In Kracht met het Universum

Spirituele avonden in nieuwe stijl

Foto; Frank Jenniskins http://www.sound-heart.nl/
Foto; Frank Jenniskins http://www.sound-heart.nl/
Ik voel dat het tijd is om een nieuwe stap in mijn ontwikkeling te doen. Iets wat ik al een paar jaar subtiel doorgegeven kreeg, maar niet voelde klaar voor te zijn. Ik had nog rijping nodig om in deze ontwikkeling te durven stappen, genoeg eigenwaarde en kracht nodig om dit werkelijk te starten.
Ik wil nu online de eerste stap zetten om te kijken hoe dat gaat.
Enigzins geinspireerd op Elisa Namaste, wil ik publiekelijk en vrij gaan spreken over alle onderwerpen waar ik mij mee bezig hou. In directe channeling met mijn gids(en). Door het succes van mijn schrijven, wat namelijk niets anders is dan woorden die ik anders gewoonlijk zou uitspreken, zie ik dit als een mogelijkheid om mensen te informeren.
Mensen die bij mij komen en goed kennen die weten hoe puur en open ik ben. Ik voel me nu rijp hiervoor en de tijden zijn er ook naar om wat verder te gaan denken.
Ik wil op deze datum, op deze avond beginnen met online te spreken. Thema is rijkelijk, alles waar ik mij mee bezig houdt, mensen mogen vragen stellen en van daaruit ontstaat de avond. Er rolt een motivatie uit elke vraag, zie mij als een motivatiespreker om mensen in hun kracht te zetten en universele waarheid te onthullen. Duister en licht te tonen, te onthullen en toe te spreken welke kant mensen op mogen gaan denken en doen.
Dit kan over van alles gaan;
- Universele wetten (karma etc)
- Donker en licht
- Ware liefde/ de liefde - wat is het? hoe kom je waar je moet zijn? en hoe zit het met partners etc?
- Voorspellingen van onze voorouders
- Moeder aarde en alles wat zij met ons wil delen
- Persoonlijke vragen
- Andere werelden en dimensies/tijdlijnen
- Tweelingzielen en soulmates (duh 😉 )
- De nieuwe wereldorde
- Lichtwerk
- Eigen scheppingskracht
wat er dan ook maar mag ontstaan!
Ik hou deze eerste avond op zoom en kijk gewoon wat er gebeuren gaat. Entree 5 euro, maximaal 100 deelnemers 🙂
Wil je hierbij zijn?
Schrijf dan vooraf 5 euro over pp en duidelijk met je naam en onder vermelding van 'online avond'.
Iedereen is welkom.
Als dit goed loopt wil ik in samenwerking met enkele muzikanten die ik ken die hele mooie muziek maken en bijzondere instrumenten bespelen die richting sjamanisme reiken mooie combinaties met de muziek gaan maken....in real life. Het beloofd iets moois te worden, maar ik begin klein 🙂
Kom je ook? we gaan er een mooie avond van maken
Frequentie; 1x per maand, elke eerste maandag van de maand. Elke maand een thema.
Hieronder kun je betalen met paypal en je opgeven. (moet beide wel los van elkaar).
Tijd: 20:00 t/m 22:00
Data:
5 oktober -- Afgelast
2 november- Nieuwetijdsrelaties - (dus alles over de nieuwe relatievormen, tweelingzielen en soulmates, waar partnerschap)
7 december - Heling van moeder aarde, hoe doen wij dat? waar herinneren wij dat? (Atlantisgeheugen)
11 januari
1 februari
1 maart

In Kracht met het universum

Inschrijving en betaling In Kracht met het Universum via paypal. Vergeet niet hieronder om je e-mail door te geven voor de Zoom sessie.

€ 5,00

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.