Healing Sessies


Sinds 2018 ben ik ingewijd Sjamaans healer. Dit houdt in dat ik bevoegd ben om heel gespecialiseerd te werken. Ik ben bevoegd om zielsreizen met mensen te maken in alle richtingen die nodig zouden kunnen zijn om iemand te helpen.

Ik heb veel directe kennis over de ziel en de genezing daarvan en pas deze paraat toe in Sjamaanse healing. Ik ben in 2017 begonnen met uitsluitend handopleggingen en dan via die weg innerlijk te kijken naar dit en vorige levens en tweelingzielverbindingen.

 

Wat voor soort healingen geef ik zoal;

- Zielsreizen die kunnen gaan over; Karmische stukken helpen inzien of ruilen, verloren zieldelen in heden en verleden (en vorige levens), verbinding maken met gidsen, verbinding maken met krachtdieren, zieldelen vanuit duisternis terughalen, voorouders bezoeken voor antwoorden (onopgeloste zaken met overledenen bijvoorbeeld) en hart- heling.

Zielsreizen hebben een zeer diepe blijvende uitwerking op zielniveau en uiteindelijk ook op fysiek niveau. Wie zijn reis op aarde "heelt" en "ziet''  zal uiteindelijk "compleet" worden. Meer over zielsdelen kun je vinden in dit blog

 

- Chakra/aura helingen handoplegging energetisch; Wanneer iemand na een healing wat extra's nodig heeft en de chakra's uit balans zijn maak ik altijd nog even schoon.

- Helingen 5e/6e/7e/8e/9e/10e dimensie; Helen energetische wapens vanuit vorig levens (veroorzaken vaak lichamelijke klachten op specifieke plaatsen. Helen lichamelijke cellen en celdeling, helen fysiek en etherisch lichaam in alle richtingen van energie. Ik kan ook fysieke klachten "zien" in het lichaam en eventuele oorzaken kunnen zowel oppervlakkig als dieper worden bekeken en geheeld.

Ook heb ik een certificaat voor het nieuwe chakra systeem binnen gehaald, deze kennis helpt heel erg naast de Sjamanistische ouderwetse denkwijze, zo wordt het omgezet in moderne kennis.

 

- Medicijnwiel; Sjamaanse sleutel tot het helen van gehele paden van heden, verleden en toekomst in alle dimensies zodat alle tijdlijnen van het leven vrij worden gemaakt van karmische patronen, heftige emoties en heftige gebeurtenissen en lessen. Ook helpt deze balans vinden in de eigen energie of in vermenging met een ander,  met tweelingzielen is dit een prima middel om jezelf en de ander te helen. Het is een zeer veilige en heilige manier van heling met blijvende werking. Wie eenmaal in een proces stapt met het wiel moet het ook "afmaken" omdat deze werking altijd doorloopt. Daarom bied ik hierin helingspakketten in aan zodat je het in delen kunt doen.

 

- Entiteiten verdrijven; deze hechten zich vanuit het energieveld uiteindelijk in iemands lichaam en later in de ziel. Dit zijn zeer zorgelijke zaken en kunnen niet op afstand worden geheeld. Via de Sjamaanse manier van helen wordt de indringer tot de wortel verwijderd uit je systeem. Ze beinvloeden iemands gedachten, volledige  leven en niet manifesteren van wat eigenlijk moet gebeuren op spiritueel gebied. Momenteel is dit op een grote schaal zeer zorgelijk aanwezig. Meer informatie hierover kun je lezen in dit artikel.  en dit blog

Na een energetische reiniging is het meestal ook wel noodzakelijk om het huis tevens uit te reinigen omdat er meestal wel iets meer aan de hand is. Veel oude energie van zowel oude emoties als de entiteiten blijft in het huis achter waardoor er steeds opnieuw contact wordt gemaakt met de negatieve energie. Daarom reinig ik ook huizen uit. Vaak onder de behandeling merk ik al op dat er in het huis ook meer aan de hand is omdat ik ook daar vrijwel direct contact mee leg als dit nodig is.

 

- Tweelingzielen&Soulmates; Deze maken alle vormen van heling door en omdat ik zelf een tweelingziel proces heb doorlopen herken ik gemakkelijk of iemand een tweelingziel is of niet. Ik maak gemakkelijk contact via het hart van een persoon, ik kijk soms eerst met handoplegging wat er nodig is maar vaak is het verhaal kennen voldoende om passende heling te vinden voor het proces. Tweelingzielen die healer zijn net als ik geef ik de kans zichzelf te ontwikkelen via mijn zielheling-traject waarin ik jezelf leer helen op sjamaanse wijze plus je tweelingziel zodat je verder kunt en naar je missie toe kunt groeien. Hierin geef ik je in de opleiding ook waar nodig zelf healing zodat je vooruit kunt blijven gaan. Deze scholing is een begeleidingsvorm in jou proces een leertraject met maandelijkse terugkomst zodat vastlopen eigenlijk bijna niet meer kan omdat ik nauw betrokken ben in jou proces. Aan het einde van dit jaartraject ben je zowel klaar om een Sjamanenopleiding te starten als zelf heel genoeg om anderen zuiver te kunnen helen. Kijk voor meer informatie op www.tweelingzielenhealing.nl 

 

Ik bied dus een ruim pakket aan healing mogelijkheden en de praktijk leert wel dat het meestal wel allemaal wordt gecombineerd, in het zielheling-traject sowieso. Daar buitenom is het per consult verschillend wat iemand nodig heeft, de laatste tijd is het wel een trend om ziel-delen van onszelf terug te halen. Veel zielen die hier nu op aarde zijn hebben een grote mate van zielsverlies en ook last van entiteiten in vele vormen. Het is een zeer goede zaak om jezelf geheel door te lichten en alle mogelijkheden uit te sluiten. Uiteindelijke doel van alle healingen die ik kan toepassen is om iemand geheel op zielsniveau uit te zuiveren in het licht neer te zetten en iemand naar het potentieel van zichzelf te leren lopen. Als de ziel volledig uit is gezuiverd is het ook vaak nodig om het lichaam volledig uit te zuiveren en momenteel ben ik mijn kennis op dit vlak ook aan het verbreden. Aarde energie en hemel energie is bij mij altijd in een zuivere lijn met elkaar verbonden. 

 

Afspraken kunnen gemaakt worden via de digitale agenda  . Twijfel je nog? Laat je dan door mijn recensies overtuigen. 

Als je nog vragen hebt kun je altijd vrijblijvend een e-mail sturen naar info@inlichtenkracht.nl

 

Tot ziens in de praktijk!

Liefde, Licht en Kracht