Het medicijnwiel


Het medicijnwiel is een eeuwenoud Sjamaans gebruik om iemand te helen. Door stenen op een bord te leggen in verbinding met iemand wordt de sjamaan gewaar waar en in welke lagen heling nodig is. Op het bord worden blokkades helder en de oorsprong van het probleem. Deze legging die is afgebeeld is een voorbeeld. Een medicijnwiel op klein formaat kan ik lezen vanaf de tafel en dan helderheid geven over het probleem dat speelt.

 

 

Wanneer dat helder is leggen we hetzelfde bord op de grond en gaan we er op lopen, de kracht van het medicijnwiel is zeer sterk en je voelt direct de werking zodra je het wiel opent. Het is mogelijk om zowel fysieke blokkades op te lossen als hele diepliggende blokkades uit vorige levens maar bijvoorbeeld ook vanaf de geboorte. Het is een zeer krachtig middel en werkt direct in op de ziel en alle lagen die verbonden zijn met een dergelijk probleem.

 

Ik geef ook regelmatig een medicijnwielsessie. Vooral voor tweelingzielen is dit een heel snel werkend goed middel om alle blokkades te doorzien en te weten te komen wat er nog opgelost mag worden. Vaak weten we het wel, maar het medicijnwiel maakt het concreet en inzichtelijk.

Het zet daarnaast ook een proces op gang wat heel heftig kan zijn, het moet goed voor je voelen om te doen. Wat ook kan zijn is dat ik op afstand een sessie afmaak voor een client op het medicijnwiel. In de sessie staan we er in feite samen op, ik voel in op jou als client en waak over je mocht het te heftig worden ben ik altijd in staat om in te grijpen. 

Door de kracht van deze methode worden deze sessies wel verdeelt over meerdere sessies, je moet het wel aan kunnen. Een sessie duurt minimaal 1,5 uur en maximaal 3 uur, afhankelijk van de aard van het probleem. Ook kunnen via deze weg ziektes worden verholpen, ook die die zogenaamd ongeneeslijk zijn. Op het medicijnwiel worden alle universele krachten bijeen gebracht en inzicht doet de rest. Belangrijk om te weten is dat als je eenmaal het wiel loopt, het wiel door je leven gaat lopen. Oftewel 'Je blijft erin' dit zorgt er voor dat je heling door alle lagen van jou leven blijft doorwerken, daarom is het belangrijk als je er eenmaal in stapt het ook af maakt omdat je anders tegen dezelfde blokkaden aan zal blijven lopen als je het niet verder met het het wiel 'afhandeld'. Daarom bied ik deze healing vanaf nu alleen nog maar in pakketten aan zodat je het ook meteen volledig kunt "afmaken". Aan het einde is de laatste sessie tevens eentje waarin we controleren of alles inderdaad schoon is. Clienten uit verleden die al een enkele keer gelopen hebben druk ik ook ten zeerste op het hart om het nu alsnog af te komen maken.

 

Wil je volledig al je blokkades weg halen zijn drie sessies een minimale must, dit wordt verspreidt over drie maanden met steeds vier weken er tussen. 

Wil je zowel je toekomst als verleden zuiver en vrij van blokkaden hebben zijn zes sessies een must.

 

Ook kun je een jaarpakket zelfheling doen waarin we na het medicijnwiel nog via andere wegen jou hele leven schoonmaken van blokkades en al het andere dat zich aandient. Ook is er via deze weg een heel traject voor tweelingzielen beschikbaar die wel healer zijn en dit weten van zichzelf. HIerbij leer ik je ook healingtechnieken aan die gunstig zijn voor de ontwikkeling van beide kanten Voor het traject verwijs ik je naar de subwebsite: https://www.tweelingzielenhealing.nl/healing-coaching-begeleiding-traject/

 

Al deze pakketten vindt je in de boekingagenda terug, de grote bedragen kunnen in delen worden betaald per maand of in een keer.