· 

Wat kan Sjamanistische heling voor jou betekenen? En wat is heling eigenlijk precies?

Wat wordt er  nu eigenlijk bedoelt met heling? en wat is het doel en welk nut dient het? Welke soorten helingen zijn er in het Sjamanisme en wat kan dat werkelijk voor jou betekenen?

(Bron afbeelding: www.triskal.nl)

 

Ik schrijf dit artikel omdat ik merk dat dit voor veel mensen, zelfs degene die al een tijdje spiritueel bezig zijn het soms een abracadabra is en men totaal niet weet wat te verwachten. In het Sjamanisme is het zo dat een volleerd Sjamaan tot 1e graad (is 3e graad,  3 leerjaren) het meest volledige pakket aan vaardigheden en spiritueel inzicht heeft als wat men als mens zijnde maar kan wensen. Het Sjamanisme draagt veel geheimen mee vanuit de oudheid die het volledige gestel van de mens binnenstebuiten kan keren en daar met kennis en stapsgewijs volledige veranderingen in kan aan brengen in lichaam, geest en ziel en waarbij altijd rekening wordt gehouden met alle drie deze factoren in de mens. Een Sjamaan maakt tijdens zijn reis naar heelheid veel mee in zijn proces, dingen die de Sjamaan helpen ervaring op te doen in de lessen die de zielen die hij mag helen ook zullen leren. Sjamaan is een roeping, niet iets wat je kunt worden als je het op ziel niveau niet al bent. Je wordt gekozen door de Elder van een stam en als deze je attitude goedkeurt ben je pas werkelijk toegelaten tot een opleiding tot Sjamaans healer. Je kunt het dus niet zomaar worden, als je het "niet al bent".  Je draagt een grote verantwoording met je mee als je kiest voor het pad van Sjamaan, het is niet gewoon een trucje maar een ware levensstijl en je hele leven zal draaien om het helen van mensen. Je kunt niet gewoon na een korte cursus jezelf Sjamaan noemen, je zal te weinig weten en niet de juiste kennis bezitten om werkelijk het helings aspect zuiver uit te mogen voeren.

De reden dat ik wil vertellen over Sjamaanse heling methoden is omdat ik het leuk vindt om je kennis te laten maken met de mogelijkheden als je dus wel met een zuivere Sjamaan aan het werk gaat.

 

Zuivere Sjamaan

Ten eerste is het belangrijk dat je weet dat je bij een zuivere Sjamaan terecht komt, hoe herken je zo iemand nou? Er lopen momenteel veel Sjamanen rond, ook veel die gewoon een cursusje hebben gedaan en vanuit daar denken te kunnen gaan helen.

Er zijn in Nederland op dit moment geen grote opleidingen van "echte" Sjamanen, die zuiver vanuit een echte indianen stam zijn opgeleid, behalve School of Hayka, nu in Hoorn liggende. Arlette Hofmann is zelf opgeleid in een stam in Amerika en heeft daar een tijdje met de indianen zelf meegeleefd. Momenteel komen er op deze school leerlingen vanuit alle streken, zij kiest zelf de leerlingen uit op zuiverheid van hart. Iemand die niet door een Elder wordt gekozen, mag zichzelf dan ook geen Sjamaan noemen, je wordt gekeurd op je attitude of je wel geschikt bent. Een zuivere Sjamaan geeft weinig om geld behalve dan om voor te leven en zal als je financieel moeilijk zit nooit een volle prijs hoeven betalen, het gaat om het helpen. Een zuivere Sjamaan is tevens bekwaam in trancereizen op verschillende niveaus en heeft veel spirituele kennis over levenswijze, een zuivere Sjamaan is nederig en stelt zich op ter dienste van de spirits en is bovendien eerlijk en integer, naar zichzelf en naar jouw. 

 

Helingmethoden

Sjamanen kennen de wegen van het hart en geven heling vanuit het hart, ze delen hun hart met jou tijdens de sessies. Er zijn verschillende methoden die op zeer diep niveau veranderingen in werken. Sjamanistische rituelen bestaan er om jou bescherming te bieden tijdens bijvoorbeeld een trancereis of een uitdrijving van entiteiten. Ook gebruikt een Sjamaan vele voorwerpen tijdens het werk, deze voorwerpen zijn niet zomaar voorwerpen, ze bevatten een deel van hun eigen zielskracht waardoor helingen nog zuiverder en krachtiger van aard worden.

We kennen energetische helingen met diverse methoden om het energetische systeem in balans te brengen, hierbij werken we op de chakra's en in de diverse dimensies van jou geest en ziel. We kunnen dingen openen en sluiten en terug brengen in de natuurlijke balans, ook worden hiermee blokkades uit het systeem gehaald die jou lichamelijke gezondheid bijvoorbeeld ook in de weg zitten. Ook kunnen deze helingen helpen om je bijvoorbeeld dichter tot je eigen gevoel te laten komen.

Hier in Hoorn werken we ook heel vaak met het medicijnwiel, voor veel mensen een heel onbekend fenomeen, hier tot populair aan toe. Het medicijnwiel is een heel oud door de goden gebracht systeem wat echt voor alles inzetbaar is, ik gebruik het zeer veel om te helen in vorige levens en tijdlijnen op te schonen, maar je kunt het ook gebruiken om lichamelijke klachten te genezen, onbalans in het lichaam en de geest en de ziel uit te balanceren, verslavingen en ziektes aan te pakken. De hele ziel kan er mee worden schoon gemaakt en de weg naar verlichting kan vergemakkelijkt worden, ook kan het simpelweg meer rust geven en geestelijke blokkades opheffen. Het is eigenlijk all-in inzetbaar op alle lagen van je leven.

Daarnaast kennen we nog de trancereizen waarmee we je in trance brengen en zo kennis kunnen laten maken met jou eigen spirituele leiding, maar ook bijvoorbeeld om bepaalde karmische problemen op te heffen in je familie en in jezelf. Ook maken we via deze weg de ziel weer compleet van delen die je vele levens kwijt bent geraakt door trauma's en verliezen die je hebt geleden. Eigenlijk is alles mogelijk, we keren lichaam, geest en ziel onderste boven om letterlijk "de onderste steen" boven te halen en stapsgewijs te ondersteunen in jou proces naar jou eigen heelheid en geluk.

 

Wanneer ben je heel?

 

Heelheid is een begrip van compleetheid. Niemand is heel van zichzelf en iedereen heeft eigenlijk heling nodig. Iedereen kent wel een gevoel van een enorm gemis, lastige emotionele dingen die al een leven lang spelen en sommige mensen lijken een heel patroon aan levenssituaties telkens weer te herhalen en echt gelukkig zijn de meeste mensen niet. Er zijn veel mensen die in hun diepste bewustzijn wel voelen dat ze zich ergens bevinden in het leven waar ze niet echt gelukkig zijn. Hier ervaar je "incompleetheid", wanneer je het idee hebt iets te missen, je depressief voelt, zwaarmoedig bent, steeds behoefte hebt aan binding, veel overwerken zelf erkend duidelijk uit je gevoel te vluchten, ziek bent of veel ongeluk in je leven hebt, het zijn allemaal tekenen van dat er iets eigenlijk niet goed bij je is. In al deze gevallen ben je dus niet heel.

 

Een heel persoon kent geen verlangen naar verslavingen of zwaar gemis, geen liefdesverdriet en ook geen pijn in het hart. Een heel persoon is geheel vrij in zijn of haar doen en laten en niet afhankelijk van andere mensen of middelen als drugs en drank om zich goed te voelen. Iemand die heel is voelt liefde voor alles en iedereen, geen wrok of boosheid of ernstig verdriet. Negatieve emoties zijn verleden bij een ziel die heel is, zo iemand staat altijd open om hulp te bieden aan anderen en voelt daar ook echt vervulling in, zo iemand heeft niets meer nodig om gelukkig te zijn. Dit is verlichting, hij of zij is geheel samengesmolten met het geheel van het leven. En dat klinkt onhaalbaar, maar dat is het absoluut niet, waarom kan ik dit anders uitleggen? Vertellen hoe het voelt?  Kom je mee? want ook jij kunt dit bereiken. Als je voelt dat dit artikel je uitnodigt om je weg naar heling te gaan lopen, twijfel dan niet. Spirit is bij je en ik ga nog wat meer vertellen.

De ene heeft wat meer tijd nodig dan de ander, maar iedereen kan dit en jij dus ook. Zie dit artikel maar als een roep van de spirit, want wij Sjamanen geloven dat niets toeval is, alles heeft een reden. Elk detail van wat je meemaakt, het wil je iets zeggen. En wij zeggen; je kunt overal uit komen, maar je moet het wel willen. Mensen mogen zelf de keuze maken of ze geholpen willen worden of niet, als ze zelf die beweging maken naar de Sjamaan toe of zich geroepen voelen, dan is het gewoon tijd. Tijd om het leven binnenste buiten te keren en de andere zijde van de munt te gaan bekijken. Veel mensen op aarde nu, mogen dit pad bewandelen, ook heel veel die het nu nog niet eens aan zichzelf zien.

 

Zielreizen

Een zielreis is een bijzondere ervaring voor als je het nog nooit hebt meegemaakt, een noodzakelijk kwaad om al jou verloren stukken van jezelf terug te halen uit het verleden. Het verleden vertelt ons vaak meer dan we durven te dromen. We kunnen door inzage in het verleden inzien waar een situatie die zich nu meermaals in ons leven lijkt te herhalen ooit begonnen is, we reizen eigenlijk terug in de tijd. In de tijd vinden we vaak in symboliek die voor ons zelf herkenbaar is delen ziel terug. Iedereen heeft zielverlies geleden, iedereen heeft veel trauma's ervaren in dit en in vorige levens, dat is geen vraag maar een feit. In symboliek halen we de energie terug die jij toen van jezelf bent kwijt geraakt en dat zetten we terug in jou ziel, je hart. In het symbool krijg jij en/of de heler duidelijkheid in wat er is gebeurd, zodra deze energie terug in jouw is gezet en er inzicht is gegeven in de bron van het probleem wat jij ervaart dan komt het stuk wat er toen onverwerkt is met enkele dagen in jou naar boven toe. Dan is het belangrijk dat je je emoties niet weg drukt en gewoon neemt voor wat ze zijn, wat betekend dat je bij verdriet gewoon een lekker potje mag huilen. Je zult zien dat je je steeds sterker gaat voelen naarmate er meer van deze delen in jou terug worden gezet, je wordt letterlijk weer een heel mens en zo zul je je ook gaan voelen. Je kunt dit een gift uit de spiritwereld noemen, deze methoden is de allersnelste, je kunt gewoon op je eigen tempo af en toe weer wat terug halen. Mocht je moeite hebben om tot de emoties te komen en te begrijpen, daar hebben we natuurlijk ook heling voor. Durf te erkennen wat je nodig hebt, eerlijk en kwetsbaar naar jezelf te zijn dan lossen dit soort onverwerkte emoties vaak als sneeuw voor de zon op na een heling als deze, je voelt je bevrijdt en gesterkt in wie je bent.

 

Ook kan je een zielreis gebruiken om familiekarma helder te krijgen, zo kunnen wij reizen naar de voorouders. Als er in je familie in het verleden nare dingen zijn gebeurd en je hebt geen duidelijkheid in het hoe en waarom. Dan gaan we het ze toch gewoon vragen? de entiteiten van de overledenen leven voort. Mocht je het verlies van je opa en oma niet goed verwerkt hebben, dan brengen we je gewoon naar ze toe. Het is een zuivere en veilige weg om tot ze te komen, je hoeft ze niet aan te roepen. Als zij weten nog iets met jou op te lossen te hebben, zullen zij daar gewoon zijn. Met inzichten kan je dan weer verder ontwikkelen.

 

Ook kan je op reis naar je karma. Dit kan op moment dat jij de juiste inzichten en groei hebt doorgemaakt die jou naar dat karmische inzicht leiden. Voor dit onderdeel is vergeving en liefde een belangrijk onderdeel, vooral dat je jezelf vergeeft. Als je je familie situatie bent gaan begrijpen, dus waarom er bepaalde dingen zijn gebeurd of dat jouw en ouders en jou bijvoorbeeld altijd bepaald soort mensen aantrekken, dan heeft dat een reden, Karma is feitelijk een kettingreactie op iets wat eerder in dit en/of voorgaande levens is gebeurd en blijft zich in een loop - patroon herhalen. Karma is iets anders als een vloek. Karma is iets wat berust in lessen die jij hebt te leren op aarde. Een karmische les kan bijvoorbeeld zijn dat je mag leren voor jezelf te kiezen in dit leven. Als dat zo is zal je als onderdeel van die lessen bijvoorbeeld ervaren dat mensen jou nooit met rust laten en jij bijvoorbeeld moeilijk nee kan zeggen. Het is dan belangrijk dat jij op een goede manier grenzen leert stellen en je hart leert te volgen zonder aan al die mensen te denken die iets van jou willen. Dat is karma en hoe het ongeveer werkt.

In een karmische reis kan je na het nodige inzicht de lessen bijvoorbeeld verzachten, omdraaien tot iets anders of gewoonweg loslaten. Vanaf dat moment zijn die lessen klaar en komen er nieuwe, vaak mildere dingen voor in de plaats. Je gaat eigenlijk door naar het volgende lespakketje wat er voor je klaar staat. Karma is nooit klaar, karma is de reden van het leven. Als je karmische delen "op"  zijn heb jij alle lessen geleerd en mag je naar de spiritwereld toe. Naarmate je meer verlicht wordt is het karma wat over blijft slechts liefde, in alle mogelijke vormen. En hoe mooi is dat?

 

Energetische helingen

Ook wordt er veel met edelstenen gewerkt en donut stenen, met deze stenen voeren wij energetische helingen uit. Vaak om het energetische systeem terug in balans te brengen. Dit kan door de chakra's te helen bijvoorbeeld, de aura schoon te maken. Maar bijvoorbeeld ook door energetische wapens uit het energetische systeem te verwijderen.

Wanneer je in een vorig leven bijvoorbeeld gedood bent met een zwaard door je hart, dan kan je daar nu nog last van hebben in energetische klachten maar ook lichamelijk.

Ik had eens iemand die veel nekklachten had en zere schouders, toch maar even onderzocht of er nog iets was blijven zitten. Ik vond een dolk die heel diep in de schouder was gestoken. Nadat deze weg was voelde ze zich gelijk al een stuk beter. Deze wapens nemen we mee naar volgende levens, sommige mensen zitten er helemaal vol mee, tot speldenprikjes aan toe. Je begrijpt dat dit je hele energetische systeem stil kan leggen.

En over systemen stil leggen gesproken. Als mensen in een depressie zitten, of zelfs  niks meer voelen dan is er iets goed mis met het energetische systeem. We kunnen elke laag van jou bestaan nalopen op blokkades. Soms zitten chakra's gewoonweg potdicht of blijkt een entiteit bijvoorbeeld jou hele leven overhoop te schoppen. Wat veel mensen niet weten is dat ze naast dat ze jou spiritualiteit blokkeren, niet alleen in het energetisch veld zitten maar zich diep in je nestelen tot zielniveau aan toe. Afhankelijk van hoelang entiteiten al bij jou zijn kunnen ze zowel je ziel, als geest als lichaam volledig slopen. Het begint vaak met vage klachten en bijvoorbeeld dingen die in het leven maar niet lijken te lukken, tot echt ziek maken van jou en je omgeving aan toe. financiële problemen, zaken die slecht gaan zijn ook kenmerken. Mensen die opeens bij je weg lijken te gaan en het lijkt een eeuwig gevecht te zijn om te kunnen leven zoals jij wilt. Laat je dan ook alsjeblieft op entiteiten nakijken. Wanneer je last hebt van entiteiten handel je heel erg vanuit je primitieve emoties, dus boosheid, lust, jaloezie en verdriet. Wanneer dit in grote mate in jou aanwezig is, weet dan dat niet jou eigen persoonlijkheid meer is. Entiteiten vergroten al deze emoties. Als jij vanuit liefde fungeert of gewoon eens een beetje boos bent is dat natuurlijk heel normaal, wel is het niet goed als die emoties enorm groot worden. Dan is er echt iets mis met je, men zou het onterecht als psychische afwijking kunnen benoemen terwijl er misschien alleen maar een entiteit bij je is die dit veroorzaakt. Je hoeft niet bang te zijn hiervoor, alles is weg te krijgen.

 

Ook energetische kunnen we lichamelijke dingen verhelpen zoals Fibromyalgie wat in meerdere energetische sessies in combinatie met de juiste kruiden en massages te verhelpen is. Maar ook dingen als bronchitis en vermoeidheid, pijn in de spieren en hartklachten. We kunnen zelfs het hele dna systeem vernieuwen in een korte tijd zodat alle ziekte, karma, vloeken en andere rotzooi binnen een paar weken/maanden volledig uit je lichaam zijn verdwenen. 

 

Ook valt onder energetische helen er dus voor zorgen dat je tot je gevoel kunt komen, jouw systeem weer een oppepper krijgt. Maar ook Rites van de Munay-Ki , de Inca indianen zijn er onderdeel van. Dit zijn initiaties die jou in een proces zetten naar je heelheid, naar jou pad als heler bijvoorbeeld. Maar ook zijn er diverse rituelen die jou energetische lichaam allemaal soorten bescherming kunnen geven. Tegen negatieve energie en negatieve entiteiten bijvoorbeeld. Ook wordt er veel met symbolen gewerkt en met krachtvoorwerpen die onderdeel uit maken van de helingen en initiaties, deze dingen werken allemaal als verlenging op het werk wat we doen en maken het ook zeer krachtig. En buiten dat ook zeer eenvoudig met blijvende werking.

 

Ook zijn er diverse ceremonies in het Sjamanisme zoals Ayahuasca en zweethutten. Ayahuasca wordt gebruikt om dieper in het onderbewustzijn te zakken en diepe donkere onbekende delen van onszelf bloot te leggen en dieper tot onze kern te kunnen komen. We kunnen dit gebruiken als andere healingmethoden geen resultaten meer bieden. Ook kunnen we het gebruiken voor het uitreinigen van heftige negatieve entiteiten op een zeer doeltreffende manier.

 

Zweethutten zijn er ook om te zuiveren. Door een dag of meer dagen te vasten voor de ceremonie begint zuiveren ziel, lichaam en geest uit. Door een intentie vooraf duidelijk te maken aan de spirits en diverse vragen te stellen gaan we met een doel de hut in. Door het lijden van het lichaam, het testen van de wilskracht in de geest komen we dieper in de ziel terecht. Van hieruit geven de spirits dan een reeks visioenen en heling die op dat moment nodig zijn. Ze geven kracht en helderheid. Aan het einde van de ceremonie ben je vaak moe, maar wel voldaan en is je een hoop duidelijk geworden. Dit soort ceremonies mogen ook alleen maar door goed opgeleide en gecertificeerde Sjamanen gegeven worden, het is nodig dat het vanuit zo groot mogelijke zuiverheid gegeven wordt. Als zich energie gaat vermengen op dit soort plaatsen, die niet zuiver is heeft dan gevolgen voor alle deelnemers.

Daarom heel belangrijk te weten waar je dit soort ceremonies volgt! win altijd eerst genoeg informatie in bij de organisatie en als het met hele grote groepen is en je twijfelt, doe het dan niet.

 

Medicijnwiel

Tot slot het medicijnwiel, een sleutel tot genezing op alle lagen van het bewustzijn. Maakt tijdlijnen schoon in alle richtingen van de tijd en kan daarmee ook doeltreffend karmische verhalen onthullen. Door te werken in dimensies op het wiel wordt jou ziel-levensverhaal helder. Het is een van mijn specialiteiten om via deze weg iemands ziel bloot te leggen en uit te zuiveren, we krijgen snel inzicht in wat er bij je is gebeurd. Er gebeuren soms hele grappige dingen op het wiel en situaties blijken zich altijd zeer vaak te herhalen, door het wiel te lopen kan door inzicht in wat er is gebeurd, te koppelen naar het nu een einde aan ellenlange patronen worden gemaakt waar we vaak maar in blijven lopen. Door deze inzichten veranderd het patroon van je leven stapsgewijs, want we pakken niet alleen het verleden, maar ook het heden en zelfs je toekomst mee in alle dimensies en tijd. Uiteindelijk blijft er een schoon pad over waarop je gewoon opnieuw je leven kunt herbouwen, als dat geen cadeautje is?

 

Naast die geweldige mogelijkheid gebruiken we het wiel ook voor energetische onbalans, maar dan op een andere manier als de helingen waarbij de Sjamaan jou heelt. In dit geval heelt het wiel jou systeem uit zijn onbalans onder begeleiding van de Sjamaan. Maar ook zijn er wielen om ziektes te genezen, welke vorm ook. Maar verslavingen kunnen we ook aanpakken, het vraagt dan wel een herhaaldelijke behandeling, maar als je voelt dat je dat wiel voldoende hebt gehad, dan is het ook klaar. We kunnen ook onze mannelijke en vrouwelijke energie ermee in balans zetten, alles wat er maar niet meer klopt in ons systeem kan worden belicht een aangepakt. Het wiel geeft aan waar je blokkades zitten en brengt jou opnieuw terug naar jezelf. Ik noem het een magisch instrument. Mensen die vaker komen om op het wiel te lopen komen ook vaak dichter tot de magie in zichzelf, je ziet mensen in een paar maanden tijd gewoon enorm groeien en dat is ook zo mooi om te zien. Je komt langzaam maar zeker terug in je eigen kracht en je zult weer herinneren wie je bent en waarom je hier bent, geen uitzonderingen daar!

Iedereen kan en mag op het wiel lopen, je gaat een proces aan voor het leven om dingen voorgoed anders te doen en weer jezelf te mogen zijn en je eigen kwaliteiten te mogen erkennen.

 

 

Tot slot

Zoals je ziet is er ontzettend veel mogelijk en lijkt het Sjamanisme wel een oneindige put van kennis en dat is ook zo. De Sjamanen van nu ontvangen ook veel informatie vanuit de spiritwereld om ons te helpen, de heling-methoden worden verfijnd met de hulp van de spirits ook vernieuwd en aan deze tijden aangepast. We staan dus feitelijk nooit stil, we hebben altijd het gevoel achter te lopen en nog sneller te moeten gaan. De roep tot zuivere Sjamanen is groot en er zijn nog niet genoeg mensen bewust van welk bloed er door hun aderen stroomt, ik zie er steeds meer, Sjamanen in spe in mijn zielengroep. We komen steeds meer samen en vinden broeder en zusterschap in elkaar en dat is een prachtig iets. Als Sjamaan leer je wat ware liefde is en vooral om daar naar te leven. Liefde heeft uiteindelijk niets te maken met een partner maar puur met hoe je met jezelf omgaat. Daarom is Sjamaanse heling zo gericht op puur en alleen jou. Jouw ontwikkeling met de spirit en liefde in jezelf, in jou en in je hart. Je zal steeds meer binding voelen met de natuur, de bomen horen spreken, dieren je laten begeleiden en je vindt de weg naar ware zuiverheid in jezelf terug. Je zult gedachten lezen van mensen, je kennis van de natuur, kruiden en genezing optimaal benutten. Je zult leren dat je niet alleen bent maar eenheid met alles wat leeft, in het Sjamanisme schuilt de kracht van genezing, de kracht van liefde, de kracht van de ongeziene wereld die naast ons leeft. Sjamanisme is een cadeau uit de oudheid, van voor de tijd dat mensen werden uitgebuit en slaaf van de maatschappij werden. De kennis wordt momenteel bijgeschaafd naar deze tijd door elke Sjamaan die nu leeft en dat is precies wat de aarde nodig heeft. Ik ben echt blij dat ik hier onderdeel van uit mag maken en in nederigheid de geschenken die de spirits aan mij geven steeds weer in liefde ontvang. Ik ken mijn plaats nu en ik wordt verrast door wat energie met mij doet en zelfs als ik drie jaar heb geleerd, blijf ik leren, want je leert elke dag en Sjamaan ben je altijd. Als je kennis deelt moet je ook de verantwoording nemen door zelf bij te leren, een leraar is niets zonder leraar. Die leraren schuilen in vrienden, tweelingzielen, soulmates, karmische relaties, dieren, bomen, gras, familie en energetische wezens naast ons, je vindt ze overal. Ga er nooit vanuit dat er iets "klaar" is, de weg van wijsheid is een lange en soms ondoorgrondelijk. We kunnen er niet altijd bij wat spirits precies van ons verwachten, tot we het opeens zien. Om het te zien moet je wel bereid zijn om het te zien, eigenwijsheid soms aan de kant zetten en kijken naar welke weg zich voor jou opent. Want misschien hebben zij wel iets anders in gedachten dan dat wat jij bedacht hebt, dan weet je dat het niet zal lukken. Weet dan dat een andere weg misschien een betere is voor jou op dat moment.

     

Voel je de roep tot sjamaan kijk dan eens op www.thefourwinds.com van de wel bekende Alberto Villoldo 

 

Zit je met een soulmate of een tweelingziel en wil je meer helderheid in het proces? ook daar kan ik bij helpen. . Meer informatie via deze pagina

      

 

Liefde, licht en kracht

Nuria Rosa