Healing techniek & werkwijze


Kijk voor alternatieven onderaan deze pagina

 

De healing die ik geef is volgens de sjamanistische weg, hierin ken ik een variateit aan diverse rituelen en handelingen die ondersteuning bieden aan de client om tot diepere lagen van zichzelf te komen, om zo tot inzicht te komen en tot een weg van heling met zichzelf.

 

Ik heb mijn specialiteiten liggen in tweelingzielen, soulmates en transformatie. Elk tweelingziel en soulmate koppel doorloopt samen een weg die voor beiden (kan) leiden tot volledige heelheid mits men de lessen oppakt die aan dit pad verbonden zijn. Door eigen ervaring in deze beider processen begeleidt ik iedereen hoe voor die persoon bedoelt zijn. Er is dus geen vastliggende weg qua welke helingen ik wanneer aan je geef, dit wordt bepaald door welk pad jij loopt. Ook ken ik enkele specialistische helingen speciaal voor deze processen om men er zo goed mogelijk doorheen te kunnen loodsen.

 

Ik werk vanaf 2021 uitsluitend nog volgens trajecten dus het is niet meer mogelijk losse sessies af te nemen, ik heb gemerkt dat dit nodig is om mensen goed te kunnen begeleiden. Ik werk uitsluitend met mensen die er werkelijk alles aan willen doen om zelf volledige heelheid te willen bereiken. Dit is mogelijk op basis van trajecten, die ook opeenvolgend gevolgd kunnen worden en weer aansluiten op elkaar. Trajecten kunnen geen vast aantal sessies zijn vanwege de verschillende problematiek per persoon, wel kunnen er afspraken zijn met een vast aantal afspraken, per week of per maand of een andere frequentie. Je blijft in principe wel per sessie of per maand betalen, ik heb gemerkt dat het niet werkbaar is om een aantal sessies vast te stellen voor een traject omdat er vaak gewoon ook extra healingen nodig zijn van andere aard, dat is gewoonweg niet te doen. Je kunt dus nu een intekenen voor een traject en ik heb ruimte voor een vast aantal personen..

 

Financieel gezien veranderd er niet veel en mensen die echt moeite hebben met de bedragen kunnen met mij persoonlijk een regeling treffen. Dit kan in overleg in de intake. Het is dus alleen nog maar mogelijk om een intake te doen voor als je een van de trajecten wilt volgen. Inschrijven voor een intake kan op deze pagina.

Wachtlijst op dit moment.

 

Mogelijke trajecten; Door op de link te klikken krijg je meer informatie.

1. Lichtwerkerstraject - Je karmische cyclus doorzien en uit lopen, jezelf vinden en je missie.

2. Tweelingzieltraject - De karmische cyclus van jezelf en je tweelingziel uit lopen, jezelf vinden en je missie en de rol van de tweelingziel in jouw leven, eventueel heling van jouw tweelingziel als deze daar fysiek toestemming voor geeft. (ook met soulmates mogelijk)

3. Transformatie traject - Maandelijks traject met Rite, DNA healing en medicijnwiel de laatste stappen naar volledige heelheid.

 

Deze trajecten zijn NIET op afstand mogelijk vanwege de technieken en de duur is afhankelijk van de eigen inzet en hoe heftig jouw eigen problematiek is. Dus niet voorspelbaar. Alle trajecten starten wanneer er een klik is en het gevoel goed, elk traject wat je start dien je af te maken, geen tussentijdse onderbreking mogelijk. Dit heeft te maken met de inwerking en doorwerking van de technieken die worden gebruikt.

 

Na en tijdens het traject  is het eventueel mogelijk nog diverse workshops en opleiding te volgen om in te zetten in je eigen praktijk.

 

Als je onder geen van genoemde categorie valt en een goede sjamaan zoekt, dus niet tweelingziel/soulmate proces gericht of lichtwerkers gericht kan je terecht bij deze collega's:

 

Mannelijke collega's:

Henk Happe www.heyokah.nl (ook voor sjamanistische les /demonen/entiteiten) 0614548285

Peter Paul van der Meulen Centrum de Nieuwe aarde

Mattijs Snoeij www.devollezon.com

Paul Kramer www.pakraspirit.nl

 

Vrouwelijk

Marga Braak (veel werk met medicijnwiel) www.nativestate.nl

Michelle Doet www.michelled.nl

Marjolein de Haan www.wiyawaka.nl  (Ook voor sjamanistische les, demonen/entiteiten)

Arlette Hofmann www.hayka-nach.nl (Ook voor sjamanistische les, demonen/entiteiten)

 

 

 

 

INSCHRIJVEN VOOR INTAKE VOOR TRAJECT(wachtlijst)