December cadeautjes en aanbiedingen


De koude dagen zijn weer aangebroken en ik wilde dit jaar iets speciaals doen voor mijn clienten die ik door hun processen mag begeleiden. Deze ontvangen een speciale aanbieding in de mailbox de komende tijd.

 

Verder wil ik gebruik maken van deze tijd om cadeaubonnen uit te geven zodat jullie mensen die het minder breed hebben toch aan een sessie kunnen helpen met een fikse korting. Daarom vindt ik dat het mogelijk moet zijn om een cadeaubon onder de kerstboom of in een sinterklaassurprise aan te kunnen bieden. Hieronder vindt je alle opties, cadeaubonnen kunnen worden overgeschreven of per paypal worden voldaan.

 

Je krijgt een cadeaukaart thuisgestuurd met de code. Geef even aan of je het wilt gebruiken voor de Sint of voor de kerst dan krijg je een mooie aangepaste kaart.

 

De enige voorwaarden voor dit cadeau is dat ze worden gebruikt voor 31-12-2020

 

 

Volledig consult cadeau

Hele sessie cadeau.

Moet voor 31-12-2020 besteed worden.

 

€ 80,00

Consult met 50% korting.

Je doet de helft van een consultprijs cadeau.

Moet voor 31-12-2020 besteed worden

€ 40,00

Doe eens een boek cadeau

Mijn gedichtenbundels zijn te bestellen via: https://www.boekscout.nl/shop2/zoeken.php?tw=Nuria+Steeman

 

In Licht is geschreven in 2016 voor mijn tweelingziel en is een verzamelwerk van tien jaar van mijn leven en wat er toen nieuw aan inspiratie bij kwam.

 

In Kracht is geinspireerd op mijn diepe innerlijke ontwaking en de tragedie en het drama van niet samen kunnen zijn, in een zang der liefde zijn de gedichten geschreven. Het is een volwassen ongesensureerd stuk tekst op Shakespeare geinspireerde teksten, dezelfde stijl. Het is een romantisch vervullende gedichtenbundel.

Beide te bestellen bij bovenstaande link en binnen een week in huis, worden gedrukt per bestelling daarom kan het even duren voor het binnen is.