· 

Nieuwe energie; Voorbij het geloof van onmogelijkheid

Ik voel, ik merk dat nieuwe energie mij uitdaagt, niet alleen mij, het raakt iedereen. We worden allemaal uitgedaagd om patronen te doorbreken, anders te handelen dan voorheen. Er is geen weg meer terug naar het oude, we kunnen niets anders meer als de verandering doorzetten.

 

Ik merk dat er tijdlijnen verschuiven en door elkaar aan het lopen zijn, men kan de ene kant op of de andere. Er is geen echte keuze, die is al gemaakt voor we ter aarde kwamen. Maar toch zijn we beland in de grootste karma uitwerking die ooit heeft plaatsgevonden. Alle schaduwen van organisaties, mensen en relaties komen boven water, de stront kruipt letterlijk waar het niet gaan kan.

 

Ik merk dat vele zichzelf saboteren en voorhouden dat er alleen maar licht en liefde is. Maar voor die vlinders ook echt vlinders kunnen worden zullen ze toch echt eerst die donkere cocon in moeten om hun diepste schaduwen onder ogen te komen. Het ego viert nog altijd hoogtij, ook merk ik zelf in mijn eigen confrontaties met mezelf hoezeer ik de spirits soms nog dwarsboom om situaties uit te laten werken en tot stand te laten komen. Mensen moeten altijd zo nodig ingrijpen, willen zelf de controle hebben maar zijn vergeten dat ze die controle niet hoeven te nemen. Het leven ontvouwt zichzelf als men maar in de overgave durft te gaan.

 

De energie wordt pittiger en er zijn voelbaar veel dingen aan het veranderen, maar het is nog niet genoeg, nog lang niet. De massa ontwaking is een feit maar er gebeurd nog steeds te weinig. Gezien vanuit spiritueel oogpunt handelt men nog steeds ofwel niet of blijft ontwijkend hangen in een werkelijkheid die hun allang niet meer past. Veel karmische relaties zijn op dit moment bijvoorbeeld niet meer passend, maar de handeling blijft veelal uit door non-acceptatie van deze situatie. Men zit liever gevangen in een comfortzone die niet gezond voor ze is als dat ze vrij zijn in een onbekende liefdevolle situatie.

En op dat punt hebben vele nog veel te leren.

 

Ik merk dat veel situaties die nu in deze tijd zouden plaatsvinden zijn veranderd, door de lockdown is er veel veranderd. Het is niet zeker of bepaalde dingen nog kunnen plaatsvinden maar in veel opzichten is dit een punt waarop we zelf wel het heft in handen mogen nemen. Als je iemand wil zien, spreek af en ga er naartoe. Wacht niet op 'een goed moment', het moment is namelijk nu. Wil je iets starten? doe het nu? wil je een praktijk beginnen? doe het nu? wil je op vakantie? doe het nu.

Wacht niet op regels die gaan komen, wacht niet op het weer, wacht gewoon nergens op, want nu is de tijd.

We zijn er klaar voor, wie beweert van niet saboteert zichzelf.

 

De energie is wispelturig, er ligt niets meer vast, althans niet qua tijd. Er zitten regelmatig aliens op de loer, zowel de slechte als de goede. De energie rondom de aarde is aan het veranderen en niets is meer wat het lijkt.

Mensen die iets willen moeten dat nu gewoon doen, nu is de tijd om dingen te veranderen waar we het nooit mee eens zijn geweest, nu is de tijd om dingen aan te pakken die we veel te lang hebben laten liggen, nu is de tijd om uit je schulpje te komen en nieuwe plannen te gaan maken. Om je nieuwe leven uit te stippelen, relaties aan te gaan, relaties te beeindigen en je ervan te vergewissen of jij in de volgende zware crisis met die persoon samen wil zijn? Wat wil je in je hart?

Wil je in de komende crisis bij een baas blijven werken of je eigen zekerheid verwerven? je moet nu een keuze maken.

Pak nu aan waar je altijd al van had gedroomd, maak het waar. Anders komt het misschien nooit meer uit, want zo meedogenloos gaat het werkelijk zijn.

 

De komende 4 jaar zijn een aaneengesloten drama, van het ene rollen we in het andere. Politiek gezien dan, een oorlog tussen burger en elite is een feit. Dat gaat zich uiten in meerdere vormen van manipulatie, voedsel tekorten, brandstof conflicten en honger voor mensen die nooit honger hebben hoeven lijden.

De drie donkere dagen zijn een feit en dat is wat deze tijd is, drie dagen is metaforisch, de tijd is vrij daarin. We zullen dingen gaan zien die we nooit hadden kunnen bevatten. Ik heb al dingen gezien die zelfs voor mij onmogelijk leken, aangeraakt door een Goddelijke hand ter grootte van mijn bed?

Ik zie de aliens in de wolken hangen en over ons waken, een ander deel voert aanvallen uit. Veel lichtwerkers en tweelingzielen worden op dit moment misleid door vals licht en er is voldoende gaande wat je in twijfel mag trekken of het waar is.

Het volk wordt door meerdere partijen, die o zo goed lijken op het verkeerde been gezet en er is niets anders aan de hand dan machteloos getouwtrek, angstzaaierij en mensen die in ego praatjes geloven en zich gevangen laten zetten, psychisch ofwel in huis.

 

Eind dit jaar volgt er een tweede lockdown vanuit de suggestie dat er weer veel nieuwe besmettingen zijn en mensen zich niet aan de regels houden. Supermarkten komen met bonnen en een bepaald aantal producten p.p. en er wordt rekening gehouden met veel inslaan, dit wordt op voorhand geboycot, reken op eind september dat er dan de eerste scheuren in dit systeem zichtbaar worden en de overheid zich meer gaat bemoeien met controle op mensen.

Wees hierop dus voorbereid, laat je niet misleiden en wees de bonnen voor. Zorg waar je kan voor eigen voedsel, er gaan grote tekorten dreigen waarvan deels de vraag is wat waar is.

 

De maan zullen we niet meer zien, een tijdje. Vanuit hogere regionen wordt er duisternis gegeven, zodat er mensen zijn die weer beter kunnen gaan zien, wat leven is en de waarde daarvan. We mogen namelijk nooit vergeten wat de oorsprong is van ons bestaan. Aan het einde van deze cyclus, de voorspelde 26.500 jaar van de maya's zal hier een voleinding kennen.In deze voleinding zal ons volledige ecosysteem een grote drastische verandering gaan doormaken. De polen van de aarde zijn al aan het kantelen en zullen doorkantelen, dat maakt het dat de draai ten aanzien van de zon precies omgekeerd zal zijn van hoe het nu is. Dat proces is zeer geleidelijk bezig en zal ons hele leven veranderen. Meer stormen en aardbevingen zullen zijn, de seizoenen zullen wijzigen en de ver getransformeerde verlichtte zielen krijgen dan de kans om de wereld te herbouwen.

 

Voor het zover is hebben vele nog veel zware karmische kwesties te doorleven en alles moet in zeer korte tijd gebeuren, dit is the big event, hier leven wij voor. En het is daarom hoog tijd om nu allemaal dingen te beginnen, te starten met nieuwe ideeen en het oude leven en de oude patronen waarin we geleefd hebben echt los te laten. Niets van dat al zal nog dienen, alleen de positieve vibes, de kracht van zielsliefde relaties, soulmates zal standhouden, we zullen dit met zn allen samen moeten doen. Maar niet naar wat verteld wordt, we moeten het doen met wat wij nog herinneren van de vorige keer. Toen atlantis viel, vielen wij. Maar de kennis van Atlantis zit in ons allen DNA, daardoor weten we de weg te gaan. Daardoor weten we hoe te overleven en hiermee om te gaan, daardoor weten we hoe we deze wereld moeten veranderen. En voor we die verandering kunnen maken, moeten we nu op dit moment beginnen met bouwen, een basis te leggen. Met het juiste partnerschap om ons heen, de juiste healers en opleiding, de juiste woonplaats, we moeten gereed zijn en bereid zijn tot grote offers.

Voor sommigen betekend dat afscheid van familie nemen of van kinderen, voor weer andere betekend het scheiden, voor weer anderen betekend dat juist wel trouwen, een nieuw bedrijf starten en dat het oude failliet zal gaan of ons gewoon niet meer trekt. Er is een enorme toename aan overlevingscursussen, voedselverwerkingsworkshops, healerspraktijken, permacultuuropleidingen en meer gerelateerde dingen. Het is ook keihard nodig dat dit gebeurd! Het is ook tijd dat we stoppen andere als concurrentie te zien en stoppen met die altijd beter willen presterende drang. We moeten samenwerken om dingen werkend te maken, daar hoort geen concurrentie bij, we moeten het samen doen en leunen op de sterke kwaliteiten van elkaar zodat het een werkend geheel kan worden.

 

Het is geen tijd voor ruzie of stil zwijgen, het is tijd om dingen met elkaar uit te praten, als vrienden, als verwanten. Het heeft geen zin om dingen uit te stellen die toch al bedoelt waren te gebeuren. Het is tijd voor actie, om dingen goed te maken zodat ze in positieve zin kunnen veranderen. Dit geld voor iedereen die nu ergens in verwikkelt zit.

Het heeft geen zin meer om 'dingen te laten betijen' waarvan je de uitkomst allang al weet, het is gedaan met het uitstel en de afstel van dingen. Het is tijd om ieder voor je eigen visie te gaan staan en dat uit te dragen, te weten wat je wilt en er werk van te maken het nu ook eindelijk een keer te gaan doen. Je hebt je lang genoeg verstopt.

 

We mogen nu geloven in de dingen waarvan we voorheen altijd dachten dat onmogelijk was, nu is de tijd om de wonderen aan onze voeten te zien verschijnen. Door zelf zonder twijfel of angst te handelen en de negatieve patronen te doorzien, dat ego te laten voor wat het is en nu hup de handen uit de mouwen en aan het werk. En dan bedoel ik het spirituele werk en de actie die daarvoor nodig is om verder te komen. Dit geld voor iedereen, iedereen.

 

Ook voor jou.

Zegt het voort!

Delen mag met bronvermelding.

 

Kan je wel wat hulp gebruiken? Kijk dan wat ik voor je kan betekenen

 

Terug naar het blog

 

Terug naar Home