Lieve wereld...

Lieve wereld waarop ik mijn leven als mens mag ervaren, ik ga nederig op mijn knieen.

 

Ik treur om de pijn die je wordt aangedaan moeder aarde, ik voel je hart kloppen en uiteen scheuren van verdriet. Ik voel je ziekte tot in mijn botten en in regen vloeien mijn tranen rijk.

In visioenen heb je mij getoond wat er te gebeuren staat, dat niets te voorkomen is maar ik veilig omarmd ben in jou schoot van liefde. Mijn spirits en mijn liefde voor het leven, wat liefde ansich kan zijn mits we maar geloven in onszelf en in verandering. Doet mij de wonderen zien van ieder mens, van iedere ziel.

 

De afgelopen maand is de verbinding met je ziel, moeder aarde vergroot, zo ook met het gehele universum. Ik dank voor de krachten die ik heb mogen ontvangen om te mogen en kunnen hoeden over zielen die een grote verandering mogen ondergaan in zichzelf. Mijn zielsverwanten nauw aan mij verbonden staan grootse dingen te wachten aan mijn zijde, ik eer deze mensen en ik ben dankbaar dat ik steeds meer krachtige zielen naast mij mag leiden naar hun werk op aarde, naar hun flow, naar hun ware zelfliefde en eigenlijk is dat hoederschap al een geschenk op zich. Ik weet lieve aarde dat ik je daarbij enorm help.

 

Het licht en geloof wat ik draag voor de mensen om mij heen, is kracht vanuit de schoot van moeder aarde gegeven. Ik koester haar als mijn moeder, zij zorgt dat mij niets zal overkomen gedurende deze reis die ik op aarde mag afleggen.

Ik vind het mooi en ben dankbaar dat ik deze verbinding mag uitdragen naar meer mensen, die zich verspreiden als een olievlek op aarde.

 

Steeds lichter wordt de mensheid en daarmee wordt alles verdrongen wat met egostrijd te maken heeft, ik besef dat de mensheid, met name nu op dit moment min of meer gedwongen is om dingen te veranderen. Dingen die te maken hebben met macht/status/geld/egoisme/duisternis/ego , het dient de wereld niet zo lang meer. We stevenen af op een tijd waarin alles anders moet, er geen ontkomen meer is.

 

Ik ben dankbaar een leermeester te mogen zijn, maar ook de leerling. Ik ben dankbaar voor wat ik ontvang na hard werk, voor elke kleine beloning die weer nieuwe deuren opent naar een nieuw leven.

Ik leid mijn verwanten, zij leiden mij. Triggeren soms dingen in mij waarvan ik dan weet dat ik weer werk aan mezelf heb, ik koppel alles terug naar mezelf en reflecteer en leid weer terug naar hen. Het is en blijft een wisselwerking van twee of meer zielen die zo sterk op elkaar afgestemd zijn dat het onmogelijk is om elkaar te vergeten. Dat zijn mijn grootste leermeesters en deze groep groeit, hierin vinden we nieuwe verbindingen met elkaar en worden onze taken op aarde nog meer opgehelderd.

 

Moeder aarde leidt, maar vergeeft ons zuivere zielen. Zij draagt ons op handen en ik ben dankbaar voor wat ik ontvang, elke dag weer. Steeds meer flow, meer licht, nog meer zuiverheid en ik ben blij dat ik mag deelnemen aan dit grote eervolle project. Niemand is alleen, we hebben elkaar.

 

Ik draag elke ziel, lieve aarde, zelfs de overledenen netjes over aan het universum. Ik breng ze in verbinding met zichzelf en daarmee met jou Moeder Aarde die mij draagt. De mensen waarvan ik het meeste hou, ja die daar verheug ik me het meeste op. Mensen die het geloof in zichzelf of mij zijn verloren, weet dat er altijd hoop is, altijd liefde voor je is. Vergeving naar elkaar is de sleutel, geloof in je eigen krachten en dat er ook voor jou liefde is op deze wereld is iets wat elke ziel mag weten. Het licht zit in ieder mens, het licht is de kracht van het 'zelf', wat soms bij mensen onder een dikke laag stof ligt. Met liefde ruim ik deze stoflaag op, elke ziel mag mee naar de flow, het leven in kracht en liefde, iedereen mag mee.

Mag ik je bewust maken van je eigen kracht? je laten zien waarom jij op moeder aarde bent beland?

 

Wij sterrenmensen komen zogezegd van een andere planeet, wij hebben dit eerder meegemaakt. Laten we nu de handen ineen slaan en onze kennis delen.

Moeder aarde roept om spirituele ontwaking voor ieder die er op aarde leeft hier en nu, moeder aarde heeft pijn, is in de war en uit balans. We hebben niet zo lang meer, we kunnen haar helpen door eerst onszelf te helpen, te helen, onze ziel te zuiveren van karma, oude rommel en problemen zodat we kunnen meevaren op wat ze ons geeft, zodat onze oorspronkelijke kennis van het hoederschap weer vrijkomt.

Lieve zielen, ik geloof in jullie, ja jullie allemaal dat jullie deze stappen zullen zetten...

Moeder aarde huilt, heeft ons nodig.....voeg je bij deze eenheid lieve zielen, het is tijd....

 

Lieve moeder aarde, ik ga nederig voor u op mijn knieen. Mijn taak is zielen bewust maken tot op hun diepste zielbewustzijn. Uitzuiveren en helen van vele gebroken harten, zodat we opnieuw kunnen beginnen. Wij moeder aarde dragen in plaats van zij ons...al is het alleen maar uit dankbaarheid en omdat zoveel zielen verlicht zullen zijn...

Verlicht zul je worden lieve ziel, dat is jouw pad vandaag de dag en altijd...

Moeder aarde zal je in liefde dragen....

Lieve Moeder Aarde, ik sta voor je klaar en zet mezelf voorgoed weg om voor jou kinderen te zorgen....jou kinderen zijn mijn vrienden/maatjes en vele andere waarvoor ik iets kan betekenen.

Ik teken voor dit, voor alles.... IK Hawacipi Wakyaja,

 

gelukkig.......... er is geen weg meer terug

 

AHO

Hawacipi Wakyaja

(Nachtdans Kind)

 

Kom ook in je missie op de Lichtwerkers Verrijkingdag 17 november, opgeven tot en met 1 november...