Lichtwerkers - traject


Wanneer je niet in een tweelingziel proces zit maar een lichtwerker bent of gewoonweg voelt dat je leven meer voor je in petto heeft dan waar je nu in je leven staat. Of wanneer je in een burn-out terecht gekomen ben, je veel pech in je leven hebt gehad en nog steeds hebt, de dingen niet lopen en je steeds blijft vast lopen. Dan zijn dat gegronde redenen om dit traject te kiezen. Uiteindelijk komt alles erop neer dat je jezelf bent kwijt geraakt en weer dient terug te vinden, misschien heb je enorm heftig karma en beleef je veel heftige dingen in je leven.

 

Ook kan het zijn dat je met zwarte magie te maken hebt gehad of een familievloek hebt. In dit geval begint je reis sowieso altijd bij mijn elder, maar kan je ter zijner tijd bij mij verder gaan om alles af te werken. Dit kan in de intake worden bepaald of dit nodig is of niet.

 

In ieder geval er wordt ruimte gemaakt om alle negativiteit om jou heen van jou los te maken en om uit te vinden waar het nu werkelijk is mis gegaan. Vaak is dat een aan eenschakeling van (vergeten) gebeurtenissen in bijvoorbeeld de kindertijd en/of later in het leven. Ook kan het zijn dat het probleem in je diepere dimensies ligt en er mogelijk vele vorige levens bij betrokken zijn, het kan zelfs zijn dat er zeer pijnlijke dingen zijn gebeurd in jouw scheppingstijd als ziel. Je kunt ook veel soul-loss hebben geleden of een trauma in de baarmoeder hebben gehad zonder dat je het weet. Al deze dingen kunnen worden gevonden en daar kan je in geholpen worden. Tot slot afhankelijk van de ernst wordt er uiteindelijk afgerond met het karmische stukje wanneer dat mogelijk is, eventueel worden er obsessies aangepakt en wat er ook maar nodig is.

 

Uiteindelijk werken we ook hier naar de bron terug, wie jij bent en wat jij nodig hebt om volledige heelheid te bereiken. We gaan door tot jij er klaar voor bent om als geheeld persoon opnieuw de wereld in te gaan. Verder wordt er gewerkt aan dingen als goed in je eigen gevoel komen en alles wat jij nodig hebt om je nieuwe weg in het leven terug te vinden. Wat je taak hier op aarde is en op welke manier jij dienstbaar kan zijn aan de spirit en dus de mensheid. Ook ondersteun ik lichtwerkers die eenmaal hun missie gevonden hebben om de praktijk op een 'spirit way' op te starten en hoe je in samenwerking met je gidsen dit nu het beste kunt doen. Buiten dat doe ik hierin met enkele lotgenoten ook nog aan praktische ondersteuning zoals in de administratie, belastingaangifte, website en meer van dat soort aardse zaken. Ik leer je waar nodig dit op een spirituele manier aan te pakken zodat je ook overvloed kan gaan ervaren en wanneer het jouw tijd is om aan de slag te gaan je ook echt kan gaan met jouw eigen specialiteiten.

 

Na dit traject is het ook mogelijk om aanvullingen in de vorm van workshops en opleiding te volgen zodat ook jij mensen op bepaalde vlakken beter kan leren ondersteunen. Daarvoor ben ik het een en ander nog aan het ontwikkelen op dit moment.

Je kunt hierna ook door stromen in de transformatie en je karmische stukken volledig oplossen zodat je echt vrij komt uit de 3D-versie, volledig 'spirit' wordt vanuit de 5d en je kunt dan in deze vrijheid ook naar hogere dimensies door transformeren. Deze rituelen zal ik per 2021 ook in opleiden, deze, gebaseerd op de Munay-ki  maar aangepas op de huidige energie, mogen ook na ontvangst doorgegeven worden wanneer ik iemand daarvoor capabel acht.

 

 

Duur; Afhankelijk van de problematiek drie tot twaalf maanden, soms anderhalf jaar.

Kosten; Per sessie van 2 uur 70 euro

Twee keer maand; 120 euro (korting)

Vier keer per maand; 250 (korting)

 

Er is voor dit traject een wachtlijst

 

 INSCHRIJVEN