Dieren en Paarden Healing


Per september 2020 bied ik ook healing aan voor dieren, met als specialisatie het paard.

 

Lang liep ik al met dit idee maar ik was er nog niet helemaal klaar voor. Echter na een cursus dierentelepathie van Symone Ottevangers www.symoneottevangers.nl  ben ik meer dan bevestigd dat ook deze tijd voor mij is aangebroken.

Ik communiceer met levende en overleden dieren waar nog vragen zijn van de eigenaar. Mijn voorkeur gaat echter wel naar de paarden en de complexe psychische dingen, zoals gedragsproblemen van paarden, lichamelijke problemen/energieproblemen. Mijn kennis over het paard reikt zeer diep en vergaand en in combinatie met mijn gaves van communicatie en healing hoop ik zeer veel paardenmensen op weg te mogen helpen.

 

Mijn opleiding is mijn inmiddels overleden pony Moonlight die een zeer goede leermeester voor mij is geweest gedurende zijn leven. Hij leerde mij op een hele andere manier met paarden omgaan dan mij ooit op de manege is geleerd. Het is voor mij een uitdaging om de bron van een huidig probleem te vinden, vooral op psychisch vlak, ik gebruik dezelfde healmethoden als bij mensen en zal waar nodig dingen ook prima op afstand kunnen doen. Bij dieren ligt dit alles toch een beetje anders, maar bij hele ingewikkelde dingen zoals rijtechnische onderlegde problemen waarbij het belangrijk is om zowel naar de ruiter als het paard te kijken kom ik even langs. Ik kan hiervoor combinatie trajecten aanbieden om ook de ruiter te helpen met de nodige zelfreflectie en zonodig healing om de problemen vanuit een heel ander oogpunt te benaderen.

 

Ik heb vroeger regelmatig lesgegeven op mijn eigen pony, ik zie in kleine details van beweging van paard en ruiter waar eventuele knooppunten liggen. Plus mijn heldervoelende/wetende/horende gaven kan ik mij verplaatsen in zowel het paard als de ruiter en met die energie ga ik dan aan het werk. Ik ben heel eerlijk over wat ik zie en dat kan soms heel confronterend zijn, ik zal aanzetten tot de nodige zelfreflectie waar het probleem precies in zit, ik zal ook terugkoppelen in een vorm van een spiegel van wat jij aan een dier aandraagt, hoe integer je bent naar het dier en jezelf toe en daarin zal ik je ondersteunen een weg te vinden.

 

Ik benader de situatie altijd vanuit het oogpunt en de ervaring die het dier met jouw heeft en wat het dier je wilt vertellen.

 

Omdat ik hier net mee begin wil ik de eerste tien aanmeldingen een fikse korting geven, waarin men betaald naar waarde en wanneer ik langs moet komen alleen de voorrijkosten betaald hoeven te worden.

De normale prijs ook hiervoor is 50 euro per uur, ook verder gelden de normale tarieven.

 

Heb je nu een dier of een paard waar je mijn hulp bij wilt? Stuur me dan even een bericht of mail even. De agenda is hier namelijk nog niet op ingericht.

Clienten die al bij mij in de praktijk komen krijgen tevens ook een fikse korting op de behandeling van hun dier.