Nog eentje dan, om het af te leren....

Nog eentje dan, om het af te leren. Het schrijven gaat mij goed af, hier wel. Mijn tweelingzielprogramma wat ik online aan het ontwikkelen ben zit totaal geen ene flow in.

Steeds als ik eenmaal ergens aan wil beginnen blijkt het dat ik dingen echt op een totaal andere manier moet doen dan ik ooit heb gedaan.

Ik dacht; nou goed, ik begin met een filmpje maken en kijk dan hoe het gaat. Maar nee, het advies is om eerst een goede blauwdruk te maken. Ik heb de essentie en de hoofdstukken globaal een volgorde gegeven met de optie alles nog te kunnen schuiven.

Dus ik denk nu ik een idee van de opzet heb, begin ik met de werkboeken. Ik heb veel teksten dus ik dacht ik haal uit voorgaande documenten stukken tekst, maar nee, het sluit totaal niet aan. Ik wil een programma wat voor een leek wat net komt kijken alles begrijpelijk wordt gemaakt, ik ga meteen veel te snel de diepte in. Normaal kan dat, maar dan niet.

Het lijkt wel gewoon niet te willen, alsof er iets of iemand mist waardoor die flow er kan komen.

Anderszijds kan ik straks zeggen dat mijn eerste client komende maand volledig geheeld is, heel is en volledig. Een man die maandelijks 500 km heen en weer rijdt tussen Gent en Hoorn. Dat is wel een feestje waard, ik vier dat door binnenkort een interview over zijn proces online te produceren. Ik hoop dat het een inspiratie mag zijn voor velen om hem te volgen. Hij houdt zich bezig met pioniers die het verschil maken in deze maatschappij en door deze met elkaar te verbinden en bedrijven te ondersteunen om in deze evolutie mee te kunnen. Een zeer grote taak ook. En niet onbelangrijk is ook dat hij uit een tweelingzielproces binnen gerold kwam, anderhalf jaar geleden. Hij kwam met een missie. (Je kunt hem vinden onder Happyness Movement en ook ik ben te vinden op deze lijst)

 

Rijdt ik vandaag naar een huisreiniging, vergeet ik mijn salie mee te nemen. Nu zitten dan meestal de energieen wel tegen, maar dit was wel heel erg. Het allerbelangrijkste vergeet je dan ook nog eens, ik die bekend sta om de mate van reinigen vergeet het reinigingsingedrient zelf...

Het is geen gebrek aan routine, hoewel mijn laatste huisreiniging wel een jaar terug was inmiddels, toch reinig ik dagelijks de praktijk en mezelf.

 

Er is energetisch echt enorm veel aan de hand, mijn doorstuur adresjes voor uitdrijvingen zijn nu zelf uitgeschakeld, dus ik besluit ook maar om mijn spoed lijn voor dat soort dingen open te zetten. Ik zou het niet meer doen, maar er zijn gewoon momenten dat je wel moet. Er is energetisch zo veel problematiek met duisternis op dit moment gaande dat ik mijn afgezworen werk maar weer voorzichtig oppak. Dus ook grote demonen en vloeken (mits niet te zwaar) kan ik wel oppakken. Dit betekend mezelf een beter regime en planning opleggen. Die avondklok maakt het voor ons Sjamanen ook niet makkelijk, meestal ontvangen we werkende mensen ook in de avonden naast de weekenden en de weekend avonden. Ik heb veel clienten van ver, oostelijk Nederland, Friesland, Belgie....Die moeten dan eerder op de dag en de rest wat later die van dichterbij komt. Maar geen avonden, dus in de weekenden alle werkende. Het vraagt nogal wat aanpassingen om niemand bloot te stellen aan de risico's van dit absurde regime. Maar goed, dat liever dan een boete.

Ik ben savonds wel telefonisch bereikbaar en intakes kunnen nu in de avonduren worden afgenomen want deze gaan per whatsapp, ook een bewuste keuze omdat ik eerst wil weten wat voor energetisch vlees ik in de kuip heb voor ik tot behandeling over ga. Bovendien doe ik het nu thuis en probeer de boel energetisch in balans te houden, ik zal je vertellen, dat is een hele klus met allemaal clienten die allemaal in een ander deel van hun proces zitten en er soms de gekste dingen omhoog komen tijdens de behandelingen.

Ik ben allang blij dat ik niet onder reguliere praktijken val, want die mogen niet eens open, wij zijn toch een ander soort volkje wat dat betreft. En we moeten wel want als je weet dat mensen of door verkeerde behandelingen bij andere "Sjamanen" en tijdens ayahuasca's op lopen die niet goed zijn uitgevoerd, hoeveel mensen elkaar vervloeken en afmaken op dit moment, psychische problematiek zoals eenzaamheid en onzekerheid, maar ook mensen die nu opeens ervaren dat het leven toch een dieper doel moet hebben. Ja, die komen bij ons, zonder ons valt de wereld zeker stil. Wij zetten mensen innerlijk in beweging, geven het geluk weer terug aan de mensen, maken kortemetten met depressies en angsten waar menig ander van op zal kijken. Daar kan geen psycholoog tegenop.

Om nog maar te zwijgen over mensen die wanhopig zijn, hun leven verwoest is. Die komen bij ons, het is enorm dankbaar werk maar niet altijd makkelijk.

Zonder Sjamanen kunnen we geen nieuw systeem opbouwen, het is nu onze beurt. Stiekem ben ik er wel een beetje trots op. Ik ben dus nu voorlopig even bereikbaar voor iedereen met shit en sores in bovenstaande, omdat mijn normaal drukke collega's er gewoon even niet zijn en het is niet duidelijk hoelang het gaat duren.

(Telefoonnummer zie balk rechts)

 

Mijn voorspelling voor dit jaar, begint ook al aardig zichtbaar te zijn, geen grond onder de voeten voelen is een thema voor het eerste kwartaal. Nou, ik kan je vertellen, ik ervaar het zelf ook.

Ondanks al mijn plannen (wat voor geen meter van de grond komt) heb ik geen idee waar we heen gaan, toch ook wel globaal maar alles is duaal en dubbel. Enerzijds is alles goed, anderszijds mis je toch bepaalde mensen in je leven, je mist een zekerheid in wat het van jezelf gaat worden dit jaar. Niks bijft hetzelfde, dat weten we nu wel. We gaan niet terug naar wat was, maar goed ook want daar was niets goeds aan. En dan klopt men zich nog op de borst dat ze het zo goed hadden, terwijl de aarde de dood nabij is, Corona is een afleiding van wat werkelijk belangrijk is. En ook al dat afwachten, mensen in wachtstand zetten, is een handeling van duisternis. Mensen passief maken en dan zeggen dat zij alles voor je regelen.

Zo werkt het leven niet, je moet zelf tot actie komen om je leven te veranderen, het volk is een marionet, knip die touwtjes door en kom eens voor je zelf op. Denk je echt dat je die wachtkamer uit komt? Echt niet hoor, je moet niet wachten op betere tijden of geluk, een virus verdwijnt niet en dit is een groots gedragsexperiment. Neem je eigen verantwoording over je eigen leven, anders loop je straks met een chip in je arm en een zooitje nano in je lichaam waarvan ze zeggen dat ze je genezen. Controle is de bedoeling.

 

Sjamanen zijn de toekomst omdat ze met de natuur leven, de earthkeepers zijn en moeten ondersteunen met alles wat nu komt. Genezing door verder te kijken dan alleen oppervlakkig lichamelijk, we kijken psychisch, karmisch, mentaal en op zielniveau, we slaan niets over. Wij hebben geen nano nodig, we kijken zelf met onze geest en scanogen in je lichaam. Ik kan als een rontgen apparaat maar dan beter jouw hele systeem door kijken, wij kunnen dat allemaal. We horen je gedachten, we kijken in je vorige levens, huidige leven, naar je angsten en demonen, we helpen je het loslaten. We brengen je lichaam, geest en ziel in balans en met elkaar in balans. Waarom al die technologie? Wordt er maar bang voor, daar moet je bang voor zijn. Wordt bang voor nano, wordt bang voor chips, drones, buiten-baarmoedelijke geboortes (staat gelijk aan clonen), wordt bang voor mensen die alles beloven en niets waarmaken, wordt bang van hoop, wordt bang van wachten, want al deze dingen zijn erop uit om jouw individuele kracht eruit te rammen. Wees bewust dat dit de manier is om jou te volgen, te controleren, te beboeten en o ja, wordt ook bang voor die isolatie huizen. Want echt, als we dit blijven goed vinden gaat onze ziel eraan, onze geest, onze creativiteit, zelfs oud en nieuw was Hypnose.

Wil je meer over hypnose weten? Ik stuur je met liefde door naar mijn (losgekoppelde) tweelingziel, die kan je haarfijn vertellen wat ze nu met iedereen doen (mocht je het van mij niet aannemen, we werken apart maar doen hetzelfde).

Het is van de gekke dit, kijk ook alsjeblieft de documentaires in de rechterbalk met name die bovenste, nouja allebei. Ze kunnen je vertellen wat je nog mist aan informatie, het is allemaal enorm logisch. Ik begrijp beter dan ooit hoe belangrijk mijn werk hier is, ik begrijp ook dat sommige mensen er voor kiezen te blijven slapen. Dat is oke, sommige zitten te diep in hypnose, bereid je voor op hun verloren zijn. Sommige zullen op het laatst, als het bijna te laat is nog ontwaken maar de rest valt voor de tv in een diepe slaap. Waak jezelf er voor!

 

De transformaties maken ons zo los uit dit systeem dat zelfs nano wordt uitgefilterd (als je er op tijd bij bent althans) je DNA volledig gaat naar voor dat wat gebeurde, wat in de docu's wordt uitgelegd. Kijk er alsjeblieft naar. Ik help je er graag uit.

Schoon DNA, vrijkomen uit de loop waar je in zit met je karma's en deze lessen leren en dan echt loslaten, bescherming tegen demonen en straling, all in!

En dus los uit het slaven DNA en vanuit daar mag ook jij deze doorgeven na een gedegen opleiding, zodat we iedereen hieruit kunnen trekken. Het is een cadeautje, geloof me.

Ik heb het algeheel doorlopen en zit nu in me tweede jaar, het jaar van de integratie en ik geef vanaf dit jaar ook opleiding in het doorgeven ervan.

 

Ik promoot het zo verschrikkelijk veel omdat ik enorm blij ben dat we hierdoor heel veel mensen, zelfs de meest verlorenen, uit de shit kunnen trekken naar heelheid en verlichting. En verlichting is niets anders dan onze natuurlijke staat van zijn als mens, vrij van manipulatie, vrij uit de karmische loop die onze evolutie eeuwen heeft geblokkeerd.

Wat mensen als zo bijzonder en "hoog" ervaren is omdat het nooit mogelijk was om het zonder enorm zwaar en lang jezelf op te sluiten, dus zonder trigger van buitenaf haalbaar leek. Maar dat is absurd, het is gewoon wat wij als ziel en mens horen te zijn!

Verlichting is niet bijzonder, het is bijzonder gemaakt zodat iedereen in zijn karmische loop kan blijven hangen en slaaf kan blijven in dit systeem. De DNA manipulatie gaat zo diep!

En dan ontdek je alleen maar dat je gewoon jezelf bent, iedereen wil toch niets liever dan dat?

Jouw natuurlijke "IK" zonder beinvloeding van buitenaf, het heeft geen vat meer op je.

Het kan...ik kan je helpen en vele van mijn collega's geven ze ook door. Dit zijn nieuwe riten en healingen, als Sjamaan werken we altijd al met DNA en rituelen, dit is in 2019 ontwikkeld door mijn elder, een 6e ingewijd Sjamaan de hoogste Sjamaan van Nederland.

Zij heeft er werk van gemaakt om ons uit die loop te halen, de hele stam leerlingen heeft deze ontvangen, een deel geeft er vanaf dit jaar ook les in, waaronder ik.

Je kan pas de les in als je al zeker op de helft van het proces zit, wij hebben zelf ervaren dat het te pittig is om zowel de Riten en healing te ontvangen als ook de handelingen te leren op een dag. Daarom splitsen we het op.

Het is gebaseerd op de Munay Ki maar aangepast op de energie van deze tijd en vele malen krachtiger, wij ondervinden het.

 

Iedereen zou healer moeten zijn van zichzelf en van de mensen die hij of zij lief heeft.

We moeten ons distantieren van de verdeeldheid die er nu plaatsvindt en daarboven gaan staan, niet naar dingen die hoop geven luisteren, niets verwachten van anderen. We moeten het zelf doen.

Jezelf buiten het systeem plaatsen zodat je weer helderheid krijgt is de eerste stap, dit is de stap en het pad wat ons leidt naar onze visioenen over de vrije wereld die we hebben. Dit is de weg naar vrijheid, eerst dat inzicht krijgen in jezelf en jouw plek in het geheel! Weten wie je bent.

Want als jij weet wie je bent, dan kan je het verschil maken omdat je weet waar jouw potentie ligt. Wat jouw kracht is en waarom je op deze aarde in deze verrotte tijd bent neergezet. Zo verrot is het niet meer als je je plek kent, er gaat een wereld aan mogelijkheden voor je open.

Dat alles krijg je antwoord op in je transformatie. Dan heb je de diepere betekenis gevonden van jouw leven en wie je bent en dan kan je ons helpen. Daarvoor hoef je geen Sjamaan te zijn, dit is sowieso een heel zwaar pad. Maar wel een lichtwerker, lichtbrenger-healer, speaker, teacher..leer de mensen wat ze waard zijn. Sommige mensen weten niet eens dat ze een lichtbrenger zijn en het in zich hebben, dus kom maar naar voren. Laat dat maar beoordelen door iemand die er al is, oke?

Nu is de tijd en dit is de weg tot echte verandering...echt, dit is het.

 

En nu huppekee, uit die wachtstand en ga eens instaan voor jezelf, vindt je kracht terug.

Ook jij kan dit, anders was je er niet nu.

Het leven is nu, altijd nu. Geniet er van!

Hieronder een mooi liedje en een gedichtje, lees terwijl je luistert ;) 

Geniet nu! Heb lief en leef!

Wacht niet op toestemming tot je mag leven, want het is voorbij voor je er erg in hebt.

 

 

Leef en geniet,

 

neem de mensen met je mee.

 

Ga verder en leef, geef en overdrijf!

 

 

 

Overdrijf je liefde, overdrijf je geven,

 

vergeet echt nooit te leven.

 

 

 

Geniet, voel de zon op je huid,

 

dans in de regen, speel in de sneeuw.

 

Ga leven met je malle hoofd,

 

geef elk zaad een nieuwe spuit,

 

spring van de berg, schrijf het boek van de eeuw.

 

 

 

Wees vrij en beweeg je door het leven heen,

 

sta niet stil, maar ga door.

 

Rouw om de dood, geef iemand een plek in stilte,

 

ga weer door en huil je tranen, de zoete en de zilte.

 

 

 

Val op en laat je vallen, elke dag is er weer eentje,

 

ga niet bij de pakken neerzitten, blijf bij je vrouw als ze gaat bevallen.

 

Welkom de baby samen, sta op, je leeft altijd alleen maar nu.

 

 

 

Oude momenten krijg je niet meer terug,

 

wees daarom niet koppig en neem nu wat je hebt voor lief.

 

Leef je leven en geniet gewoon elke dag,

 

geniet van de zon op je bol,

 

want elk moment is voor je het weet alweer achter de rug.

 

 

 

Huppel door de tuin en tussen de bloemen door,

 

de hemel breekt open.

 

Laat de mooiste liefde nooit meer lopen,

 

geniet nu en ga er gewoon voor!

 

3-2-2021

 

 

 

Meer informatie over trajecten en de transformaties

Over de transformatie opleiding(vanaf minimaal 6e)

Over sjamanistische healing

Over het ontwaakt perspectief

Over healer zijn, de valkuilen en verantwoordelijkheden

Over Verdeeldheid en complottheorieen

Over Missie Aarde

Over hartkracht en ontwaking

 

Over entiteiten, wat niemand je verteld

Over de noodzaak van zelfreiniging, tips en trucs

 

Terug naar blogpagina

Terug naar HOME