Het bedrog wat de mensheid in toom houdt

Satanisme, bedrog van hogerhand, des duivelse rituelen die onze wereld vervloekt hebben.

 

Adam en Eva

Staan symbool voor het vallen van de mens uit het paradijs, de appel is het vergif die de mens vergiftigd heeft. De goden, de slechte goden hebben de mens tot slaaf gemaakt. Vanuit die tijd, de val van Atlantis, de tijd waarin magie nog normaal was, de mens verlicht was en zuiver is gevallen. Het is geen sprookje, veel zielen uit hogere rijken hebben op zielniveau herinneringen uit deze tijd. Herinneringen die we gebruiken om opnieuw dat paradijs terug te vinden en te creeeren op aarde.

 

 

DNA

Via diverse methoden is het DNA van de mensheid aangetast, gevuld met stoffen die a-natuurlijk zijn voor het lichaam. Denk aan vaccinaties, chemtrails, alle troep in onze voeding die verslavend werkt, we voelen ons daardoor superieur en werken keihard voor een baas omdat we voelen dat het juist is. Het is geindoctrineerd gedrag, en iedereen doet eraan mee! We vinden belastingen normaal en vinden het ook normaal om een magnetron maaltijd te eten en van 9 tot 5 te werken en om zelf niet meer na te denken. Allemaal conditioneringen die van generatie op generatie zijn overgedragen, hetzelfde met ziektes, veel ziektes zijn gewoon door de mens gecreeerd.

'Slapers' geven hier niet zo veel om, denken dat dit normaal is. Maar zodra je ontwaakt uit deze slaafsheid en indoctrinatie ga je pas begrijpen hoe verrot de werkelijkheid is.

DNA is nog wel op te schonen bij een goede sjamaan en door een goede begeleidde transformatie, maar je moet het wel willen zien.

Ik wilde het ook niet zien, maar wat ik nu zeker weet en voel is dat al die zogenaamde complot theorie, een voelbare waarheid bevat. Helaas groter dan ik wilde zien, maar nu ik het voel en vanuit dit perspectief kijk. Ik ben boos, machteloos en voel me alsnog gevangen op deze aardbodem. Terwijl de aarde eigenlijk een prachtige planeet is, maar wat er zoal op leeft en de leiding heeft is alles vernietigend.

 

Illuminatie

De zogenoemde illimunatie is geen onzin, mensen zijn geen mensen meer. Het zijn reptilians, een soort wezen wat je wel alien mag noemen. Ik zeg tegen iedereen, kijk de serie 'De val van de Cabal', het is waar, echt waar. Ik voel het, mijn gevoel bedriegt niet. Ik heb ook een heerlijke soulmate die wat hints had gegeven, maar ik weet heel goed waarom ik het niet wilde zien. Het is zeer verontrustend, wat er nu rondom Corona speelt ook, wie goed oplet weet gewoon dat er dingen niet kloppen. Alles spreekt elkaar tegen, het gaat niet meer om het virus, het virus wordt gewoon gebruikt om mensen de mond te snoeren. Ik haalde al eerder aan; de mondkapjes, staan symbool voor de mond snoeren, dat kreeg ik al door toen nog niemand het zei, ik heb het zelfs in mijn blog gezet. Weinig likes, ja niet gek hoor. Ik maak mezelf niet populair en dat hoeft ook niet, ik ken waarheden waar mensen het liefste voor weg rennen. Maar iemand moet het vertellen toch?

Nu ben ik nog mild, maar het doet me pijn en ik zie de grote slaafsheid van de mensheid op dit moment, iedereen braaf met mondkapjes op in de trein, waar gaat dit nog over?

 

De anderhalve meter heeft niets te maken met een virus, maar met een geveinsde methoden om je identiteit te kunnen ontdekken, wat je allemaal doet. Een app op je telefoon om je te kunnen volgen en met wie je in contact bent geweest, al dan niet via een update van google die gewoon een tracker installeert. Weg privacy en weg mensenrechten, mensen willen het gewoon niet zien.

 

De overheid handelt niet vanuit wat het volk wil, die illusie willen ze wekken ja. Maar daar boven zitten nog veel duurdere machthebbers, wie denk je dat macht hebben over het geld en de banken? niet onze overheid hoor. Rothschilds een van de rijkste families van de wereld en die andere families, die alle bedrijven over de hele wereld beheersen. Stemmen is ook maar een illusie wat het volk het idee geeft macht te hebben. In werkelijkheid heeft de regering geen inspraak, illusie daartoe ja.


Hollywood acteurs die satanisme bedrijven en de kinderen die zomaar allemaal verdwijnen en misbruikt worden. Zogenaamde "goede" organisaties die donateurs vragen om geld te storten, moet ik nog even doorgaan?

Wat dacht je van Hitler, de ware reden achter die daden is nooit echt verhuld maar was ook onderdeel van een groter plan, gesmeed met mede satanisten en wezens die niet van hier waren. En wie wraak wil kan rare dingen doen. De geschiedenis is getekend door machtshebbers maar de helft is nog niet eens verteld van de waarheid, alle informatie is half al dan niet zeer oppervlakkig. Nieuws tekent de geschiedenis, maar nieuws is getekend door het in stand houden van een illusie en een slaafsheid van de mens.

Ik ben er mee aan, echt waar.

 

En het is gewoon waar, ik ben boos. Het volk wordt gevangen gehouden onder allemaal leugens en bedrog en iedereen die er wat van zegt krijgt een boete of wordt op het matje geroepen ofwel vermoord, waarom wordt dit geaccepteerd?

Eeuwen terug is deze wereld feitelijk vervloekt door goden die niet wilde dat de mensen nog magie bezaten en wilden alleen maar gaan voor het geld, all what glitters is gold. Alles draait alleen maar om macht en zo snel mogelijk geld verdienen ten koste van alles en iedereen.

Meer, meer, meer, meer...altijd meer.

 

Aliens bestaan

Aliens bestaan, ook al is er veel gephotoshopt. Ik zag laatst een filmpje uit Area 51, waar toeristen waren om iets te zien. Er liep iets door beeld, iets wat mijn inziens een mens in een pak was en zich voordeed als Alien.

We worden genept waar we bij staan maar door de opwinding zien mensen niet meer helder. Er zijn daar ook schotels gebouwd op militair terrein. Waar worden altijd vliegende schotels gezien? in Amerika, gek he? Ze worden altijd daar gespot en niet in Europa, raar he?

Mag ik je even triggeren?

 

Dat sluit niets uit, maar het is misleiding.

Ik heb er eentje naast mjjn bed gehad en regelmatig in dimensiewandelingen kom ik de raarste wezens tegen die het ook duidelijk op mij gemunt hebben. Ik zal wel te veel weten, ik ben een gevaar voor ze en dan ga je ze zien.

Het was er niet eentje, het voelde alsof er wel 100 waren, alleen die zag ik niet.

Toen ik in de serie 'De val van de Cabal' en je moet hem kijken en voel zelf maar wat voor jou klopt (ik zal hem onderaan even linken, kijk 1 tot en met 10) al meteen precies dat wezen zag in het voor filmpje van aflevering 1, was ik meteen aan de serie gekluisterd. Je kunt dit niet ontkennen, als het ene bestaat dan is het andere er ook.

Al mijn twijfel en sceptici is hier weggenomen, alles is in een weekend vervaagd.


 

Reptilians zijn het, zitten ook in de mensen in verschillende vormen. Kijk naar de ogen van de Paus, ze aanbidden Lucifer en krijgen daarmee van al dit soort duistere wezens in zich. Ze zijn het zelf, weten het niet eens en wat ze weten wordt verzwegen. Volg David Icke voor meer over reptilians.


Wie Satan aanbid, zijn ziel verkoopt aan de duister is natuurlijk bij voorbaat de sjaak. Met rituelen bezweren ze de wereld, met bloed worden dingen bezegeld. Het is eng en niet ten goede van de mensen bedoelt. Het is te absurd om te geloven, maar ik lijk geen keuze meer te hebben!

Het zijn monsters die deze wereld bestieren en we kunnen er niet meer omheen en hoe hard je er ook voor weg loopt, op een dag moet je het gewoon inzien!

 

 

Meer werelden dan deze

De mens is niet alleen en er zijn meer werelden dan deze, vanuit duisternis haken er nog virussen aan die heel oud zijn ook, qua energie. Zoek eens Archonten op via google, een wetenschappelijk aantoonbaar virus wat veel zeer lichte zielen meedragen en er doodziek van worden. Het is buitenaards en alle lichtwezens kunnen het oplopen en die doen behoorlijk zeer.

 

Daarnaast zijn er meer werelden met levende wezens, die er niet zo uitzien als wij. Goden zijn eigenlijk Aliens, maar de goede goden zijn zeer mooie liefdevolle wezens. Reptilians zijn net als demonen gewoon gevaarlijke dingen die je gelaat algeheel kunnen veranderen en je helemaal overnemen en je gedrag en gedachten geven die niet meer menselijk zijn.

Er is niet een enkel universum maar ongeveer vier met die van ons erbij, in ons universum zijn nog drie planeten ala de aarde. We zijn niet alleen, alleen mensen verwachten wezens in vaste stoffelijke vormen, wat ze meestal niet zijn.

Ze zijn vaak juist astraal aanwezig en komen binnen via negatieve poorten, laten zich niet zomaar zien maar hangen wel in onze atmosfeer. En nog erger 5G geeft ze ruimtelijk toegang tot onze aardbodem om de mensen nog meer in de war te maken en te beinvloeden en het ergste is, het lukt ze nog ook. Via 5G ontstaan meer poorten en gaan alle dimensies steeds meer open waar normaal altijd een barriere lag om ons te beschermen, dat wordt allemaal kapot gemaakt. Bovendien is het een roast, via 5G bevinden mensen zich in een magnetron en het wordt er alsnog doorgedrukt? terwijl men bewijzen heeft dat het niet gezond is?  5G breekt het DNA af en maakt je daarmee dood en doodziek. Straling maakt het aura zwak van de mens de atmosfeer, dus de aura van de aarde ook. Een zwak aura is een opening voor negatieve entiteiten en ander gespuis. Aan de lopende band en erger en erger worden mensen met duister en ziekte getergd.

Een goed geprogrammeerd transformatieproces is je enige redding, we kunnen je DNA nog helen, gelukkig zijn er de Earthkeepers, die niet voor niks earthkeepers zijn. Dit alles bepaald de schifting van de mensheid, de uitzuivering, we moeten dit alles overstijgen om hier niet geraakt te worden, dat is de enige route. Daarom blijven nu alleen de zuivere en sterke zielen over, ergens zal de wereld straks opnieuw opgebouwd worden. Dat mogen wij doen. Maar voor dat kan moeten eerst mensen nog transformeren en verder op kracht komen om optimaal te kunnen werken voor dit grote goed. In de artikelen over transformatie kan je lezen waarom juist dat zo belangrijk is.

 

We zijn niet alleen, we moeten goed voor onszelf en onze medemensen zorgen om dit te overleven. We moeten geloven in onze eigen krachten en visies om het verschil te kunnen maken. Vanuit heelheid vindt iedereen zijn plekje en weg in deze wereld en dat is echt de enige weg om deze duistere shit te verslaan. Je moet alles in het meest zuivere perspectief kunnen zien om te weten wat zuiver is en wat niet en wat er nu werkelijk gaande is. Wij allen hebben een taak hierin, zelfs mensen die daar nu nog aan twijfelen. Zielheling en transformatie zijn de eerste stap naar dat geloof, die kracht en dat vertrouwen. Dan moeten we dit samen kunnen verslaan, dat is niet idealistisch maar een ware realiteit.

 

Kracht van gedachten

Onze gedachten, onze angsten en wil tot heling bepalen hoe we hier doorheen komen en of we uberhaupt hier op aarde blijven. Een bepaalde groep zielen heeft bij aankomst al besloten niet in deze tijd mee te gaan en zielen die te zwak zijn voor wat nu komt, die vertrekken door middel van de aarde te verlaten.

Andere komen terecht in testen en transformatie en worden gevraagd nu te kiezen, weer anderen hebben al gekozen en blijven en zijn uitverkoren nu mee te werken aan dit grote verhaal, deze revolutie.

 

Een geest beheerst door angst zal niet overleven in deze rare tijden, karma werkt direct terug ook. Je kunt niets meer verbergen het universum reageert op jouw angst of liefde, of boosheid. De bal wordt altijd terug geketst.

Voorspoed en geluk aanvangt met het zien van jezelf op de juiste plek, zelfvertrouwen en moed om de diepe shit in te gaan je eigen gedachtenpatronen aan te pakken, je karma's te begrijpen en diep aan jezelf te werken.

Er is echt geen andere route mogelijk, echt niet.

 

We moeten leren om onze eigen schepping te herkennen in het geheel, hoezeer onze gedachten ons leven scheppen. Dan kunnen we alles creeeren wat we nodig hebben om de wereld beter te maken. En dat is een zeer pijnlijk proces en voelt als een ondankbare taak wanneer je er middenin zit. Een les voor iedereen nu, die nodig is om dit te overstijgen.

 

Laat je niet meer pakken

Laat je niet meer pakken door het gelapzwans van de overheid, door de regeltjes, door de methoden die gebruikt worden om ons te beheersen. Denk zelf na en kijk verder dan naar wat je wordt aangeboden, leef niet achteloos alles na en wees niet bang voor boetes.

Ik wordt dan vooral door de ongeziene wereld gegrepen, die maken mij ook wel eens bang, maar dan raap ik mezelf weer bijeen en ik ga weer in mijn visie staan. Juist die aanvallen maken mij sterk en daadkrachtig, ik doe niet wat hun willen, ik verkondig wat ik heb te zeggen. Ik laat mijn mond niet snoeren door een mondkapje of het risico op een boete of "nepnieuws". Ik ben niet bang om dit te schrijven, omdat ik weet dat het waar is. Ik ben niet bang voor de mening van anderen en ook niet voor "reputatieverlies", dat is allemaal ego. Ik ben al alles kwijt geraakt en zou niet weten wat ik hiermee kan verliezen, ze doen maar. En iedereen zou hier zo in moeten staan, leef je eigen leven en leef gewoon ook vooral!

Wat je ook overkomt, laat je niet pakken door een stel hufters, karma rekent wel met ze af, doe jij vooral waar je goed in bent als mens, als ziel die anderen wil helpen.

Sta op en ga een normaal leven leiden, want voorlopig gaat dit gezever nog wel even door, aan jou de keuze om er naar te luisteren of niet. Elke keuze hierin maak je zelf en de gevolgen daarin zal je zelf moeten ondervinden.

 

Deze economie en wereld wordt onthult door Trump, waar ik niks mee op had eigenlijk, maar ik begrijp nu wat hij aan het doen is en dat is goed voor de mensheid. Eindelijk iemand die alle shit opdoekt.

Laat je niet misleiden, laat je niet voorliegen, leer je intuitie gebruiken hoever deze ook is afgebroken, zorg dat je er weer mee leert leven, want intuitie kan je eigen leven en dat van anderen redden. Dus gebruik het, daar is het voor. Weg met de gevoelloosheid, uit je emoties en zeg hoe je over alles denkt, maak dingen bespreekbaar en wees niet bang voor een afwijzing, de wereld heeft sprekers nodig nu. Sprekers die geen blad voor de mond nemen, realistisch zijn en de onderste steen boven halen.

Geen gejank en gezever meer nu, iedereen op zijn post.

 

Wordt ook maar eens een keer boos, kan een mens goed doen.

Als er animo is voor een voorspelling wil ik die wel weer geven, ik waarschuw wel, een verhaal heeft altijd een donkere en een lichte kant.

 

Adieu

 

(hieronder de video van 'De val van de Cabal' en de afbeelding van de reptilian naast mijn bed)

 

Gerelateerde blogs

Belang van Rituelen

Transformatie 1

Transformatie 2

Transformatie 2020

Voorspelling 2020

 

Sjamanistische healing

 

Video 'De val van de Cabal (allemaal kijken t/m 10)