Opleiding Transformatie doorgeven


Wanneer je de transformatie rituelen hebt ontvangen kan het zijn dat je je geroepen voelt om deze prachtige rituelen door te geven.

Deze rituelen zijn gebaseerd op sjamanistische healing technieken en gebaseerd op de Munay-Ki alleen aangepast op de nieuwe tijd en zijn daarmee een zeer krachtige tool. Omdat je deze hebt ontvangen mag je ook doorgeven. Omdat je zelf het proces hebt doorlopen en weet wat je tegen kunt komen tijdens de begeleiding van iemands proces ben je capabel om anderen hierdoor heen te begeleiden.

 

Tijdens deze opleiding leer je meer over de achtergrond van deze rituelen maar ook over elke handeling en je leert ze niet alleen correct en feilloos uitvoeren maar ook begrijp je elke beweging waarvoor deze dient.

 

Naast de sjamanistische inslag heeft het ook vanuit het oude Egypte en Atlantis invloeden. Deze technieken zorgen er voor dat de processen optimaal doorwerken en ook vast blijven zitten in het energetische systeem, zodat je ze volledig kunt uitwerken. En juist dat oude wat je mag loslaten ook daadwerkelijk tot uiting kan komen zodat je het ook echt volledig kunt loslaten zonder dat er resten in je systeem blijven hangen bijvoorbeeld.

 

Je kunt deze opleiding gebruiken als aanvulling op je eigen healing praktijk, mocht je zelf clienten krijgen waarbij bepaalde problemen omhoog komen door deze transformatie, dan kan je altijd in overleg met mij kijken hoe verder.  Ook krijg je les in een aantal extra helingen die je nodig zult hebben van dingen die je tegen gaat komen tijdens het geven van de transformatie.

Je krijgt ook na de opleiding nog ondersteuning van mij op dit vlak om jouw eigen clienten er zo goed mogelijk door te loodsen, want door de nieuwigheid kan het best zijn dat je zelf nog tegen dingen aan blijft lopen. Daarom doen we deze opleiding echt samen, in kleine groepjes. Er kan altijd informatie onderling gedeeld en overlegd worden waar nodig.

Voorwaarden zijn dus dat je capabel bent om de "problemen" op een healerswijze op te kunnen vangen. Ook moet je tenminste al zes rituelen hebben ontvangen voor je hieraan begint. Liefste zelfs de transformatie zelf al zo goed als mogelijk afgerond hebben.

 

'Als je zelf jezelf kunt helen, mag je de ander leren om zichzelf te helen'

Jij als healer bent slechts steun en een reikende hand.

 

Deze opleiding start per oktober 2021 en duurt 12 maanden, met maandelijkse samenkomst.

Kosten; 1300 euro (incl 21% btw)

Inclusief boeken en ander lesmateriaal en lunch/diner

De dagen zijn op zaterdag van 13:00 tot 19:00 inclusief diner

 

Startdatum 2021 definitieve opleidingsdata:

9 oktober

13 november

11 december

8 januari

12 februari

12 maart

9 april

7 mei

11 juni

9 juli

3 september

8 oktober - 2022

 

Opgeven kan tijdens de sessies