Omslag naar de nieuwe wereld, deel 2; Verdeeldheid zaaien en machtsmisbruik

Vervolg op; Omslag naar de nieuwe wereld deel 1; Niets is wat het lijkt

Deze tekst is gemaakt onder begeleiding van mijn eigen gidsen, zonodig in contact met andere lichtwezens om deze informatie over te brengen. Berustende vanuit een helicopterview perspectief wat ik in staat ben om te maken. Het doel van deze teksten is bewustzijn brengen, niet om andere partijen tegen het been te schoppen. ------------------------------------------------------------

Normaal gesproken zou ik nu een energieverslag schrijven maar deze reeks blogs zijn nu veel meer toepasselijk om het voor iedereen begrijpelijk te maken.

 

Het valt mij nu heel erg op en ik kan het ook voelen dat er een steeds grotere scheiding begint te ontstaan. Volgens mijn voorspelling voor 2020

zou nu zoals ik voorzag de splitting toch echt beginnen. Een splitting van de mensheid, een tijd waarin diepere en bewustere keuzes gemaakt dienen te worden en deze nu ons hele verdere leven zullen bepalen hoe mensen nu hun karmische lessen in gaan vullen. Het is zo ver, nu is de tijd. En het uit zich op zeer veel manieren en vele lagen, overal is het zichtbaar dat de oorspronkelijke hierarchie in de war is. Die verwarring brengt een zeer grote verdeeldheid in de mensheid die nog veel groter zal gaan worden. Dit wil ik graag in dit blog ophelderen en tot detail uitleggen.

 

 

Verdeel en heers - Lichtwerkers in de war - Iedereen in de war

De mensheid verdeeld zich momenteel in; Spiritueel ontwaakten, versus de mensen die nog "slapen". Het verdeeld zich in een 'Q - groep' die zich wakker noemen en een 'anti -Q - groep'. Ook verdeeld het zich in politieke vechters die demonstreren en vechters met energie op diepere lagen. Vechters tegen Aliens, vechters met de aliens. Lichtwerkers die volledig teruggetrokken leven en observeren, zuiver proberen te blijven en lichtwerkers die groots op de voorgrond staan en zichzelf overschreeuwen om gehoord te worden. Lichtwerkers worden momenteel veel aangevallen door buitenaardse, al dan niet demonen.

 

Kortom, het is een puinhoop in de wereld. Steeds meer ellende komt boven en er wordt ontzettend veel 'gestreden', mensen die nog volledig in het ego leven komen zichzelf gigantisch tegen op dit moment omdat al het onuitgewerkte karma nu onder een vergrootglas wordt gelegd en onvermijdelijk is geworden. Het laten rusten van veel beslissingen, zal geen vruchten meer afwerpen.

Het is de dualiteit van de mens die onder vuur ligt, het ego wordt "bestreden", althans het negatieve, laat ik mij juist uitdrukken.

 

De overheid delegeert hierin, maakt gebruik van alle middelen voor controle. Mensen worden eerst bang gemaakt om vervolgens gegrepen te worden in de kille handen van een angstig lot, apathisch te midden de chaos weet bijna niemand meer wat echt waar is en wat niet. En dat is nu net de bedoeling, anders kan je een volk niet beheersen.

Vanuit verwarring wordt een nieuwe situatie gecreert in handen van de elite, mensen die dit niet doorzien zullen hierin bezwijken. Psychisch, lichamelijk, Corona krijgen of andere ziekten en gaan dood.

Maar de ontwaakten vechten en knokken en gaan op zoek naar meer waarheden en laten daarin niets liggen. Dit alles is het karmische lot van de mensheid, alle rotzooi die al deze eeuwen verborgen was, kan niet anders dan bekend gemaakt worden. Het is tijd dat de oplichters gaan opstappen.

 

Vals licht versus Q

Q schept hoop, met linkjes, berichten en raadsels. Geeft mensen een richting om zelf in te zoeken, ze geven de antwoorden niet en nemen je mee in het verhaal dat Trump "de wereld gaat redden". Een grote groep lichtwerkers gelooft erin en een andere groep laat het links liggen of weet niet wat het ermee aan moet.

Er gaan veel theorieen de ronde waarvan ik de exacte waarheid niet ken, ik ben er wel achter gekomen dat ene J. Ossebaard van de serie 'De val van de Cabal' ook niet zuiver is. Ik heb mensen gesproken die haar op andere manieren hebben gezien, hatelijk vol doodswensen aan bepaalde mensen. Haat plus haat = oorlog. Er wordt nog steeds gestreden met negatieve energie en Trump gaat 'dit wel even oplossen'.

De niet spiritueel goed doortastende mens (wat merendeel helaas is) gelooft in mooie woordjes en legt graag zoals altijd zijn lot in de handen van de ander. Is dit niet wat mensen altijd doen als ze denken dat iets te groot voor ze is?

Daar ligt nu juist de grootste valkuil, het niet geloven in het feit dat je als volk veel meer bereikt! Bovendien, wie zegt niet dat Trump corrupt is? dingen zegt die misschien niet waar zijn?

 

Vals licht is een begrip wat veel lichtwerkers en goedgelovige mensen, niet kunnen onderscheiden van daadwerkelijk licht. In het begin van mijn ontwaking heb ik ook te maken gehad met veel vals licht. Vals licht is een ander woord voor verhulde duisternis, er hoeven niet direct slechte bedoelingen achter te liggen, echter wel misleiding. Duisternis pakt mensen op hun zwakke plekken, in dit geval vertrouwen in de president van Amerika. Een zwakke plek van de mens is zijn luiheid, zijn geld, zijn kwetsbaarheid, maar vooral zijn geloof. Mensen die blind geloven in alles wat maar 'iets goeds verkondigt', ongeacht wat het is. Maar is het waar? Heeft Mozes over het water gelopen? is dat echt gebeurd? of was het maar een metafoor? Mensen geloven dat echt, maar ze waren er niet bij. Staat een metafoor als dit niet voor het geloven van wat je ziet? of het letterlijk nemen van wat je ziet?

Vals licht speelt hierop in door je dan een visioen te geven van een beleving dat jij daar echt bij was en dan geloof je het ook, want het was jouw visioen toch? dan ga je er helemaal in op en verliest dan je oog voor de realiteit.

 

Je wordt met woorden en raadsels bezig gehouden, net als de tv de andere slapende afleidt. Er worden beloften gedaan, maar er gebeurd nooit iets. Er wordt iedereen een koek voorgehouden aan een hengel, maar nooit komt die koek dichterbij. Dat is wat duisternis doet, misleiden, afleiden en naar een volledig ander pad brengen, totdat je volledig in jezelf verdwaalt bent en niet meer met beide benen op de grond staat en dan pakken ze je. Dan val je diep in een gat, een teleurstelling, niks van dat alles komt uit.

Maar dat zie je pas aan het einde als het kwaad je al is aangedaan, veel mensen zien dit niet en willen het niet zien. Het zit in DNA (gemanipuleerd) dat mensen toegeven aan ego kwesties die ze drijven naar het feit dat een ander ze wel gaat redden. Al deze mensen krijgen het heel zwaar, want er is niemand die ook maar iemand gaat redden. Je moet het zelf doen. Het is hard, maar de waarheid die niemand wil horen want we blijven liever apathisch geloven in het feit dat een ander de actie wel onderneemt, dat ontslaat ons van meer moeite doen en onze eigen pijn en geloof in twijfel trekken, dat wil het ego niet, dus klampen we ons eraan vast. Dat is heel menselijk, maar gaat je niet helpen hierin. Je moet dat stuk mens willen loslaten om jezelf te leren kennen, wat jij kan doen, in plaats van toe te blijven kijken.

 

 

De grote scheiding

De chaos wordt groter van nu tot volgend voorjaar maart/april, het startschot is gegeven voor een tweede lock-down met meer manipulatie en ellende. We gaan het beleven en er is nu al een grote scheiding te zien in bewust en onbewust, licht en donker en er zal nog veel meer volgen. Mensen kiezen voor angst of kiezen voor het licht en de volledig ontwaking, grijs tussengebied wordt alsmaar meer uitgesloten. Zielen die kiezen te ontwaken lopen nu hun eigen karmische verhalen binnen om deze onder ogen te komen en op te lossen en gaan daarin steeds meer zien wat er nu precies gaande is, vele transformaties worden nu op 'aan' gezet en eenmaal de rode pil geslikt te hebben is heftigheid en drastische levensveranderingen een onvermijdelijk feit. Hierdoor worden gezinnen uit elkaar getrokken waarvan personen voor 'ontwaken' hebben gekozen en anderen uit het gezin misschien niet, partnerschappen gaan ten onder aan de grootte van meningsverschillen en ervaringen, families splitsen zich en vriendenkringen. Er is geen ontkomen aan, ook is er vanaf nu een grootse opkomst aan tweelingzielen en soulmates die elkaar ontmoeten, dit allemaal omdat al het karma uitgewerkt dient te worden!

Van nu tot ongeveer december is deze eerste heftige ontwaakvlaag voorbij en gaan we weer naar de volgende fase door. De grote scheiding zal voor veel mensen pas duidelijk worden in de volgende lockdown die vanaf ergens in september zijn doorgang al zal gaan vinden. Een volledige opsluiting zal mensen psychisch laten doordraaien en nog meer mensen die hebben gekozen nu niet verder te gaan zullen overlijden. Wees voorbereid op een zeer heftige confrontatie met het 'zelf' op de diepere lagen en wees bereid het lef te hebben jezelf beter te leren kennen, het kan je redding zijn. Maak van opsluiting een retreat, geen survival, maak van een supermarktbezoek een noodzakelijkheid en sla voldoende in om wat maandjes voort te kunnen. Vind de uitdaging in de creativiteit van gebruiken wat nodig is en wat niet. Want oogsten zullen mislukken, het wordt een survival of the fittest.

Wen aan weinig eten, wen aan licht eten, het is nodig.

 

Deze psychologische test vertelt precies welke zielen sterk genoeg zullen zijn voor de nieuwe wereld en wie er niet toe in staat zijn. De natuurlijke selectie zet voort, zuivert de wereld uit. Mensen met zeer slechte bedoelingen zullen ook hun portie krijgen. Dit brengt donker en licht weer een heel stuk verder uit elkaar, de mensen zonder zelfreflectie, mensen zonder 'rode pil' keuze en mensen die licht en krachtig zijn en hier zijn om straks mee aan de nieuwe wereld te bouwen. Het verschil zal zichtbaarder worden, steeds meer.

Wie nu niet zullen gaan zien, zullen nooit gaan zien.

 

Bericht uit het universum - Pleiadiens over de Cabal (ongefilterd)

Wij pleiadiens hebben geroepen om niet met ze in zee te gaan maar de mensen wilde niet luisteren, ze wilde niet horen wie ze dwars zaten. Gebrek aan spiritualiteit zit ons dwars, we kunnen niet bij jullie komen, we kunnen jullie niet vertellen. We kunnen jullie niet beschermen als jullie niet luisteren en jullie kunnen ons niet horen. Via kanalen als deze kunnen we informeren. We kunnen symbolen sturen en jullie wijsmaken wat jullie maar willen, maar het is niet genoeg, nooit genoeg.

We staan jullie bij in lagen van de 4e dimensie en we vertellen jullie duidelijk wat te doen, alleen kunnen jullie nu nog luisteren? Luisteren kunnen jullie al slecht naar jullie zelf.

 

Jullie DNA is gemanipuleert en dat maakt jullie makkelijk te manipuleren op manieren die zij willen, ze kunnen jullie alles vertellen. Kindermisbruik is waar, er wordt gegeten wat van 'ons' is en wij kunnen jullie niet scheiden, dat moeten jullie zelf doen. Wij kunnen niet zeggen wat juist is en lessen ontnemen, ook wij hebben deze lessen gehad, ook wij zijn door deze droogtes gegaan, gebrek aan empathie, gebreken aan geweten, wij weten veel van onze lessen in het verleden, hadden we maar meer tijd(werden jullie maar veel ouder, net als wij). Jullie tijd is gekomen, ook jullie moeten eraan geloven dat een 'val van de mensheid' staat, het is gepland en nodig. We kunnen alleen maar zuivere mensen behouden, mensen die zuiver van hart zijn kunnen grootse daden verrichten. Gelukkig zien vele van jullie ons nu ook, maar jullie zien niet dat er ook 'slechte' zijn die jullie misleiden en op een dwaalspoor aan het brengen zijn. Toch moeten jullie dat zelf uitvinden, want een boos hart is tot veel meer in staat, zal vuur kennen om op te komen voor zijn problemen. Jullie dienen dat vuur terug te vinden en samen opnieuw te verenigen, wij kunnen jullie pas helpen als jullie op gepaste wijze de duisternis weten te bestrijden. Dat is niet door mensen dood te wensen en te misgunnen. De oplossing vinden jullie in liefde voor elkaar, de diep gewortelde eenheid in jullie die vele eeuwen geleden ten onder is gegaan met Atlantis. Toen konden wij er nog bij weet je, dat is voorbij. Zolang jullie je eigen ziel niet kunnen verstaan zijn onze woorden maar woorden. Je kunt niet voor iets in gaan staan als je er niet in gelooft. Steeds meer mensen geloven in ons, Aliens voor jullie, wat goed is voor ons en ons ruimte geeft om ons te vertonen, maar jullie zijn er nog niet en er is nog veel winst te behalen. Bijvoorbeeld jullie technologie, het is heel goed hoor, maar wordt niet zuiver gebruikt voor hetgeen waar het voor bedoelt is. Daarom gaat ook dat ten onder, bij ons wordt alles gebruikt voor het licht, non-profit zoals jullie het noemen. Bij jullie wordt het misbruikt om de macht in de handen te houden, daar moet iets gaan gebeuren. Mensen verzeild in hun apparaten zien de wereld in hun heen niet meer, op deze manier raakt het gevoel kwijt en verder van zichzelf af en daarmee is er weer meer ruimte tot meer manipuleren en jullie hebben het niet eens door!

 

Wij willen de spirituele mensen ook oproepen om de komende tijd weer meer met de natuur te verbinden , de bomen weer horen praten en contact met ze te leggen en minder met die apparaten bezig te zijn. Niet meer dan noodzakelijk, want jullie wachten zware tijden en jullie moeten voorbereid zijn. Vooral voorbereid zijn op het meer primitieve en meer oude technologieen. Jullie gaan dit nodig hebben, om gewoon weer een eitje te bakken boven het vuur, ouderwetse kookpannen te gebruiken. We kunnen maar beter waarschuwen want eerder zijn er machines vernietigt die niet in ons woordenboekje staan, maar nodig zijn. Dingen uit jullie 'vergeten tijden' zeg maar, net zoals "vergeten groente" waarom gebruiken jullie dit soort woorden als verhulling voor iets wat niet voor 'consumenten' was bedoelt?

Jullie hebben daarin nog veel te leren, zie je.

 

Ik dwaal af, ik wil jullie erop wijzen dat dit niet is wat je denkt want er komen tijden die nog veel moeilijker zijn.

De Cabal "komt terug" in gevaren die jullie niet hebben voorzien, vooral belangrijk is om ten alle tijden bewust te zijn dat wij er zijn en oproepbaar. De Cabal ontneemt jullie dingen die van jullie zijn en onkracht de grote keten van kracht die jullie voorheen hebben opgebouwd, jullie moeten op je eigen strepen gaan staan anders wordt het niks. Het kan nog steeds twee kanten op en niets wat 'word beloofd' hoeft per definitie een waarheid te bevatten. Vele kijken nog steeds niet door de maskers heen en ze zijn jullie te slim af, erg dom zijn jullie soms wel. Ik moet jullie wel nageven dat de slapende mensen onder jullie nu zo langzamerhand wel wegwijs worden in jullie eigen leugens, ze gaan dus zien wat ze willen zien. Daar wil ik jullie voor waarschuwen.

Er worden veel valse berichten de wereld in gestuurd, ondertussen is de aarde aan het vechten voor zijn bestaan en zal nog velen van zich afschudden. Er komen nog meer aardbevingen, overstromingen en voedseltekorten aan, vulkanen die 1 voor 1 aan het uitbarsten zijn zetten grote 'marks' in jullie leven, velen zullen nog overlijden. Maar jullie wereld is overbevolkt en de aarde heeft adem nodig, ze kan niet meer ademen en krijgt amper lucht, net als jullie met het virus. Het is letterlijk op de vlakte gekomen en jullie reageren er massaal op omdat jullie welzijn is gesteld, net als de aarde. Maar omdat jullie geen respect voor haar konden opbrengen, kan zij dat nu ook niet meer voor jullie en ze zal alles doen om jullie van zich af te schudden. De zuivere harten zal ze besparen omdat ze weet dat ze er zijn om een nieuwe zuivere wereld op te bouwen, dat mogen jullie samen gaan doen. Maar jullie moeten wel geduld hebben, vanaf 2030 zal dat pas goed aan de orde zijn, de aarde heeft tijd nodig en jullie moeten tot die tijd alles uitzitten en de plannen voorbereiden die in jullie harten zitten. Die tijd is nodig om alles zo goed mogelijk uit de verf te laten komen. Vanaf 2025 vindt de eerste opbouw plaats, net zoals de eerste ontwaakten 2012/2016 waren en nu "klaar" zijn voor 'the bigger job', komt die periode op hetzelfde neer.

We zullen zoveel mogelijk zuivere zielen bij elkaar zien komen om samen te werken aan deze plannen en zo zullen de communitys bestaan, de Cabal bestaat als het goed is rond 2025 niet meer. Maar het valt nog te bezien hoe of wat, want wij moeten bij jullie komen met ons moederschip. Al een tijdje houden we de wacht en hopen op het beste, al die verdeeldheid zaaien zullen vallen, allemaal!

Maar eerst moet de duister worden verdreven en jullie wereld veilig zijn, dan kunnen wij doen waarvoor we gekomen zijn. We hopen dat alles zal lukken en jullie de lessen leren die nog op jullie zullen wachten. Wij mogen niet ingrijpen voor het kwaad is geschiedt, soms zou de mensheid wel iets sneller mogen zijn met dit soort dingen. Maar er is geen gebrek aan sympathie vanuit onze kant, als het DNA wat gemuteert is namelijk een uitweg vindt, weten wij dat jullie een uitweg zullen gaan zien uit deze gevangenis.

Op hoop van zegen en jullie allen ontwaakten.

 

Pleiadien zegen.

 

 

Het is dus duidelijk, behoeft verder geen uitleg. Ik dank voor deze rechtstreekse zuivere verbinding met boven.

Zorg goed voor jullie zelf dus!

 

Gerelateerde blogs;

Deel 1- niets is wat het lijkt

Het bedrog wat de mensheid in toom houdt

 

 

Transformatie

Transformatie 1

 

Transformatiereeks blogs

Transformatie 1

Transformatie 2

Transformatie 3

Transformatie 4

Transformatie 5

 

Zelfsabotage en ego

De wereld gezien vanuit een ontwaakt persepectief

 

Hartkracht en ontwaking

Wat is spiritualiteit?

Missie aarde

 

Terug naar de blogpagina

Terug naar de Homepagina