· 

Het belang van zuivere rituelen en de bescherming van hun heilige functie

Al langere tijd loop ik met meerdere zaken te twijfelen of ik ze online zal gaan zetten of niet. Er gaan mij dingen aan het hart en irriteren mij, dingen waar mensen de ernst na vele waarschuwingen nog steeds niet van inzien. Hoe de heilige rituelen tegenwoordig als broodjes verkocht worden door onkundige mensen die zichzelf sjamaan durven noemen, door mensen die geen idee hebben wat ze voor schade aanrichten met zogenaamd 'onschuldige' rituelen. Die dus wel degelijk schuldig zijn in de verkeerde (onkundige) handen. Door mensen die zichzelf na een korte cursus sjamaan noemen en meer van dit soort crap. Omdat ik het nu beu ben, leg ik even haarfijn uit hoe en wat en waarom, waarom het niet onschuldig is, waarom er schade ontstaat en wat de gevolgen zijn voor degene die het ondervindt. Ik jaag vast veel mensen tegen het harnas, maar dat boeit me niet. Iemand moet het vertellen, dus zal ik het zijn, de waarheid moet vertelt worden, punt.

 

Onschuldige riten uit het Zuid-Amerikaanse sjamanisme

Om te beginnen, een breed verkocht ritueel, door veel mensen verkocht als 'het is voor iedereen en iedereen mag het geven'. De Rite van de Baarmoeder, een prachtig ritueel, echt. Mits uitgevoerd door een hogere sjamaan.

Het is de laatste in de reeks van de Munay Ki, iedereen mag deze vrijelijk doorgeven en wereldwijd is het een populair dingentje geworden. Zelf heb ik hem ook ontvangen, gewoon hier in Purmerend. Het is maar net wie je een ritueel geeft en hoe zuiver deze persoon is, wat deze heeft geleerd. Rituelen als dit bevatten bezieling van de gever, de gever dient dus zijn verantwoordelijkheid te kennen. Bovendien is het een laatste uit een reeks, dat maakt de voorgaande rituelen uit de reeks eigenlijk ook nodig. Je kunt niet gewoon maar "wat" doorgeven. Ik heb zelf een enorme blokkade op mijn aantrekkingskracht naar mannen gehad hiervan, het zou moeten helen maar werkte mij alleen maar tegen omdat de persoon in kwestie die het gaf geen sjamaan was. Elk ritueel wat men doorgeeft daarin geeft men een stukje van zichzelf mee, een ingewijd sjamaan heeft al dergelijk veel dingen afgelegd dat de ziel 'schoon' genoemd mag worden. Hoeveel schoner de ziel, hoeveel beter en zuiverder een ritueel overkomt.

Dit betekend dus, dat niet iedereen capabel is dergelijke rituelen door te geven, de geestestoestand van de gever is alles en niet iedereen is zo zuiver. Hoe goed bedoelt ook, het is niet goed als je de zuivere leer erachter mist.

Gevolgen zijn; Schade aan de vrouwelijkheid en schade in het kunnen ontvangen van mannelijke energie, weet dat elk ritueel zijn schaduwkanten heeft en dat deze dus juist averechts werken wanneer verkeerd uitgevoerd.

 

 

Opleidingen voor trancereizen en korte cursus sjamanisme van enkele weken,

maken iemand geen sjamaan!

Leuk dat je met een drum iemand in trance kunt begeleiden, maar je bent geen sjamaan als je dat kan. Dan wordt het een trucje, ook al heb je zelf enkele reizen ervaren voor je er serieus mee aan de slag gaat. Je bent geen sjamaan als je dat kan.

Ook ben ik cursussen tegen komen voor het medicijnwiel in een paar dagen waar de basis wordt geleerd, is ook tot daaraan toe, maar ook dan ben je geen sjamaan. Er zijn mensen die een langere cursus krijgen maar niet ingewijd worden en ook zichzelf sjamaan durven noemen, ook dan ben je geen sjamaan!

 

Een inwijding mogen ontvangen betekend dat je een zeer diep proces bent aangegaan met je eigen duisternis en demonen en daaruit bent gekomen, je ontvangt een proces om al je eigen onzuiverheid, uit te zuiveren. Daarom duurt de weg zo lang om sjamaan te worden. Er bestaat geen korte route, je moet het doorleven.

 

 

Het lijkt een hype op dit moment om opeens met z'n allen dit soort dingen te gaan doen, mensen gaan met z'n allen op ayahuasca reis of met paddo's, bij onvolleerde mensen die zich sjamaan noemen, productie werk. Hoeveel mensen er niet vol demonen en andere rotzooi uit terug te komen, die zijn niet meer te tellen.

Het is gevaarlijk om dit soort heilige rituelen met beperkte kennis en ervaring aan mensen te geven, regelmatig komen mensen zonder medische test gewoon binnen. Terwijl mensen psychose gevoelig en instabiel kunnen zijn en het hele ritueel misschien niet eens kunnen aanvangen psychisch gezien. Mensen kunnen suicide worden! Experimenteren en dergelijke dingen zonder jarenlange ervaringen en een dergelijke goede opleiding waarin je dus wel een proces door moet voor je goedkeuring krijgt voor je dit soort dingen mag uitvoeren, een echte inwijding ontvangt van een echte sjamaan, als je dat niet hebt pruts je maar wat aan. Dat is een gevaar voor iedereen die de gevaren niet kent en denkt dat je alles zo maar kan doen. Dat kan niet.

Schade van uitvoeren van trancereizen naar de benedenwereld; in aanraking komen met verkeerde onzuivere energie zonder de juiste bescherming. Aantrekken duisternis en demonen in de client en gever. 

 

Groepsrituelen ayahuasca etc

Don't mess with this shit, ook ayahuasca is heilig. Het is mits goed uitgevoerd een prachtige vorm van heling krijgen.

Maar in groepen is elk drugsgebruik vragen om problemen, door drugs ga je naar een ander bewustzijnsnieau en sta je open voor spirits, goede spirits maar ook zeker hele slechte!

 

Wanneer je met een groep dergelijke rituelen doet waarin iedereen zijn eigen feestje heeft en dus volledig open staat voor alles hoeft er maar eentje een demoon te hebben en de hele groep krijgt een bad trip en komt ook vol demonen thuis.

En dit gebeurd! VEEL!

 

Doe geen ayahuasca omdat 'het je wel leuk lijkt'. Je voelt er een roeping toe of niet, zo niet, doe het niet. Als het je roept doe het dan bij een zuivere echte sjamaan die inwijdingen heeft gehad en zelf veel ervaring heeft en het een op een doet. Het spul dient op jouw persoonlijk afgestemd te worden qua sterkte, niet iedereen dezelfde dosis, dat kan gewoon niet als je het goed wil doen.

 

Zwarte magie

Veel mensen kunnen nog steeds geen onderscheid maken tussen zwarte en witte magie. Zwarte magie ontstaat vanuit een slechte intentie en van daaruit een ritueel of een energie op iemand afsturen. Denk aan een vervloeking, dat is met een gedachten en een paar woorden al geschiedt, maar dingen als voodoo, rituelen waarbij botten worden gebruikt, rituelen als glaasje draaien of een ouijabord(rustende spirits verstoren) zijn allemaal black magic. Hoe goed bedoelt ook, het is niet zuiver. Zuiverheid is iets anders als goedheid en dat begrijpen veel mensen ook nog steeds niet.

Zuiverheid betekend vanuit een zuivere intentie, zonder iets voor jezelf te willen. Zuiverheid is onbaatzuchtig, liefdevol, je doet een ritueel niet om iets te krijgen wat je wil hebben of je afgunst op iemand af te vuren. Ook doe je geen pijn. Doe je dat wel, dan is het zwarte magie. En er zijn ook 'zwarte sjamanen' en 'zwarte heksen'  actief, ze lijken heel mooi alles voor elkaar te hebben, maar onder hun spirituele ego ligt een sluwe laag die niemand kan doorzien. Alleen degene die met witte magie bezig zijn kunnen deze 'trucs' onthullen.

Al die rituelen lijken 'onschuldig', mensen hebben geen idee van de uitwerking. Maar je kunt een onschuldig persoon dood wensen (als je dat echt wil) en die persoon gaat dan ook echt dood. Dit soort vervloekingen komen veelvuldig voor, pas dus op wat je doet en denkt!! Twijfel je? neem dan contact op met een goede sjamaan.

 

Gebruik symbolen

Ook dat is niet onschuldig, mensen tattooeren zonder goede voorkennis allerhande symbolen op hun lichaam, tekenen symbolieken in hun huis, gebruiken beelden en pyramides.

Kennen alleen de door google verspreidde informatie over symbolen waar alleen oppervlakkig iets over de geschiedenis of geloof richting vermeld wordt.

Allemaal heel leuk, maar symbolen kunnen negatieve poorten zijn naar andere werelden, natuurlijk ook positieve maar merendeel wordt niet zo zuiver gebruikt. Als je niet weet wat je doet gewoon gevaarlijk, je weet niet wat je binnenlaat. Tattoo's worden ingeprent via de huid in het DNA, bepaalde symbolieken kunnen je ziek maken, je gedrag veranderen, poorten op je openen etc. Onwetendheid hierin is een slechte zaak.

 

Pyramides versterken energie in je huis, zijn ook niet onschuldig. Als de energie schoon en zuiver is dan is er natuurlijk niks aan de hand, maar als je negatieve poorten hebt en zelf last hebt van entiteiten en andere onaangename dingen worden deze juist versterkt. Dus die uitwerking kan ook negatief uitpakken.

 

Healingen in onzuivere ruimtes/openbaar en groepen

Wederom, hoe goed bedoelt ook. Als de ruimte niet beschermd is, de energie niet schoon en je gaat healing geven dan vermengen zich alle energieeen die al rond iemand heen hangen met de healing. De healing zal nooit "schoon" worden uitgevoerd op deze manier. Ook bepaalde afstandshealingen met groepen bijvoorbeeld, meditaties, iedereen zet zich open voor iedereen. Er hoeft er tevens maar eentje entiteiten te hebben en de hele groep is ermee besmet, want iedereen staat open op hetzelfde moment. En meestal niemand die de rotzooi achteraf opruimd. (En heel veel mensen hebben entiteiten bij zich, meestal zelfs zonder het door te hebben, maar het gros heeft het. Als je weet hoe te herkennen, zal je schrikken van wie er allemaal mee lopen)

Op dit vlak ben ik zelf ook door schade en schande wijzer geworden, geen groepshealingen meer voor mij, niet op afstand meer en dus ook geen menging meer.

Maak je client schoon voor het behandelen en jezelf en je ruimte en doe dat elke keer, werk als een chirurg, die maakt voor en na ook al zijn instrumenten schoon, dit is niet veel anders als dat.

Vermenging maakt de healing minder krachtig, maar ook minder zuiver. Je wilt toch het beste voor je clienten mag ik hopen?

Zorg ook dat je zelf entiteit en demoonvrij bent als je iemand gaat behandelen, anders draag je het met een enkele behandeling al over. Neem je verantwoordelijkheid, dat is zuiverheid.

 

Rituelen overdragen is niet voor iedereen

En zeker sjamanistische rituelen niet, ongeacht in welke vorm. Of het nu healingen zijn of riten, medicijnwiel of trancereizen, dat maakt niet uit.

Iedereen kan het leren bla bla, is waar, maar niet iedereen kan het pad van de sjamaan lopen. Een echte sjamaan gaat mee in je ayahuasca, je zweethut of je trancereis en heeft het vermogen om de client haarfijn te doorvoelen, kan ingrijpen als er wel een keer iets misgaat of iemand een 'bad trip' heeft. Rituelen dienen uitgevoerd te worden in bescherming, in een zuivere toestand van sjamaan en ontvanger. Dit soort dingen zijn geen 'leuke weggevertjes', nee het is serieus. Oude rituelen zijn heilig en liggen nu op straat omdat men vindt dat 'iedereen het mag weten'. Maar dit soort 'geheimen' zijn niet voor niets "beschermd" en door de elders uitgekozen personen doorgegeven, omdat ze een kracht in zich dragen die als je niet weet hoe dingen 'om te keren'  gewoon schade kunnen berokkenen, hoe goed je het ook bedoelt, het goed bedoelen is niet de juiste insteek.

Mensen maken misbruik van dit soort dingen, hebben een te groot ego om hier verantwoordelijk mee om te springen en de gevolgen kunnen enorm zijn bij wie niet weet wat hij/zij doet. Mensen dienen respect te hebben, dit soort heilige dingen waar van men de kracht niet kent moet men niet onderschatten en als men niet weet gewoon vanaf blijven.

Ik bedoel dit niet negatief, maar als een waarschuwing, als een bewust maker. Ik weet dat ik hier niet populair van wordt, de waarheid is niet zo populair omdat iedereen zijn kop het liefste in het zand steekt en er niks mee te maken wil hebben. Maar dan neem je geen verantwoordelijkheid voor je daden, dan ben je onzuiver. Onzuivere mensen zouden dit soort informatie niet mogen krijgen, daarvan gaat de spirituele wereld kapot, daaraan hebben we de benoeming 'kwakzalverij' te danken. Daarom worden mensen die het wel goed doen en zuiver zijn niet serieus genomen en dat vind ik een kwalijke zaak. Mensen die wel de magie in zuiverheid beheersen en geen duizenden euro's vragen voor een reeks rituelen, mensen die wel een lintje verdienen worden door het gros wat het niet serieus neemt de dupe.

Dat moet nu eens ophouden al die bullshit, mensen mogen nu eens gaan inzien wat de gevolgen zijn van hun onwetendheid.

 

Ik heb gesproken.

 

Song; Ancient Mother - Sacred Earth

 

Wil je hier meer over leren? Of een sjamaan spreken die hier alles over weet;

www.hayka-nach.nl

www.wiyawaka.nl

www.devollezon.com

 

Nieuwsgierig naar mijn ervaringen?

Mail naar info@inlichtenkracht.nl

www.inlichtenkracht.nl

 

Gerelateerde blogs

Sjamanistische healing

Over entiteiten,wat niemand je vertelt

Over het nut van zelfreiniging

 

Terug naar blogs

Terug naar Homepagina