vermeld naar verdere hulp als je een afspraak wilt maken.

Tot september hou ik rust en ben ik niet bereikbaar voor consulten of intakes.

 

Liefde, Licht & Kracht