Healing techniek & werkwijze


De healingen die ik geef zijn allemaal volgens de oude sjamanistische tradities en in dit geval het Noord-Amerikaanse Lakota. Ik leer deze healingen vanuit mijn elder die zelf jarenlang in een Amerikaanse stam heeft geleefd en opdracht heeft gekregen om al deze oude energetische healingen en rituelen over te brengen. Die op lagere en hogere energie gebaseerd zijn om iemand volledig terug naar zichzelf te kunnen brengen.

 

Mijn basis ligt in mijn gaves uiteraard, maar ook vanuit het proces wat ik doorloop als sjamaan. Sjamanistische healer wordt je niet zomaar en het gaat uit van het principe dat als je zelf ervaring met iets hebt, daar ook andere dan het beste mee kan helpen. Dat betekend dat als er iemand bij mij komt met een verhaal, ik vanuit mijn eigen ervaring kan putten wat er aan de hand is. Maar daarnaast werk ik ook zeer nauw samen met mijn gidsen die mij vaak al vooraf precies vertellen wat me met iemand te wachten staat, vanuit dat principe stel ik dan een behandelplan op hoe ik iemand er bovenop ga krijgen.

 

En ook al lijken veel verhalen op elkaar, toch heeft iedereen hierin zijn eigen eigenheid te vinden. Ik leer mensen zelf kijken en inzicht verkrijgen in hun problemen en dingen waar ze tegenaan lopen. Ik laat je zien waarom jouw bepaalde dingen overkomen.

Of eigenlijk ik ondersteun daar slechts bij, mijn spirits en die van jou helpen mij een beeld verkrijgen van jou problemen. Dit kunnen we bijvoorbeeld doen door een soulretrieval of een rondje medicijnwiel (zie foto) en hierin zijn vele varianten en mogelijkheden om iemand te helpen. Ik ben zelf ook nog altijd volop in de leer bij mijn elder omdat er zo ontzettend veel te leren is qua processen, healing en de magie daarin. Voor mijn gevoel begin ik net en ik kan al ontzettend veel voor mensen betekenen op dit moment. Het voordeel hiervan is dat ik nog zelf ontzettend veel groei doormaak, mijn clienten hebben daarin dan ook de uitzonderlijke mogelijkheid om van die groei mee te profiteren.

 

Ik heb mijn specialiteiten liggen in tweelingzielen, soulmates en transformatie. Elk tweelingziel en soulmate koppel doorloopt samen een vorm van transformatie om uiteindelijk de ware transformatie op te pakken en te helen en dat is eigenlijk wat ik doe. Dit betekend zowel ondersteuning in alle te leren karmische lessen als het uitvoeren van de nodige rituelen om jou bij je einddoel te brengen en volop in je zielenmissie te gaan staan. Iets wat voor elke lichtwerker ook een noodzakelijk kwaad is.

We helen alles door de tijd dus waar noodzakelijk ook in vorige levens, andere tijdlijnen etc.

Alles is mogelijk en wat nodig is komt altijd vanzelf naar voren toe gaandeweg het proces.

 

Ik werk vanaf 2021 uitsluitend nog volgens trajecten dus het is niet meer mogelijk losse sessies af te nemen, ik heb gemerkt dat dit nodig is om mensen goed te kunnen begeleiden. Ik werk uitsluitend met mensen die er werkelijk alles aan willen doen om zelf volledige heelheid te willen bereiken. Dit is mogelijk op basis van trajecten, die ook opeenvolgend gevolgd kunnen worden en weer aansluiten op elkaar. Trajecten kunnen geen vast aantal sessies zijn vanwege de verschillende problematiek per persoon, wel kunnen er afspraken zijn met een vast aantal afspraken, per week of per maand of een andere frequentie. Je blijft in principe wel per sessie of per maand betalen, ik heb gemerkt dat het niet werkbaar is om een aantal sessies vast te stellen voor een traject omdat er vaak gewoon ook extra healingen nodig zijn van andere aard, dat is gewoonweg niet te doen. Je kunt dus nu een intekenen voor een traject en ik heb ruimte voor een vast aantal personen.
Zo hou ik voor mezelf de werkdruk hanteerbaar wat heel belangrijk is voor mij, maar ook is het mogelijk om op deze manier de resultaten met mensen te bereiken waar ik ook echt voor werk. Dan houden zowel client als ik er het meeste plezier in. Ik hou niet van half werk, ik ga voor volledigheid.

 

Financieel gezien veranderd er niet veel en mensen die echt moeite hebben met de bedragen kunnen met mij persoonlijk een regeling treffen. Dit kan in overleg in de intake. Het is dus alleen nog maar mogelijk om een intake te doen voor als je een van de trajecten wilt volgen. Inschrijven voor een intake kan op deze pagina.

Als je uitsluitend voor entiteiten problematiek komt kan je een afspraak maken bij een van mijn vermeldde collega's. Ik maak wel huizen schoon, maar uitsluitend voor mensen die een traject volgen.

 

Mogelijke trajecten; Door op de link te klikken krijg je meer informatie.

1. Lichtwerkerstraject - Je karmische cyclus doorzien en uit lopen, jezelf vinden en je missie.

2. Tweelingzieltraject - De karmische cyclus van jezelf en je tweelingziel uit lopen, jezelf vinden en je missie en de rol van de tweelingziel in jouw leven, eventueel heling van jouw tweelingziel als deze daar fysiek toestemming voor geeft. (ook met soulmates mogelijk)

3. Transformatie traject - Maandelijks traject met Rite, DNA healing en medicijnwiel de laatste stappen naar volledige heelheid.

 

Deze trajecten zijn NIET op afstand mogelijk vanwege de technieken en de duur is afhankelijk van de eigen inzet en hoe heftig jouW eigen problematiek is. Dus niet voorspelbaar. Alle trajecten starten wanneer er een klik is en het gevoel goed, elk traject wat je start dien je af te maken, geen tussentijdse onderbreking mogelijk. Dit heeft te maken met de inwerking en doorwerking van de technieken die worden gebruikt.

 

Na dit is het eventueel mogelijk nog diverse workshops en opleiding te volgen om in te zetten in je eigen praktijk.

Als er vragen zijn kan je altijd even bellen of mailen.

 

INSCHRIJVEN VOOR INTAKE VOOR TRAJECT