Tweelingzielenhealing; Waarom los koppelen?

Ik kende angst en onzekerheid om los te komen van de ander, om precies te zijn twee keer waarvan de tweede toch echt veel heftiger was.

 

Mijn emoties waren vermengd met die van hem en ik wist niet meer wat nu van mij was en wat van hem. Mijn groei stagneerde toen ik eenmaal alles had ingezien aangaande onze relatie en het karma. Ik wist inmiddels hoe alles in elkaar zat en ik werd telkens meegezogen in zijn zwaarte. Zowel eind 2017 (tweelingziel) als eind 2018 (soulmate) was de vermenging zodanig dat ik er gewoon letterlijk gek van werd. Ik had mijn werk gedaan, de man in beide gevallen niet. Mijn Elder besloot om mij los te maken om mij te helpen zodat ik verder kon met groeien, dat waar ik zo bang voor was dat was verdwenen. De lucht klaarde op en ik kon eindelijk weer gaan voelen wie ik was. Ik was zo gewend geraakt aan dat altijd verbonden zijn aan iemand dat ik niet meer wist wie ik zelf eigenlijk was.

 

Ik ervaarde adem, vrijheid en lucht. Nu ik een tijdje echt los ben en vrij begin ik pas te leren wat ik mezelf tekort heb gedaan. En het kost soms nog energie om niet weer terug te vallen in de afhankelijkheid van de energie van de ander. Dit proces leert je om weer jezelf te zijn, de enige weg tot het vinden van de eenheid van het 'Al'

 

Afhankelijkheid

Alles in het transformatie proces en al helemaal in dat samen met een tweelingziel of soulmate hangt een grote angst voor verlies, angst om de ander nooit meer te kunnen mogen zien en aanraken. Het gevoel dat de ander je sterker maakt en compleet maakt dat kennen we allemaal.

 

Maar in de kern zijn wij vergeten dat we de ander helemaal niet nodig hebben, we maken ons afhankelijk omdat het zo fijn voelt bij de ander. Daardoor ontloop je niet alleen je eigen pijnstukken en duistere delen die je nodig hebt om in te zien maar ook neem je in deze energie de ander niet voor wie hij/zij is.

 

We zijn vergeten dat liefde een vorm van vrijheid is en we een ander niet naar onze pijpen hoeven te laten dansen, juist wij verlangen naar sterk emotionele mannen en de vrouwen vergeten vaak dat de man zijn eigen proces dient te doorlopen. Juist als we een sterke man willen moeten we ze loslaten en dat weten we allemaal best wel, maar als het puntje bij het paaltje komt schieten we weer in angst. Want; wat nou als hij dit niet voelt zoals ik?

 

Maar dat is het hem nou juist, dat doen ze wel. Ze beredeneren misschien een beetje anders als jij, de reacties zijn meer aards en vanuit hun perspectief maar in de kern zeggen ze meestal hetzelfde als jij alleen in andere terminologie. Ik heb bijvoorbeeld aan mijn broer gemerkt die ook duidelijk zoekende is naar wie hij in essentie is en dus feitelijk ook ditzelfde proces doorloopt, dingen anders noemt. Door miscommunicatie waren er in die verbinding eerder, denk aan 2018 zeer heftige discussies die we soms met elkaar hadden. Ik heb hem een heling mogen geven op zijn hart om zijn diepere gevoel in te gaan en sindsdien staan we niet alleen meer open naar elkaar maar onze communicatie is ook direct verbeterd. Mijn broer is een echte DM (Divine Masculine) ofwel ontwakende man en loopt duidelijk mee. Enig verschil is dat er geen tweelingziel of soulmate aan zijn proces te pas komt, wel de frustratie van geen partner kunnen vinden op zijn inmiddels achtentwintig jaar.

Puur door het naar elkaar luisteren, zijn terminologie begrijpende staat hij feitelijk ook in ditzelfde proces en wordt getriggerd tot dezelfde actie als een soulmate of tweelingzielrelatie.

 

Een zoekende man vindt een vrouw die zich afhankelijk opstelt lastig en claimerig en van daaruit ontstaat het runner/chaser principe. Natuurlijk kan men de liefde niet ontvangen en rent daarom weg, maar het onvermogen met ontvangen heeft tevens te maken met de andere kant die eigenlijk maar blijft trekken aan de geest van de ander waardoor diegene niet rustig in zijn eigen proces op zijn eigen manier zijn leven kan herzien en beredeneren. Door er achteraan te lopen geef je de ander de kans niet om goed in proces te komen.(iets wat meestal onbewust is aan de mannelijke energiezijde)

 

Mijn soulmate kon pas goed in proces gaan toen ik stopte met hem achterna zitten en pogingen doen tot nieuw contact, toen pas kon hij dingen loslaten. En door dat loslaten kwam zijn karma vrij en begon hij pas echt met zijn transformatie, mijn tweelingziel, niet veel anders.

 

Daarom is echte onafhankelijkheid, ook vanuit de geest zo belangrijk. De ander moet de ruimte hebben om ook zelf te ademen anders blijft het proces aan die kant net als een plaat herhaaldelijk hetzelfde stukje afspelen zonder begin of einde. En dat willen we niet, we willen de ander ook in de kracht laten komen waarin hij/zij dient te gaan leven en daar mogen we niet teveel in storen. Daarom worden deze connecties standaard tot separatie gedwongen door omstandigheden. Zodat het liedje wel uitgespeeld kan worden.

 

Intense energie

Het verhaal van de separatie laat ik hier even achterwege, deze kan je terugvinden in mijn vele blogs.  Wat wel belangrijk is dat is de sensuele aantrekkingskracht tussen twee tegenpolen, door de intensiteit hiervan wordt er door seksueel contact ook op afstand veel energie gedeeld. Deze energiedeling heeft als gevolg dat beide kanten getriggerd worden met deze Chi/Kundalini/Aarde energie en dat maakt de liefde aan beiden kanten zeer heftig. Door het gevoeld te hebben worden beiden partijen geheeld en getriggerd, ook bij mij had het zeer heftige gevolgen en dat is mede de reden waarom ik seksueel contact afraad zolang deze connectie niet geheeld is. Het maakt de separatiefase soms onnodig lang, plus het feit dat de ander juist geen relatie wil hebben (omdat diegene dus niet heel is en jij ook niet) en dus deze energie alleen maar afstoot van het werkelijke aardse proces waar we allemaal zo naar verlangen en wat we op de kaart willen zetten.

 

We komen samen voor een missie, niet voor een sensueel romantisch feestje. Daarom is het belangrijk om de juiste energie te leren kennen in deze verbinding, want iemand kan dan wel sensueel je aantrekken maar intussen is de ander in de zielconnectie bijvoorbeeld je broer, vader of zoon (in energetische vorm) en dat is belangrijk om uit te zoeken. Ook daar vertel ik meer over in de blogs, het is belangrijk om de juiste energie te leren kennen. Deze energie vormt namelijk de basis om de verbinding volledig te kunnen helen.

 

Dit is voor veel mensen een afgang in eerste instantie, separatie is er ook om eigenlijk helemaal geen seksuele verbinding aan te gaan. We mogen leren zelfvervulling en verrijking te vinden en daarom is het belangrijk om aardse verleidingen te weerstaan. Daarom maken we dingen mee als dates die niet doorgaan, mannen die 'er niet in kunnen', mannen die net zo gauw weer verdwijnen. Het gaat namelijk niet om de seks en wanneer je in de missie zit zal je je merken dat je door je eigen spirit en jou helpers vervult wordt wanneer je je werk goed doet. Dan heb je dat allemaal niet meer nodig, het gaat om de eigen vervulling van het hart. Die liefdesrelatie is het cadeau na het goed begeleiden van de andere kant die voor jou voorbestemd is en dat is tot zover wel waar.

 

Echter, de sensuele verbinding werkt alleen maar tegen. Je zult dat echt moeten loslaten als je verder wil komen in je missie en de andere zijde wilt mee begeleiden. Je dient een veilige comfortzone te creeren voor beide energieen, alles mag naar een neutraal middelpunt.

 

Loskomen

Een tweelingzielverbinding is een dradige verbinding die verweven is door meerdere dimensies, het verschilt soms per verbinding of men ook daadwerkelijk in hoeveel dimensies de ander vast zit. Daarom voel je elkaar zo intens en diep en zit je voor je gevoel in elkaars lichaam.

 

Tweelingzielen zitten letterlijk aan elkaar geknoopt in meerdere dimensies en zitten daarom zo diep in elkaar verweven, soulmates hebben een andere vorm van verbinding. Deze verbinding ligt 'naast' elkaar op zielniveau en een tweelingziel zit er letterlijk 'in'. Daarom is het zo pijnlijk om van elkaar te scheiden, de ander vult op zielniveau pijndelen op van jezelf die je zelf niet graag onder ogen wil komen. Dit zijn jou negatieve karma's (die spiegelt de ander ook) , de delen van jezelf waar je het hardste voor wil weg rennen.

 

Wanneer je ervoor kiest los te gaan van de ander, krijg je op zielniveau pas de ruimte om al deze negatieve karma's van jezelf in te gaan zien en op te ruimen.

Ik gebruik diverse healingen om je de mogelijkheid te geven om daar in te zinken en je proces verder voort te zetten naar je eigen innerlijke vrede en vrijheid.

Het nadeel van aan elkaar vast blijven zitten is dus dat de energie heel intens diep blijft gaan, eentje hoeft er maar in een depressie te zitten of met entiteiten te lopen en de ander heeft er sowieso last van.

 

Je blijft voor zo lang elkaars energie delen waardoor de vibratie toch echt redelijk laag blijft, als er eentje keihard werkt om op te stijgen lukt dat niet om dat de ander niet kan meekomen. Dit veroorzaakt ook veel energieverlies en dus vermoeidheid en soms tot ziekte aan toe. Samen dezelfde lichamelijke klachten delen en meer van dit soort gedoe, maar je wilt je eigen kracht terug en dat werkt via deze weg niet. Het is niet zo dat je samen hoger vibreert, ook dat is een fabel. Althans zolang je zo in elkaars energie blijft omdat het wel veilig en fijn voelt wel, je kunt pas samen heel licht zijn als je allebei heel bent en je ziel heel is. Maar zolang je vastzit vult de ander nog delen van jouw zelf die je daardoor niet kunt zien, de leegte wordt nog steeds gevuld. Dus je bent nog steeds afhankelijk in elkaars energie.

 

Mensen die beweren door gewoon koorden te doorsnijden of slechts in de 5e dimensie werken kunnen geen tweelingzielen losmaken. Naast het feit dat er bepaald inzicht voor vereist is van degene die erom vraagt of de vraag gesteld krijgt, is het gespecialiseerd dimensiewerk, een ritueel om twee zielen heel liefdevol en voorzichtig uit elkaar te halen.

 Dit is een heilig ritueel waarmee niet gespeeld of gespot mag worden en is afkomstig van de oudere generaties Sjamanen, niet iedereen mag en kan dit dus uitvoeren.

 Wanneer niet goed uitgevoerd kan dit vervelende gevolgen hebben.

 

Voordelen ontkoppeling, proces wat volgt

Een goede ontkoppeling, soms uitgevoerd in combinatie met het ophalen van verloren zieldelen om de zielspijn te verminderen. Brengt een nieuw proces tot het 'zelf' vinden teweeg aan beide kanten.

De verloren energie aan de ander kan daarna volledig compleet worden gemaakt met dus het halen van verloren delen van jezelf, dat is waarvoor je dit proces uiteindelijk loopt. Om allebei heel te worden.

 

De eerste pijn kan soms wat hevig zijn, een eenzaam gevoel geven en nieuwe dieptes in jezelf openen. Omdat de ander niet meer de lege delen opvult in jou kan je een diepere laag in jezelf aan gaan pakken.

Ook hier komen weer karmische cyclussen voorbij maar ook het vinden van jou kracht als een individu alleen, een vrije ziel.

 

Na de loskoppeling kan je met een redelijk tempo alle banen vrij maken voor jullie samen en kom je in de gevraagde neutrale energie. Van daaruit  kan je nog meer loslaten en meer in je eigen leven gaan staan. Eigenlijk is dit proces nog veel mooier dan al het voorgaande want je wordt nu in staat gesteld je einddoel te behalen.

Er zijn inmiddels ook al mannen geweest die deze keuze hebben gemaakt, bovendien over de mannelijke kant gesproken, ook zij staan niet stil.

 

Na ontkoppeling krijgt het proces van de andere zijde ook de stimulans om iets met die leegte te gaan doen, zij kunnen jou beter loslaten en gaan daardoor een eigen leven leiden. Het lijkt in eerste instantie of ze je ontglippen maar in werkelijkheid wordt ook hun transformatie geactiveerd, mits zij hun lessen ook oppakken.

Vaker krijg ik de vraag of zij dan niet stoppen, mits spiritueel genoeg, nee. Er zijn ook tweelingziel/soulmate koppels die nu geen missietaak hebben, deze blijven echter wel achter.

 Niet iedereen is een lichtwerker, dus wanneer je dit niet bent leg je neer bij de feiten en ga door met jou eigen leven invullen.

 

Mits koppels weten een taak te hebben kan wanneer de ontkoppeling geweest is en eentje van de twee heel is en dus compleet, de ander dragen door zijn proces heen. En meestal is het de vrouw die de man draagt. Op dit punt zal je dan ook opnieuw samenkomen en voelen wat de energie doet. Vanuit die energie komt weer een nieuw proces samen op gang en mag je al het geleerde in de praktijk brengen om samen tot missie te komen.

Onthou dat zonder echte loskoppeling die mate van neutrale niet behoeftige, toch vervullende energie slechts een droom blijft. Kies daarom voor jezelf en je eigen kracht.

 

Soulmates hebben een iets ander proces, deze kunnen wanneer beide zijden voor elkaar kiezen weer volledig op zielniveau terug gekoppeld worden als de tijd daar rijp voor is. Maar dit is geheel afhankelijk van wat de bedoeling is van de gezamenlijke energie. Loskoppeling van soulmates gebeurd alleen wanneer echt nodig is zoals als het de grootste moeite kost om je eigen kracht terug te vinden bijvoorbeeld. Wanneer deze terug is gevonden en verder afhankelijk van de keuzes van de ziel van beide partijen of ze samen verder willen gaan, kan er weer aangekoppeld worden. Dit is een heel ander proces.

 

Het hele doel van het begeleiden van de transformatie hoe ik dit doe, heeft als doel alle koppels los te maken en tot het ' ware zelf' en compleetheid te dragen.

 

Deze handeling kan zelf voor gekozen worden op moment dat men er klaar voor is en maakt zoals de praktijk leert meestal wel onderdeel uit van het traject. Ik leer je daarna terug komen bij jezelf.

 

Dit wordt gedaan bij het tweelingzieltraject. Op deze pagina vindt je ook meer informatie over dit traject.

 

Heb je nog vragen hierover mag je me altijd vrijblijvend mailen of bellen

 

info@inlichtenkracht.nl