School voor Verlichting

Sinds 2016 wist ik het al, maar het was de tijd nog niet. Sinds 2020 is alles veel duidelijker geworden wat mijn richting nu is.

 

Het is mijn taak om healers op een spirituele manier aan het werk te krijgen, op te leiden en te verlichten.

 

Maar daar buitenom bevat het doorleven van de transformatie enorm veel levens 'Theorie', de transformatie is niets meer of minder dan een alchemistisch proces tot 'Het hoger zelf'. Al vroeg in mijn eigen leven (rond mijn 12e) begon ik dat proces al 'te zien' en te begrijpen. Mijn specialisatie is niet zonder reden transformatie en tweelingzielen en soulmates, het zit boordevol levenslessen en theorie over de algehele schepping van leven en liefde, wat feitelijk eender is.

Ik begrijp dat ik vanwege mijn jonge leeftijd er vroeg bij ben, mijn ziel is dan ook oud en hier voor de laatste keer. Ik weet dit al sinds mijn geboorte, ook dat ik geboren ben voor iets groters.

Naast mijn indianenroots die ik terugvind in mijn weg is begrip van hoe het leven werkt, altijd al passioneel op de vlakte geweest. Ik heb als taak mijn diep wetende kennis over te dragen en hoe kan dat mooier dan mensen dit allemaal te leren?

 

Startend met een online programma voor tweelingzielen om makkelijker het proces van jezelf te gaan zien en begrijpen en karmische cyclussen herkennen, wat ik verwacht de zomer van 2021 te lanceren wil ik daarnaast ook Cursussen en workshops voor healers en therapeuten over tweelingzielen gaan geven. Verder zal ik diverse workshops van eerder gebruiken en is het mogelijk op modulebasis de hele opleiding tot verlichting te volgen. Daarin krijg je verdieping in alles wat 'het leven' is en de benadering vanuit 'oude leer', de droge theorie en daarnaast is het via de Transformatie mogelijk de theorie gelijk in de praktijk zelf te ervaren. Ik verwacht de opleiding 'Verlichting' per 1 januari 2022 te lanceren.

 

Telepathie is onlosmakelijk verbonden met het 'AL'  maar ook communiceren met gidsen of met dieren, of overledenen of het geven van een reading. Dit is allemaal om nieuw komende healers te laten ondervinden waar hun kracht ligt en ter ondersteuning van de start van de praktijk. Ook zal er naast de transformatie en het leren ervan een theoretische module ontwikkelt worden om alles wat je leert in de praktijk, de theorie ervan te gaan zien. Als je namelijk begrijpt hoe het werkt kom je er veel makkelijker doorheen, maar ook voor mensen die het niet doen, ik weet dat veel mensen, vooral ouderen vaak geinteresseerd zijn in de theorie van het leven. Het is een pittige les psychologisch denken en spiritueel berederen en begrijpen.

Deze school in opbouw vertegenwoordigt een opstap naar 'De Nieuwe Wereld' die we straks samen mogen ontwikkelen. Ook wil ik de mogelijkheid bieden voor diverse getransformeerde die hun pad gevonden hebben om hun missie uit te dragen door middel van trainingen, workshops, lezingen en geven van hun expertise. Dit is een platform en een plek voor iedereen.

 

Deze school is bedoelt voor iedereen die zich geroepen voelt zijn boodschap uit te dragen, begeleiding naar de eigen praktijk en coaching tot algehele verlichting in alle mogelijke vormen.

Binnenkort zal alles te volgen zijn via een platform (ik hoop op de website). Stap voor stap zal ik mij bezig houden met het opbouwen van deze missie.

 

De website is nog volop in aanbouw, net zoals de eerste debuut training voor tweelingzielen.

Ik heb er zin in!

 www.school-voor-verlichting.nl

Opleiding 'Verlichting' compleet per eerste kwartaal 2022 - ongeveer

Inclusief diverse losse modules en workshops op diverse thematiek

 

2/8/2021 De cursus negatieve energie verwijderen is online via de School voor verlichting