Healing Sessies


Sinds 2018 ben ik ingewijd Sjamaans healer. Dit houdt in dat ik bevoegd ben om heel gespecialiseerd te werken. Ik ben bevoegd om zielsreizen met mensen te maken in alle richtingen die nodig zouden kunnen zijn om iemand te helpen.

Ik heb veel directe kennis over de ziel en de genezing daarvan en pas deze paraat toe in Sjamaanse healing. Ik ben in 2017 begonnen met uitsluitend handopleggingen en dan via die weg innerlijk te kijken naar dit en vorige levens en tweelingzielverbindingen.

 

Wat voor soort healingen geef ik zoal;

- Zielsreizen die kunnen gaan over; Karmische stukken helpen inzien of ruilen, verloren zieldelen in heden en verleden (en vorige levens), verbinding maken met gidsen, verbinding maken met krachtdieren, zieldelen vanuit duisternis terughalen, voorouders bezoeken voor antwoorden (onopgeloste zaken met overledenen bijvoorbeeld) en hart- heling.

Zielsreizen hebben een zeer diepe blijvende uitwerking op zielniveau en uiteindelijk ook op fysiek niveau. Wie zijn reis op aarde "heelt" en "ziet''  zal uiteindelijk "compleet" worden. Meer over zielsdelen kun je vinden in dit blog

 

- Chakra/aura helingen handoplegging energetisch; Wanneer iemand na een healing wat extra's nodig heeft en de chakra's uit balans zijn maak ik altijd nog even schoon.

- Healingen dimensie; Helen energetische wapens vanuit vorig levens (veroorzaken vaak lichamelijke klachten op specifieke plaatsen. Helen lichamelijke cellen en celdeling, helen fysiek en etherisch lichaam in alle richtingen van energie. Ik kan ook fysieke klachten "zien" in het lichaam en eventuele oorzaken kunnen zowel oppervlakkig als dieper worden bekeken en geheeld.

Ook heb ik een certificaat voor het nieuwe chakra systeem binnen gehaald, deze kennis helpt heel erg naast de Sjamanistische ouderwetse denkwijze, zo wordt het omgezet in moderne kennis.

- DNA - Versnellingen van het helen op celniveau waar gekoppeld aan de ziel

 

- Medicijnwiel; Sjamaanse sleutel tot het helen van gehele paden van heden, verleden en toekomst in alle dimensies zodat alle tijdlijnen van het leven vrij worden gemaakt van karmische patronen, heftige emoties en heftige gebeurtenissen en lessen. Ook helpt deze balans vinden in de eigen energie of in vermenging met een ander. Met het wiel geef ik 'Schone tijdijn healingen' 

 Schone tijdlijnen zorgen voor een bodem van het opnieuw bouwen van je eigen krachten, alleen en/of met andere personen in het leven waar je last van kan hebben. Dit is een basis voor tweelingzielhealingen maar ook een hulpmiddel om je eigen transformatie wat lichter te maken, mede doordat het je helpt patronen in je eigen leven te doorzien.

 

 - Tweelingzielen&Soulmates; Deze maken alle vormen van heling door en omdat ik zelf een tweelingziel proces heb doorlopen herken ik gemakkelijk of iemand een tweelingziel is of niet. Ik maak gemakkelijk contact via het hart van een persoon, ik kijk soms eerst met handoplegging wat er nodig is maar vaak is het verhaal kennen voldoende om passende heling te vinden voor het proces.  Daarvoor start vanaf 2019 een geheel intensief traject waarin je naast heling ook contact met lotgenoten kunt maken om zo nog sneller door je proces te kunnen gaan www.tweelingzielenhealing.nl  . Daarnaast doe ik veel individueel aan helingen met oa het medicijnwiel om de paden van waar mag zelfs soms beide partijen schoon te maken, dit onderdeel zit als vast onderdeel in het healing traject voor tweelingzielen verwerkt.

 

Alles wordt vanuit een zuivere omgeving gedaan en er is dus van alles mogelijk. Afspraken verwerk ik via een digitaal systeem zodat ik meer tijd over heb voor de clienten en mensen die mij nodig hebben.

 

Afspraken kunnen gemaakt worden via de digitale agenda  . Twijfel je nog? Laat je dan door mijn recensies overtuigen. 

Als je nog vragen hebt kun je altijd vrijblijvend een e-mail sturen naar info@inlichtenkracht.nl

 

Tot ziens in de praktijk!

Liefde, Licht en Kracht