Healing Sessies


De healingen die ik geef zijn allemaal volgens de oude sjamanistische tradities en in dit geval het Noord-Amerikaanse Lakota. Ik leer deze healingen vanuit mijn elder die zelf jarenlang in een Amerikaanse stam heeft geleefd en opdracht heeft gekregen om al deze oude energetische healingen en rituelen over te brengen. Die op lagere en hogere energie gebaseerd zijn om iemand volledig terug naar zichzelf te kunnen brengen.

 

Mijn basis ligt in mijn gaves uiteraard, maar ook vanuit het proces wat ik doorloop als sjamaan. Sjamanistische healer wordt je niet zomaar en het gaat uit van het principe dat als je zelf ervaring met iets hebt, daar ook andere dan het beste mee kan helpen. Dat betekend dat als er iemand bij mij komt met een verhaal, ik vanuit mijn eigen ervaring kan putten wat er aan de hand is. Maar daarnaast werk ik ook zeer nauw samen met mijn gidsen die mij vaak al vooraf precies vertellen wat me met iemand te wachten staat, vanuit dat principe stel ik dan een behandelplan op hoe ik iemand er bovenop ga krijgen.

 

En ook al lijken veel verhalen op elkaar, toch heeft iedereen hierin zijn eigen eigenheid te vinden. Ik leer mensen zelf kijken en inzicht verkrijgen in hun problemen en dingen waar ze tegenaan lopen. Ik laat je zien waarom jouw bepaalde dingen overkomen.

Of eigenlijk ik ondersteun daar slechts bij, mijn spirits en die van jou helpen mij een beeld verkrijgen van jou problemen. Dit kunnen we bijvoorbeeld doen door een soulretrieval of een rondje medicijnwiel (zie foto) en hierin zijn vele varianten en mogelijkheden om iemand te helpen. Ik ben zelf ook nog altijd volop in de leer bij mijn elder omdat er zo ontzettend veel te leren is qua processen, healing en de magie daarin. Voor mijn gevoel begin ik net en ik kan al ontzettend veel voor mensen betekenen op dit moment. Het voordeel hiervan is dat ik nog zelf ontzettend veel groei doormaak, mijn clienten hebben daarin dan ook de uitzonderlijke mogelijkheid om van die groei mee te profiteren.

 

Ik heb mijn specialiteiten liggen in tweelingzielen, soulmates en transformatie. Elk tweelingziel en soulmate koppel doorloopt samen een vorm van transformatie om uiteindelijk de ware transformatie op te pakken en te helen en dat is eigenlijk wat ik doe. Dit betekend zowel ondersteuning in alle te leren karmische lessen als het uitvoeren van de nodige rituelen om jou bij je einddoel te brengen en volop in je zielenmissie te gaan staan. Iets wat voor elke lichtwerker ook een noodzakelijk kwaad is.

We helen alles door de tijd dus waar noodzakelijk ook in vorige levens, andere tijdlijnen etc.

Alles is mogelijk en wat nodig is komt altijd vanzelf naar voren toe gaandeweg het proces.

 

Voor iedereen die de eerste keer bij mij komt wordt er een intake gesprek gepland. In dat intake gesprek bepaal ik dan vervolgens de richting die we samen op gaan.

Nu vanwege Corona doe ik intake gesprekken op afstand en neem een kijkje in jou situatie en jou energie en van daaruit kan ik bepalen hoe we dan samen verder gaan. Vaak is mij al veel duidelijk uit uitsluitend een verhaal door de energie die ik bij iemand kan zien.

 

Wil je een eerste consult? dan kan dit weer zodra ik dit op de website (voorpagina) zal vrijgeven. Plan jezelf in in een intake van 1,5 uur en beantwoord de bijgevoegde vragen, van daaruit krijg ik namelijk al een beetje een idee wat er met je aan de hand kan zijn.

Tijdens de lock-down kan je gewoon een whatsapp intake van een uur plannen in de agenda. Je ontvangt een e-mail te bevestiging van de afspraak.

 

Wie weet tot gauw!

 

Als er vragen zijn kan je altijd even bellen of mailen.

 

Een vraag die veel voorkomt is of ik healingen op afstand doe, dat doe ik heel bewust niet;

Ik doe geen healingen op afstand vanwege energetische vermenging van energie, om de zuiverheid van de rituelen te behouden. Ik maak ook geen uitzonderingen voor mensen die  van ver weg komen, ik ga voor kwaliteit en niet voor kwantiteit, een zuivere uitgevoerde healing vraagt contact op de man in een zuivere en veilige ruimte waar vermenging met energie van buiten onmogelijk is. Dit is op afstand vrijwel onmogelijk om uit te voeren.

 

Waarom tweelingzielen loskoppelen?

Is een vraag die regelmatig voorbij komt en dit leg ik uit op deze pagina

 

Wat mijn werkwijze is?

Door mensen die nog geen ervaring hebben met healingsessies, wordt vaak de vraag gesteld wat mijn werkwijze is.

Ik werk met veel verschillende soorten healing, waar het medicijnwiel er eentje van is. Dat betekend niet dat jij kiest, je kunt bijvoorbeeld wel voelen dat het medicijnwiel voor jouw een weg is om te gaan omdat je je er bijvoorbeeld toe aangetrokken voelt.

In het eerste intake gesprek via whatsapp, vraag ik je jouw verhaal te vertellen, je problemen op tafel te leggen en van daaruit wordt dan een traject bepaald. Dat traject kunnen verschillende dingen zijn;

1. Start met en energetische reiniging van entiteiten/demonen (meestal bij een van mijn collega's) en vaak zie ik al waarmee wij kunnen starten qua healingen.

2. Transformatie traject; Ik acht je capabel voor het transformatie traject, meestal gaan daar wel voorbereidende sessies aan vooraf in bijvoorbeeld de vorm van enkele trancereizen, een ontkoppeling of een rondje medicijnwiel om je karma's te verlichten bijvoorbeeld, net wat jij nodig hebt.

3. Ander traject zoals karma's doorlopen op het wiel en/of meerdere trancereizen/hartshelingen/ traject om los te komen van een tweelingziel of soulmate of een karmische relatie.

 

Alles wordt bepaald door de spirits, ik krijg wel door welke healingen jij nodig hebt of hoelang je bijvoorbeeld een traject dient te lopen. Hoelang of hoeveel sessies hangt volledig af van je eigen inzet en wat jij persoonlijk nodig hebt om verder te komen. Hoe vaker je komt en hoe regelmatiger, hoe frequenter we door je problemen heen kunnen werken en dan kan je ook echt duidelijke verschuivingen in jezelf gaan waarnemen en zelf het heft weer in handen nemen, dat is waar we uiteindelijk samen naartoe werken. Het doel blijft om jouw uiteindelijk je eigen kracht energie terug te geven en weer te herontdekken wie je zelf bent. En het doel is altijd je karma's leren doorzien, leren in je gevoel terug te komen, je spiritualiteit terugvinden, leren hoe jouw processen werken zodat je er zelf ook makkelijker doorheen komt. Dat is voor niemand in bijzonder anders.

 

Of ik ook huizen reinig?

 

 Ja, ik reinig zeer zeker ook huizen, afhankelijk van hoe zwaar de reiniging nodig is en of ik ook op de man aan het werk moet neem ik iemand mee. Meestal gebeurd dit onder het doorlopen van een aantal sessies dat deze conclusie wordt getrokken. Sowieso wanneer je met entiteiten te kampen hebt en je jezelf hebt laten reinigen is het ook verstandig het huis erbij mee te nemen. In veel gevallen kan je het ook al zelf doen, maar wil je een goede professionele reiniging die bijvoorbeeld ook poorten sluit in je huis, je huis aard en of beschermt tegen nieuwe invallen van eniteiten, dan kan je altijd contact met me opnemen. Hou er wel rekening mee dat als je dit wilt en je bent zelf nooit eerder gereinigd en ook niet bij ons bekend dat je zelf ook een schoonmaak kan verwachten. Dit zijn hele intensieve sessies waar ik zelf meestal ook een hele dag voor uit moet trekken en vaak in het huis afhankelijk van de grootte 2 tot 4 uur mee bezig ben, als ik jouw ook moet meenemen hierin, wat vaak wijs is reken dan op 4 tot 6 uur. Ook is het te combineren met een bezoek aan mijn collega's die gespecialiseerd zijn in dit soort reinigingswerk.