Dimensie healingen


Wie wil dat nu niet?  minder hard tegen problemen aan lopen wanneer die er zijn, niet meer keihard in je kern worden geraakt als iemand (denkt) je kwetst en gewoon vrij zijn van wat de buitenwereld van je denkt. Neutraal in de reactie blijven en jezelf los voelen te staan van deze wereld, die ons meestal zeer veel pijn doet.

 

Het is geen garantie dat er geen uitdagingen meer voor je zullen zijn en het maakt je niet los uit de lessen die je hebt te leren. Wel toont het je waar dingen telkens misgaan en we kunnen die dingen samen doorzien en gaan opruimen.

Bij Dimensie healingen die ik met het medicijnwiel geef maken we wegen vrij zodat je je leven op een andere en meer zuivere manier kan gaan invullen. Het is geen garantie tot 'compleetheid' maar het draagt zeker een steentje bij in de weg daar naartoe. Het is in principe geschikt voor iedereen en je loopt het wiel samen met mij af onder mijn toeziend oog. We ruimen je verleden trauma op, we strijken het heden glad en plaveiden daarnaast ook een toekomst zodat dit minder heftig verloopt.

Door deze healing zal je sneller tot je karmische lessen komen, makkelijker gebeurtenissen in je leven kunnen loslaten en het draagt bij aan het loslaten van  bepaalde angsten en het maken van bepaalde beslissingen in het leven die je moeilijk kunnen liggen.

 

Waar nodig wordt deze tijdlijn opschoning gecombineerd met andere healingen wanneer er bepaalde problemen komen boven drijven.

Dit zijn intensieve sessies van twee uur per keer, je kunt kiezen om snel te gaan en eens per twee weken een sessie te doen, voor sommige mensen is een enkele keer in de maand intensief genoeg.

Ik gebruik deze methoden ook voor tweelingzielen maar het is in principe geschikt voor alle lichtwerkers en mensen die zich willen losmaken uit hun huidige problematiek ongeacht waar dit in ligt.

 

Hiervoor zijn pakketten beschikbaar, deze pakketten mogen vooraf betaald maar ook per deel. Je kunt er voor kiezen om eerst alleen je verleden op  te ruimen (en daarbij veranderd er in het heden ook al eea) maar je kunt ook gelijk gaan voor verleden/heden en toekomst.

Voor de laatste staan in principe zes maanden maar dit gaat vanuit een enkele sessie per vier weken, het brengt een intens proces van inzichten op gang en ik hou altijd rekening met jou capaciteit. Je kunt zes maanden dus ook in drie maanden doen, net wat jij aan kan. Hou er ook rekening mee dat we ook andere dingen tegen kunnen komen die er juist weer voor kunnen zorgen dat het wel weer langer duurt, opruimen betekend ook echt opruimen. Wat er ook naar boven komt.

 

De eerste sessie is altijd eerst een kennismaking sessie en we kijken dan samen waar jij in je proces zit en wat je nodig hebt en wat raadzaam is in jou geval. En daarop zullen de sessies altijd persoonlijk worden aangepast, er is geen vastomlijnd plan. Je krijgt altijd wat je op dat moment het hardste nodig hebt.

 

De pakketten zijn te vinden in de agenda. En dien je in te plannen als zodanig wanneer je deze healingen volgt.

Voor vragen mag je altijd mailen en tijdens het proces ben ik ook altijd bereikbaar voor je als er problemen zijn.

 

 

 

Het wiel balanceert jou evenwicht terug naar de oorsprong
Het wiel balanceert jou evenwicht terug naar de oorsprong