Zielheling- Traject


 

 

 Welkom lieve ziel, ben jij bereid deze onbekende paden te betreden?

 

 

Ik ben in ieder geval klaar om jou te geven wat je nodig hebt, het zelfvertrouwen en de kracht waarvoor je hier op aarde bent gekomen. Laat mij je leiden waar de paden jou verblinden, laat mij je 'zien' wie jij bent vanuit jou ware kracht, laat mij jou horen waar je nog ruis ervaart, laat mij jou leiden naar jou eigen leiderschap en healersmissie. Laat mij jou licht zijn waar het voor jou nog donker is, voor zo lang zal ik jou fakkel dragen en helpen jou lasten te torsen.

 

AHO, Namaste en liefde licht en kracht.

Hawacipi Wakyaja

 

 

 Door de intense activatie die plaatsvindt  kies je voor een intens traject waarin jou eigen healing centraal staat. Je tekent voor een jaar begeleiding en dus ook opleiding voor jezelf. Deze opleiding staat geheel in het teken van het zuiveren van jouw ziel en die van de soulmate of tweelingziel. Wat komt er in dit traject aan bod;

 

 

 - Uitzuiveren van oude pijndelen in de ziel

 - Eigen karmische patronen doorzien en helen

 - Karmische patronen in de relatie doorzien en helen

 - Zieldelen ophalen om jezelf te complementeren

 - Leren werken met gidsen en krachtdieren

 - Lopen medicijnwiel in alle richtingen en tijdlijnen voor jezelf en de soulmate of tweelingziel

 - Aards en accuraat handelen naar de ander, weten wanneer je iets mag en kan doen

 - De nodige healing die je zelf niet kunt toepassen, krijg je wanneer nodig

 - Anderen leren helen met het medicijnwiel, na jouw heilige partner leer je dit ook op andere toepassen

 - Er zitten enkele intiaties van de Munay-Ki verwerkt in de opleiding, zoals de intiatie van de heler die het zelfhelend vermogen nog meer activeert. Deze ontvang je wanneer je er aan toe bent.

 - Alles loopt in deze opleiding/zuivering zoals jouw proces het geeft, dus er zijn geen vastomlijnde tijden bekend. Wel leer je in een jaar zoveel mogelijk zelf toepassen op jezelf en anderen. Nog belangrijker is dat jij je eigen lessen leert doorzien op het pad dat je loopt maar ook er wat mee leert doen om je eigen situatie te veranderen.

 - Je missie inzien en gaan herkennen en er mee gaan werken (leven naar zielessentie en doelen/lessen)

 

 De reden dat ik dit doe is omdat als je bij andere healers langs gaat en de energie zich vermengt ik mij niet meer over jou proces kan ontfermen, energie die gaat vermengen kan nare en vervelende energetische situaties geven. Daarom geef ik altijd zoveel mee aan de ander als maar mogelijk is.

 

Ik bescherm je gedurende de hele opleiding. Ook ik leg hiermee een gelofte af om voor jou te zorgen zolang als nodig is in jou proces, dat is mijn plicht als Sjamaan jegens jou.

 

Gedurende het jaar ondersteun ik je in je proces en in geval van nood etc ben ik er dus ook gewoon voor je mocht er iets totaal dramatisch aan de hand zijn, hieraan zijn uiteraard geen extra kosten verbonden. Het jaar bestaat uit een keer maand terug komen om de volgende stap in jou proces te maken. Je kunt op deze manier snel en efficient door alle stof heen, net zoals ik zelf heb gedaan. De gebruikelijke kosten voor een consult zijn 65 per anderhalf uur, als je tekent voor dit proces betaal je 50 euro voor een middag of avond van 3 uur. Mensen die het financieel minder ruim hebben, betalen gedurende de tijd dat ze niet meer kunnen missen (maximaal 6 maanden) 35 euro, tegen de gelofte als er meer geld voor ze vrij komt gewoon netjes 50 euro gaan betalen. En uiteraard hun werk netjes doen.

 

Ook werken we bijvoorbeeld aan dingen als jou persoonlijke missie helder krijgen en daarmee ook aan de slag gaan, hiermee zal automatisch ook meer financiele voorspoed gepaard gaan.

 In het traject leer je verschillende methoden om zelf thuis te werken aan je helingen, methoden die nog veel sneller en efficienter doorwerken dan ellenlange meditaties te doen. En methoden waarin je urenlang op de energie moet focussen of waar na je weer snel vastloopt, dit is anders.

 

 

Omdat vele ook veel trek naar het Sjamanisme voelen, na het jaar zelfheling en daarmee al enkele methoden beheersende in de Sjamaanse richting, bied ik de mogelijkheid om vanaf het tweede lesjaar je het Sjamanisme te introduceren. In het eerste jaar van zelfheling ontdek je al wat jou richting is en wordt je eigenlijk al een beetje voorbereid op het werkelijke sjamaanse leven. Elke ja die je zegt start feitelijk een nieuw proces voor jou op, tot je in staat bent in volledige eenheid en liefde met jezelf, de aarde, de hemel en je geliefde te leven. Samen ruimen we alles op en als er echt iets met je is ben ik altijd bereikbaar voor je. Na dit traject ben je zowel klaargestoomd op een Sjamanenopleiding incl proces als dat je zelf zeer zuiver van ziel bent en daarmee ook krachtig andere mensen kunt gaan helen.

 

Dit traject kan trouwens ook gewoon plaatsvinden voor niet tweelingzielen die zichzelf efficient willen helen en ontwikkelen. Het is voor iedereen bedoelt die zichzelf wil zuiveren en een van negatief karma vrij leven wil hebben, daarvoor hoef je niet eens heler te zijn vanuit jezelf, want iedereen kan en mag zuiver worden op deze wereld. En dit traject, door de spiritwereld gegeven, loopt ieder zijn eigen paden in. 

 

 

Dus ieder kan zich inschrijven voor dit mooie helingtraject.

Heb je nog vragen en wil je meer weten? Stuur een e-mail naar info@inlichtenkracht.nl  of vul onderstaand formulier in.

De eerste keer starten we altijd met een korte sessie van anderhalf uur waarin ik kennis met je maak en kijk waar je in het proces zit zodat ik kan bepalen of het voor jou een goed idee is om in het traject te stappen of dat er eerst ander soort heling nodig is voor je er klaar voor bent. Ook krijg je de eerste keer sowieso een kleine kennismakingsheling met wat je op dat moment het hardste nodig hebt.

 

Uitgebreidere informatie over dit pad kun je vinden op www.tweelingzielenhealing.nl 

 

 

Tot ziens!


Contact/vragen en opgeven

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.