Contact & afspraak maken

Als u direct een afspraak voor een consult wilt maken in Hoorn kunt u direct via de agenda uw afspraak plannen. U krijgt hiervan een bevestiging per mail.

Voor overige vragen kunt u het contactformulier invullen of mailen.

Onderaan deze pagina kunt u eventueel wanneer u dat wenst de sessies vooruit betalen via paypal.

 

(Het aantal sessies voor de pakketten is afhankelijk van welke problemen er boven komen, het aangegeven aantal is een indicatie als het lukt binnen de gewenste tijd het wiel uit te lopen, houdt rekening met daarin wijzigingen ivm persoonlijke aanpak, de ene persoon is sneller dan de ander)

 

Wegens ziekte ben ik tijdelijk telefonisch niet bereikbaar om me energie zoveel mogelijk te kunnen richten op mijn eigen genezing. De uren die open staan zijn allemaal onder voorbehoud. Wanneer je voor het eerst een afspraak maakt, kies dan voor het intake van anderhalf uur. In de intake bepalen we samen een verder behandelplan en wordt de eerste healing gegeven.

 

Nu door de coronacrisis behandel ik de intake op afstand via een whatsapp consult met een gereduceerd tarief. Deze afspraken betekenen dat ik geen healing geef, maar uitsluitend invoel op de energie om te kijken wat er nodig is. Ook deze afspraken zijn nu onder voorbehoud, wat er open staat in de agenda, gaat door zodra ik met mijn energie weer in staat ben om verder te gaan. Mocht het niet gaan ontvang je tijdig een afzegging van mijn kant af. Vul daarom wel je e-mail en telefoonnummer goed in!

 

Wanneer je zelf verschijnselen hebt als hoesten of niezen, zeg dan ook de afspraak af. Kom pas weer als je zelf fit en gezond genoeg bent om healing te ondergaan.

 

Excuses voor deze lastige regeling. Gebruik deze tijd goed voor jezelf om diep naar binnen te gaan en te kijken waar je tegenaan loopt. Hopelijk tot gauw weer!

 

 

Klik op de gewenste dag en tijd om een afspraak te maken

Vooraf betalen consult of medicijnwielpakket

Basis consult 1,5 uur

Vooruit betalen consult. Graag even met volledige naam overmaken ivm administratie.

€ 65,00

Maxi Consult 2 uur

Bij losse medicijnwielhealingen/uitdrijvingen en wanneer ik aangeef dat je een healing nodig hebt waarvan ik weet dat het lang duurt (uitzonderlijke gevallen). Bij overschrijving volledige naam vermelden ivm administratie

€ 70,00

Schone tijdlijn Verleden (3 sessies)

Bij overschrijving volledige naam doorgeven.

€ 200,00

Schone tijdlijn Verleden/heden/toekomst (6 sessies)

Bij overschrijving volledige naam doorgeven

€ 400,00