Opleiding Transformatie doorgeven


Wanneer je de transformatie rituelen hebt ontvangen kan het zijn dat je je geroepen voelt om deze prachtige rituelen door te geven.

Deze rituelen zijn gebaseerd op sjamanistische healing technieken maar zijn toegankelijk voor iedereen om te leren die ze zelf heeft ontvangen. Omdat je ze zelf hebt ontvangen heb je zelf ervaring in het proces en daarom kan en mag je dan ook zelf, als healer zijnde mensen door dit proces heen begeleiden. Ik zelf moet wel beoordelen of jij verantwoordelijk genoeg bent om dit te kunnen en mogen doorgeven en of je ook zelf genoeg healerscapaciteiten bezit om dit te kunnen doen. Eigenlijk zijn dit de belangrijkste voorwaarden om dit te kunnen en te mogen doen.

Het is theorie maar ook vooral heel veel praktijk.

 

Naast de sjamanistische inslag heeft het ook vanuit het oude Egypte en Atlantis invloeden. Deze technieken zorgen er voor dat de processen optimaal doorwerken en ook vast blijven zitten in het energetische systeem. In de opleiding leer je ook een deel van de achtergronden van bepaalde handelingen en leer je welke beweging welk doel dient.

Je kunt deze opleiding gebruiken als aanvulling op je eigen healing praktijk, mocht je zelf clienten krijgen waarbij bepaalde problemen omhoog komen door deze transformatie, dan kan je altijd in overleg met mij kijken hoe verder. Je krijgt ook na de opleiding nog ondersteuning van mij op dit vlak om jouw eigen clienten er zo goed mogelijk door te loodsen, want door de nieuwigheid kan het best zijn dat je zelf nog tegen dingen aan blijft lopen. Daarom doen we deze opleiding echt samen, in kleine groepjes. Er kan altijd informatie onderling gedeeld en overlegd worden waar nodig.

 

Voorwaarden zijn dus dat je capabel bent om de "problemen" op een healerswijze op te kunnen vangen. Ook moet je tenminste al zes rituelen hebben ontvangen voor je hieraan begint. Liefste zelfs de transformatie zelf al zo goed als mogelijk afgerond hebben.

 

'Als je zelf jezelf kunt helen, mag je de ander leren om zichzelf te helen'

Jij als healer bent slechts steun en een reikende hand.

 

Deze opleiding start per april 2021 en duurt ongeveer 12 maanden, met maandelijkse samenkomst.

Kosten; 1300 euro (incl 21% btw)

Inclusief boeken en ander lesmateriaal en lunch/diner

 

Opgeven kan persoonlijk tijdens de sessies.