Dialoog van een tweelingziel

Mijn tweelingzielproces is ten einde, al een tijdje inmiddels, ik ben thuisgekomen in mijn eigen compleetheid. Ik voel me goed en zit zeer lekker in mijn vel.

Ik ben een gelukkige vrouw die vanaf vanaf haar eerste bewuste moment met de tweelingziel, wat 1 januari 2016 is geweest alles heb geheeld wat er viel te helen.

Dankzij IET (engelentherapie) in mijn eerste jaar van Maria Henkes  heb ik in zeer snelle tijd al veel mogen leren en zien wat er allemaal gebeurd in een tweelingzielproces.

Daarna werd ik als vanzelf het Sjamanisme in geduwd en kwam terecht bij Arlette Hoffman , zij heeft mij geleid door via het medicijnwiel en op mezelf diverse trance reizen toe te passen en daarmee mijn eigen zielstukken kon gaan ophalen. Dit allemaal tijdens mijn eerste opleidingsjaar als Sjamaan. Inmiddels ben ik ingewijd Sjamaan en verzorg ik zelf voor andere tweelingzielen helingen tot zelfheling en leer ik mijn clienten door middel van het medicijnwiel zichzelf te helen. Inmiddels heb ik me ook toegewijd tot het geven van transformaties, zie meer informatie hierover op deze pagina.

 

Ik heb tijdens mijn proces veel geleerd door vooral zelf te ondervinden en te onderzoeken, te voelen maar ook door goed te luisteren naar wat de andere kant mij te vertellen had.

Van daaruit is een dialoog ontstaan, een dialoog van een deel van wat er in ons beide om ging, deze dialoog is in mijn laatste gedichtenbundel In Kracht tot stand gebracht.  Dit boek is te verkrijgen via: https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=8170

 

Ik en mijn tweelingziel zijn inmiddels van elkaar gescheiden goede zielemaatjes, soms is er nog telepathisch contact. Onze missie moet nog beginnen, maar de heling aan mijn kant is volledig.

 

Ik heb tijdens mijn proces zeer veel geschreven, de diepe liefde gaf mij zeer veel inspiratie. Het laatste boek in Kracht is een uiting van mijn innerlijke dialoog met hem, in de tijd dat onze liefde het grootste was en alles in de 5e dimensie plaatsvond. We hebben een heerlijke tijd samen gehad, dit boek is een afsluiting van een periode vol pijn en verdriet maar tegelijkertijd enorm veel liefde onderling tussen ons twee. Het is een naslagwerk vol bezieling in de diepste diepte die ik toen beleefde.

 

Dichten deed ik als kind al, ik heb onlangs gedichten terug gevonden vanuit mijn tienertijd. Ik was zelf verbaast over de wijsheid die er in weerklonk, Enkele van deze vroegere gedichten zijn verwerkt in mijn gedichtenbundel In Licht. Het is een verzameling van ongeveer tien levensjaren (17 tot 27 jaar) en de gedichten die aan het begin van mijn tweelingzielproces zijn geschreven (het eerste half jaar 2016). Eigenlijk begon mijn proces 2014/2015 al, alleen was ik de meest onbewuste van ons twee. In die tijd.

 

 

Naast dichten, was ik ook al enorm spiritueel als puber. Ik heb rond mijn tiende jaar al een soortgelijk proces als een tweelingzielproces doorgemaakt met iemand anders waarmee ik toen al een zielenband voelde, ik heb een half jaar afscheiding van haar gevoeld omdat ze ergens anders heen ging verhuizen. Ik heb dat half jaar toen al elke avond in verdriet gezeten en zitten huilen. Ik begreep maar niet waarom het zo'n pijn kon doen. Ik heb met haar iets afgesloten rond mijn vijfentwintigste jaar, op mijn achtentwintigste begon het proces met mijn tweelingziel en ik ben nu 33 geworden. 

Ik voel me vaak al alsof ik al drie levens heb geleefd. (of 3000)

 

In mijn tweelingzielproces heb ik mijn maatje, mijn pony moeten inslapen wegens een hele erge ongeneeslijke ziekte toen hij niet meer uit de put kwam. Mijn partner van toen heeft me verlaten en ik heb veel meer gevoel gekregen van de situatie tussen mijn ouders. Het besef nooit echt een vader te hebben gehad, maar mijn moeder ook niet goed gezien te hebben en zij mij niet, waren ook dingen waar ik tegenaan liep.

Inmiddels ben ik er ook achter dat ik nooit ben gerespecteerd of op waarde geschat ben door een man, geen van mijn voorgaande partners heeft mij ooit echt gezien in mijn waarde, mijn familie ook niet.

Inmiddels is dat qua energie allemaal goed, na mijn tweelingziel een zielsmaatje tegen gekomen. Een prachtige man, maar helaas op dat moment verkeerde hij nog in te veel pijn om het blijvend met mij voort te zetten. Dit proces, nog dieper als ooit met mijn tweelingziel was, loopt nu in een afrondingsfase waarvan ik de tijd niet weet. Ik weet wel dat hij mij nooit iets heeft verweten en altijd gerespecteerd heeft en weg ging omdat hij mij niet wilde schenden. Het deed ontzettend veel pijn, maar ik ben nu aan het einde van al deze reizen.

Dit betekend niet dat ik nooit meer heling nodig heb, want natuurlijk blijven er dingen zijn, je moet tenslotte groeien. Dankzij deze beide mannen heb ik de mooiste dingen neer kunnen zetten en is mijn geloof, kracht en vertrouwen letterlijk eindeloos geworden.

 

Naast mijn kwaliteit om inmiddels alle vormen van duisternis te kunnen onderscheiden, werk ik zeer nauw samen met 'onze voorouders' en kan daardoor zeer gemakkelijk in 'de tijd reizen' en door dimensies heen zien. Vorige levens zijn een specialiteit en passie van mij geworden, zeker na wat dit zielemaatje mij gegeven heeft.

Van de Bijbel naar Atlantis, Jeshua en apostelen en priesters/priesteressen, dankzij hem ben ik daar naar gaan kijken. Ik trok alles wat hij zei in twijfel, ik trek alles terug wat ik in twijfel nam, want het is allemaal wel degelijk waar. Alles heeft verband met elkaar, het is een stuk ontwaking waar ik velen van ons nog in zal begeleiden.

 

Ik weet dat hij door een hel gaat en de hel heeft gezien, ik respecteer hem daarom des te meer. Van hem houden doe ik ook alleen maar meer. Hij is dan wel geen heler als ik, maar wel een aanvulling op mijn verdere leven. Wat hij heeft gezien is niet wat ik heb gezien, en dankzij mijn lieve toenmalige tweelingziel ben ik voorbereid geweest op deze man. Ik wist niet dat liefde zo diep kon zijn.

 

Omdat alles altijd zo heerlijk door elkaar loopt bij mij en mijn boeken zijn onder gesneeuwd onder mijn werk wil ik ze nu even extra onder de aandacht brengen, ze verdienen meer aandacht. Ik denk namelijk zelf dat mijn werk enorm onderschat wordt.

 

Beide gedichtenbundels zijn te verkrijgen via Boekscout. Klik op de titel met prijs om naar de pagina te gaan.

In Licht €15,45

In Kracht €16,99

 

Uitzonderlijke dank in mijn ontwaakproces gaat naar;

Arlette Hoffman mijn elder en opleider

Gerrie voor de eerste duwtjes de ellende in,

Thomas voor zijn oneindige liefde voor mij en

Maria Henkes die mij door het eerste jaar heen geholpen heeft.

 

En:

Al mijn volgers, en clienten die mij elke dag weer de kracht en liefde geven en vertrouwen op mijn kunde en kennis. Het blijft mij verbazen waar ik toe in staat ben, mede door jullie. Daarnaast ook jullie geloof in mij blijft mij steeds meer geloof in mezelf geven waardoor enorme groei mogelijk is.

 

Zonder jullie had ik dit nooit bereikt, echt dat was onmogelijk geweest. Ik hou van jullie.

Tijd om dit onbeschreven boek opnieuw te schrijven wat binnenkort gaat gebeuren... ik ben nog lang niet klaar met schrijven.

Dankjewel allemaal lieve mensen!

 

Tijd voor een nieuw leven is nu aangebroken.

 

www.inlichtenkracht.nl