De kracht van het NU


Het leven in meerdere dimensies, belevingen in andere werelden en andere tijden herhalen zich. Geschiedenis en toekomst smelten samen je bent een duidelijk onderdeel van het geheel, je bent er hier en nu en tegelijkertijd op vele andere plaatsen. Je bent een stofje in het heelal, jij bent mij en ik ben jou en samen zijn we een met het universum. En onze liefde reikt verder dan de verste tijden, is sterker dan een orkaan of een aardbeving, het overtreft alles en is standvastig als een berg. Ons leven, het wij, de mensheid, wij alleen kunnen deze liefde ervaren als het ultieme. In vrijheid en in leegte, in geluk en in verdriet en in alle dimensies tegelijkertijd. Mensen noemen dit een wonder, ik noem het eenvoud. De eenvoud die wij mensen niet zien als wij niet kijken, de kracht van de mogelijkheden in tijd, ruimte en energie alle barrières doorbreken door met jou 'zijn' kracht overal tegelijk te kunnen zijn waar je maar wilt.

 

Het is soms verwarrend of ingewikkeld, maar dan zijn wij het zelf die het verwarrend maken. Dan zit je er met je hoofd tussen, met je gedachten, niet met je ziel. Je gedachten ook wel de drijfveer achter het ego maakt dat mogelijk. Zodra je hier bewust van bent is een kwestie van weten, terug in je 'zijn' en weten dat het maar gedachten zijn. Het maar gewoon bewust worden van dit feit kan helpen vele illusies te doorzien waar we nu in leven.

Hersenspoelende gedachten zoals status willen behalen omdat de maatschappij het verlangt van jou en kinderen nemen omdat het wordt verwacht, het 'normaal' is. Wat is normaal?

Normaal bestaat niet en is net zo goed een illusie door het ego gecreëerd. Normen en waarden waar men aan moet voldoen om anders niet geaccepteerd te worden. Wie zich een beetje anders gedraagt krijgt meteen een stempel met 'psychische afwijkingen' puur omdat die persoon misschien gevoeliger is en misschien zich bewust is van meerdere dimensies? Ben je meteen gestoord of gek? Schizofrenie of borderline of wat voor afwijkingen ook nog meer. Ik realiseer mij steeds meer dat die mensen juist iets in zich hebben waar de mensen die dat niet hebben vast veel van kunnen leren. Ze ervaren en beleven dingen anders, net als ik, HSP, Hoog Sensitief, ben. Ik heb heel sterk leren werken met helderzien, helder horen, helder weten en helder voelen en dat allemaal tegelijkertijd effectief te laten samen werken. Ook dat is iets wat ik heb moeten leren.

Achter schizofrenie en borderline schuilt ook een verrassing waar ik nog niet uit ben, waar ik wel inmiddels achter ben gekomen is dat deze mensen niet psychisch gek zijn. Niet zoals vanuit de psychiatrie wordt beweerd. Bij mij is namelijk autisme geconstateerd, maar ik ben erachter dat zowel HSP als autisme zich naar buiten toe exact als gelijke uiten. Vanbinnen werkt het heel anders, zo zal het ook met de andere twee genoemde liggen.

Er is altijd een oorsprong waar het is begonnen, in dit of een vorig leven dat is het verband met elkaar. En het is altijd de bedoeling dat ze zelf van iets bewust gemaakt moeten worden, een angst of een algehele beleving, zowel in gedachten als aan de binnenkant, de ziel.

 

Liefde is iets wat iedereen meedraagt, maar niet iedereen beseft de helende kracht van liefde. Liefdevolle aandacht is al healing energie en deze kan zeer ver reiken, liefde die door alle dimensies raast is van alle tijden.

Verscheurdheid, eenzaamheid en verdriet vinden hun herkomst in de geschiedenis. Romeo en Julia, Julia pleegde uiteindelijk zelfmoord toen Romeo dacht dat zij dood zou zijn pleegde hij zelfmoord op haar sterfbed wat haar sterfbed nog niet was, tot zij zag wat hij gedaan had. Het was te laat. Dit gevoel van oneindige liefde is mij nu eigen en door puur in mijn 'zijn' bewust te zijn zal ik het altijd voelen en de helende kracht er van zou zijn werking gewoon doen als ik voldoende zelfvertrouwen heb. Dat kan soms beter, maar wordt aan gewerkt. Liefde is van alle tijden maar zonder healing van de geschiedenis kan het nooit voltooien.

Shakespeare en Robert Browning, dichters naar mijn believen die dit slechts nog zingen in de ziel. Zo verfijnd als de taal is, komen zij dichtbij deze liefde. Probeer het te beleven, want dat is wat het is, liefde.

 

Zo ingewikkeld als het leven nu is met alles wat er nu op de aarde gebeurd, liefde zal alles helen. Alles en iedereen, het kost alleen enorm veel tijd.

Belevingen in vele stormen van tijd, die deels wel en niet en iedereen en toch niet in iedereen plaatsvindt maken het eenvoudig, moeilijk als je het forceert of niet wil beleven of bang bent voor wat komt.

 

Het ego zal je altijd pesten, maar als je dit beleeft en je bent in staat om vanuit je 'zijn' te leven maak je dan geen zorgen. Dat zal je dan ook niet doen omdat je al voelt dat alles goed is en goed komt.

Het leven gaat radicaal veranderen alle voorspellingen vertellen het, ik voel het en vele met mij. Vanaf nu zal niets meer hetzelfde zijn, voor ieder van ons. Liefde is de leidraad van dit nieuwe leven, hoog bewustzijnsniveau en kracht van vele wezens om ons heen die niet iedereen waarneemt en ziet.

Een wonder ben jij als mens, dat jij deze tijden mag beleven. Jij en ik hand in hand in de Nieuwe wereld, want die gaat komen.

 

Beleef alle dimensies, geef je over aan de verwarring van het leven, want vanzelf zal het een helder toekomstbeeld voor je gaan schetsen.

Vertrouw je vermogens, leer van iedereen op je pad en kijk goed naar jezelf. Want jij bent hier nu gekomen om te doen wat voor jou goed is om te doen. Jou bijdrage aan deze wereld is er eentje die telt voor iedereen.

De kracht met bron wordt aangeroerd en elke dag sterker, je zult het voelen en zien.

 

Vervul je wensen in het nu door daar al te zijn. Wat zie je in jou toekomst? Wat voel je voor toekomst? Schep dat beeld zelf en maak het met jou eigen kracht. Visualiseer het maar gewoon, wensen komen uit.

Geloof en vertrouw op jezelf, want je kunt dit. Jij bent de kracht van de schepping, niet een ander. Niet passief zijn, nee begin het maar te maken! Gewoon omdat je dat kan. Jij bent de schepper van jou leven, niet ik of een ander. Ik ondersteun slechts hierin en schep voor jou dit bewustzijn zodat je weet dat het er echt is en je mag geloven.

 

Laten we deze wereld elke dag scheppen in Liefde, wat we voelen in ons hart, dat wat voor ons op momenten NU belangrijk is. Ervaar de flow van wie jij bent en dat jij dit mag zijn en voelen, voel je hoe gezegend je bent met dit leven hier en nu? Dat je mag doen wat je voelt dat goed is om te doen? Dat je vrij mag genieten van natuur? Lekker eten? De zon? Een sterrenhemel? De volle maan? Prachtige fenomenen die jij mag aanschouwen. Dat je getuige zult zijn van een enorme verschuiving op deze wereld in energie en uiteindelijk in fysieke werkelijkheid? Voel je je niet gezegend dat jij diegene bent die nu in deze revolutionaire tijd mag leven?

Voel de krachten komen....ze komen er aan, ze zijn er al.

 

Schep liefde, ervaar meer dimensies en tijdverschuivingen in jezelf!!! Niet bang zijn voor het nieuwe want alles is liefde. Geloof in hier en nu.

Begeleiding zul je krijgen van boven, zij waken over ons.

 

 

Gerelateerde artikelen:

Omgaan met heldere vermogens

Autisme en HSP

Alles over transformatie

Eigenwaarde erkennen

Zelfreflectie

 

 

Literatuur:

 

De zetel van de ziel: https://www.bol.com/nl/p/dromen-en-wat-ze-voor-ons-betekenen/1001004002123408/?suggestionType=typedsearch&bltgh=nfEAuQV-axcxAWmnJONM1w.1.6.ProductImage

 

Verhalen van de ziel: https://www.bol.com/nl/p/verhalen-van-de-ziel/1001004001427176/?suggestionType=featured_product&suggestedFor=verhalen%20van%20de%20z&originalSearchContext=media_all&originalSection=main

 

Een nieuwe aarde: https://www.bol.com/nl/s/algemeen/zoekresultaten/Ntt/Een%2Bnieuwe%2Baarde/N/0/Nty

 

De kracht van het nu: https://www.bol.com/nl/p/de-kracht-van-het-nu/9200000014954399/?suggestionType=suggestedsearch&bltgh=ktKkrpbdXEjCvg5O2l5C-Q.1.2.ProductImage

 

Emed: https://www.bol.com/nl/p/emed/1001004006404966/?suggestionType=typedsearch&bltgh=oA1CuOAVfje7uzFauINH-g.1.2.ProductImage

 

Soulretrieval: https://www.bol.com/nl/p/soul-retrieval/9200000073823228/?suggestionType=suggestedsearch&bltgh=kCKHjocfbeXaVGdnUxpKNQ.1.2.ProductImage

 

 

<<< Terug naar artikelen pagina