Verslag Spirituele Beurs olv Rudy Nobel; Dag vol verschillende healingen..

Vandaag stond ik in Purmerend, De Nieuwste Tijd, een Spiritueel Centrum waar ik in den beginnen zelf ben heen geleid in het begin van mijn proces. Inmiddels is deze plek een soort thuisbasis voor mij geworden. Sinds er beurzen worden georganiseerd ben ik al van de partij en doe elke keer mee. In eerste instantie was het om ervaring op te doen en mezelf op de kaart te zetten. Inmiddels doe ik het daar allang niet meer voor en voor het geld hoef ik het ook niet te doen. Ik heb het zeer goed, mijn praktijk staat wel min of meer op de kaart heb ik het idee. Natuurlijk kan er altijd wat verbeterd worden en dat is waar ik de komende tijd ook mee bezig ga. Er is iemand zo lief voor mij om mij daar een handje bij te helpen (dankbaar), ik ga de weg der promotie bewandelen. Niet omdat ik het nodig heb, maar eigenlijk gewoon omdat het leuk is en ik wat verbeterpuntjes zie, dat is alles.

Eerst wil ik een verslag van vandaag doen, eigenlijk omdat het gewoon te leuk is om niet te vertellen. Mede kan het misschien een beeld scheppen wat ik zoal kan met mensen, want je kunt het enorm gevarieerd noemen wat ik vandaag heb gedaan. Ik ben van alle markten thuis zeg ik zelf altijd, ach het is gewoon te leuk om niet te vertellen. Dus bij deze.... 'Deze roos is in mijn handen gevallen, mag ik hem doorgeven?' 

 

Ik kwam al lekker binnen voor de beurs begon, ik ging er vanuit dat de deur dicht was, terwijl hij altijd open is voor de boel open gaat op deze dagen. Het was duidelijk dat mijn hoofd nog in bed lag...

De organisator, iemand die mij inmiddels wel kent, maakte een grapje met me en ik ging me installeren. Ik voel mij altijd enorm welkom, mijn salie praktijken zijn echter wat minder welkom. Ik besefte mij te laat dat ik onder een rookmelder stond te walmen dus het brandalarm ging alweer eens af, overigens net als vorige keer dat ik er was. Dat is iets wat ik niet zo gauw afleer, gewoonte om dat spul te gebruiken om mijn kamer even schoon te maken en goed voor te bereiden. Oeps...sorry. Gelukkig kunnen de meeste mensen er meestal om lachen.

Gelijk maar even auraspray gekocht om de rest van de dag mee te werken, dat was toch al mijn plan en dat spul werkt net zo goed. Dus godzijdank, dat dan maar. 

 

Toen de mensen die daar zaten voor vandaag om daar te werken, een beetje nare energie in de zaal hadden opgemerkt. Er hingen energieeen van mensen die zich druk hadden lopen maken, paniek of weet ik wat. Maar ze vroegen mij of ik daar iets aan kon. Dus ik ging wat spullen halen en even kort voorbereiden en maakte de zaal even schoon. Ik wilde met mijn drum even werken, maar ik kwam al binnen met een paar flinke slagen tot iemand aangaf dat het even niet zo fijn was, er zat namelijk nog iemand in een sessie. Ik moest wachten. Dus besloot gewoon te gaan zitten en het even anders aan te pakken. Ik heb in mezelf de energie vermengd met degene die via haar eigen wijze ook begon met reinigen met liefde, deze energie heb ik vermengd en samen met mijn krachtige bevelen in de zaal gezet. Ik maakte contact met de energie en beviel het te vertrekken. Ineens leek er in de energie iets te verschuiven, toen ik daarna vroeg hoe het nu voelde. Was de reactie dat het beter was en ze hier goed in konden werken. Het viel mij ook op dat het bij mij eerder ook naar de keel vloog toen ze het aan mij uitspraken. Dus ik liet het me geen twee keer zeggen om mijn lieve collega's even te helpen.

 

 

Ik was amper klaar dus en een ander die er zat verwees iemand naar mij toe, dat ze beter naar mij kon gaan. Deze vrouw zat vol verdriet en was in eerste instantie op zoek naar gewoon wat hulp. Haar zus was al een tijd terug overleden en ze had er nog elke dag boosheid en verdriet van, ik zag de tranen in haar ogen. Ik vertelde haar dat ik haar kon helpen, dit wilde ze eerste niet geloven. 'Kan je dit gevoel verhelpen dan?, dat gaat toch nooit over?' zei ze me enigszins verdwaasd. Ik zei; Jawel hoor, dat kan wel degelijk. 'Ik ben een Sjamaan ik geef helingen op zielniveau, ik kan die energie voor u neutraliseren', zei ik.

Ze was nog steeds verbaasd, maar liep achter mij aan om toch verder aan te horen wat ik kon betekenen. Ik bleef totaal open in alles en liet haar de keuze maken. Ik zei dat ze nog een paar dagen flink zou moeten herstellen na deze heling maar ze zich daarna beter zou gaan voelen, wel met voorwaarden dat ze nog een keer terug komt voor nazorg. Op een gegeven moment hield ze op met de struggle en besloot zich voor de leeuwen te werpen. Ze ging liggen en ik heb een reis in haar ziel gegeven, het was mij duidelijk dat ze te veel energie had weggeven door de emoties en het verlies niet te verwerken. Ze liep hier al zo lang mee, dat ik besloot om haar terug te geven wat ze kwijt was. Toen ik aan het einde de energie in haar zette, was ze nog steeds net zo verbaasd. Maar wel heel dankbaar. Ze leek getroost, haar verlies aanvaard en ze ging toch stiekem met een kleine glimlach de sessie uit. Ik was tevreden, ook een beetje verbaasd dat iemand zich zo aan mij overgaf. De heling zelf was voor mij best intens, ik hou iemand elke seconde van de reis in de gaten en ga als het ware mee naast diegene om te helpen vinden wat ze nodig hebben.

 

Meteen hier na kwam er iemand binnen, een vrouw die vastbesloten was om in haar zelf in proces te gaan. Ze zocht iemand die haar kon helpen met het begin aan te gaan.

Ik besloot al snel om een heling te doen om haar hart naar haarzelf te openen. Ook dit wordt soms in trance gedaan, waarna we het hart letterlijk openen van wie voor ons ligt. Dit zorgt ervoor dat iemand beter bij zijn gevoel kan komen, deze heling wordt puur met een trommelslag gedaan. Ik heb geen idee hoelang ik in deze sessie heb gezeten maar het ging heel diep. Er kwam mij duidelijk naar voren dat ze speelsheid in haarzelf kwijt was geraakt. Ze was helemaal lekker weg, toen ze bij kwam en ik haar dit vertelde. Toen gaf ze toe dat ze dat kind in zichzelf ook nooit veel tijd heeft gegund. Ze vertelde me dat ze ook al vroeg volwassen moest zijn en moest zorgen. Dus er was duidelijk nu een opening gekomen om haar innerlijke kind terug te vinden. Er was veel helderheid gekomen. Ik gaf aan dat ook deze heling diepe gevolgen kan hebben en ze sowieso even moest gaan kijken voor een vervolgafspraak voor een stukje nazorg, ook hier belangrijk.

 

Na deze vrouw meldde zich vrijwel direct een volgende. Ik had mijn medicijnwiel bordje meegenomen om readingen te geven. De volgende dame had een vraag over waarom het contact met haar kinderen zo moeizaam verliep. Het stagneerde en het contact zou moeizaam zijn en ze wilde de oorzaak daarvan weten. Ik besloot al snel om inzicht te vergaren via het wiel en terwijl ze de stenen op het bord legde kwam er al informatie binnen stromen. Deze bijzondere vrouw had de gave om mensen diep te raken in hun ziel, eigenlijk net zoals healers als ik gewoonweg "gewoon doen"  omdat je het ziet en er iets aan wil doen bij een ander. Er kwam uit dat haar kinderen dat helemaal niet zo goed konden hebben en zich afsloten voor hun gevoel. Ik hoorde dat hun vader overleden was, het deed de kinderen pijn om dan bij haar te zijn. Er werd niet over gesproken in de familie. Ik adviseerde in eerste instantie de vrouw om indirect al dan niet direct toch te proberen erover te praten, maar na dat ik dat zei kwam ik erachter dat ze juist voor het gevoel van de kinderen teveel pushte in het contact omdat het zo graag wilde hebben. Toen werd mij duidelijk dat ze juist moest loslaten en even de boel de boel te laten. Een heel moeilijk iets, natuurlijk als het je eigen kinderen zijn en je niet veel anderen hebt. Zeker als je al wat ouder bent, valt dat niet mee. Ik had dit keer geen leuke boodschap, maar het is mijn taak integer te zijn en altijd de waarheid te spreken als die gesproken mag worden. Heel moeilijk voor haar, loslaten en ze zouden vanzelf terug komen. 'Wat je loslaat komt terug' was mijn boodschap, in vol begrip dat dat vanwege haar leeftijd heel moeilijk is. Ik liet iemand verdrietig achter, maar laat helder zijn dat er voor haar een les in ligt die ze zelf mag zien. Op die momenten kan ik niet ingrijpen en moet ik het gewoon laten gebeuren.

Ook had ze een vraag over een vriendin die plots uit haar leven was vertrokken. Toen kwam meteen naar voren dat ze haar geraakt had, dus weer dat verhaal van in de ziel raken en iemand die het niet kan hebben. Eigenlijk had deze vrouw weinig notie van haar eigen invloed en krachten, waarvan ik hoop dat ik die weer geraakt heb. Ik stelde haar gerust dat dat nou eenmaal de aard is van het beestje en het juist heel goed is om mensen te raken, iemand moet tenslotte het verschil maken. Dat je daardoor mensen verliest is nu eenmaal zo, dat zijn mensen die niet bereid zijn naar zichzelf te kijken. Een zonde, maar helaas zit het nou eenmaal zo in elkaar.

Daarmee eindigde de sessie.

 

Na deze sessie was de volgende wachtende in de rij iemand die bij mij al in opleiding is. Tegenover deze mensen heb ik een eed gezworen om zorg voor ze te dragen. Ook buiten de lessen om, als er iets is dan ben ik er voor ze en als ze heling nodig hebben dan krijgen ze dat ook. Altijd...

Ze had mij gisteren gemeld het idee te hebben een entiteit mee te dragen, ik had haar gisteren ook een en ander opgedragen om het zelf op te lossen omdat hij er net zat. In dat geval kan je soms zelf nog wat doen. het feit dat ze een bergkristal om haar nek draagt beschermt haar al en sowieso dat hij niet in haar kan zakken. (want dat kan!)

Ik ging even voelen en kijken, normaal moet ik dik salie roken bij zoiets maar ik gaf ook al aan als het niet nodig was ik zou kijken of ik het zo kon weghalen. Het feit dat hij er net zat maakt dan wel veel verschil en dan heb je soms geluk dat iets makkelijker weggehaald kan worden. Ze had mazzel, anders had ze terug moeten komen op een ander moment. Mijn grote kristal was krachtig genoeg, plus mijn eigen power om deze jongen te verwijderen. Het was er zelfs eentje die van het zwaardere soort was en het lukte mij zonder te roken om hem weg te halen. Ik werd eventjes heel beroerd, dat is mij helder dat hij heel duister was. Maar voor ik het wist was het gedaan en het nam nog geen tien minuten in beslag. Mijn leerling ging weer vrij en blij naar huis.

 

En toen had ik even pauze, even lekker gezellig babbelen met de mensen die ik ken. Er gebeurd hier altijd wel iets speciaals en ik voel me gewoon thuis bij iedereen en onderling zijn de banden gewoon heel goed. Heel grappig eigenlijk.

Iemand die er sinds vorige keer komt, een man. Ben ik eens eerder op een andere beurs tegen gekomen waar ik eens voelde heen te moeten gaan, puur om iets te halen. Ik had geen idee wat. Dat was toen een gesprek met hem, een hele gevoelige man, mooie lichtwerker. Ik vertelde over mijn boek toen en mijn proces waar ik toen in zat. Zijn woorden hadden mij toen verder geholpen op mijn pad en nu kom ik hem steeds weer tegen. Vandaag gewoon lekker eens met hem gebabbeld en het was heel fijn, het voelt als een vriend en wie weet wat de toekomst in petto heeft. Het viel mij vandaag op dat ik echt iets met hem heb, ik waardeer hem. Naast dat hij mij ooit heeft geholpen puur met zijn gevoel...tsja ik weet niet. Ik vind het gewoon bijzonder, een mooie man.

Na een tijdje schopte hij mij weg, want er was iemand voor hem voor een sessie en ik ging weer aan het werk. Was toch fijn hem even gesproken te hebben.

 

Ik zei tegen mijn spirits; ik wil er nog wel een paar hoor. (want het was nog vroeg, maar ik voelde me al alsof ik een hele dag aan het werk was, 4 is best veel en zeker als het zielsreizen zijn en die uitdrijving deed het hem) Ik vroeg om nog iets van twee lichte sessies aan mijn spirits. En wat u vraagt....

 

Dus er kwam weer een vrouw bij me, eentje met een vraag over waarom ze steeds op haar werk soortgelijke conflicten ervaart. 

Ik besloot om weer het medicijnwiel te pakken om te lezen wat er gaande was. En jahoor, terwijl zij de stenen een plekje gaf kwam de informatie alweer binnen vallen.

Ze was heel open en eerlijk, daarmee raakte ook zij mensen direct op de ziel. Het zou die anderen afschrikken en daardoor zouden roddels ontstaan etc. Ze voelde zich daar helemaal niet goed onder en zelfs schuldig. Tot ik haar uitlegde dat het helemaal niet om haar ging, die anderen mensen kunnen dit niet ontvangen. Ze hoefde zich helemaal niet schuldig te voelen, wel zou het zaak zijn dat ze haar woorden meer zou leren overwegen voor ze iets uitspreekt en even beter dient te leren aanvoelen wanneer iets gezegd kan worden. En tegenover degene waarmee ze in conflict kwam, ook al zou het haar schuld niet zijn. Toch uitspreken dat het je spijt, ga op de plek van vergeving zitten gaf ik haar aan. Vergeef jezelf voor wat er is gebeurd, maar ook die anderen. En laat ze maar praten....

Als jij vergeeft en je spijt betuigd dan neutraliseer je de energie van de hele situatie zei ik. Ik raakte heel duidelijk hele gevoelige snaren en ze leek wel onder de indruk van wat ik zei, maar wat ik zei leek goed te zijn.

Ze zou deze week weer beginnen met werken, dit keer met een nieuw iemand. Ze was bang dat het conflict zich weer zou herhalen. Ik zei; je hebt geleerd van wat er gebeurd is, stap hier dan in met deze nieuwe wetenschap. Het is je kans en uitdaging om te kijken of je het nu wel kan, handel tegengesteld van wat je hebt gedaan.

En eigenlijk vraag ik dat dan van iemand, zo, dat diegene niet de eigen autoriteit verliest. Woorden overwegen dus, maar wel jezelf blijven. Ze vroeg daarna; 'moet ik ook nog een heling dan?'   maar ze had net een behandeling gehad en naar mijn idee veel over haar heen gehad. Dus ik zei; je bent net al behandeld en je hebt een boel te verwerken, dus het is goed zo. Ook had ze nog de vraag hoe het met haar vader ging die was overleden, die al bij mij was voor ik erg in had. Hij was heel tevreden over haar en zei dat hij van haar hield. Dit lijkt heel cliche en zeggen wat mensen willen horen, maar soms is het het enige wat overledenen willen overdragen. Ik ben gewoon de boodschapper in het midden.

Hij was trots op haar en vond dat ze goed bezig was, hij liet veel positieve vrede zien. Toen ze vroeg hoe hij het daar had was het antwoord kort en bondig; heel gezellig. De lieve vrouw straalde helemaal nadat ik haar gevoel had bevestigd en de beste man bedankte en nam afscheid van ons. Was al met al een korte maar zeer krachtige sessie.

Ze was me heel dankbaar en heel liefdevol sloten we af.

 

Tot slot kwam er een wat oudere dame naar mij toe. Ze vertelde me dat ze heel moe was en met veel kwalen liep en met name heel vermoeid was.

Ze had haar man vorig jaar verloren en het rouwen was ook wel een energievreter gaf ze toe, toch had ik het idee dat ze dat goed hendelde en toch ook de vreugde in het  leven voelde. Dat ging allemaal goed, daar hoefde ik niet bij te helpen.

De hoofdvraag was dus eigenlijk wat er met haar energie was, ze deed al veel met voeding maar of ik toch even daar naar kon kijken was de hoofdvraag.

Ik kon eigenlijk niets anders doen dan een chakra healing en energieveld controle. Voor mij de wat "eenvoudigere" dingen die alleen worden gedaan op momenten vaak als aanvulling op iets. Ik ben tenslotte van de diepte, maar als je moe bent is een simpele healing als dit niet meer zo'n dingentje.

Nadat ik haar veld gereinigd had en ze ging liggen, heb ik eerst alle chakra's gecontroleerd op de activiteit met een pendel. Met de activiteit was niets mis, het draaide allemaal vrij goed. Daar lag het dus niet aan.

Dus ik ging verder kijken, dan kijk ik of de chakra's in de juiste energie zitten. Daar gebruiken wij Sjamanen de Clans voor, beschermers van de geest. Een chakra of clan is feitelijk hetzelfde. Ik kijk dus of deze overeenkomen met wat de bedoeling is in het menselijke systeem, daar ontdekte ik dus een foutje in vier van de zeven chakra's ( ik werk ook met 13, maar die 7 basis chakra's daar draait de rest ook op, die moeten op orde zijn). Ik moest dus wat energie verplaatsen van de ene naar de andere, als deze energie verkeerd ligt kan dat inderdaad ook lichamelijke gevolgen hebben als deze niet tijdig ontdekt wordt. Of andersom, beetje kip-ei verhaal...

Ik streek haar hele veld weer in balans nadat ik dat heb gedaan, hierbij kijken we of de energie over het hele veld goed verdeeld is (wat meestal niet zo is) en dan trekken we dat recht.

Toen een laagje dieper gaan kijken, waren er misschien nog energetische wapens in het veld achter gebleven die de boel verstoren? (als men overlijdt of verwondingen op loopt in een ander leven blijft dit achter in het veld (gaat via de ziel) en dat gaat mee naar het huidige leven) Dus ook daar even een kijkje genomen. Ik ontdekte een dolk en in haar darmstelsel zeer rare draden die ik gewoonweg niet kon plaatsen, echt heel vreemd. Maar goed, soms moet je niet alles willen uitleggen en verklaren en omdat ze al zei dat ze nog last van haar darmen had leek het mij goed om het gewoon lekker weg te halen. Dus dat gedaan en ook in al deze energielagen waar ik verder ging het veld recht getrokken. Aan het einde alle lagen recht getrokken en de chakra's met elkaar in balans gezet en goed verbonden met elkaar.

Toen ik vertelde wat ik had gedaan gaf ze aan op precies de plek waar ik iets had weggehaald dat ze precies daar veel last had laatste tijd, pijnsteken. Bij deze helingen ben ik zelf altijd beetje onzeker, omdat het zulke kleine veranderingen zijn. Maar ik hoop maar dat ik iemand fysiek ook een beetje kan verlichten, al is dat niet mijn specialiteit. Toch blij dat ik weer iemand blij heb gemaakt. Ze viel zelfs even in slaap tijdens de sessie, ze vond het blijkbaar heel fijn. 

Ze was heel tevreden, ik ook. Voldaan moe, echt blij met wat ik heb kunnen doen.

 

Ik sloot deze dag af met een paar flinke knuffels en ik ging blij, moe en tevreden naar huis. En morgen gaat mijn werk gewoon door, want ik werk ook gewoon op zondag.

 

Ik hoop dit verslag een beetje netjes verwerkt te hebben zonder te persoonlijk te zijn over de mensen die bij mij zijn geweest. Mocht iemand ergens niet tevreden mee zijn en dit lezen. Mail me dan naar info@inlichtenkracht.nl en dan haal ik jou deel eruit weg. Ik heb uiteraard om privacyredenen wel respect voor wie bij mij waren. Ik doe mijn best geen rechten te schenden van de mensen die bij mij komen, dus bezwaar maken mag.

 

Ik hoop dat iedereen een fijne en mooie dag heeft beleefd vandaag.

 

Voor vragen en suggesties mag mailen altijd. Ik sta voor alles open.

 

En voor nu; hopelijk tot ziens! Ik hoop iedereen een fijne sessie te hebben gegeven, feedback geven of recensies schrijven mag altijd en is heel erg welkom.

 

Op 17 november ben ik weer aanwezig en verzorg ik de Lichtwerkers Verrijkingsdag. Een dag waarin ik lichtwerkers met elkaar verbind maar ook met de gidsenwereld. Verbinding is deze dag het hoofddoel in alle richtingen van de tijd en energie. Geef je tijdig op als je mee wilt doen. Meer informatie via deze pagina

 

Warme liefdevolle groet,

Nuria