Readingen

Al van kleins af aan 'lees' ik mensen op zielniveau. Ik kijk niet naar de maskers aan de buitenkant maar dring direct binnen naar de delen die de mensen van zichzelf niet kunnen zien. Ik belicht de 'schaduwen' in iemands bewustzijn, ofwel het onderbewustzijn. Ik lees iemands pijnstukken en ongeheelde delen en kan van daaruit iemand advies geven hoe de dingen op te lossen, te helen en verder te gaan.

Buiten het feit om dat ik het in mijn sessies natuurlijk gebruik, kan ik het ook los van sessies gebruiken. Ik kan mensen advies geven hoe ze zichzelf kunnen helen en de huidige problematiek op kunnen lossen.

Omdat het mij al lukt via puur tekst zonder iemand te kennen, zoals in chatruimtes om te doorvoelen waar iemands problemen liggen heb ik besloten mijn diensten uit te breiden in readings.

 

Verwacht in mijn reading niet DE oplossing, wel leiding naar de oplossing toe. Zielen hier op aarde nu, dienen te leren hun eigen krachten te kennen en hun eigen vermogens te ontplooien. Daarin kan ik een begeleider zijn en je laten zien door middel van nieuwe inzichten hoe je jouw proces kunt voortzetten.

 

Wil je een speciale tweelingzielreading, dan kan dat nu ook. Klik dan op de link voor meer informatie.

 

Ik doe uitsluitend online readingen waarbij je de reading in de mail ontvangt met daarin boodschappen voor jou vanuit de gidsenwereld om jou verder te leiden op jou pad, soms gebruik ik kaarten, soms het medicijnwiel, er zijn velen manieren om iemands plaatje helder te krijgen. Soms heb ik helemaal geen middelen nodig en gebruik ik deze hooguit om mijn informatie concreet te krijgen.

Ook krijg je er een advies bij in de vorm welke heling voor jou nu het beste is om voort te zetten. De reading doe ik altijd samen met jou eigen gids en dat maakt het heel specifiek en persoonlijk.

 

Je kunt een online sessie aanvragen per e-mail en vertellen wat jou problematiek is op dit moment en wat jouw levensvragen zijn. Voor 30 euro krijg je een zeer uitgebreid antwoord en neem ik de tijd om jou problematiek in ogenschouw te nemen.De tijd van een reading is net zo lang als die van een consult omdat ik er ruim de tijd voor neem om jou situatie onder de loep te nemen. De ervaring leert dat ik meer tijd en energie kwijt ben dan ik vooraf had ingeschat. Ik werk met een wachtrij en behandel alle aanvragen op volgorde van binnenkomst en betaling. Ga daarom niet als je nog niks hebt gehoord meerdere berichten sturen, ze komen allemaal binnen soms kan het antwoord even op zich laten wachten in verband met drukte. Meerdere mails maken het onoverzichtelijk voor mij waardoor het weer meer tijd kost.

 

Daarom vraag ik het volgende;

- Wanneer je met paypal betaald schrijf het bedrag over met naam en toenaam en vul meteen het aanvraagformulier direct in.

- Bankoveschrijvingen graag binnen maximaal een week na aanvraag gelijk met de aanvraag meesturen met naam en toenaam

- Stuur in 1 bericht je aangevinkte reading (selecteer 1 rondje of kruisje!!) en stuur daarin direct de hulpvraag mee voor de reading (dus niet in een mail je aanvraag en in een andere mail je hulpvraag) STUUR DE HULPVRAAG DIRECT MEE dat bespaard mij veel bij elkaar zoeken in de mailbox waardoor ik het makkelijker kan afhandelen.

- Aanvragen kunnen uitsluitend binnen 48 uur worden geannuleerd. Omdat het kan zijn dat ik er al mee bezig ben en mijn spirits ook, respecteer de tijd die het nodig heeft tot het bij je terug komt.(door grote drukte duurt het nu gemiddeld drie weken voor de reading rond is) Je bent namelijk niet de enige die antwoorden wil of in een moeilijke situatie zit. Heb je spoedig hulp nodig maak dan liever gebruik van het spreekuur op dinsdagochtend of plan direct een consult in via de digitale agenda. Dit bespaard mij veel onnodig werk en oponthoud.

- Online bestellingen alleen nodig voor paypal betalingen om deze te kunnen doen, in principe gaat de aanvraag gewoon via het formulier.

 

Stuur de overschrijving direct mee bij aanvraag;

NL68TRIO 0338582843  ten name van In Licht en Kracht, Hoorn

BIC: TRIONL2U

 

Na een compleet bericht kan je hieronder meteen via paypal de reading betalen en is de hele zakelijke afhandeling meteen afgehandeld.

De tijd voor terug ontvangst van de reading is gemiddeld drie weken afhankelijk van drukte in de praktijk en de hoeveelheid aanvragen op dat moment.

 

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reading Online

Ontvang Online een reading per mail. Vul alvorens bovenstaand formulier in en doe meteen de betaling via paypal.

€ 30,00

Meer informatie over de tweelingzielenreading vindt je hier

Tweelingzielreading

Uitgebreide reading over het proces van twee zielen en hun paden en karmische lessen.

€ 50,00