Zelfheling en reiniging met engelen; 2. Magneten


Geschreven door Maria Henkes www.engelenhealing.nl   info@engelenhealing.nl 


Magneten (hieronder eerst ‘n stukje uitleg daarna de tekst om te gebruiken)

Bij de zeer krachtige techniek van het magneten, vraag je Aartsengel Michaël de sterke krachtige magneet bij je te gebruiken om alle psychische aanvallen van boosheid, woede, angst,  jaloezie en frustratie van anderen op jou bij je weg te halen. Als mensen heel erg boos op je zijn of jaloers zijn op je of gefrustreerd zijn over iets wat met jou te maken heeft, of ze hebben sterke afhankelijkheidskoorden van angst met je gemaakt hebben, slaan ze met die negatieve energie (vaak onbewust, kan ook zijn dat het bewust gebeurd) metalen haken, wapens, messen, bijlen vooral in je rug, schouders, nek en hoofd en soms ook op andere plaatsen van je lichaam. Deze metalen wapens kunnen heel klein of heel groot zijn; van kleine vishaakjes tot grote bijlen.  Met zijn sterke magneet haalt aartsengel Michaël deze metalen wapens uit je. 

Het liefste doe ik dit ook altijd staand, dan voel je ook het beste wat er gebeurd. Zorg in ieder geval dat je rug en schouders en hoofd vrij zijn van de stoel waar je op zit of het bed waar je op ligt, anders kan hij er met de magneet niet bij!!!

Belangrijk hierbij is ook weer het goed aarden en goed ademen.

Geef Michaël de ruimte om het te doen door je gedachten even leeg te maken en alleen maar alles te voelen wat er te voelen is. 

 

Dit is de tekst die je kunt gebruiken:

“Aartsengel Michaël ik roep je aan, wil je met je sterke, krachtige magneet alle metalen wapens uit mijn rug, schouders, nek, hoofd en alle andere delen van mijn lichaam halen. Metalen wapens die erin (onbewust of bewust) ingegooid zijn door mensen die boos op me waren, jaloers op me waren, gefrustreerd met me waren en andere afhankelijkheidskoorden hebben gemaakt van bijvoorbeeld angst.

Als het klaar is vraag je:  “Aartsengel Raphaël wil je alle wonden die zijn ontstaan door het magneten helen met uw groene helende balm.”

Daarna vraag je: “Aartsengel Michaël wil je me omhullen met een schitterend helder paarse bubbel van licht om me te beschermen tegen toekomstige aanvallen.”

En je bedankt Aartsengel Michaël en Raphaël voor deze heling!

Doe dit regelmatig of al naar gelang je er behoefte aan hebt.

Als je deze techniek regelmatig en consequent toepast op je zelf, zul je merken dat je energie aanzienlijk verbeterd.

In feite is dit ook energie werk en bij alle energie werk geldt de volgende universele wet; het gaat om de intentie, en als je een krachtige intentie neerzet dan volgt de energie vanzelf!!

 

Je kunt dit ook op afstand voor iemand anders doen.

 

door Maria Henkes 

 

Deel 3: Stofzuigen

Deel 1; Koorden doorsnijden  

 

Terug naar artikelen

Home