Readingen

Al van kleins af aan 'lees' ik mensen op zielniveau. Ik kijk niet naar de maskers aan de buitenkant maar dring direct binnen naar de delen die de mensen van zichzelf niet kunnen zien. Ik belicht de 'schaduwen' in iemands bewustzijn, ofwel het onderbewustzijn. Ik lees iemands pijnstukken en ongeheelde delen en kan van daaruit iemand advies geven hoe de dingen op te lossen, te helen en verder te gaan.

Buiten het feit om dat ik het in mijn sessies natuurlijk gebruik, kan ik het ook los van sessies gebruiken. Ik kan mensen advies geven hoe ze zichzelf kunnen helen en de huidige problematiek op kunnen lossen.

Omdat het mij al lukt via puur tekst zonder iemand te kennen, zoals in chatruimtes om te doorvoelen waar iemands problemen liggen heb ik besloten mijn diensten uit te breiden in readings.

 

Verwacht in mijn reading niet DE oplossing, wel leiding naar de oplossing toe. Zielen hier op aarde nu, dienen te leren hun eigen krachten te kennen en hun eigen vermogens te ontplooien. Daarin kan ik een begeleider zijn en je laten zien door middel van nieuwe inzichten hoe je jouw proces kunt voortzetten.

 

Ik doe uitsluitend online readingen waarbij je de reading in de mail ontvangt met daarin boodschappen voor jou vanuit de gidsenwereld om jou verder te leiden op jou pad, soms gebruik ik kaarten, soms het medicijnwiel, er zijn velen manieren om iemands plaatje helder te krijgen. Soms heb ik helemaal geen middelen nodig en gebruik ik deze hooguit om mijn informatie concreet te krijgen.

Ook krijg je er een advies bij in de vorm welke heling voor jou nu het beste is om voort te zetten. De reading doe ik altijd samen met jou eigen gids en dat maakt het heel specifiek en persoonlijk.

 

Je kunt een online sessie aanvragen per e-mail en vertellen wat jou problematiek is op dit moment en wat jou levensvragen zijn. Voor 25 euro krijg je een zeer uitgebreid antwoord en neem ik de tijd om jou problematiek in ogenschouw te nemen. Daarna kun je weer verder op jou helingpad en met de nieuwe inzichten aan de slag. Inzendingen zonder verhaal over jezelf, behandel ik niet. Vul dus onderstaand formulier volledig in.

 

Na een compleet bericht kan je hieronder meteen via paypal de reading betalen en is de hele zakelijke handeling meteen afgehandeld. Je ontvangt de reading binnen maximaal 14 dagen, ik neem de tijd om het goed te doen voor ieder persoonlijk. De duur is afhankelijk van de drukte in de praktijk.

 

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reading Online

Ontvang Online een reading per mail. Vul alvorens bovenstaand formulier in en doe meteen de betaling via paypal.

€ 25,00