December cadeaubonnen - Doe iemand healing cadeau


In december vind ik het altijd leuk om cadeaubonnen uit te geven. Zodat mensen elkaar een consult cadeau kunnen doen en de mensen met een grotere portemonnee zelfs hele trajecten cadeau kunnen doen.

 

Je krijgt een cadeaukaart thuisgestuurd met de code. Geef even aan of je het wilt gebruiken voor de Sint of voor de kerst dan krijg je een mooie aangepaste kaart. Geef het adres op bij de bestelling.

 

De enige voorwaarden voor dit cadeau is dat ze worden gebruikt voor 31-12-2021 (om administratieve redenen)

Betaling kan per paypal of gewone vooruitbetaling.

 

Volledig consult cadeau

Losse sessie

 

 

€ 65,00

Tweelingzieltraject 6 sessies

Mooie opstart van het opruimen van het karma tussen jou en je tweelingziel door middel van het medicijnwiel, een pakket van 6 sessies. Exclusief intake en voorbereidingsessies.

€ 390,00

Transformatie traject volledig

De transformatie in zijn geheel cadeau doen, dat kan!

Ook de helft vooruit geven is een optie

€ 650,00

Doe eens een boek cadeau

Mijn gedichtenbundels zijn te bestellen via: https://www.boekscout.nl/shop2/zoeken.php?tw=Nuria+Steeman

 

In Licht is geschreven in 2016 voor mijn tweelingziel en is een verzamelwerk van tien jaar van mijn leven en wat er toen nieuw aan inspiratie bij kwam.

 

In Kracht is geinspireerd op mijn diepe innerlijke ontwaking en de tragedie en het drama van niet samen kunnen zijn, in een zang der liefde zijn de gedichten geschreven. Het is een volwassen ongesensureerd stuk tekst op Shakespeare geinspireerde teksten, dezelfde stijl. Het is een romantisch vervullende gedichtenbundel.

Beide te bestellen bij bovenstaande link en binnen een week in huis, worden gedrukt per bestelling daarom kan het even duren voor het binnen is.