De kracht van zielsliefde; mijn beleving in kwetsbaar zijn.

De tijd is snel gegaan de afgelopen week, zo snel dat ik blijkbaar even de draad ben kwijt geraakt. Ik ben gelijk in mezelf terug gekeerd voor herstel toen ik ontdekte wat ik aan het doen was. Mijn spirits zijn soms zo meedogenloos dat ze mij letterlijk laten vallen. Het was de tijd om in te zien dat ik op deze voet niet langer door kon gaan en daar hebben zij een stokje voor gestoken. 

Het is mijn uitdaging om wat ik ook voel gebeuren, bij mezelf te blijven voelen of dingen wel kloppen of dat ik totaal de mist in loop.

 

Jullie ruiken het al waarschijnlijk he?  De relatie met de zieleliefde is weer terug gekeert, relatie alszijnde vriendschap maar toch..het is er. En de reden waarom dat zo is dat is mij ook meteen helder, we hebben beide nog voldoende te leren van elkaar, mocht het op verdere liefde uit komen.

Ik vind het een waar geschenk dat hij er is, wij beide zijn niet meer wie wij waren. En dat is ontzettend mooi, ik zie het licht in zijn ogen en laat me vervoeren in zijn passie en leven. De kracht die daarachter schuilt, zijn kracht in zijn kwetsbaarheid en zachtheid. De man die subtiel mijn ziel raakt en toch voor hetzijne zorgt,  ja die aanwezigheid is al een cadeautje op zichzelf.

Ik dank mijn spirits om hiervan te mogen proeven, proeven maar ook beproeven en een beproeving zal dit zijn maar ik ben vastbesloten om te slagen voor deze uitdaging.

 

Wat mij het meeste dwarszit is het feit dat ik gewoon altijd te veel dingen vooruitzie en ga suggeren, ik begrijp dat het soms beter is om niks te zeggen. Maar waarom kan ik niks voor me houden? Ik ben gewoon zo ontzettend eerlijk dat ik niet anders kan dan de waarheid vertellen.

De valkuil waar ik echter nu ingetrapt ben, was duidelijk mijn eigen toedoen. Het heeft mij zo'n pijn gedaan dat ik nu meer dan ooit besef hoezeer ik mezelf pijn doe met dit allemaal. Mijn jaag gedrag, ik lijk wel een man!

Nu blijkt dat ik eerder in vorige levens zeer vaak een man was en dat haantjesgedrag in mijn ziel is achtergebleven?  Nou ben ik lekker mee, hoe keer ik dat naar een zachte fatsoenlijke vrouw?

Godzijdank, het wiel. Het krachtwiel (een versie medicijnwiel) helpt mij om direct mijn energie te keren in dat wat het nu wel mag worden, verdorie wat heb ik mezelf voor de schenen geschopt. Gelukkig werkt deze helingmethode met kracht meteen in enkele dagen door en dat voel ik, de pijn is ondraaglijk. Ik vermoed dat dit een deel ego is wat hiermee gepaard gaat, een deel mij, wat niet langer mij is. Ik doe mijn best om een vrouw te zijn, die energie zit mij behoorlijk dwars. Natuurlijk was ik liever een man geweest, maar wat moest ik dan met deze lieve man? It makes no sense.

 

Kortom, hup aan het werk maar weer. Innerlijke energie keren is een vermoeiend klusje, het kost het lijf dus de dna, de ziel en de geest veel energie om alles om te draaien in de tegengestelde mogelijkheid. Maar het lukt wel...

 

Ik heb altijd veel moeite gehad om kwetsbaar te zijn. Uiteraard is een deel daarvan afkomstig vanuit vorige levens waarin magie niet erkend werd en je op de brandstapel werd gegooit als je kenbaar maakte wat je kon. In dit leven kostte het mij altijd moeite omdat ik vaak al voelde dat iemand mij niet begreep en ik dan weer werd gekwetst. Maar tegenover mijn lieve maatje wil ik zo open en eerlijk zijn als maar kan, zelfs tot TE eerlijk aan toe? Soms wil ik gewoon mijn woorden terug draaien, soms ben ik nog bang voor reacties, bang voor pijn...ik lijk wel een man he?

Toch geef ik niet op, ik voel en weet dat hij mij begrijpt en alleen maar steeds meer zal gaan begrijpen naarmate de tijd vordert. Ik vertrouw hem blindelings, doe alles want het maakt me ergens gewoon niet uit. Alles is goed. 

Nooit eerder heeft iemand mij zo diep geraakt en ook ik moet leren omgaan met deze krachtige gevoelens die blijkbaar onschendbaar zijn, het is voor mij net zo'n nieuw avontuur als voor hem.

 

De energie vraagt veel geduld, maar ook vertrouwen van ons allebei in elkaar en dit te belopen pad. Het enige wat ik kan doen is mezelf zijn en er vol voor gaan wat er ook gebeurd. En op tijd doorvoelen en doorzien wanneer ik de mist in dreig te lopen. 

Maar op een dag trekt de mist volledig op, dat weet ik zeker. 

 

Wanneer beide partijen uitgezuiverd zijn en vrij van elk negatief karma ook (met name richting elkaar) staat niets meer in de weg voor wat dan ook niet en kan alles. Alleen dan zullen patronen niet meer worden herhaalt die er eerder wel waren, dat is belangrijk voor iedereen die het pad met soulmate of tweelingziel beloopt. Het helen van elkaar is de essentie van zielzuivering en een zuiver nieuw geplaveid pad, wanneer dat is voltooid is een zuiver verder leven samen mogelijk. (meer hierover in dit blog )

 

Ik voel me nu al enorm gezegend met alles wat ik nu heb, voor nu is vriendschap ook voor mij voldoende omdat ik zelf merk dat ook hij in mij nog veel losmaakt wat omhoog mag komen om geheeld te worden. Maar dat is goed, dat is niet zijn last maar dat van mij en dat draag ik met trots tot er geen stofje shit meer in mijn ziel zit wat niet meer thuis hoort in de nieuwe tijd. Ik ben dankbaar want alleen een diepe liefde als dit kan dat nog losmaken, verder kunnen daar weinig andere zielsverwanten bij komen. Ik gebruik het van harte om nog meer mezelf te worden.

 

Hij die mij ziet zoals ik ben, helpt mij nu ook in het fysieke zien wie ik ben waardoor ik nog meer van mezelf zal gaan houden. Wat ook weer een cadeautje is natuurlijk. Ook eigen liefde is voor mij voor een deel nog steeds onderdeel van mijn lessen.

De kracht van dit alles is om je volledig open te stellen voor de mogelijkheden, de kracht en liefde die je voor elkaar hebt. Niks is helender dan alleen maar dat.

 

Het is een eer om hem te mogen dragen en eindelijk te voelen dat ik het zelf ook eindelijk een beetje begin te leren.

Ik dank de spirits voor dit mooie cadeautje.

Ik dank mijn zielemaatje dat hij weer in mijn leven mag zijn

 

En dat is wel even genoeg voor nu...de wegen die voor ons liggen die vragen volledig vertrouwen in elkaar wat er ook gebeurd. Dat is niet iets waar we aan hoeven te werken, want het is in de liefde aanwezig. Vertrouwen in de spirits en het universum, daar schort het nog wel eens aan, toch de uitdaging om ook dat te hebben.

Vertrouw op het plan, alles komt goed.

 

Aho

Hawacipi Wakyaja

(nachtdans kind)