· 

Extra energieverslag; De zonnewende en de 3 donkere dagen. Wat komt er? waarvoor dient het? en vooral wat ga jij er mee doen?

Na wat wikken en wegen toch de opdracht gekregen om nu een extra verslag te maken. Om mensen te begeleiden, om duidelijkheid te scheppen en bovenal te vertellen wat het nut dient van wat komt.

 

Het is een profetie van al een tijdje geleden, er zijn enkele artikelen over weergegeven. En ik zelf wilde ook eerst dingen zeker weten voor ik dit zou gaan publiceren. Aan profetieen hangen namelijk nogal wat vetes, risico's en afwegingen vast, wat vertel je wel? en wat niet? en hoe blijft het behapbaar. Uiteindelijk toch de knoop doorgehakt om jullie dit te vertellen. Ieder die dit leest zal begrijpen wat er gaande is op dit moment en wat je er zelf mee kan doen. Ik doe wat ik kan om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ondanks mijn afwezigheid omdat ik tijdens de zonnewende zelf mijn terugtrek heb met mijn spirits, mede door voorbereiding daarop kan ik dit nu ook doen.

 

Onweer

Geen mens is het onweer vergeten van afgelopen week, ik bovenal niet. Sinds ik mij bewust ben van het feit dat het weer precies toont hoe de mensheid zich voelt en hoe alles altijd precies een weerspiegeling is van het innerlijk beleven van de mens, ben ik op ontzettend veel dingen gaan letten en daarmee ook gaan zien. Onweer is niet alleen maar 'omdat het even heel benauwd weer is geweest' , vandaag de dag helaas niet meer. Wanneer dit enkel het geval is, voelt het voor mij 'leeg', echter het is lang geleden sinds ik dat soort "leegte" in de hemel waargenomen heb. Het is enkel veel drukker geworden, veel te druk zelfs. Niet druk van luchtdruk, maar druk van aanwezigheid.

Wanneer mijn ogen zich richten op hemel, op aarde van bovenaf, maan, planeten, sterren, alles, kan ik ze zien en ben ik in mijn geest aanwezig in de werelden rondom ons (ruimtevaart is zo'n ontzettende onzin wat dat betreft, maar dat even terzijde). Ik zie veel, veel wezens die contact met ons proberen te krijgen, 4 dimensionaal uiteraard, het blote oog ziet dat soort dingen niet.

 

Afgelopen week, waagde ik het erop om voorzichtig connectie te maken met de wereld boven ons. De hele sfeer van het onweer beviel me al totaal niet. Ik maakte contact met onze 4 dimensionale vrienden die ik al een tijdje in het oog heb, meteen werd ik overspoeld met waarschuwingen, dingen die ik nog even gauw moest weten en wat er nu precies gaande was.

Het was een aankondiging van hetgeen waarvan ik weet dat wij hier op aarde zijn gezet, de reden waarom wij lichtwerk doen en ik werd zelf ook min of meer nog even goed wakker geschud. Toen ik me bedacht een maand geleden al gehoord te hebben dat ik een voorraadje voedsel in moest slaan (en toen negeerde omdat ik dacht; 'hoezo nu al?' ) ik kon er geen logica aan plakken. Tot begin deze week eigenlijk pas. En toen ben ik ook pas serieus aan het werk gegaan.

Deze waarschuwingen wekte nogal wat vragen op bij mij, mede omdat ik en de zonnewende in ga deze week en dat graag in zuiverheid doe uiteraard maar ook, tsja een paar dagen weg en kom terug op de eerste dag. Hoe dan? moet ik nog iets weten?

En toen ben ik vooruit in de tijd gebracht naar die dag van mijn terugreis, wat ook weer min of meer een waarschuwing was vanuit een andere dimensie. Vanaf dat moment was ik er echt zeker van; ja, het gaat nu gebeuren. Plus mede bevestigingen van collega's en een lotgenoot, werd het plaatje geheel compleet gemaakt.

Moge mijn inleiding alles goed onderbouwen voor alles wat ik nu ga zeggen.

 

 

 

De drie dagen duisternis

Ten eerste vond ik dit plaatje wel even mooi om bij te voegen, voor wie in zijn gevoel nu al de weg kwijt is. Allemaal hebben we duister en licht in ons, daarin verschillen wij mensen niet zo. Echter, wanneer duister tot ons toetreed raakt het onze donkerste delen aan, dat betekend onze angsten, verlangens, hebzucht, lust, pijn, verdriet, woede, verscheuring, psychotische aandoeningen kunnen opspelen zoals depressie die erger wordt, mensen die bezeten zijn worden misschien volledig overgenomen door hun gastheer en zijn zichzelf niet zeker meer. Mensen raken in de war, gewoon volledig de weg kwijt in hun leven, worden jaloers, paranoide, bang, paniekaanvallen. De duisternis in de lucht triggert (wat betekend raakt aan zodat het op de vlakte komt in ons bewustzijn zodat we het wel moeten zien) onze diepste stukken in onze ziel waarvan we niet meer bewust waren dat we het hadden. Weggestopte emoties van heel lang geleden, trauma's wat kan uitmonden in verschrikkelijke nachtmerries, entiteiten in je huis die je angst aanjagen en tevens aanhaken op al jou donkerte, inspelen op je zwakke punten, je helemaal gek maken. Duister in mensen die met elkaar bezig zijn ook, geliefde, negatief karma tussen twee of meer mensen kan uitmonden in ruzies, gevechten, miscommunicatie kan leiden tot einde van relaties, mensen raken elkaars zwaktes en negatieve energie aan, ongeheelde zielen die nog leven in het donker krijgen de volle mep van deze energie. En nu waren de afgelopen weken al heftig, nu komen we tot een climax.

Want het is tijd om de waarheid te gaan erkennen, inzien en er nu eens echt iets mee te gaan doen, in actie te komen.

 

Bovenstaande is wat er gebeurd met je als je niet in het licht staat, nog niet heel bent. Diepste emoties worden nu gepakt en je kunt er nu niet meer onderuit. En dat is goed, belangrijk is om in te zien waar jij tot nu toe nog steeds in oneindige nutteloze rondjes loopt in je leven.

 

De waarheid, zuiverheid, zielzuivering

Zoals eigenlijk al vermeld in mijn energieverslag eerder, draait alles om het inzien van je karmische lessen, anders vertaald je levenslessen die je mag leren om je ziel zo zuiver mogelijk te maken.

Zuiverheid is iets anders als de waarheid, duisternis kan ook misleiden door je een waarheid te vertellen die ook echt klopt met de werkelijkheid, maar dan vaak net een rare wending maakt, inspeelt op jou zwakke punten.

Alle negatieve dingen die jij ooit in je leven hebt gedaan daarin krijg je nu een soort dwang om het onder ogen te komen, maar er is bijvoorbeeld ook een groep die dat qua ziel ontwikkeling in dit leven niet kan waarmaken, dit zijn de mensen die de raarste dingen kunnen doen, in psychoses kunnen raken en dus waarschijnlijk ook opgenomen moeten worden. Mensen die diefstallen plegen, gewoon gek worden of zelfmoord plegen, deze zielen (tevens onderdeel van de uitzuivering) gaan niet mee de volgende ronde in.

 

Zoals vele al weten vindt er op aardse schaal een zuivering plaats, deze zuivering scheidt het goede van het kwade, duistere zielen die de wereld verpesten op dit moment van mensen die andere mensen helpen, lichtwerkers en gewoon goede zachtaardige mensen.

Uiteindelijk zal 2/3e de aarde verlaten, om te bepalen wie dat zijn wordt er momenteel geselecteerd. Mensen die al ver op weg zijn en voor verlichting hebben gekozen, dus zielzuivering komen door de test en voor deze mensen wordt zeer goed gezorgd. Ook hebben deze mensen nu even een  grote verantwoording over hun eigen leven en ook deze mensen staan op punt om bepaalde levensveranderende keuzes te maken, deze keuzes weerspiegelen een hele duidelijke les over het 'zelf'  en hoe jij tot nu toe met het leven om bent gegaan. Deze keuzes vergen inzicht in je karma, vooral belangrijk nu niet de fouten te maken die je eerder wel hebt gemaakt. Naast goede overweging wat je nu verder gaat doen, is het belangrijk te weten dat welke keuze je ook maakt je moet weten dat je iets doet voor jou eigen geluk. Het niet doet om de ander te pleasen, in verliesgevoelens te vervallen, het te doen omdat je denkt dat je bij een ander thuiskomt of gelukkig dient te worden. Ik heb een client die een baan heeft opgegeven, zelfs al de school van de kinderen had gewijzigd om met iemand samen te gaan wonen, iemand waarvan ik wist dat diegene voornamelijk een karma is, beide hebben nog veel heling nodig en dus een relatie vanuit nog de oude behoeftes van het ego. Echter leren zij in deze relatie elkaar te helen en dat is heel goed, maar de stap om samen te gaan wonen was er al en ze zou bijna haar huis opgeven. En toen gebeurde er iets; door reacties van hem en de omgeving maar ook in haarzelf schoot ze in volledige angst; wat nu? moet ik dit wel doen?

Die angst was een wake up call, de relatie bijna om zeep. Alles ging veel te snel. En dan moet je je afvragen of je er wel beter van wordt om samen te gaan wonen? wordt je echt gelukkig?  of wordt je kriegel van elkaar als je teveel tijd met elkaar doorbrengt?

Veel mannen en vrouwen die al in transformatie zijn, vinden geen thuis bij een ander, worden gedwongen de weg alleen te gaan en te voelen dat 'thuis' alleen maar in heelheid is, in de eigen ziel, de eigen liefde.

En dat was haar les ook, de innerlijke onrust (wijzend op duister) vertellen dat een ander huis niet de oplossing is voor een innerlijk probleem, dat mogen we allemaal leren, allemaal zien. Daarom zijn veel mensen met plannen om te verhuizen (zoals ik ook) verplicht te blijven zitten waar ze zitten! We vinden het nergens anders als binnenin, geen partner kan dat geven, nu niet meer. Tenzij die partner heel is en een thuis naar heelheid aan de ander kan bieden, alleen dan, ja alleen dan kan het goed komen. En dat is de druk en dwang en onrust die in ons allen huist. Tot zij wordt opgelost met helende handen, geduld, rust, inzicht en helderheid. En we kunnen onszelf niet altijd die helderheid geven, daar hebben we soms iemand voor nodig die van bovenaf en/of een ander perspectief kijkt.

En ja, het kan heel goed zijn dat jij na het lezen van dit opeens een paar reddende inzichten krijgt, om toch een andere keuze te maken op dit moment in je leven.

 

Karmische reacties helen

Wat vooral belangrijk is deze dagen is dat je bewust bent van hoe je handelt, mocht je last hebben van dingen die hier bovenaan genoemd zijn weet dan dat je met duisternis in jezelf te maken hebt. Duistere dingen die om heling vragen en om inzicht, als je gevoelens hebt van dien aard weet dan dat je hulp nodig hebt, inzicht van een ander. Want zelf loop je in een bos vol bomen, op zoek naar een weg tussen al die bomen, op een pad waar je nooit eerder bent geweest en er is dit keer geen weg bewijzering, je moet het in een donker bos zelf maar uitzoeken. Waarom? omdat we een nieuwe tijd in gestapt zijn en deze vraagt een andere, nieuwere aanpak, nog niemand heeft bordjes geplaatst. De paden liggen er omdat er een select groepje mensen jou voor is gegaan, maar die mensen zijn nog niet zo ver dat ze overal bordjes hebben kunnen plaatsen voor jou. Dus als jij verdwaalt op dit donkere pad, kan je om hulp roepen, maar niemand komt. Misschien heb je geluk en komt iemand je eruit halen, een engel of je gids. Maar fysiek gezien, loop jij nog steeds op dat pad te dwalen, misschien loop je wel rondjes of achtjes, kom je steeds weer uit op een punt met de vraag; was ik hier niet al eerder?

Pak dan je telefoon en bel de noodcentrale, mits deze bereikbaar is. Daarmee doel ik op, zoek iemand op die verstand van zaken heeft. Als jij namelijk echt doelloos blijft dwalen in dat bos en laten we dat bos tot symbool maken voor; gedachten, negatieve gevoelens, verdriet, angsten, boosheid, onzekerheid of misschien zelfs onwetendheid over jezelf en je karma. Weet dan dat je echt die noodcentrale nodig hebt en eigenlijk niet meer zonder kan, want je loopt gewoon weer vast. Begrijp dat als je nu zwicht, nederig bent voor het grote goed je enorm goed terecht komt.

Dat betekend toegeven aan dingen dat je die niet langer alleen kunt doen, toegeven aan je eigen fouten en gedrag, toegeven aan schuld en spijt en daar vergeving op te hebben, je mag nu goed voor jezelf zijn. Iedereen verdient liefde, maar liefde kan alleen maar zijn in onafhankelijkheid en onafhankelijkheid kan je alleen maar creeren met de juiste mensen om je heen. Er zijn genoeg mensen die je begrijpen, maar je moet wel contact maken met de juiste mensen om te leren dat dingen ook anders kunnen. (ja heel paradoxaal, weet ik)

Soms gaan dingen anders dan jij hebt bedacht; maar wil je eigenwijs zelf doordenderen in een bos waar je zelf de weg niet weet? wil je verdwalen tot je neervalt van honger en dorst? of schakel je hulp in voor het zover komt en je helemaal kapot gegaan bent? (bij mensen die wel die paden voor jou geplaveid hebben zodat je ze kunt lopen)  jou keuze echter. Wil je verlicht worden, licht en liefde met jezelf ervaren, dan zal je gewoon echt moeten geloven aan het feit dat je jezelf moet helen. Echt helen, vakkundig. Ga een opleiding doen, zoek een goede healer die verstand heeft van karma's en ga aan het werk. Dan gaan de lichten weer aan in het bos en kan je zelf de weg bewijzering aanleggen voor mensen die na jou op datzelfde pad komen te lopen, lijkt je dat niet tof? Dan treed je zelf in de voetsporen van de mensen die jou voor waren gegaan en help ook jij weer mensen na jou. Als je eigenwijs alles alleen blijft doen, zal je dat nooit kunnen. Wees je dat even heel bewust voor je verder gaat nu.

 

Nederigheid

Het ego delft het onderspit, dus op angst gebaseerde ilussies zullen nu keihard bij je binnen komen. Het feit dat je controle hebt over je leven is al een ilussie op zichzelf, laat dat los.

Deze dagen komen aan op nederigheid, offering en vrede vinden in jezelf. De zachte  kant van dit verhaal is dat als jij jezelf voor een ander opzij zet (en dat is iets totaal anders als iets doen omdat de ander het wil, pleasen is behoeftigheid vanuit jou uit angst iemand kwijt te raken of teleur te stellen ofwel dan niet te kwetsen) dat jij heel veel terug krijgt. Wat je geeft krijg je terug, maar geef wel iets omdat je het vanuit het diepste van je ziel meent, want wat dat niet is, waait gewoon weg en voorbij. Liefde is ook karma, positief karma, zolang het nederige liefde is, vanuit de ziel (noemen we ook wel karmavrij omdat je niets hoeft te "herstellen" omdat het al goed is). Nederige liefde is onvoorwaardelijk, zacht, niet behoeftig, niet afhankelijk, claimt niets en laat alles open naar een ander toe. Het is delen zonder iets terug te hoeven, het is liefhebben zonder verwachting naar een ander en naar iedereen kunnen we zo zijn.

 

Ik liep gisteren een berg op, ik voelde me pelgrim. Ik dacht dat de tocht lang was, maar hij bleek heel kort te zijn. Het pad komt uit bij een heilige plaats waar Jezus geerd wordt. Ik voelde er naartoe te moeten dus ben gegaan. Ik voelde elke stap dat ik dichterbij kwam alsof ik zelf Jezus was, ik offerde me. Het deed pijn, maar ook dat werd steeds lichter. Ik gaf me volledig over, terwijl ik al dingen had binnen gekregen weer over deze dagen merkte ik dat ik me totaal geen zorgen meer maakte om mij. Maar wel over mensen waar ik wat mee mag doen, die ik mee mag nemen omhoog naar het licht, mensen die nog steeds niet zien wat ik zie. Het doet me zoveel verdriet om mensen steeds weer diezelfde rondjes te zien lopen in hun eigen donkere bos, verdwaald in onwetendheid en een paar mensen waar ik zo uitzonderlijk veel van hou, ik zie alles van ze en voel me machteloos. Ik gaf me over en verbond met met het AL, ik nam plaats bij de 12e steen, waarop Jezus aan het kruis hing, zich volledig overgegeven waarop je op de achtergrond de bliksem ziet flitsen en de duisternis ziet toekomen. Ik verbond me met hem vanuit zuiver licht. Hij verbond met met twaalf zielen die ik nu zal moeten helpen en met twaalf die later mij helpen, een groep die zeer nauwgezet verbonden is met mijn werk, innerlijk (waarvan een paar het nog steeds niet goed door hebben) en ook in de toekomst altijd met mij verbonden zullen zijn door het werk wat zij mogen doen. Ik realiseerde me dat de geschiedenis zich herhaalt, zoals Jezus twaalf apostelen had, krijgen de voorlopende lichtwerkers net zo goed een groep van twaalf waarmee ze gaan samenwerken. Ik benoemde ze zelf en er is dus geen weg meer terug, tenzij er mensen uit deze groep afvallen. Via deze weg, bescherm ik en beschermen wij elkaar, zie het als een communityvorming. Twaalf staat tevens voor het afronden van een cyclus, een voleinde en een overgang naar het nieuwe.

Ik zei dat ik liever zou sterven; dan deze mensen niet door te laten gaan, ik meende het. Dit is liefde en jezelf opzij zetten, het kan me namelijk nog weinig schelen, ik ken geen angst meer. Mijn leven draait niet meer om mij. Nederigheid en liefde voor deze mensen, echt. En dat is jezelf offeren, echt offeren zonder iets terug te willen.

 

Waar het om gaat is; niet aan jezelf denken maar jou liefde delen. Geven wat je hebt aan een ander omdat die het harder nodig heeft dan jij. Je heel goed realiseren dat jij niets weet over je eigen leven, je niets kunt vastleggen en vastpinnen, geen controle hebt over andere mensen en de keuzes die zij maken. Dat jij maar een stofje bent in het heelal en alleen maar vanuit zuivere handelingen zelf je leven een nieuwe vorm kan geven! Dat jij zelf verantwoordelijk bent voor alle pijn die je voelt, krachteloosheid, machteloosheid, eenzaamheid, onbegrip, liefdeloosheid, angst, boosheid. Ooit heb jij dit zelf gecreerd in dit leven en in andere levens, jou leven nu reageert daar op. Jou wereld om je heen is een weerspiegeling van wat er innerlijk in jou speelt, confrontaties zijn dingen die in jou zitten de ander reageert daar alleen maar op. Jij moet er zelf voor zorgen dat jij de dingen veranderd, als jij veranderd, dan veranderd de omgeving mee. Als jij nederig en liefdevol bent en dankbaar, zijn de mensen dat om jou heen ook. Als jij iedereen beschuldigd, vernederd, kwetst, pijn doet, irriteert, krijg je dat terug. Het leven reageert direct op wat jij doet, als jij er voor kiest pijn te bedekken met leugens naar jezelf, krijg je leugens terug. En de pijn dubbel hard, want jij ontloopt het en alles wat je ontloopt komt terug. Harder en harder en als je echt niet wil zien, krijg je een les op zo'n manier dat je wel moet aan kijken wat er is. En dat is wat er nu met je gebeurd, je komt er niet meer onderuit, het is te pijnlijk maar het is de enige weg naar verlichting en vrijheid en liefde, dus je zal die weg in moeten slaan! Je hebt er voor gekozen om in dit leven dit allemaal op te lossen, dus krijg je het keihard voorgeschoteld, zo is de les, verdwalend in dat donkere bos. Geen tarotlezer wijst jou de weg, je zult het zelf moeten vinden in de keuzes die je nu maakt.

 

 

En om dit alles te onderbouwen werd ik door de bijbel heen geleid, enkele citaten die duidelijk weergeven wat je te doen staat nu. Hij leidde me door de stukjes tekst die van belang zijn om te onthouden. Voor velen zal dit resoneren, welk geloof ook, hoe wel of niet spiritueel je ook bent. Weet dat alles hierom draait, alles.

 

 

'Addergebroed' wie heeft wijsgemaakt dat jullie veilig zijn voor het volgende oordeel?

- Breng vruchten voort die nieuw leven waardig zijn.

'Wie twee stel onderkleren heeft moet het delen, met wie geen heeft. Wie eten heeft moet hetzelfde doen.

 

 

Laat ieder de gave die hij van God gekregen heeft gebruiken om anderen daarmee te helpen zoals goede beheerders van Gods velen gaven betaamt. (alle hooggevoelige mensen, lichtwerkers)

 

Geliefde broerders en zusters wees niet verbaasd over de vuurproef die u allen ondergaat er overkomt u niets uitzonderlijks. Hoe u deel heeft aan Christus lijden (dus dat van jezelf), des te meer moet u zich verheugen en des te meer zal uw vreugde zijn wanneer zijn luister aan u geopenbaard wordt.

 

(de apostelen)

Wat wij gezien en gehoord hebben, verkondigen we dan ook aan u opdat u ook met ons verbonden bent. En verbonden zijn met ons is verbonden zijn met de Vader en zijn zoon Jezus Christus. (met het Al , elkaar en de schepper, ofwel geef het door)

 

Bedenk hoe groot de liefde is die de Vader (de schepper) ons heeft geschonken. Wij worden kinderen van God genoemd en dat zijn wij ook. Dat de wereld ons niet kent (erkend, herkend, begrijpt, ziet staan etc etc etc), komt doordat de wereld Hem (je innerlijke ziel, jezelf en het goddelijke in jezelf) niet kent.

Geliefde broeders en zusters wij zijn nu al kinderen van God (licht in onszelf), wat we zullen zijn is nog niet geopenbaard (dat is wat we nu wel geopenbaard krijgen allemaal), maar we weten dat we aan Hem gelijk zullen zijn wanneer hij zal verschijnen. (hij is al verschenen en JA we zijn gelijke, nederig aan elkander). Want dan zien we hem zoals Hij is (en zoals wij zelf zijn, net als Hem). Ieder die dit vol vertrouwen van Hem verwacht (dus van zichzelf) maakt zich rein zoals ook Jezus rein is. (zuiver geweten, zuivert, heling)

 

Geliefde broeders en zusters, vertrouw niet elkaars geest. Onderzoek altijd of een geest van God komt (ofwel zuiver is en zuivere bedoelingen heeft), want er zijn veel valse profeten in de wereld verschenen. (herhaling geschiedenis, ook nu meer dan ooit)

Wie niet uit goed voortkomt (ofwel niet zuiver is) luistert niet naar ons. Hieraan herkennen we de geest van de waarheid en de geest van de dwaling. (waar ik ook veelvuldig voor blijf waarschuwen).

 

Als iemand zijn broeder of zuster een zonde ziet begaan (onzuiver ziet handelen) die niet tot de dood leidt , moet hij voor hem bidden en zo de zondaar leven geven. Alle kwaad is zonde, maar niet elke zonde leidt tot de dood.

(bescherm de onwetende, machteloze zielen zonder gaves, die niet zien wat jij ziet)

 

Aan het einde van de tijd zullen er spotters komen, die zich laten leiden door hun goddeleze begeerten. Het zijn de mensen die verdeeldheid zaaien en alleen op het aardse gericht zijn, ze hebben de geest niet.

(behoeft geen uitleg lijkt mij)

 

--

Deze citaten komen natuurlijk niet zomaar naar voren, trek hierin je eigen lessen uit. Want het laat precies zien waar de scheidslijn ligt tussen goed en kwaad, welke daden tot verlichting leiden en welke je er verder vandaan brengen. Leven en handelen in wijsheid en liefde, oprecht vanuit het hart en in volle eerlijkheid. Dat is het enige wat overeind blijft staan.

 

Wat gebeurd er precies en wat doen we ermee?

Zoals je inmiddels ziet, dit is een psychisch universeel spelletje wat de uiteindelijke verdere zuivering in de mensheid bepalen zal. Naast keuzes en lessen moet je weten dat dit alles in gang wordt gezet door de meest duistere energieen die er bestaan. De lucht zal bezaait zijn met ongeziene duisternis, aanwezigheid van dingen die geen daglicht kunnen verdragen en daarom duisternis zaaien.

Dat zorgt voor al die emotie maar ook voor chaos, veel chaos in de mensen zelf en het weer, berustende in zeer heftig onweer (wat was, dat was nog maar een aankondiging) daardoor kunnen veel dingen die "gewoon" zijn flink ontregelt raken.

Het einde der tijden breekt ook aan, in onze levens daarom maken we dit allemaal mee. Wij zijn allemaal onderdeel van dat grote geheel en om licht te kunnen brengen moeten ook wij deze vuurdoop ondergaan.

Nu is het belangrijk te weten dat je niet bang in een hoekje moet gaan zitten en wachten tot de storm voorbij is. Zorg dat je voedsel in huis hebt voor als er wel rellen losbreken (mensen doen rare dingen nu) maar ook voor een veilige plek thuis. Aanroepen van het licht en bescherming, het branden van kaarsen en zorgen dat je huis energetisch schoon is van alleen al oude negatieve emoties van jou en je huisgenoten kunnen al veel bescherming geven. Duisternis haakt in alles wat los en vastzit als het om negativiteit gaat, dus energetische reiniging van jezelf, je edelstenen en je huis kunnen al enorm veel doen.

Hieronder even een opsomming instructies hoe je jezelf en alles om je heen kunt beschermen;

 

 • Maak je huis vooraf schoon, mijn gidsen pleiten voor als je bergkristallen/seleniet hebt plaats ze op de vensterbanken van je ramen
 • Je kunt ook zout voor je ramen en deuren strooien
 • Als je hierin meevoelt licht de mensen in waarbij je voelt te mogen informeren, anders zwijgen. (daarom mijn info zo laat pas)
 • Bereid je voor met voldoende eten, geef steun en kracht aan mensen die je voelt nodig te hebben
 • Voel je zielen te moeten leiden, pleit voor hun bescherming, pleit voor hun lessen en inzicht (maak van sommige twijfelgevallen een ja als je kunt)
 • Brand kaarsjes voor je lichtspirits, roep extra bescherming aan als je voelt dat nodig is. Engelen/goden staan allemaal paraat. De goden zullen ons steunen deze dagen.
 • Voel je vuile energie, was of bad met zout bij voorkeur zeezout
 • Reinig en laad je stenen vooraf op, ook die je draagt dan kunnen ze meer incasseren
 • Mocht er drama zijn, stuur mij even bericht ik beantwoord na mijn zonnewende, die ook precies in die dagen plaatsvindt.
 • Met witte salie, zout, bergkristallen, kaarsjes en cederhout kom je al een heel eind.
 • Sta open voor nieuwe informatie, ga mediteren en kijk wat je vanuit de lichtwereld op kunt vangen. Maak je zelf klaar voor je missietaken, berust, blijf rustig en maak je klaar. Deze dagen zijn perfect om in jezelf dingen op te lossen, te keren en te veranderen. Gebruik deze energie om zelf zo zuiver mogelijk te worden en ga in wijsheid om met elke informatie die je krijgt

En ik hoop dat ik jullie hiermee allemaal mee steun. Ik deel omdat ik mag delen en omdat ik niks liever wil dan dat ieder die dit onder ogen krijgt gewoon even heel bewust van zichzelf wordt.

Moge dit keerpunt jullie allen het geluk geven in het leven wat jullie waard zijn.

 

Ahe

Bid voor zij die niet beter weten