· 

Je bent hier om je 'ware zelf' te vinden en jezelf te verlichten

Het ware zelf, het hoger zelf, jezelf verlichten tot jouw hoogste staat, jouw hoogste potentieel, dat is waarom jij hier bent.

Elke ziel zal in zijn laatste leven, de laatste incarnatie zichzelf vinden in deze verhoogde staat van 'zijn'. Het hoogst haalbare van de mens die nu op aarde leeft.

Een cyclus die door karmische problematiek en duistere magie voor veel mensen heel moeilijk is geworden, maar wanneer alle duisternis wordt doorzien en opgelost dan kan een ziel vrij komen en zichzelf verder werken naar hogere staten van bewustzijn. Komen tot de nieuwe 5D frequentie en vele lagen daar boven.

Je bent dan niet vrij van bepaalde taken op aarde, maar je bent wel vrij van de volledige DNA conditioneringen vanuit deze manipulerende maatschappij. Je bent vrij om voor jezelf te denken en te zijn wie je echt bent.

 

Elke ziel is elke dag vrij om zich te verlossen uit de verslaving aan zijn eigen toxische gedragingen. Elke ziel kan elke dag weer de keuze maken om vrij te zijn van de duisternis van de wereld van vandaag. Vloeken zijn op te heffen, demonen zijn uit de drijven en de eigen gedachtengang is te keren. Verslavingen zijn te genezen, trauma's hoe diep ook kunnen een uitweg vinden in het sjamanistische denken.

De ziel is elke dag vrij om voor zichzelf te kiezen en zichzelf te bevrijden uit de innerlijke en psychische gevangenis van zijn huidige bestaan, iedereen kan elke dag betere keuzes voor zichzelf maken. Iedere dag kan ieder weer een heelheid en volledigheid bereiken, als deze maar bereid is om daar alles voor te doen.

 

Niemand is verloren als men de zuiverste intenties heeft voor zichzelf, geluk is de meeste mensen vreemd, maar elke ziel is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen geluk. Het is nog niet te laat, alle ellende kent een uitweg, altijd.

Sjamaaanse oude leer leert je veel over energie en haar werking, niets is onmogelijk. Juist de Sjamaan die ook kennis heeft van de benedenwereld en het zeer veilig en verantwoordelijk kunnen afreizen naar het onderbewuste deel van de mens, wat in de ziel zichtbaar is maar veelal door de geest wordt geblokkeerd. Soulretrieval is een veilige manier om in het onderbewustzijn naar de kern van trauma, hartspijn en angsten af te reizen. Maar ook van karmische patronen en wat er afkomstig is van onze voorouders, kan veel helderheid geven in de eigen huidige processen. Veel duisternis kan ook afkomstig zijn van bijvoorbeeld familie karma of familie vloeken.

Door de kennis over het duister kan de sjamaan je stapsgewijs leren en inzichten geven in de donkere delen van jezelf, waardoor je door inzicht in patronen jezelf kunt bevrijden uit de ellende waarin je al levenslang verkeert.

De Sjamaan is thuis in de duisternis en helpt je licht te schijnen op zaken die er voor jou toe doen.

 

Verlichting is ons uiteindelijke doel, een ziel die zich vrij heeft gemaakt uit al zijn duistere energie en negatieve karma's en wat er nog te doorleven is, is uiteindelijk ook te verlichten met een modern transformatie proces 

aangepast op de nieuwe energie van nu.

 

Je bent hier altijd in eerste plaats om iets te leren van een verleden, je hart te leren los te laten wat je niet meer nodig hebt. Je bent hier altijd om een dienst te bewijzen aan het hogere. Jij bent hier om het licht in jezelf te vinden, je taken op aarde te vervullen en hier je eigen spirit te vinden. Te weten wie je echt bent in je hart, zonder al die aangeleerde gedragingen. Je bent hier altijd om te leren van je fouten, fouten te herstellen en je karmische pad te verlichten.

En wanneer je zelf verlicht bent, dien je de leer over te dragen door andere mensen bij te staan in hun processen. Je bent hier niet om te breien of de beste directeur of verkoper te zijn. Je bent hier ter ondersteuning van andere zielen, sommige zielen leren elkaar alleen maar wat ze niet willen, hierdoor leer je jezelf beschermen en beter kennen. Weten wat je wel en niet wil. Ook zijn er zielen die voor jouw gemaakt zijn voor liefde, voor fijne dingen, maar altijd voor weer andere lessen.

 

Je bent je vorige levens misschien vergeten, maar je kunt ze je weer herinneren. In herinneringen kan je weer zien waar iets eerder mis ging en waarom, je kunt terugreizen in de tijd om te weten wat je nu nodig hebt om nu goed te doen.

Je kunt het licht pakken en op je laten schijnen om vrij te komen van de negatieve struggle, je kunt vrij zijn op je eigen benen staan en weten wie je werkelijk bent, je hoeft niet te wachten tot het tijd is, want de tijd is nu.

 

De tijd is nu gekomen om wakker te worden in 'het zelf' en om te doorzien welke pijn ons is gedaan, welke kennis ons is ontnomen, wat er in de geschiedenis is blijven liggen. Je kunt nu gaan zien welke stappen nodig zijn om alle ruis van de wereld van vandaag te overstijgen, niet langer een slaaf te zijn van dit systeem. Hoe meer de geest vrij is van dit systeem, hoe meer je kunt zien welke kant wij op gaan met zijn allen. Maak jezelf vrij van ruis, onrust en niet dienende gedachten - Take the leap -  om te zien wie je bent achter de eigen versluiering van de geest en de conditioneringen, de aangeleerde gedragingen. Wees geen slaaf meer van de eigen ruis, maar kijk helder vooruit op je eigen pad.

 

We hoeven ons niet meer te laten manipuleren door anderen die denken te weten wat goed voor ons is, wij weten zelf heel goed wat goed is voor ons en wat niet. Wij willen niet meer terug naar een slaven bestaan, niet met chips en nanotechnologie, niet met robots en een wereld die bestuurd wordt door de meest duistere wezens op aarde. Als we niet ontwaken, ons DNA niet zuiveren van deze manipulerende gegevens, zogezegd de harde schijf van ons lichaam niet resetten, bestaat de kans dat we worden meegezogen in alle onnatuurlijke bewegingen die zullen volgen de komende jaren.

 

Vrij zullen we zijn van nano en chips, als we verder kijken. Als we weer met onze ziel gaan leven en ons hart stoppen in wat dat er echt toe doet, dan zullen we vrij zijn. Omdat je niet alleen bent en wij het allemaal zien.

Dan gaan we terug naar een natuurlijke leefwereld, in harmonie met de natuur, wordt de aarde tijdig gered van haar ondergang, maar jouw verlichting is daarop het antwoord. Je kunt vrijelijk vanuit de ziel voelen en weten wie je bent en waarom je hier bent en van daaruit zien en doen wat nodig is om dat alles te voorkomen. Als iedereen zijn plek maar kent in het geheel, zijn spirituele werk naar de mensheid wil erkennen, dan kunnen we vrij zijn.

 

Want iedereen heeft een stukje van de puzzel en alles samen vormt het nieuwe geheel. Terug naar de nieuwe wereld, terug naar licht en verhoging, terug naar het leven wat er daadwerkelijk toe doet. Een leven waarin je geen robot bent gestuurd door nano, een nummertje. Nee, een individu met je eigen authenciteit, jouw eigen kracht en een leven gewijd aan jouw spirituele taken hoe klein of hoe groot ook. Wordt wakker lief mens, de wereld van morgen begint vandaag.

 

Niks is zo belangrijk als jouw eigen ziel bewustzijn, het niet langer onderkennen van jouw ware ik, jouw ziel, jouw liefde en jouw kracht. Ieder mens doet er toe vandaag de dag 2021, geen achterblijvers meer. Je bent onderdeel van een zeer grootse revolutie, je bent onderdeel van een transformatie van zeer groot formaat. Je bent hier en nu op aarde om meer van jezelf te tonen, je ware liefde als metgezel te vinden en daarmee samen onderdeel uit te maken van jullie missie. Samen, want alleen kunnen we het niet, alles doen we samen, alleen niet zoals "zij" zeggen dat het moet.

 

Je bent hier voor verlichting als je alles overleefd, je bent hier om jezelf te zien staan en lief te hebben. En van daaruit om er voor een ander te zijn, samen deze wereld te verlichten. Wij geven licht, wij doen het samen.

 

 

Become who you are, you are light.

The  Calling Mooji - Meditatie album Spotify

 

Gerelateerde blogs;

Alles over transformatie

Alles over transformatie 2

Het transformatie traject

 

ThuiskomenLevenslessen uit zielverwantschap

Wat nou als we stopte het onszelf zo moeilijk maken?

Energievoorspelling 2021

Wat heling is en wat sjamanistische heling voor jou kan doenHet belang van zuivere rituelen

 

Healer zijn - Verantwoordelijkheden en valkuilen

 

Terug naar de blogpaginaTerug naar Home

Je bent vrij!!