Transformatiehealing 2020


'De sleutel tot het openen van het hart, is het volledig doorlopen van transformatie'

 

Toch wel enigzins met trots nu in mijn leven het tij keert van; 'altijd tegen dezelfde muren op lopen', dezelfde reacties krijgen van mensen om me heen', altijd het gevoel te hebben gehad dat alles tegenzat en ik nergens doorheen kon komen, gevoel te hebben gehad dat geluk nog een lang pad te lopen was.

 

Hebben deze healingen voor mij een deur geopend naar het daadwerkelijk inzicht krijgen in mijn leven. Naar het daadwerkelijk kunnen doorlopen van mijn negatieve karma's van mezelf en met anderen om me heen. Door het letterlijk ervaren van exact dezelfde gebeurtenissen in mijn leven (Groundhog day) kon ik de situaties herkennen en keren. Het letterlijk vanuit een hoger perspectief mijn leven kunnen ervaren en inzicht krijgen in de "fouten" die ik maakte hebben er voor gezorgt dat ik sneller uit mijn zwaarte kon komen, het leven algeheel lichter ervaar en mijn eigen scheppingskracht leer zien en ervaren. Betere connectie met mijn gidsen en die van mijn clienten en bovendien ben ik nu in staat dingen makkelijker los te laten en vanuit meer kracht en vertrouwen in mezelf mijn healingen te geven. Maar ook in het dagelijkse leven op mensen te reageren. Door het snelle overzien van je eigen patronen en leven en levens, wat tevens een symptoom is van deze healing ben je sneller in staat dingen synchroon te maken in je leven en alles gelijk te laten lopen.(wat nodig is om volledig heel te worden op zielniveau) De eerste helft van dit proces is pittig maar op de helft wordt de energie al veel lichter en keert je alles ten goede. Het ego wordt volledig losgelaten en je bent beter in staat het leven te overzien en er een goede draai aan te geven, je laat het mens-zijn los om volledig vanuit 'spirit' ofwel je ware zelf te reageren op de wereld om je heen. Daarmee wordt alles lichter, ook de karma's die je nog wel moet doorlopen, je kunt er beter mee omgaan.

 

Inmiddels heb ik zelf dit proces algeheel afgerond en toestemming deze healingen door te geven. Deze zijn ontwikkelt door mijn Elder Arlette Hofmann en gebaseerd op sjamanistische riten en healingen en in 2019 ontwikkelt en daarmee aangepast op deze nieuwe energieeen.

 

Dit traject bestaat uit 12 maanden en 13 riten (Sjamanistisch gezien zijn er 13 manen in een jaar en de transformatie bestaat uit 13 fases) waarin je per sessie drie healingen ontvangt >>(Schepper- Aarde- Maan / ofwel Vader-Zoon-Heilige geest/ofwel Vader zon - Moeder aarde- Grootmoeder maan/ Benedenwereld-Tussenwereld-Bovenwereld- Heilige-3-eenheid) De healingen zijn afgestemd op de ziel, de geest en tot slot het DNA en dus het fysieke lichaam.

 

Naast de sjamanistische inslag heeft het ook vanuit het oude Egypte en Atlantis invloeden. Deze technieken zorgen er voor dat de processen optimaal doorwerken en ook vast blijven zitten in het energetische systeem, zodat je ze volledig kunt uitwerken. En juist dat oude wat je mag loslaten ook daadwerkelijk tot uiting kan komen zodat je het ook echt volledig kunt loslaten zonder dat er resten in je systeem blijven hangen bijvoorbeeld.

 

Hiermee wordt alles meegenomen in het proces en ben je ook fysiek in staat je leven opnieuw te beginnen. Door de DNA terug te brengen naar de oorsprong  wordt je verlost van alle conditioneringen die je niet meer dienen. Deze sessies vinden eenmaal per maand plaats en het  kan nodig zijn om tussen twee ontvangsten in nog gewone consulten af te nemen om de dingen die naar boven komen weg te halen waar gewenst of wanneer het heel zwaar is.

 

Je komt in een whatsapp groep met anderen die dit traject ook lopen om steun aan elkaar te hebben en er is begeleiding van mij bij in als je het heel zwaar hebt.

Wie hieraan begint moet het af maken, halverwege stoppen niet mogelijk omdat alle healingen met elkaar verband hebben en weer een ander deel van je aanpakt. Ze doen precies wat je als persoon nodig hebt, dus iedereen ervaart het anders.

 

Het is een pittig traject en niet iedereen is hiervoor geschikt. Daarom kijk ik eerst goed of je in staat bent dit meteen te doen, als er nog te veel problematiek is dan is het aanbevolen om te starten met een ander traject als voortraject om je eigen problematiek eerst te healen en de grootste angel eruit te halen alvorens we met deze healing starten. Uiteindelijk aan het einde van een traject is dit een toefje op de taart, het cadeau na al je harde gedane werk.

 

Onderstaande documentaire toont wat er gebeurd is waarom ons DNA veranderd is

 

*Mensen met gevoeligheid voor psychoses en die psychoses in het verleden gehad hebben en/of op zware medicatie lopen zijn bij voorbaat uitgesloten van dit traject.

 

Duur: 12 maanden

Kosten: 60,50 euro per sessie van ongeveer 2 uur per keer.

Korting op extra sessies van 20 euro

Maximaal 4 weken tussen de sessies.

 

Mocht het financieel lastig zijn is het mogelijk een regeling te treffen.

Niks mag jou transformatie in de weg staan.

 

Je kunt na het doorlopen van dit proces ook zelf deze rituelen leren doorgeven door middel van de bijbehorende opleiding die per 2021 start.

 

 

 INSCHRIJVEN