Van 3d naar 5d, meer dan alleen loslaten; Wat is er nodig voor de nieuwe wereld?

Het is nu echie, geen tijd meer voor getreuzel. De nieuwe tijd is NU, niet volgend jaar of pas in 2020.

Geloof me, of niet.... 

Ik spreek vanuit Zuid- Frankrijk, steeds meer groei ik samen met de natuur. Ontvang boodschappen vanuit mijn gidsen, maar ook vanuit moeder aarde. Ik ben niet zomaar op vakantie, ik zit niet te luieren. Nee, ik ontvang informatie die van belang is, voor de wereld, voor de mensen om me heen en voor de mensen die ik leidt.

Wat is er nu gaande? Er is geen tijd meer! Er is werk aan de winkel voor mensen die healer zijn, ja ik blijf het herhalen tot in den treuren. Ik wil het vandaag even hebben over wat er nu precies gaande is, waarom we juist NU met zijn allen bepaalde beslissingen moeten nemen. Waarom juist nu, men dieper dient te gaan dan ooit in zijn of haar eigen processen. Wat is er nu aan de hand?

 

Energieshift nummertje zoveel

Heel 2018 staat ten eerste al in teken van de totale veranderingen. Ik wist begin dit jaar al dat alles wat er nu gebeurd bepalend is voor de rest van mijn leven. Beslissingen die we dit jaar maken, dus wij allemaal, bepalen hoe wij verder gaan.

Dit jaar begon al met een enorme shift, het even in de leegte verkeren en in het 'niets zijn'. Mijn ervaring hierover kan je lezen in dit blog.

Ik ervaarde een herhaling en tevens een soort 'Erase", alsof 2016 en 2017 een soort 'Overlay' van elkaar waren. Excuses voor al mijn engelse termen, ook dat is een dingentje. Engels wordt steeds meer een tweede taal van mij, maar het lijkt of we daarmee dingen beter kunnen uitleggen.

 

Meerdere dingen dit jaar spelen een rol in grootse veranderingen. Dit jaar is een en al veranderingen voor de mensen die zich met de ogen dicht in het diepe durven te storten. De laatste maanden gaan we echt intens door de laatste delen heen, mits we bereid zijn. Want wat je nu laat liggen, komt straks niet meer terug. Dat heeft er mee te maken dat energie nu heel anders werkt als voor 2018, het werkt direct door. Bovendien ligt er niets meer vast, iedereen heeft nu letterlijk zijn eigen lot in handen. Wat betekend als jij iets wil, maar geen energetische en fysieke actie ergens op neemt, het ook daadwerkelijk uit blijft en dus niet meer gebeurd. Dus, als jij constant iets blijft ervaren wat je niet wilt, is de enige oplossing op zoek gaan naar methoden die dieper komen dan de reguliere healingen omdat je merkt dat veel healingmethoden ook echt niet meer gaan werken. Herkenbaar?

Ik zag het allang aan komen, maar ook ik wordt niet altijd serieus genomen. Mocht je uit geprocedeerd zijn? Kom eens bij mij langs, onder andere het medicijnwiel blijft de eerste stap om door alle lagen door te kunnen waar meer reguliere dingen niet meer bij kunnen komen. Ik blijf het roepen en wacht rustig af tot men het pad op een andere manier wil vervolgen. Waarom dat zo is?  Lees mijn blog over healingen.

 

Daarnaast, dingen als de rode nieuwe maan deze zomer. Ik kreeg veel informatie binnen, schokkende informatie, tijdens deze vakantie idem dito.

Het valt mij op dat mensen totaal niet stil staan bij oorzaak of gevolg van de huidige energie. Wel bij alles wat in de maatschappij gebeurd, maar dat is slechts een enkel taartstukje van de hele cirkel waar wij over praten.

Natuurlijk is deze politiek wereldwijd ook wereld vernietigend, maar vechten tegen dit alles werkt niet. Vechten tegen iets wat je niet aanstaat is namelijk niet de manier om er los van te komen. Ook niet in een meningsverschil met iemand, ook niet met een meningsverschil op wereldwijde schaal. Vechten is negatieve energie, tegen een negatieve energie, waarmee het negatieve probleem alleen maar groter wordt gevoed. Alles wat aandacht krijgt, groeit. En het groeit in hetgeen waarmee je het voedt. Dat is waarom ik geen negatieve dingen op mijn facebook deel maar alleen maar liefdevolle dingen, of dingen die gewoon eerlijk zijn. Maar mij zal je nooit iets zien delen over politieke zaken. Wel over de oplossingen, die mensen vaak niet zien omdat ze zelf nog in het 3d negatieve denken en dualiteit zitten. En dat is waar we met zijn allen zitten, van de 3d negativiteit en dualiteit naar de eenheid in 5d.

 

Meer dan loslaten

Om die overgang mogelijk te maken dienen we alles los te laten wat ons "normaal" was. Manieren van leven die niet in de nieuwe wereld meer passen gaan over de kop. Daarmee bedoel ik dat denkpatronen en daarbij denkbare acties gewoon hun werking verliezen.

Jaloezie en manipulatie bijvoorbeeld, iets wat heel erg past in het oude voor bepaalde mensen. Het verliest de werking omdat er steeds meer licht en liefde in de wereld komt. Die liefde die tevens de oplossing vormt voor alle problemen, maar niet als we onze acties in deze wereld niet aanpassen aan het nieuwe.

Ik merk zelf nu bijvoorbeeld heel erg zodra ik iets doe wat ik eerder zou doen puur alleen uit mijn denken, het resultaat nul is. Dan gebeurd er gewoonweg niks. Dat is ook niet zo gek, want alleen het ego is iets wat met de hersens werkt en de hersens zijn niet degene die iets manifesteren in een wereld waar alleen liefde heerst.

We dienen een intentie vanuit ons hart neer te zetten, we moeten echt vanuit ons diepste zelf gaan menen wat we doen, iedereen. Anders komt het niet op de wereld te staan. Dus letterlijk elk aspect van het ego tot het simpele denken aan toe laten we los, we moeten wel. Wanneer de ziel/hart - hoofd verbinding hersteld is en puur werkt vanuit het hart alleen en van daaruit gedachten worden "geleid" is het ego niet eens meer nodig. En natuurlijk, elke laag die we in onszelf aanraken krijg je wel een trigger, ofwel test om te zien of je nu echt volledig vanuit je ziel functioneert. Zo nee, herhaalt zich weer een ronde dezelfde situaties en gevoelens als waar je daarvoor zat. Deze vicieuze cirkel blijft zich in jou herhalen net zo lang tot je volledig in staat bent dat allemaal te laten gaan en volledig te vertrouwen.

En heling is meer dan alleen loslaten van karmische relaties en het ego, het is veel en veel meer.....en ook dat moet allemaal. En daar zie ik het bij de meeste mensen de mist in gaan, die mensen zitten dan nu nog steeds vast in hetzelfde als altijd. Er veranderd nauwelijks iets..

 

 

Veranderingen en volledig vertrouwen, ofwel overgave

Want ja, naast dat we wel dingen weten die voor ons zijn voorbestemd. De meeste mensen zijn toch nog ergens op een diepere laag bang dat het niet waar is. Omdat er nog steeds te veel vanuit gedachten wordt geoordeeld in al deze situaties, nog steeds. Ik zie veel spirituele mensen die beweren niet meer vanuit hun ego te werken, dat nog verkondigen ook. Hoe durven ze?  Dat is juist ego om dat van jezelf te zeggen!!

En puur alle veranderingen accepteren die op je af komen, je weet niets...dat is eng!

Men denkt er te zijn en loopt daar met enkele maanden in vast, omdat je er nog niet bent. Naast dat het mogelijk is alle energie te neutraliseren in alle lagen binnen 2 jaar (zie mijn proces!!! het kan echt!). Is het mogelijk om zelf in de scheppingsplaats te gaan staan, dat is wat wij hier komen doen, hoe denk je anders dat die nieuwe wereld straks wordt opgebouwd?  Wij moeten in energie, dus 5d eerst de nieuwe wereld haar funderingen leggen en doet doen we nu.

We helpen het collectief door ons zelf te helpen, door ons verleden te helen en de toekomst te plaveiden. Zelf, met oude kennis toepassen in het nieuwe. Met magie. Het oude egypte en indianen, waarom voelen we daar zo'n binding mee? 

Omdat er veel informatie toen in de doofpot is gestopt, vele van ons hebben geleefd op dit soort plaatsen. Dit zijn plaatsen waar genezing in hoog vaandel stond, medicijnmannen aanzien hadden en kostbare kennis bezaten die alleen zij hadden. Die kennis wordt nu gebruikt in Sjamanisme onder andere, om onze eigen weg volledig schoon te vegen.

Je redt het niet door te wachten tot zich een situatie weer voor doet, om dan nog eens dezelfde fouten te maken en weer dagenlang in die pijn te zitten. Dat schiet niet op, dan heb je nog twintig jaar nodig om die diepte te bereiken (en die tijd is er niet meer!!), volledig zuiver te worden en opgeruimd te zijn. Bovendien ligt je pad vooruit in de tijd daarmee ook nog niet, ook dat is nodig want daar moeten wij straks leven. Het is noodzaak eerst onze persoonlijke paden in 5d te leggen, daarna komen alle uitverkoren zielen samen om samen de paden voor de wereld neer te leggen door zich in liefde met elkaar te verbinden.

Maar dat kan alleen als ook onze eigen paden volledig zuiver zijn, de meeste tweelingzielen en lichtwerkers algemeen hebben nog een diepte laag te doorlopen voor ze echt klaar zijn.

 

Het probleem is het vertrouwen, dat mist. Diepte doet pijn en is confronterend, dat weet ik als geen ander. De diepte pijn die ik begin dit jaar heb ervaren is nog pijnlijker dan het ooit tijdens mijn tweelingziel proces was. Ik ging heel diep door de grond, heel diep. Ik weet inmiddels wel wat een hel daadwerkelijk is en ik ben er niet trots op. Vooral omdat ik zelf voor de helft aandeel in deze hel had en dat niet bewust was. Veel mensen zijn zich niet bewust wat ze nog zelf scheppen, dat is karma energie. Een groot onbewust vlak waarin we gewoon doen wat we denken dat goed is....maar uiteindelijk helemaal niet goed is.

En door dat niet iedereen even goede verbinding met de gidsen wereld heeft mist het vertrouwen, je kunt alles uithoren en inzien boven wat je mag weten. Verder mag iedereen leren daarnaast gewoon echt in overgave te gaan. Beslis die beslissing waar je al jaren mee bezig bent of dit jaar. Koop dat huis, verbreek die relatie, begin die opleiding...doe het nu....want je kans kan zomaar voorbij zijn.

Ga in overgave en spring van die klif, oogjes dicht en gewoon gaan!

 

Viceuze cirkels in loslaten

Heling is loslaten. Loslaten van oude patronen in het denken en voelen. Emotionele reacties van jezelf reflecteren en inzien zonder hun bestaan te ontkennen. Dat nu en in vorige levens, die verbanden inzien. En vervolgens ook in interactie met anderen, met onze soulmates en tweelingzielen.

Als we in staat zijn ons gehele karma in alle situaties te doorzien, kunnen we het loslaten. Alweer. Ook kunnen we het inruilen. Dit volledige inzicht krijgen we in een zielsreis. Voor dat je zo'n reis mag maken om dat definitief op te lossen in jou leven heb je al veel heling en inzichten achter de rug. Als je echt opnieuw wil beginnen dien je je volledige karma 'op te schonen'. Zolang je dit niet doet, blijft jou patroon aan gebeurtenissen met bepaalde mensen zich in den treuren herhalen.

Ik hoor mensen vaak zeggen dat ze "het wel zien" , ik zie dan dat ze het inderdaad zien, maar slechts voor de helft. Ze missen veelal namelijk hun eigen aandeel in het verhaal. 

Als alles is losgelaten, moet je meer loslaten maar ook dingen echt daadwerkelijk zelf gaan veranderen.

 

Na het loslaten van alles

De meeste mensen zijn hier nog niet, helaas. Ook ik ben nog een beetje bezig met dit terwijl ik verder doorstroom.

Als je alles hebt losgelaten moet je iets nieuws opbouwen en oja, heel erg lullig is;  vanaf dat moment, dat alle 3d niet meer jou is. zal je nog meer je ego moeten loslaten en dan zal je merken hoe verfijnd deze je systeem blijft triggeren in je oude gedrag. Ook al is het karma geruimd, kun je het nu aan? verval je niet weer in herhaling?

Ook zal je "fouten" die je hebt gemaakt moeten herstellen, alle "fouten" van voor je inzage in alle karma en patronen. Je zal merken hoeveel mensen onder jou acties hebben gelijdt. Paden plaveiden betekend ook erkennen waar je fout zat en alles herstellen. Het zal niet altijd lopen zoals je verwacht, maar je kunt nu heel goed loslaten. De intentie dingen te veranderen kan op zichzelf al zeer veel veranderen. Maar je moet het wel doen.

 

Ook zal je worden getest of je nu vanuit energie jouw wereld kunt scheppen. Of je vanuit die liefde kan werken. Zo nee....zal je weer terugvallen in een voorgaande fase. Veel mensen blijven hangen in het alleen maar loslaten van dingen en komen vervolgens niet verder. Daarmee bereik je geen volledigheid, ook daarom belangrijk om je ziel compleet te maken. Ook die compleetheid bepaald jou gedrag en hoe je omgaat met crisis en problemen in relaties. Deze diepe zielhelingen zijn van groot belang om  jezelf in te zien. Ook hierin is Sjamanisme onmisbaar, deze helingen zijn zeer direct veranderend en daarom perfect om de paden verder te plaveiden. En sneller door alles heen te gaan..

 

2018 naar 2019

Eigen schepping en manifestatie kracht is dus echt van ultiem belang. Het inzien wanneer je zelf dingen blijft herhalen, zelf dingen niet meer van de grond krijgt. Teveel werkt met het hoofd en niet vanuit de ziel. Passievolle krachten zijn van belang, waar de liefde en passie ligt, daar liggen de antwoorden ook. Daarin springen zonder dingen te weten is eng, maar het enige wat ons rest als we niet langer in pijn en ellende willen leven. Dit geld niet alleen per ziel, maar ook wereldwijd.

Ik zag gisteren (mede dankzij dat prachtige medicijnwiel) dat de energie nu heel erg per persoon verschilt. Daarmee bedoel ik, niks ligt vast meer, niets. 

Alleen dat wat wij zelf creeeren. 

 

Waar je gedachten gaan, daar gaat je wereld heen. Ofwel als jij iets negatiefs naar iemand denkt, krijg je datzelfde negatieve terug. Dus als jij eindeloos in herhaling blijft vervallen in je leven, dan is het tijd om het nu te veranderen. Feit ligt hem erin, dat alles wat in 2018 wordt aangepakt nooit meer terug komt.

De energie wederom, is nu extra sterk en een ware katalysator, een push. Alles wat je nu aanpakt gaat naast veel sneller ook nog eens veel makkelijker. De deur is nu open om alles te veranderen en daarom staat dit jaar ook in teken van de veranderingen. De veranderingen die bepalen hoe wij de rest van ons leven zullen voortzetten. Je hoeft me niet te geloven, maar wil je riskeren dat je alle kansen die nu open liggen aan je voorbij laat gaan?  Jouw keuze uiteindelijk. Ik zou het niet riskeren als ik weet dat mijn geluk in het nieuwe ligt, dan maar even weer door die pijn. Dat liever dan er nooit meer toe komen.

 

Die energie is niet specifiek te wijden aan; Astrologie, zon of maan. Nee..

De kracht van moeder aarde is sterk en natuurlijk zullen planeetstanden wel wat invloed uitoefenen, maar het is daar niet volledig aan te wijden, Het zal veel mensen goed doen om in zichzelf te onderzoeken wat synchoniciteit betekend.

De planeten lopen puur synchroon aan wat er nu bezig is en daarom lijkt hun invloed heel groot, maar geloof me, zo groot is die invloed uiteindelijk niet.

Wat veel belangrijker is, dat is dat de frequentie van het hele universum stijgt. Dat heeft uiteindelijk invloed op de zon en de zonnevlammen, alle planeten en dus ook op moeder aarde. Je moet hele plaatje bekijken, niet maar een bepaald deel.

Ik begin zelfs te twijfelen of we het wel moeten hebben over frequentie stijging, zijn we zo superieur dat we dat bepalen kunnen? Nee, denk ik niet.

Is het wel de juiste term?  Ik denk dat we beter kunnen spreken over een universele tijdsprong.

Deze gaat door in 2019, maar wel op andere voet. Dan gaan we bouwen op alle veranderingen die dit jaar hebben plaatsgevonden, want in 2020 moet iedereen gesetteld voor zijn/haar missie zijn. Het is een feit, dat jaar is nodig voor de opbouw. En daarom roep ik nog een keer, beslis nu om dieper te zakken in je zielsbewustzijn, pak nu die noodzakelijke heling op. Want anders, ja dan is het te laat. En dan is het echt te laat. Dit jaar kent nog slechts drie maanden, een diepte traject duurt minimaal een jaar....huppekee dus, gaan!

 

Tweelingzielen, Soulmates, ware liefde, hoe zit het daarmee?

Tenslotte die vraag die vast velen nu hebben. Hoe zit het met tweelingzielen en soulmates?  En wat met die beperkte tijd?

Ik mag een klein tipje oplichten van de sluier, eentje die niet in de smaak zal vallen maar hopelijk wel massaal de noodzaak tot die heling op diepere lagen, patronen doorbreken en alles nu te veranderen gewoon maximaal zal stimuleren.

Wie;  1. Niet bereid is nu die keuze te maken die al zo lang wacht 2. Niet die heling aangaat  3. Eigenwijs 3d blijft doorgaan zonder innerlijke en emotionele ontwikkeling  en alles wat hier ook maar op aansluit. Die valt af.

 

Dit betekend dat tweelingzielen en soulmates die weten wat ten aanzien van elkaar moeten veranderen dat nu op kunnen pakken. En gelukkig zie ik in mijn omgeving steeds meer tweelingzielen waarvan de mannelijke voorzichtig aan die aansluiting zoekt met de vrouwelijke zijde en die heling samen aan durft te gaan.

Van tweelingzielen vanuit mijn praktijk inclusief mezelf zijn er afgelopen maanden al zeker drie waarvan de mannelijke energie de stap heeft gezet om samen met de vrouw het proces aan te gaan.

De vrouwen van deze mannen gaan al een tijdje met mij om en zijn bij mij al het traject op het medicijnwiel aan gegaan en volgen heling lessen bij mij. Dat zijn baanbrekende resultaten.

Ik zelf profiteer ook al van mijn geplaveide paden, steeds meer dingen met "de man" komen uit, dingen die ik al een geruime tijd wist en steeds meer visioenen zie ik achter elkaar gebeuren. Kleine dingen en grotere dingen, ook dingen bij andere mensen die ik had gezien eerder dit jaar, alles komt uit. Het is dus tijd om nu van resultaten te mogen gaan genieten. Maar zolang jij stug je oude leven blijft vasthouden, blijft het uit...

Dat is een kwestie oorzaak en gevolg, ik zie resultaten van goed werk wat is gedaan, die paden lopen synchroon. En dan weet je, als al die paden van al die tweelingzielen synchroon gaan lopen, dat het echt tijd is voor ontvangst.

In kleine stapjes en er is nog veel te doen, maar het gebeurd wel. Maar alleen bij mensen die diepste confrontatie aan durven te gaan en die diepe helingen aan durven te gaan, alleen die. Die krijgen alles wat ik voor ze heb gezien. Naast dat het voor mij een geweldige bevestiging is, vindt ik het ook geweldig voor die mensen zelf.

 

Verander je dus niks en blijf je zelf in herhaling vervallen, dan krijg je straks geen kans meer om het te helen. Want de wereld moet door, de tijd is op. Het is gewoon waar...

Wil je meedoen? Ga dan aan het werk, innerlijk aan het werk en pak je missie op. Begin nu, echt ik druk het op het hart. Ware liefde komt niet vanzelf samen, dat werkt alleen als we bereid zijn volledig ons ego opzij te zetten, alle aardse oude patronen los te laten en diepe heling te doen. Want anders wordt men gescheiden, gaat alleen de zijde door de linie die wel in staat is om de grote klappen op te vangen. Alleen die mogen dan in missie en in het geluk, de rest schuift door naar een volgend leven? Misschien. Is niet duidelijk. Sommigen moeten het nu doen, dus worden extra diep door het slijk getrokken. Geluk krijg je niet zomaar, alleen maar met zelfreflectie en confrontatie. Het komt niet vanzelf aanwaaien. Het is het cadeautje als je in missie bent, je leven in geluk op de rit hebt en je niet alles meer er vanaf laat hangen of jou 'ware liefde' wel komt. Het moet je in gevoel niks meer uit maken.

Dat maatje komt alleen, als jij goed werkt doet en in naam van het grote goed jezelf volledig aan de kant zet. Ego met ego werkt niet in de nieuwe tijd, alleen ziel tot ziel relaties. Dus laten we alles los wat met het ego te maken heeft.

Meer daarover en hoe dat werkt in mijn vorige blog.  Het heeft geen nut in de wachtkamer te blijven zetten, we moeten nu zelf het heft in handen nemen. Anders gebeurd er niks.

 

Tot slot

Slapen kan niet meer. Wakker worden in ons eigen kracht, wakker worden voor moeder aarde. Maak dus gebruik van deze gunstige energie, want voorbij is dit keer ook echt voorbij. Echt....er komt geen tweede kans. Dit keer niet.

Ik wil niet ontmoedigen, maar dit is de enige waarheid en ik maak je slechts bewust. Er komt geen tweede keer, geen tweede kans. Het is nu of nooit.

 

Love and Light