Stil staan voor afscheid versus nieuw begin

Eventjes deel ik geen informatie meer, mijn blog waarin veel herhaling plaatsvindt gaat even op een soort stop. Dat heeft er mee te maken dat ik alles wel verteld heb over tweelingziel relaties en transformatie wat er tot nu toe over te delen valt.

Het is een beetje herkauwen geworden omdat ik ook erg sterk mezelf aan het herkauwen ben geweest.

Dit betekend niet dat de blog stopt, echter zaken nemen nu een andere wending in mijn leven en mijn werk dien ik er op aan te passen. Ik heb een enorme drive terug gekregen om het leven weer te voelen, ik voel me een beetje uit geprocedeert. Nu is het transformeren natuurlijk echter nooit klaar maar het transformeren in de zin als het over soulmates en tweelingzielen gaat. Mijn informatie is nu zogezegd een beetje 'overcompleet' geraakt en mijn lezers hebben weinig aan herhalingen. Natuurlijk is er een nieuwe instroom lezers die zich steeds vernieuwd en dat is goed. Ik zal er echter voor zorgen dat alle informatie in een vaste buts op de website allemaal duidelijk vindbaar is en al mijn geschreven artikelen duidelijk vindbaar zullen blijven.

Ik zal nog steeds energie verslagen schrijven en ik ga zien wat mijn informatie voor nieuwe wending zal gaan nemen. Het kan ook zijn dat ik vooral creatief zal gaan schrijven, gedichten bijvoorbeeld. Maar ik laat me hierin geheel leiden en kijk wat de toekomst mij brengt.

 

Achter de schermen echter merk ik dat de tijd is aangebroken om alle opgedane ervaringen in een boek op te schrijven. Ik ben samen met een vriendin/mede- ervaringdeskundige bezig met een boek over  'tweelingzielen voor dummies'  waarin we voor de meest onervaren mensen in dit proces stapsgewijs alles vertellen over tweelingzielen en hoe met het proces om te gaan.  We geven tips en trucs en ruimen fabeltjes uit de weg zodat je een goede ondersteuning hebt in bepaalde situaties waarin je de weg niet meer weet. Bovendien zal het mooi zijn om het te delen met andere tweelingzielen die je kent bijvoorbeeld.

 

Daarnaast is mijn workshop voor tweelingzielen  

bij uitstek de plek waar ik je leer voelen en connecten met je tweelingziel maar ook vertel welke onderwerpen er allemaal voorbij komen en hoe je daarmee om mag leren gaan. Het is tevens een mooie manier om je lotgenoten te treffen, maar ook om te leren wat de bedoeling is van jou connectie met de ander en wat jullie hier komen doen. Zie het als een opstapje naar het vinden van je zielendoel. Eerstvolgende workshop is op 10 september in Purmerend en er is nog volop plek. Inschrijven kan via deze pagina.

 

Naast dat ik mij met tweelingzielen bezig hou voel ik mij op dit moment enorm geroepen om weer met paarden te gaan werken en te hobbyen.

Nu drie jaar na het inslapen van mijn pony Moonlight heb ik eindelijk de stap genomen om zijn as op de veluwe te verstrooien en op sjamanistische wijze afscheid te nemen van mijn mooie lieve kleine oogappeltje.

Het doet pijn maar intussen voel ik hoe het nieuwe leven mij roept, ik ben mijn Sjamanen maatje zeer dankbaar voor zijn steun en hulp tijdens deze loslaat ervaring.

Het voelt als een afsluiten van het eindelijk achter me kunnen laten van alles wat niet meer is, langzaam stroomt het leven weer door mijn aderen en mijn passie komt weer terug.

Ik ben zeer dankbaar voor het heftige proces van de afgelopen drie jaren en het heeft mijn ogen geopend voor wat liefde is en ondanks dat het woord liefde veel omvat maar geen woorden kent die het werkelijk kan omschrijven, hoop ik dat mijn creatieve werk en de hulp die ik aan mensen kan bieden dat toch enigzins zo mag laten voelen.

 

'Als iets liefs je verlaat, blijft het nog altijd de liefde'

 

Voor nog een laatste keer omdat het nu gewoon echt tijd is om verder te gaan mijn gedicht aan Moonlight vlak na zijn sterven.

Daaronder de Song; Internal Flight van Estas Tonne, een uitnodiging tot rust en bezinning en een stil aan mededogen voor zij die zijn heen gegaan. Een song in bezieling net zoals mijn bezieling in volle glorie weer zal stralen, pijn is namelijk los te koppelen van gelukkig zijn. En dat besef, dat pijn nu eenmaal bij het leven hoort, pijn te helen is maar ook niet alle pijn altijd geheeld hoeft te worden. Pijn omdat je een maatje kwijt bent, die je niet kwijt bent want 'hij is er altijd'  in mijn hart omsloten. Het is goed zo..

Dat betekend niet dat je niet gelukkig kunt zijn, niet dat je niet verder kunt gaan maar de pijn hoeft ook niet opgevuld te worden met andere dieren of mensen, pijn is oke en mag worden toegelaten. Alles is goed zo, ieder mens is gekwetst maar dat betekend niet dat er geen liefde aanwezig is. Liefde is er altijd...

 

Ahe

 

meer informatie over tweelingzielen; www.tweelingzielenhealing.nl

Meer informatie over mijn boeken die mijn proces omvatten in dichtvorm; Mijn boeken

Meer informatie bij Artikelen

 

 

 

 

 

 

 

Aan Moonlight


Nooit zal ik vergeten,
je mooie zwarte glans.
Hoe de zon zich had verbeten,
in jou prachtige dans.

Je was een engeltje alleen,
met moeite werd je geaccepteerd.
Niemand begreep jou meteen,
maar ik heb veel van jou geleerd.

Je bewegingen zo zoet,
in volle galop op pad.
Je deed het niet omdat het moet,
maar omdat je er altijd plezier in had.

Altijd was je er voor mij,
bij verdriet gaf je mij een lach.
Je grapjes maakte me blij,
elke nieuwe dag.

Jou ziel in mij verbonden,
zal altijd voortbestaan.
Je bent nu door ziekte verslonden,
en ik moet met mijn leven verder gaan.

Lang waren wij bij elkaar,
ik gun jou deze pijn niet langer meer.
Ik sta nu voor je klaar,
neem afscheid, dit was de laatste keer.

Altijd zit je in mijn ziel omsloten,
je bent de kracht in mij.
Ik heb van je genoten,
een laatste kus, je bent nu vrij.


COPYRIGHT 26-8-2016

Uit; In Kracht

 

Song; Estas Tonne - Internal Flight