Healing Sessies


De healingen die ik geef zijn allemaal volgens de oude sjamanistische tradities en in dit geval het Noord-Amerikaanse Lakota. Ik leer deze healingen vanuit mijn elder die zelf jarenlang in een Amerikaanse stam heeft geleefd en opdracht heeft gekregen om al deze oude energetische healingen en rituelen over te brengen. Die op lagere en hogere energie gebaseerd zijn om iemand volledig terug naar zichzelf te kunnen brengen.

 

Mijn basis ligt in mijn gaves uiteraard, maar ook vanuit het proces wat ik doorloop als sjamaan. Sjamanistische healer wordt je niet zomaar en het gaat uit van het principe dat als je zelf ervaring met iets hebt, daar ook andere dan het beste mee kan helpen. Dat betekend dat als er iemand bij mij komt met een verhaal, ik vanuit mijn eigen ervaring kan putten wat er aan de hand is. Maar daarnaast werk ik ook zeer nauw samen met mijn gidsen die mij vaak al vooraf precies vertellen wat me met iemand te wachten staat, vanuit dat principe stel ik dan een behandelplan op hoe ik iemand er bovenop ga krijgen.

 

En ook al lijken veel verhalen op elkaar, toch heeft iedereen hierin zijn eigen eigenheid te vinden. Ik leer mensen zelf kijken en inzicht verkrijgen in hun problemen en dingen waar ze tegenaan lopen. Ik laat je zien waarom jou bepaalde dingen overkomen.

Of eigenlijk ik ondersteun daar slechts bij, mijn spirits en die van jou helpen mij een beeld verkrijgen van jou problemen. Dit kunnen we bijvoorbeeld doen door een soulretrieval of een rondje medicijnwiel (zie foto) en hierin zijn vele varianten en mogelijkheden om iemand te helpen.

 

Ik heb mijn specialiteiten liggen in tweelingzielen, soulmates en transformatie. Elk tweelingziel en soulmate koppel doorloopt samen een vorm van transformatie om uiteindelijk de ware transformatie op te pakken en te helen en dat is eigenlijk wat ik doe. Dit betekend zowel ondersteuning in alle te leren karmische lessen als het uitvoeren van de nodige rituelen om jou bij je einddoel te brengen en volop in je zielenmissie te gaan staan. Iets wat voor elke lichtwerker ook een noodzakelijk kwaad is.

We helen alles door de tijd dus waar noodzakelijk ook in vorige levens, andere tijdlijnen etc.

Alles is mogelijk en wat nodig is komt altijd vanzelf naar voren toe gaandeweg het proces.

 

Voor iedereen die de eerste keer bij mij komt wordt er een intake gesprek gepland. In dat intake gesprek bepaal ik dan vervolgens de richting die we samen op gaan.

Nu vanwege Corona doe ik intake gesprekken op afstand en neem een kijkje in jou situatie en jou energie en van daaruit kan ik bepalen hoe we dan samen verder gaan. Vaak is mij al veel duidelijk uit uitsluitend een verhaal door de energie die ik bij iemand kan zien.

 

Wil je een eerste consult? dan kan dit weer zodra ik dit op de website (voorpagina) zal vrijgeven. Plan jezelf in in een intake van 1,5 uur en beantwoord de bijgevoegde vragen, van daaruit krijg ik namelijk al een beetje een idee wat er met je aan de hand kan zijn.

Tijdens de lock-down kan je gewoon een whatsapp intake van een uur plannen in de agenda. Je ontvangt een e-mail te bevestiging van de afspraak.

 

Wie weet tot gauw!

 

Als er vragen zijn kan je altijd even bellen of mailen.

Ik doe geen healingen op afstand vanwege energetische vermenging van energie, om de zuiverheid van de rituelen te behouden.