Aardse noden & Energetische wetten

Alles veranderd, alles maar dan ook echt alles. Wij mensen blijven niet wie wij vandaag de dag zijn, er is een zeer grote beweging op handen die ieder mens op deze aardbodem aangaat.

Ik ben een van de gelukkige, alhoewel gelukkig; niet echt. Dat ik steeds meer verbonden ben met het universum, moeder aarde zelf, het sterrestelsel en alles wat er ook maar in dit geheel thuis hoort. Daarmee bedoel ik niet alleen dat ik al die verbindingen kan waarnemen, maar ook dat ik mij er etherisch makkelijk naartoe kan verplaatsen. Door de verbinding met de dimensies, de lagen waarin wij bestaan als ziel kunnen wij onszelf verplaatsen.

Hoe verder je transformeert als ziel naar een meer verlichtte persoonlijkheid en er dus minder aardse lasten zijn zoals oude pijnen etc (verlichting dus) zul je makkelijker in staat zijn om je te verbinden met zuivere lichtdimensies in/om en rond de aarde.

Meer daarover in dit blog en dimensiehelingen in deze, want daar ga ik hier niet verder op in.

Ik krijg hierdoor alom veel informatie binnen vanuit andere lagen.

 

Dezer dagen ben ik te weten gekomen in wat een heftigheid mensen verkeren. Deze heftigheid wordt ervaren door de mensen die al dieper in de heling zijn beland en dus al meer 'licht' zijn, deze hebben naast heftige ascensiesymptomen die erg op griep lijken en flink in de war zijn en met meer klachten lopen, ook nog eens dat er veel wordt gevoeld. Er wordt momenteel heel erg veel gevoeld en ik zelf krijg er ook een aardige slag van mee. De energie wordt steeds lichter en lichter en dwingt de mensen min of meer om zich er gewoon aan over te geven.

Als je je niet lekker voelt, neem alsjeblieft rust tot het wat beter voelt. Sinds gisteren is er een zeer heftige dimensieverschuiving gaande, dit betekend dat onze alom derde dimensie waar wij fysiek leven, ineen schuift met de vijfde dimensie. Daardoor worden deze werkelijkheden niet meer los van elkaar maar worden beleefd als een enkele werkelijkheid. Hoe zuiverder iemands ziel, hoe meer je erin komt en er dus ook meer last van hebt. Dit is tevens een psychische push voor velen om zichzelf te verlichten en ziel te zuiveren, anders is het gewoon niet meer te houden. 

Dingen die te maken hebben met duisternis komen in verzet en opstand, omdat in een zuivere wereld geen duisternis meer thuis hoort. De wereld zelf zal duister genoeg worden op het moment dat het erop aan komt. Het licht neemt elke dag meer de overhand, elke dag wordt de duw dus harder voor iedereen om het leven te veranderen, nieuwe keuzes te maken en de wereld op zijn kop. Want dit is nog maar het begin.

 

De aarde schud nu al op haar grondvesten. We kunnen de wereld in veel zeggen over dingen die we moeten doen om de aarde schoon te houden etc. Dingen als klimaatakkoorden zijn leuk, maar alleen maar een wassen neus, een doekje voor het bloeden om het volk tevreden te stellen.

Klimaatveranderingen is een cyclus van de aarde, de aarde is niet linear maar rond. Een cirkel kun je in vieren delen, denk aan onze vier seizoenen. De aarde zoals wij die kennen is misschien maar van een enkele cyclus, waarin de seizoenen vallen zoals ze vallen, maar waarom gaat iedereen er vanuit dat dat vast staat? we weten feitelijk niets over de planeet waarop we leven. Het meest zorgelijke is dat mensen denken dat ze de natuur kunnen controleren en elkaar. Dat kan namelijk niet, dingen die moeten gebeuren, die gebeuren. Dan kan je een klimaatakkoord tekenen, maar als nederland een vloedgolf over zich heen krijgt is dat hele akkoord al verzopen. Het dient geen enkel mens.

Wat elk mens wel dient is om zelf te leren anders met dingen om te gaan.

 

Zoals dingen nu gaan verwacht men van de overheid actie om iets te gaan doen, dat ligt buiten jezelf en dat is dus lekker makkelijk om alles maar aan een ander over te laten. Dan hoef je zelf niks te doen, toch?

Dat is dus niet hoe het werkt, je moet niet op een overheid gaan zitten wachten maar je kunt zelf veranderen. Maar mensen zijn gewoontedieren en staan niet zo te springen om hun gewoonten te veranderen. Schaamteloos, want alle dingen die jij zelf veranderd zoals je voeding veranderen, groene stroom nemen, afval netjes scheiden bij het weggooien, de trein pakken in plaats van het vliegtuig en meer van dat soort dingen. Dienen we ook ons innerlijk te veranderen. Niets van andere verwachten en zelf er voor zorgen dat we innerlijk compassie en mededogen hebben om voor andere mensen te zorgen als het nodig is. Daarmee geef je niet alleen het goede voorbeeld, wat al doet volgen, je geeft kennis door en mogelijkheden voor mensen die jouw paden kruisen.

Een betere wereld begint bij je zelf, een betere wereld begint bij bewustzijn wat jij anders kan doen, niet wat een ander moet doen. En wat dat betreft heeft de meerderheid nog veel te leren.

Als mensen op de wereld zichzelf kapot maken met slechte gewoonten dus ook op zielniveau zoals verslavingen, narcisme (altijd alles bij een ander neerleggen), slecht voedingspatroon etc heeft negatieve energie invloed op ons mensen, omdat wij slecht voor ons zelf zorgen kan iets van buitenaf bij ons naar binnen om ons om te leggen, zoals bijvoorbeeld een dodelijke ziekte of entiteit. Om maar even een gooi te doen.

Als men de aarde ziek maakt, is er ruimte voor nog meer ziekten voor de mensen maar ook de aarde zelf gaat van binnenuit stuk. Omdat haar bewoners het stuk maken, dus als er iets van buitenaf op ons af komt en door het gebrek aan eenheid en samenwerking zijn we verloren. Weet je dat ze vroeger kastelen van binnenuit aanvielen bijvoorbeeld? dat is precies hetzelfde. Binnen het kasteel maakt iedereen elkaar af, er komt een vijand van buitenaf aan en iedereen wordt vermoord. Dat is precies hetzelfde systeem als wat mensen zichzelf hier aan doen.

Dit is even een voorbeeld, maar denk er even over na wil je?

 

Ik had eind dit jaar een versnelde vortex in energie voorzien, het laatste kwartaal om precies te zijn. Die is dus nu begonnen.

Het eerder genoemde licht wordt sterker en sterker en wie er klaar voor is krijgt gewoonweg de volle laag. Ik merk dat mijn lichaam, ondanks dat die al aardig wat krachtige energie gewend is hier ook even flink aan moet wennen.

Wij mensen worden verlicht, zo licht dat we straks overal kunnen zijn waar we willen. Echter dit heeft een keerzijde, namelijk dat onze verantwoording groeit. Al onze eigen acties mogen we in de waagschaal gaan leggen, want wat je niet goed doet krijg je echt werkelijk direct in je neus terug geduwd. Dit zijn lessen voor ons, zodat we bepaald negatief gedrag niet meer kunnen vertonen. Ze leren ons om waakzaam te zijn, onze gedachten en acties te beheersen, we mogen onze eigen meesters worden over onze geest en onze eigen magie. En dat is een zeer grote verantwoordelijkheid.

Alles wat gericht is op duisternis, haat, jaloezie, manipulatie, woede, agressie; het ploft op een dag gewoon echt omdat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Dat betekend niet dat het geheel verloren gaat, er zullen altijd mensen zijn die slechte dingen in de zin hebben, maar het betekend wel dat onze aarde al dat gespuis even goed zat is. Er komt zoveel licht aan dezer tijden dat alles wat daar niet meer tegen bestand is gewoon verloren gaat.

 

De wereld is niet meer tegen te houden. Wishful thinking dat we het zelf kunnen is niet waar. Healers als ik, Sjamanen; hoeders van de aarde die gekozen zijn om bewustzijn te vergroten. Mensen te helpen de oude energie los te laten van de oude tijden, zichzelf opnieuw te vinden en mede te verlichten zullen in steeds grotere getalen ontwaken en groeien. We kunnen niet met genoeg zijn, onze taken zijn helder en we kennen ons pad.

Het enige wat nu van belang is dat alle klachten die worden ervaren door de energie een roep tot heling zijn, de spiritwereld roept de mensheid terug om weer vanuit haar ziel te gaan leven en het hart te volgen. De verlichting is geen vrijblijvendheid meer, echter niet als je de keuze hebt gemaakt voor je hier kwam.

Als jou weg is naar je 'ware zelf' ofwel de ziel, om alle aardse structuren los te laten die je kent ( gewoonten/ego/alles wat de maatschappij op legt etc, wat alleen maar betekend dat die dingen je niet meer kunnen infecteren en raken) dan zul je op een dag die molen toch echt in stappen. Het is bijna geen kwestie meer van willen, wie hier nu is krijgt een duwtje om erin mee te komen. Het leven wordt een stuk makkelijker zodra we geen binding meer voelen met alles wat ooit in ons systeem is gestopt, maar eigenlijk niet van ons is. Hoe meer we van onszelf zijn, hoe krachtiger en zuiverder we zijn en dus ook hoe sterker ons licht wordt, hoe meer we voor de mensheid kunnen betekenen.

 

Het duurt niet lang meer. Mensen die denken dat dit allemaal duizenden jaren gaat duren of misschien een paar honderd, die zitten er weliswaar goed naast. Daarom is het zo belangrijk dat we nu echt de verantwoording voor onszelf gaan nemen op alle vlakken van ons leven, alles wat tot nu kon, kan straks niet meer. De spiritwereld is erop uit om iedereen gewoon een enorme push te geven, echt iedereen maar dan ook echt iedereen.

 

We kunnen er niets meer tegen doen, het is nu echt ieder voor zich. En daar plak ik niet achter, redden wat er valt te redden. We kunnen alleen elkaar redden door elkaar bewuster te maken van onze eigen acties, meer licht op de wereld bestaat alleen maar vanuit de intentie om dingen nu echt anders te willen gaan doen. Vanuit ware liefde de wereld te bekijken, wat betekend elkaar helpen. Wie onze paden kruisen doen dat nooit zomaar, alles heeft een reden. Er komt steeds meer synchroniciteiten en iedereen kan iets van elkaar leren en grijp daarin dan ook elke uitdaging want wij hebben nog zo ontzettend veel te leren!!!

 

Tweelingzielprocessen en soulmates

Toch nog even een korte alinea ook over dit onderwerp; want! Let wel een versnelling en dimensieverschuiving betekend voor deze processen ook enorm veel heftigheid.

Tweelingzielen worden dichter tot elkaar gezet wat met veel heftigheid gepaard gaat als er maar een enkele zijde geheeld is of deels, veel oude emoties van de andere kant komen naar boven. Belangrijk is om de ander hierin mee te nemen en van binnenuit te gaan begeleiden. Praat met de ander telepatisch en help diegene dingen te verwerken, maar voel je niet schuldig als het te veel wordt zet de ander dan uit je en bepaal zelf wanneer de andere kant naar binnen mag en wanneer niet. Dit is mede door de dimensieverschuiving dat de 5d wereld inschuift, daardoor voel je de andere kant enorm sterk. Mocht je het niet aankunnen en te veel zijn dan is ontkoppeling een mogelijkheid, wees gerust je kunt je werk gewoon doorzetten en je bent elkaar daarmee niet kwijt. Wel belangrijk is dat je zelf alles doet voor je eigen groei en niet blijft hangen in de emoties van de ander. Wordt het te veel? zoek er hulp bij alsjeblieft.

Besef hierin ten alle tijden dat de ander vrije wil heeft tot zijn of haar beslissingen, jij kunt alleen maar met jou energie doen wat je kan om de ander te helpen te transformeren. Als je de ander kan en mag helen, pak dat zeker op als je kan.

 

Soulmates dat is een ander level, wanneer er geen heling plaatsvindt en er is scheiding kan dit nu heel heftig zijn voor beide partijen. Dit heeft uiteraard ook te maken met bovenstaande feiten. Hierin kruipt men niet in elkaar zoals een tweelingziel maar de hartverbinding is wel zeer pijnlijk als beide partijen nog dingen met elkaar te doen hebben. Als er mogelijkheid is dit door te zetten, pak het dan op en help elkaar een handje. Scheidingen zijn veelal tijdelijk tot de taken ten aanzien van elkaar voltooid zijn, echter geen uitzonderingen. Helaas, want dit zijn nog heftigere paden dan de tweelingzielen in bepaalde gevallen. Veel karmische stukken die te helen zijn maar ook lessen ten aanzien van elkaar die in dit karma liggen. Tot zover mij nu bekend is zijn de gevallen zeer wisselend en worden ze ook moeilijker te scheiden van tweelingzielen omdat ook deze verbindingen zeer intens kunnen zijn.

Verschil met tweelingziel is dat een soulmate verbinding innerlijk "naast-elkaar" leeft en daarin de hartverbinding heeft, tweelingzielen zijn meer versmolten met elkaar op zielniveau en lijken enorm op elkaar. Zijn vaak qua uiterlijk ook moeilijk van elkaar te onderscheiden en worden vaak bijvoorbeeld als onterecht als familie gezien in verband met de gezichtstrekken bijvoorbeeld en dezelfde oogopslag. Dit komt door de diepe innerlijke versmelting die veelal eeuwen oud is. Soulmates die in elkaar vast verbonden zijn, kunnen bepaalde dingen uitsluiten om van elkaar te voelen en leven dus een vrijer bestaan in gevoel. Als de keuze er echter is om elkaar te voelen, is dat wel mogelijk in alle lagen maar er is meer controle over. Misschien helpt jullie dit nog met het onderscheiden bij de twijfelaars onder ons.

 

Wat het doel ook van deze koppels is, het is helder dat ze een "voor-proces" lopen en allemaal zo hun taken ten aanzien van elkaar hebben. Vaker ontstaat er ook een drie-eenheid tussen de soulmate en tweelingziel; de heilige drie-eenheid met als polen aarde-hemel-neutraal ofwel maan-zon-aarde, hoog-laag-midden, man-vrouw-neutraal etc noem maar op wat je kan bedenken. Ieder belichaamd een ander soort energie en alledrie de polen vervullen hun eigen functie als aanvulling. De mensen die in een drie eenheid lijken te zitten bezitten een grote verantwoordelijke taak en ook magische krachten die in de eenheid nog sterker zijn dan alleen. Deze mensen ondergaan de diepste processen om alles te doorzien en te doorleven, allemaal ter voorbereiding op wat komt.

De tijden worden moeilijker, ik mag helaas geen jaartallen noemen ik mag wel zeggen dat jullie jezelf echt eens serieus mogen gaan nemen. De spirits wachten op meer "poortwachters" naar de hemel, daarmee bedoelen ze wakers tussen de dimensies en doorgeefluiken voor meer informatie. Wij helpen de spirits met de mensen de weg wijzen die hen niet waarnemen, wij moeten dit gewoon kunnen en zoveel mogelijk doorpakken als we kunnen. Zie dit blog maar gewoon even als een boodschap tussen hemel en aarde, het is behoorlijk serieus en ik weet dat het de komende jaren elke maand een serieuzere en kwalijkere zaak wordt. Dat we onze eigen energie eens goed leren kennen en vooral om ermee te werken om goed te doen, onze magie, onze kracht is nodig.

 

Tot slot

De wereld wil niet langer zonder ons, ze wil dat we onze eigen noden opzij zetten. Dienstbaar zijn, echt dienstbaar zijn. Aan de mensheid en datgeen wat van ons verlangt wordt dat we dat gaan doorleven. Er rest ons weinig anders als gewoon in overgave gaan en ontvangen wat wordt gegeven.

Het is misschien wat verontrustend, maar wie zijn of haar taken kent hoeft nergens bang voor te zijn. We worden beschermt, als wij zorgen dat we leren wat we straks nodig hebben dan komt alles goed.

Leuk is anders, maar het is onze keuze geweest en onze verantwoordelijkheid al zo lang wij op de aarde rondlopen. Deze tijden zijn nu eenmaal zeer intens en krachtig en vele mensen die nu leven hebben gekozen om meer mensen te helpen verantwoordelijk te worden en wakker te maken. Er rest nu echt weinig anders.... we moeten nu gewoon echt oppakken waarvoor we hier gekomen zijn. Hulp is altijd mogelijk als je niet weet hoe en waar je moet beginnen. Uitstellen heeft gevolgen, niet helen heeft gevolgen, niet groeien heeft ook grote consequenties. En alles dienen we zelf op te lossen als we echt anders willen doen, wacht niet op andere mensen. Pak je eigen leven op en sta op uit je droom dat je nu een partner nodig hebt, als dat zo is komt die vanzelf wel. Nu is het aller belangrijkste dat jij gewoon doet waarvoor je hier bent en als je daarvoor zelf nog dingen dient in te zien, te helen, te kiezen en te delen met anderen, doe dat dan gewoon. Volg je roeping die in je hart wordt gegeven en doe wat je moet doen, deze essentie is alles waar het om draait waar je nu ook staat en wat voor proces je op dit moment ook doorloopt. Alles wordt samen getrokken, volg je gevoel en twijfel niet langer aan wat je weet. En iedereen, ja, echt iedereen weet heel diep in zijn en haar harten wel welke richting de juiste is. Je hoeft het alleen maar te volgen.

 

Stilstaan is geen optie meer...

 

Succes lieve lotgenoten

 

Wil je ook in je missie komen?

Kom naar de Lichtwerkers Verrijking toe komende maand.

 

Aho