Omslag naar de nieuwe wereld deel 1; Niets is wat het lijkt

Een nieuwe serie blogs met een totaal andere insteek, namelijk over de nieuwe wereld. Wat er gaande is, wat er wordt gezien en wat niet. Niet uit mijn duim gezogen! Ik weet alleen wat ik zie, met mijn zicht op toekomst en verleden, mijn zicht op cyclussen en karma, mijn zicht op wat er wordt gedeeld in de media, mijn gevoel en in nauw contact met mijn spirits. Wat zij erover te zeggen hebben, ik verkondig geen mening of een oplossing. Ik zeg alleen maar wat ik zie in mijn observatie en blik naar de wereld toe (voor de ongelovige die dit lezen, mocht dat het geval zijn). Natuurlijk lees ik dingen die invloed op mij zouden kunnen hebben, echter ben ik qua gevoel volledig onthecht uit alle meningen, negativiteit en wat er door deze wereld raast. Vanuit een ander perspectief kijk ik naar de mens en zijn tekortkomingen en blinde vlekken. En belicht deze storm vanuit "het oog van de storm". Iedereen is vrij zijn eigen dingen te denken en te vinden. Dit is slechts een bewustmaker, meer niet. Het is mijn visie, daar mag je het mee oneens zijn.

 

Deel 1; Corona

Ik kan het woord niet meer luchten of zien, maar omdat anders niet begrepen wordt waar het heen gaat is het onmogelijk daar buiten te blijven.

Het valt me op en begrijp me niet verkeerd, dat er een enorme verdeeldheid in de wereld heerst op dit moment. Of je geloofd in de maatregelen, of je vindt het onzin en er zit niks tussenin.

Bewust heb ik bovenstaand strip geplaatst, want je kan zeggen wat je wilt maar het aantal doden aan 'puur en alleen Corona' is zeer weinig. Als je naar de verhoudingen en de statistieken kijkt en dan kijkt hoeveel mensen er op de wereld rondlopen is het percentage 2% of was het 0,02% ?? van de bevolking wat daadwerkelijk sterft aan "het virus".

 

Natuurlijk het is erg als je het krijgt, mensen vinden dat ik het bagetaliseer, maar die weten niet dat ik het zelf ook gehad heb in zeer ernstige mate! Ik heb zelf de dood in de ogen gekeken en werd niet geholpen! Ik heb alles zelf moeten oplossen, ALLES!

 

Maar juist daarom, ik weet hoe heftig het kan zijn. Maar weet, er gaan mensen dood die meestal al veel andere ziekte onder de leden hebben, daaronder vallen de meeste doden en ouderen. Vervolgens is er gigantisch veel angst gezaaid, want ja, stel je voor dat je dood gaat?

De dood hoort nu eenmaal bij het leven, iets wat de westerse maatschappij altijd in alle macht probeert weg te drukken in zichzelf. Angst is er altijd voor ziektes geweest, ziekte staat symbolisch verwant aan de dood. Het betekend dat je slecht voor je lichaam zorgt. En een virus hoort bij overbevolking, een pandemie is er elke 100 jaar om de wereldbevolking weer een beetje uit te dunnen.(check de geschiedenis maar als je me niet gelooft) Men doet nu alsof er alleen maar Corona is, maar er zijn virussen die minstens zo dodelijk zijn, we hebben veel pandemiesoorten gehad toen zijn er ook niet zulke maatregelen genomen die zo ver doorslaan, think about it.

 

2. Het gaat niet om de Corona, maar om wat eromheen wordt gebouwd

Als je een beetje back to basic nadenkt, over de verhoudingen van het aantal mensen wat sterft aan zogenaamd alleen dit virus, begrijp je dat alle maatregelen overtrokken zijn. Dan begrijp je dat er meer aan de hand is.

Je gaat als je goed kijkt zien dat er op een bepaalde manier regels worden gemaakt om zogenaamd de boel in de hand te houden, waarmee immuniteit wordt "uitgesteld". Wat aanvankelijk bedoelt was om de zorgsector te ontlasten (terwijl ook in begin al, er nog zat ruimte op IC was (volgens NOS niet, dat is een ander verhaal)). Nu wil men de vaccinaties gaan verplichten, ik ben er niet tegen om te vaccineren, wel om het te verplichten. Ik weet voor veel voorgaande virussen werd dit wel ingevoerd in mijn kindertijd. Ik heb er wel eentje extra gekregen ja.

Ik begrijp met mijn medicatie achtergrond dat een virus of griep wordt geinjecteerd zodat je antistoffen in je lichaam op kan bouwen tegen het virus, daarom krijg je net niet genoeg om ziek te worden. Nu schijnt het zo te zijn dat er andere stoffen in zitten zoals metalen en kwik, dit is natuurlijk wel een kwalijke zaak. (maar klopt deze informatie?)

Ik ben wel voor immuniteit, maar dan komen we op de anderhalve meter, waarmee je niks aan besmetting verminderd, dit is een hoax. Dit moet een hoax zijn, want het virus verspreidt zich door vochtdruppeltjes in de lucht, daarmee wordt iemand besmet.

In de buitenlucht is de kans op besmetting miniem, in gebouwen en dicht getimmerde voertuigen zoals de trein tegenwoordig, kortom plekken waar weinig lucht ventilatie is, daar raak je besmet. Airco is mijn inziens wat dit soort dingen betreft geen verbetering voor de mensheid. Rond circulerende lucht verspreidt ziektes wanneer deze niet ververst wordt. Daarom klopt het ook niet dat ouderen worden binnen gehouden, ga naar buiten!

 

En dan die belachelijke mondkapjes!

Niet om heel vervelend te doen, maar de slaven werden vroeger de mond letterlijk gesnoerd. Volgzaam lijden was wat ze deden.

En bekijk het natuurlijk in de tijdsgeest, nu zijn het papieren en stoffen kapjes, maar ik blijf zeggen dat de symboliek gelijk staat aan mensen "de mond snoeren". Ik kreeg deze zin al door, voor dat deze hele ophef begon. Steeds meer begin ik te zien hoe diep deze waarheid ligt. Mensen laten zich "leiden", ze zijn volgzaam aan de regering en geloven alles wat erop tv gezegd wordt. Zoek de waarheid na en denk zelf na!!

Mensen kiezen er nog steeds voor om "Volgzaam te lijden" onder maatregelen die men de volledige vrijheid doen verliezen. Waar stopt dit?

De mensen met de mondkapjes die alles doen laten zich de mond duidelijk snoeren en komen dan met argumenten dat het 'Corona' toch wel heel besmettelijk is', 'Je moet aan je eigen veiligheid denken', je wil niemand besmetten en je vindt anderen die het niet doen "onverantwoordelijk".

Maar kijk nog eens naar de verhoudingen van het aantal doden, bedenk je nog eens dat er veel ouderen zijn en dat door ongezonde leefstijl mensen zijn die daardoor vatbaarder zijn. Andere zijn gewoon bang voor een boete, die vernietigbaar bleek door een aantal advocaten omdat ze de mensenrechten schenden, de vrijheid ontnemen. Dus waarom luisteren dan? Het is allemaal angst en angst zaaien, ja, ook bij de NOS.

Ben jij graag een slaaf van een systeem? wil jij dat de overheid jou kan afluisteren en volgen? (met die nieuwe app?) wil je dat de wereld niet veranderd? (wat onvermijdelijk is) wil je weer terug naar het vervuilen van de aarde en verre vliegvakanties? interesseert je het uberhaupt iets dat jij recht van bestaan hebt als mens? en interesseert het je dat onder de oude leefstijl van iedereen op aarde de aarde sowieso binnen 10 jaar geen greintje meer te geven zou hebben?  het is maar net wat je lief is hoor. Wil meedoen met alle hypes en vooral je kop in het zand steken? wil je wel vrijheid?

Dat zou ik mezelf heel hard gaan afvragen terwijl je met je mondkapje over straat loopt en moeite hebt met het inademen van de frisse lucht die er nu nog wel is.

 

3. Hoe zit dat spiritueel gezien in elkaar vanuit universeel perspectief

Sowieso is alles tijdelijk en is dit een 'tijdelijke hoax'. Er gaan momenteel zo ontzettend veel onzinnige berichten de wereld in, dat is niet gezond. De grootste onzin wordt aan de grote klok gehangen. Normaal pleiten wetenschappers al tegen elkaar, de ene beweert dit, de andere dat en zo pleit dat wat voort. Onder gewone omstandigheden stonden de kranten daar al vol mee, nu lijkt het alles te zijn wat mensen nog willen zien. 'Dat wat de wetenschapper zegt', die heeft het onderzoek toch gedaan en weet waar hij over praat? O ja? in wiens belang heeft hij dat onderzoek gedaan? en bij welke organisatie wilde hij een wit voetje halen?

Want zo gaan die dingen nou eenmaal, alles voor geld, status, beroemdheid en 'the cure' vinden, geschiedenis schrijven, anders verwoord als; Eigenbelang, ego strelende zaken hoe goed ze wel niet zijn.

Daar draait deze hele maatschappij toch op? het zogenaamde "nieuwe normaal", veegt nog steeds zijn voeten aan het "oude normaal", wederom een belachelijke en nietszeggende term die een zogenaamd verschil moet aanduiden wat volkomen uit de hand is gelopen.

Als je alles opsomt zie dat we nog steeds in onze "oude maatschappij" leven, alleen wordt nu alles wat boven water komt gelijk aan de schandpaal genagelt. Allemaal zaken die al niet zuiver waren, corrupt, egocentrisch en om zakken te vullen, dit was al zo. Alleen nu wordt alles onder een vergrootglas gelegd waardoor zelfs de meest blinde mens kan gaan zien dat er echt geen ene hout van ons hele huidige systeem klopt. En als je het nu nog niet ziet, dan wil je het gewoon niet zien.

 

En wat doet de regering dan?  Die gaan angsvallig nog strengere regels invoeren en maken er zelfs wetten van! Eerst angst zaaien en dan in die angst, de ontvankelijke angstige mens aan het lijntje houden. Zodat verzet onmogelijk wordt.

Dat heeft een nadeel, het deel wat wel wakker is en ziet wat er gebeurd komt in opstand tegen alle regels en wetten, deze mensen zien dat ze genaaid worden, steken er de draak mee. Van die mensen moeten we het hebben, die mensen die weigeren een mondkapje op te doen en die weigeren de nieuwe wetten aan te nemen.

En wat er ook voor nodig is, dit zal voortzetten hoe dan ook!

 

4. Wat gebeurd er nu energetisch precies?

Niet alleen in de wereld wat we kunnen zien als mensen "zonder gaves" is van belang. Ik schreef van de week al boos op facebook iets over 'maar wat er achter de schermen gebeurd, dat vertellen ze ons niet'.

Wat de wereldleiders buiten de media om doen, dat zijn dingen die al te ver strekkend zijn om nu dit artikel aan te wijden. Maar als ik zeg 'elk huisje heeft zijn kruisje', zie je de bui misschien al hangen.

 

Maar als we het gaan hebben over de ongeziene wereld, dat wil je eigenlijk niet weten.

De uitrol van 5G, die zich tussen deze chaos schijnbaar toch een weg heeft weten te banen, omdat de aandacht er vanaf is heeft op dit moment al geleid tot veel schade. Geen zichtbare schade!  Die komt over een tijdje nog wel. (daarom ook belangrijk om hier vooral ook tegen te blijven demonstreren)

Straling is sowieso altijd al schadelijk geweest, 5G breekt gezonde cellen af in het lichaam in ernstigere mate dan alle wifi hiervoor deed. Daarnaast is het een frequentie die de barrieres tussen verschillende dimensies breekt en die schade is momenteel al heel serieus! Barrieres voor dimensies (hogere rijken) zitten daar niet zomaar, dat is een vorm van energetische bescherming voor mensen tegen hele duistere en gevaarlijke wezens (waaronder dus oa reptilians en hele zware demonen). Dat dient een hoog doel!  En oeps kapot?

Dan denk je misschien; 'ach ik ben niet spiritueel en geloof daar niet in', pure onwetendheid. Want je kunt ze niet zien misschien en ook al ben je niet spiritueel. Als ik zeg dat er wezens in die lagen rondlopen die mensen overnemen, gedachten beinvloeden, ziek maken, DNA aantasten, aanvallen doen, je onmenselijke dingen laten doen, agressie opwekken, grof gedrag, je stilaan opeten tot er niks meer van je over is en je lijdend sterft. Er gaan mensen dood aan en zonder soms te weten dat ze iets in zich dragen vanuit deze werelden. Ken je die ziektes waarbij er lichamelijk niks gevonden wordt? moet ik nog even doorgaan? Boeit het je nu wel dat er 5G doorgezet wordt? Zo, nee, dan ben je vast al door een van hen gepakt. Ik wil geen angst zaaien, maar denk alstjeblieft drie keer na voor je iets gewoon gaat vinden!

In onze praktijk worden met vlagen dit soort gevallen binnen gebracht die spoedig hulp nodig hebben, dat zijn lange helingstrajecten. Maar dat liever dan dat zo iemand op die manier ten onder gaat, dan is de sjamaan het laatste redmiddel.

 

Energetisch betekend dit dat alles open ligt, alles! voornamelijk zeer goed voelbaar in dagen dat er maansverduistering is. De maan staat voor onze tussenwereld (3e/5e dimensie), verduisterd is de tussenwereld letterlijk verduisterd. De krachten worden sterker en trekken aan de mensen. Er vindt een duidelijke splitsing plaats tussen mensen in het donker en mensen in het licht, dit contrast wordt groter en groter.

Mensen die kiezen voor licht, heling en zuiverheid maar vooral ook er alles aan willen doen om deze wereld te transformeren, niet eigengerijt zijn maar echt voor het grote goed staan en hun eigen demonen onder ogen willen zien en zichzelf aan diepe healing willen onderwerpen. Deze mensen genieten het voordeel van de twijfel, want nog niet iedereen is zo ver "heel"of licht om helemaal aan de overkant te komen. Een grote groep bevindt zich nu nog in grijs gebied, tot ze uit de angst stappen en 'de rode pil' willen slikken om boven "the Matrix" uit te stijgen. Oftewel, om wakker te worden.

 

En dan heb je de mensen die wel echt slechte bedoelingen hebben, die een verborgen agenda erop nahouden, corrupt zijn, de achterban zijn van een duistere organisatie, bewust oorlog voeren, bewust andere mensen kwaad doen en mensen die heel angstig zijn en overal in die angst bevestiging zoeken. Mensen die niet bereid zijn de waarheid te zien, mensen die bewust blind kiezen te blijven, mensen die niet kunnen kiezen omdat hun ziel dat nu niet wil. (ofwel overgenomen zijn door donkere wezens)

Dat is de donkere zijde, deze mensen komen ofwel tijdig te sterven en/of overlijden aan Corona of iets anders.

 

Sommige paden liggen volledig vast en zijn al gekozen voor men ter aarde kwam, veel ouderen bijvoorbeeld kunnen deze grote veranderingen niet meer aan. Die hebben gekozen om nu niet verder te leven, of mensen die heel chronisch ziek zijn bijvoorbeeld. Dan hoor je mensen oordelen over hun lot, maar veelal was dit al een keuze van de ziel.

 

De zielen echter die verder ontwikkelt zijn hebben wel deels gebaande paden gekozen, maar zoals ik bijvoorbeeld niet. (bewustzijn van eigen scheppingskracht, dingen kunnen wijzigen en veranderen op tijdlijnen, kunnen kiezen om iets wel of niet te ondergaan) Wel bepaalde keuzes die ik maak en dat ik door Corona hier nog ben en eindelijk mijn mond niet meer dicht hou is omdat mijn karma ligt in dit grote plan. Mijn karma is mensen bewust maken, mijn karma is opstaan en leiden en de mensen naar 'de nieuwe wereld'  te leiden. Dingen uit te leggen en duidelijk te maken. Ik zelf had Corona nodig om dingen van mezelf onder ogen te komen, om bewust te worden hoe sterk ik werkelijk ben, wat ik kan en waar ik toe in staat ben.

Het is niet allemaal negatief, mensen zien niet welke groei hieraan ten grondslag ligt. Persoonlijke groei en geloof en wat de werkelijke invloed is en kan zijn van een enkel mens, wat kan dan een heel volk?

Wake up!

 

Volgende keer ga ik wat dieper in op wat de bedoeling precies is, in deel 2.

Ook ga ik weer verder met de transformatie artikelen omdat ik daar heel veel positieve reacties op gekregen heb en ze nog niet klaar zijn :).

 

Tot de volgende blog.

Hieronder vindt je gerelateerde onderwerpen.

 

Gerelateerde blogs:

De wereld vanuit ontwaakt perspectief

Het bedrog wat de mensheid in toom houdt

Energie van de lockdown

De kracht van de eigen visie van het thuiskomen

Energievoorspelling 2020

De kracht van verandering

Waarom alles verliezen soms noodzakelijk is

 

Wat kan sjamanistische healing voor jou betekenen?

Healer zijn - Valkuilen en verantwoordelijkheden