Tweelingziel-traject - Spirituele relatie heling


Om innerlijke rust te vinden, zal je moeten af maken waar je aan begonnen bent. Je bent dit proces aan gegaan, een keuze van jouw ziel. Maar als je er geen werk van maakt om het gezamenlijk karma te gaan doorzien, blijf je eeuwig in deze cyclus door gaan. Je zult er dus iets aan moeten doen.

 

Dit traject is om de spirituele relatie te helen met jouw wederhelft of meerdere wederhelften wanneer je deze hebt. (dus ook soulmate relaties, net met wie/wat jij een spirituele relatie hebt)

 

Het doel is altijd om los te komen uit het 'oude' karma wat al eeuwen tussen tweelingzielen speelt. Het is mogelijk om beide van elkaar los te komen, in de eigen kracht te komen staan, elkaar te healen en beide vanuit de innerlijke kracht de missie in te stappen. Als dat in ieder geval de bedoeling is, er zijn namelijk ook tweelingzielen die uitsluitend elkaar ontmoeten waarbij er eentje dient te ontwaken en de ander gewoonweg niet kan. Toch zal je dan je innerlijk werk moeten doen om uit de karmische cyclus te komen. Dat is in essentie altijd het doel. Zodra je dit leert en deze processen kent, zijn er technieken, zoals met het medicijnwiel bijvoorbeeld om dit karma te doorzien op een vrij vlotte manier en door dat inzicht direct uitwerking te krijgen in jou eigen wereld. Hierin zit vaak een eeuwenoud patroon wat zich al vele levens afspeelt. Door mede in dimensies en in dit huidige leven te werken krijg je een overzicht en een proces om er dieper in te gaan en het op te lossen voor jezelf.

 

Wanneer de connectie tussen beide goed is dan is het tijdens dit traject ook mogelijk om de ander mee te helen, mocht deze daar toestemming voor hebben gegeven. Afhankelijk van wat je zelf al aan voor werk hebt gedaan duurt dit proces gemiddeld een half jaar tot een jaar leert de ervaring met soms zeker maandelijkse terugkeer soms vaker, dat is een kwestie van aanvoelen en welke healing er nodig is en welke impact deze heeft op jou.

 

 

Ik koppel veel reflectie terug tijdens dit proces om ook vooral de afhankelijkheids aspecten te doorzien en gaan begrijpen (waar soms zeer heftige (vergeten) trauma's aan ten grondslag liggen).

Maar help je ook in waar je de ander kan helpen en hoe je de omgang kan verbeteren, maar ook als dat niet van toepassing is, zal ik daar ook eerlijk in naar je zijn. Mijn doel is altijd om jou in je kracht te krijgen en ik doe daarvoor al het nodige.

 

Praktische informatie;

Duur; Afhankelijk van hoever je al bent, of de ander wordt meegenomen of niet ongeveer 6 tot 12 maanden met minimaal een enkel maandelijkse terugkomst, bij voorkeur vaker om de stroming erin te houden zonder vast lopen.

Dit traject laat in de praktijk zien dat het bij twee wekelijkse terugkeer, in heftige situaties tijdelijk wekelijks, er het snelst resultaat wordt bereikt. Naarmate alles minder heftig wordt kan de frequentie verminderen. Een sessie als deze neem ik 2 uur voor per keer. Intake bij mij en schoonmaak negatieve energie vooraf bij mijn collega's maken vast onderdeel uit van de startfase van dit traject.

 

Kosten; Per sessie 70 euro

Twee keer maand; 120 euro (korting)

Vier keer per maand; 250 (korting)


 Er is voor dit traject een wachtlijst.

 

 INSCHRIJVEN