In Kracht met het Universum - Persoonlijk debuut

Foto; Uit het het Earthspace program
Foto; Uit het het Earthspace program

Geinspireerd op Elisa Namaste maar geheel in mijn eigen stijl, presenteer ik; In Kracht met het Universum.

 

Mijn teksten, die veelal een directe flapuit zijn, net zoals mijn reacties naar mensen in het pure moment zijn, meestal geleid met meerdere gevolgen. Wat goed kan zijn maar soms niet altijd even handig :), heb ik besloten om een sprong in het diepe te wagen. Om een nieuwe ontwikkeling in de wereld zetten om meer mensen te bereiken met mijn werk.

 

Eigenlijk lag het al een langere tijd op de plank, maar ik voelde me niet zeker genoeg. Ik voelde mij er niet klaar voor om publiekelijk te spreken. Workshops geef ik meestal in kleine groepen om iedereen zo goed mogelijk te kunnen bereiken, maar ik bleef maar hints krijgen van mijn gidsen en omgeving (soulmate en elder vooral) dat er nog veel meer in zou zitten.

Heel gek, maar nu na contact met mijn soulmate voel ik mij opeens gestimuleerd, geinspireerd en klaar voor meer, ik weet niet wat er gebeurd is, maar er gaat weer een nieuwe deur open in mijn leven.

 

Elisa heeft een duw de eerste richting in gegeven in 2016, waar ik terecht kwam via mijn tweelingziel. En ergens voelde ik ook, dat ook mij een taak als dat stond te wachten. Ik zag mezelf daar helemaal staan, mijn soulmate haalde ook aan wat mijn bereik zou zijn. Ik geloofde het nog niet zo eigenlijk.

Maar nu sinds mijn tweede inwijding en het steeds verder groeien in mijn transformatie, mijn ervaringen en inzichten nu, door de mensen die achter mij staan en de zich snel vullende agenda en de uitwerking van mijn blog die duidelijk naar voren komt, door iedereen genoemd wordt. De gehele som is compleet om een stapje verder te gaan voor mijn gevoel.

 

Door ervaringen in mijn sessies en in groepen, mijn persoonlijke spirituele ervaringen van de afgelopen vijf jaar en mijn constant groeiende kennis en visioenen, vindt ik het tijd om deze kennis en pure verbinding die ik heb met het universum die steeds groter en sterker wordt, op wat grotere schaal te gaan gebruiken. Ik wil het bereik vergroten en zal dan ook regelmatig opnames online gaan plaatsen van deze avonden. Hoe dat technisch allemaal moet, kan ik ook wel wat hulp bij gebruiken, maar dat zal vast wel loslopen.

 

Mijn eerste avond zal online plaatsvinden via zoom op 27 juli om 20:00 tot en met 22:00, opgeven kan op de homepagina en onderaan dit blog.

De avonden zullen gaan over alle onderstaande onderwerpen, waar ik mij mee bezig hou en ook zelf steeds meer kennis en inzicht in krijg. Door de dingen die tot me komen en ik channel met regelmaat.

 

Ik wil op deze datum, op deze avond beginnen met online te spreken. Thema is rijkelijk, alles waar ik mij mee bezig houdt, mensen mogen vragen stellen en van daaruit ontstaat de avond. Er rolt een motivatie uit elke vraag, zie mij als een motivatiespreker om mensen in hun kracht te zetten en universele waarheid te onthullen. Duister en licht te tonen, te onthullen en toe te spreken welke kant mensen op mogen gaan denken en doen.
Dit kan over van alles gaan;
- Universele wetten (karma etc)
- Donker en licht
- Ware liefde/ de liefde - wat is het? hoe kom je waar je moet zijn? en hoe zit het met partners etc?
- Voorspellingen van onze voorouders
- Moeder aarde en alles wat zij met ons wil delen
- Persoonlijke vragen
- Andere werelden en dimensies/tijdlijnen
- Tweelingzielen en soulmates (duh ;) )
- De nieuwe wereldorde
- Lichtwerkers/starseeds
- Atlantis en Egypte
- Eigen scheppingskracht

wat er dan ook maar mag ontstaan!

Ik hou deze eerste avond op zoom en kijk gewoon wat er gebeuren gaat. Entree 5 euro, maximaal 100 deelnemers :)

Wil je hierbij zijn?
Schrijf dan vooraf 5 euro over pp en duidelijk met je naam en onder vermelding van 'online avond'.
Iedereen is welkom.

Ik vind dit heel spannend, daarom wil ik graag ook aan het einde feedback hoe iedereen het ervaren heeft. Het is een pure proef op de som, nu heeft dat bij mij meestal altijd goed uitgepakt. Maar feedback is fijn, altijd.

Na opgave en betaling krijg je de link van de zoom meeting in de mail. Zorg dus dat je alles op orde hebt vooraf.


Als dit goed loopt wil ik in samenwerking met enkele muzikanten die ik ken die hele mooie muziek maken en bijzondere instrumenten bespelen die richting sjamanisme reiken mooie combinaties met de muziek gaan maken....in real life. Het beloofd iets moois te worden, maar ik begin klein :)

Kom je ook? we gaan er een mooie avond van maken

 

 

Foto; Frank Jenniskins (Sound-Heart)
Foto; Frank Jenniskins (Sound-Heart)

Opgaveformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.