Tweelingzielenreading


Waar ik in een gewone reading jouw proces belicht en helderheid geef in je leven. Ga ik bij een tweelingzielreading heel anders te werk. Ik licht de situatie uit door naar twee zielen te kijken en naar hun uitgestippelde pad. Dit is een zeer uitgebreide reading waarin ik communiceer met de zielen en gidsen van beide partijen. Deze reading neemt ook zeker de tijd in van een gewoon consult van ongeveer twee uur. Ik kijk zorgvuldig en zuiver naar twee mensen, ik zal je geen toekomst voorspellen omdat deze aan keuzes van twee mensen onderhevig is. Wel licht ik twee processen uit en geef handvatten en als je wilt voor twee!

Ik vertel wat er nog nodig is om twee zielen vrij te krijgen, je krijgt uitgebreid advies over jullie levensvisie samen. Ik vertel je niet of hij/zij de ware is. Wel of er lichtwerk is en of dat een plan van samen is of niet, ik mag niets vertellen over een toekomst maar ook geen verwachtingen kweken over jullie plan. Ik heb de ervaring dat het hierdoor juist meer vastgehouden wordt in plaats van losgelaten, daarom kies ik er voor om dat niet te doen. Dat is zuiverder en beter te verwerken voor beide partijen.

 

Deze reading kan worden aangevraagd voor tweelingzielen, maar ook soulmate relaties of gewone liefdesrelaties. Ik kan je vertellen waarin jullie samenzijn ligt, wat de bedoeling is en wat jullie samen mogen gaan leren.

Je kunt deze reading gebruiken om te zien in wat voor situatie jouw relatie zich bevindt en of het de persoon is waarbij je kan blijven of dat er een ander doel ligt in jullie relatie.

 

Mijn reading werk is gebaseerd op het 'zien' van karma en voelen wat de paden van mensen zijn. Door mijn eigen tweelingziel en soulmate relatie heb ik geleerd te begrijpen wat het doel dient van bepaalde liefdespartners. Eigenlijk kan ik overzien wat jullie samen hebben te doen en dat kan een relatie heel inzichtelijk en begrijpelijk maken. Mijn ervaring is dat alle liefdesrelaties die wij hebben altijd gebaseerd zijn op een karmische les en/of meerdere lessen die we van elkaar te leren hebben. Wanneer deze lessen geleerd zijn veranderen meestal de omstandigheden zodanig dat mensen niet anders meer kunnen dan los van elkaar verder te gaan.

De relatie is op zo'n moment gewoon "op" , de meeste voelen dan ook niks meer voor elkaar maar verlaten elkaar dan wel in rust en in acceptatie van beide kanten.

 

Wanneer je meer wilt weten over jou liefdesleven, het doel van je tweelingziel, doel van je huidige partner, doel van een soulmate in je leven. Of juist waarom je niet bij je tweelingziel bent, dan kan je deze reading aanvragen.

Deze reading is een soort 'special treatment' , het is heel erg uitgebreid en vanuit twee personen die in dit verhaal betrokken zijn.

Het mag vanuit twee personen aangevraagd worden, hoeft niet. Het is wel integer om je partner of tweelingziel te vragen of je dit mag doen (omdat ik wel in iemands ziel kruip voor diens perspectieven!!).

Als je deze reading aanvraagt omdat je wilt weten of er nog toekomst is,  kan je ook gewoon een persoonlijke reading aanvragen dan doorvoel ik via alleen jou wat de bedoeling is. Respecteer de ander zijn/haar privacy.

 

Vraag anders een persoonlijke reading aan en stel daarin jouw hulpvraag over de situatie.

 

Stuur de aanvraag voor de reading in met eventuele vragen als die er zijn. Als er geen vragen zijn bekijk ik het verhaal vanuit blanco en kijk ik naar beide zielendoelen en het doel van de ontmoeting, lichtwerk ja/nee en wat jullie samen nog te doen hebben.

 

Zodra de betaling op de rekening staat en ik aan de reading toe kom (want let wel, kost veel tijd en ik werk op volgorde!) ontvang je de uitgebreide reading in de mail.

 

Waar zorg je voor:

- Hulpvraag als deze er is

- Namen van beide personen

- Eventuele toestemming van de ander

- Het bedrag is per paypal of bank overgeschreven (om per paypal te betalen gebruik de bestellingen op de website) bij overschrijven vermeld je volledige naam om verwarring te voorkomen.

- Vul onderstaand formulier in.

 

 

- Wanneer je met paypal betaald schrijf het bedrag over met naam en toenaam en vul meteen het aanvraagformulier direct in.

- Bankoveschrijvingen graag binnen maximaal een week na aanvraag gelijk met de aanvraag meesturen met naam en toenaam

- Stuur in 1 bericht je aangevinkte reading (selecteer 1 rondje of kruisje!!) en stuur daarin direct de hulpvraag mee voor de reading (dus niet in een mail je aanvraag en in een andere mail je hulpvraag) STUUR DE HULPVRAAG DIRECT MEE dat bespaard mij veel bij elkaar zoeken in de mailbox waardoor ik het makkelijker kan afhandelen.

- Aanvragen kunnen uitsluitend binnen 48 uur worden geannuleerd. Omdat het kan zijn dat ik er al mee bezig ben en mijn spirits ook, respecteer de tijd die het nodig heeft tot het bij je terug komt.(door grote drukte duurt het nu gemiddeld drie weken voor de reading rond is) Je bent namelijk niet de enige die antwoorden wil of in een moeilijke situatie zit. Heb je spoedig hulp nodig maak dan liever gebruik van het spreekuur op dinsdagochtend of plan direct een consult in via de digitale agenda. Dit bespaard mij veel onnodig werk en oponthoud.

- Online bestellingen alleen nodig voor paypal betalingen om deze te kunnen doen, in principe gaat de aanvraag gewoon via het formulier.

 

Stuur de overschrijving direct mee bij aanvraag;

NL68TRIO 0338582843  ten name van In Licht en Kracht, Hoorn

BIC: TRIONL2U

 

 

Tweelingzielreading

Uitgebreide tweelingziel of relatiereading om paden en doelen van de liefdesrelatie of zielconnectie in te mogen zien. Gebruik deze selectie uitsluitend voor paypal betaling.

€ 50,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-14 dagen

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.