Cadeautje; tipje van de sluier, heling op diepe zielsliefde

Cadeautje, zo noemde ik hem liefkozend op moment dat deze relatie begon, liever gezegd dit proces. Na een enorme heftige aantrekkingskracht op elkaar begon voor ons beide nog een zeer heftige reis. Een week na ontkoppeling van mijn tweelingziel verscheen deze diepe zielsliefde op mijn pad, een soulmate met een diepere verbinding die ik mij ooit had kunnen indenken. Ik heb er ter zijner tijd al het een en ander over verteld, ik kan me goed voorstellen dat er ook mensen zijn die mij totaal niet meer kunnen volgen. Dat is niet erg...het komt bij meer mensen voor dat ze met meerdere soulmates verbindingen tegen komen. Dit heeft allemaal te maken met 'stukken' verliezen uit je ziel, nu en vorige levens. Voor vele die weten nu in de laatste incarnatie te zitten, komen er meerdere voor. Dit heeft er mee te maken dat we allemaal compleet dienen te worden, soms is alleen de tweelingziel niet voldoende om je volledig te helen omdat je ook nog 'stukken' bij andere zielsmaatjes kan hebben liggen. Dit is bij mij het geval. Diepere liefde, betekend ook een paar lagen diepere heling die er op dat moment plaatsvindt, nog pijnlijker. In dit geval is er ook zeer veel duisternis mee gemoeid, wat alles een nog grotere uitdaging maakt om te helen. Duisternis kan je van loskomen, maar niet als diegene geen toestemming geeft om diegene te helen. Wel kun je andere dingen doen die toch heling bewerkstelligen, stilzitten is niet nodig. Je kunt iemands ziel toch zover krijgen door in te werken op het hoger bewustzijn. Daarmee kan er veel veranderen. Na drie maanden heftig aantrekken en afstoten heeft hij besloten zijn eigen weg te gaan, echter dankzij telepathie en gesprekken binnenin is het contact nog altijd 'intakt'. 

 

 

Tweelingziel is niet het einde

Het woord tweelingziel, lijkt bijna beladen te worden in deze tijd. Dit komt door dat er steeds meer 'tweelingzielen' ontwaken in het feit dat er meer mogelijk is. En dat er meer wegen naar Rome leiden. Uiteindelijk komen we allemaal op hetzelfde punt uit, een keuze. Een keuze die afhankelijk is van de wensen van beide partijen, zo ook bij mij.

Ik dacht dat ik eind vorig jaar toch echt klaar was met al die processen, ik had de heling ten opzichten van mijn tweelingziel volledig voltooid, alles opgeruimd. Ik had daarnaast mijn lessen geleerd ten opzichten van hem en alle karma tussen ons opgeruimd van mijn kant af. Ik dacht wel lekker op mijn kont te gaan zitten, lekker 'bingwatchen' wat er zou gebeuren. Want wij zouden 'samenkomen'....lekker relax dacht ik, eindelijk rust in mijn leven, kom maar op met die liefde. En ja die liefde kwam, maar niet in de vorm van mijn tweelingziel. Er liep nog iemand op deze aardbodem rond, met schijnbaar dezelfde kwaliteiten als hij, aangezien ik net losgekoppeld was omdat ik 'klaar' was ten opzichten van hem, maar hij nog niet met zijn lessen....was er ruimte voor iets nieuws gekomen.

Ik kende deze man al, hij keek al drie jaar naar mij uit en wist dat ik zou komen. En toen ik er eenmaal was, werd het hem te veel dus hij 'vluchtte' weer. Ook mijn eigen gedrag was nog niet echt om over naar huis te schrijven, dus er was nog heling nodig...veel heling. Op mij en op hem.

Aangezien dit een laag dieper was, leek de hele storm weer opnieuw te beginnen. Dus na een weekje rust, begon alles weer van vooraf aan...... wanhoop was mij even meester.

 

Dit wil niet zeggen dat iedereen dit overkomt, bij sommige tweelingzielen gebeurd dit proces omgekeerd, bij anderen daarin tegen blijft het alleen bij die ene, bij weer anderen zijn het er wel vier. Feit is, met al deze verwanten dient iets uitgewerkt te worden, soms iets te worden afgesloten, soms dient de vrouwelijke zijden ook te zorgen dat de ander toestemming geeft voor een proces naar zelfliefde voor de ander. Door toezegging keert de situatie. Ik had zelf totaal twee verwanten naast  mijn tweelingziel. Zonen uit vorige levens waren het voornamelijk. De ene diende een proces naar zelfliefde aan te gaan, was voor mij veel te 3d dus ik voelde er niet genoeg bij en ik wist dat hij bij mij die beslissing moest nemen. Ik ben er vervolgens in geleid om hem dat uit te laten spreken, sindsdien werd meteen ons contact verbroken, zijn proces was begonnen. 

Deze soulmate is ook een voormalig zoon, maar er is over ons in het verre verleden een profetie uitgesproken, hier heb ik het uitgebreid over in mijn vorige blog, mijn pad met deze man is lang. Mede dankzij hulp van mijn 'niet meer tweelingziel maar nu zielsverwant'  kon dit zo worden, door vrije keuze en overeenstemming in beide partijen. In 5d, maar zo zuiver als diamant is die communicatie nog steeds en daarom kon dit zo zijn. 

 

Duisternis en vorige levens

Zeer diepe heling kan enorm veel pijn doen, je ziel kan letterlijk uit elkaar worden gescheurd. Dit overkomt ons dus, als zeer nauwe verwanten. Nu is hij ook nog eens 'bewust duister' en heeft altijd zijn eigen krachten daarmee geidentificeerd. Hij behoort dan ook zogezegd tot de zielengroep vier, pad A, meer over deze definitie in deze blog/channel

Echter sprak hij begin dit jaar aan mij uit dat hij er vanaf wilde, echter heling aangaan wilde hij niet. Ik wist dat ik geduld moest hebben, veel geduld. Naast geduld zou alleen liefde dit kunnen doorbreken, het is heftig maar de enige weg. Dat betekend dag en nacht op je hoede zijn en waar nodig een stroom van liefde activeren, een lange tijd heb ik veel slaap moeten inleveren omdat ik of door entiteiten werd belaagd, energie werd gestolen, of er in dromen weer irritante dingen gebeurde. Ik vind het allang niet eng meer, het is meer gewoon irriteren en lastig vallen, na een tijdje doet het je niks meer. En ondanks dat deze gast nogal gevaarlijk is voor 'gewone mensen' die zich niet bewust zijn van deze energie, met gevaarlijk bedoel ik echt gevaar voor leven, ziektes etc, alles is mogelijk. Kan hij mij niets doen, naast een mega team van gidsen en krachtdieren om mij heen ben ik zelf op dit moment zulk zuiver licht en liefde...daar kan geen duisternis meer tegenop, hoe hard hij ook probeert. Hoe zuiverder van ziel je bent, hoe krachtiger de liefde door kan werken naar de ander, mits je weet hoe dat te gebruiken zonder daar zelf aan onderdoor te gaan. Maar dat is leren je eigen energie te onderscheiden en vooral bij je te houden en niet weg te geven, moe wordt je er wel van. Heling kost energie, met name omdat je tegen een harde weerstand bezig bent. Het is een fabel dat heling altijd alleen maar energie van bovenaf is of moet zijn, wil je degelijk geaard en hoog zuiver in contact zijn met iemand, plus het feit je bezig bent tegen een entiteit of demon (ja die bestaan en dit is er eentje) kost dat altijd kracht. Als ik vanuit mijn diepste kern energie door iemand heen blaas, vanuit die liefde die ik voor hem heb is mijn batterijtje leeg als het niet weer door een ander met liefde wordt aangevuld(of door mijn gidsen). Maar die vermoeidheid werkt door in alles, je hele gestel. De meeste mensen hebben geen idee hoe sterk deze krachten werkelijk zijn en hoe sterk je zelf moet zijn om dat te kunnen uitdrijven of doorbreken met liefde. Het is geen kattepis, het is volledige eigen kracht in zo'n moment, uiteraard gedeeld met boven en aangestuurd vanuit daar.

Ook heb ik  nog eens de pech dat deze kanjer al 600/800 jaar in zijn ziel aanwezig is, dat krijg je niet zo maar even weg. Daarnaast rust er hierdoor ook veel karma en pijn voor hem persoonlijk in, zolang de duisternis heerst groeit die pijn slechts. Daarnaast is er veel gebeurd in al zijn vorige levens, met en zonder mij, allemaal hierdoor veroorzaakt. 

 

 

Heling doorlopen zonder dat heling mag

Ja, dat is nogal wat. Iemand die te eigenwijs is voor zichzelf te kiezen, zichzelf volledig te zuiveren. Zal je toch soort van uit moeten zuiveren, zonder echt bewust intense helingen op de persoon toe te passen. Duurt soms wat langer, maar voordeel is dat ik eerder voelde dat hij al toestond met afstand heling, wat maanden geleden en ik toen een paar medicijnwielen voor hem heb gelopen. Ik mocht hem wel ondersteunen, ook nu. Dus zie dat als 50% toestemming, echte intense helingen nog even niet, maar daar zijn oplossingen voor.

Heling meditaties voor tweelingzielen en daarop gebaseerd, hielpen mij eerder en nu weer. Ingesteld op het contact maken met het hoger bewustzijn met de ander, dus dat doe ik. Inmiddels weet hij allang dat ik dit doe, wat hij is zelf inmiddels zodanig 'hoger bewust'. Niks blijft verborgen in deze connectie, de telepathie is weer net als met tweelingziel en we hebben bewuste gesprekken met elkaar, dit was ook al snel bevestigd in de eerste weken van ons contact. Het doel is uiteindelijk om hem zodanig ziels bewust te maken, dat de duisternis geen vat meer heeft. Hoe doe je dat? Je zuivert alle negatieve en lage resonerende emoties uit, die meditaties doen dat. Duisternis klampt aan duisternis, dus je zorgt dat er niet veel duisternis meer is om aan vast te klampen. Liefde en meer zielsbewustzijn brengt beide zielen naar het zogenoemde 'nulpunt'. Dit het punt waarop het universum en jij op zielsniveau eenheid zijn, vanuit dit punt zitten we in onszelf en staan onze gedachten 'uit' en kunnen we helder alles waarnemen vanuit het 'nu'. In het nulpunt is slechts stilte, 'bewustzijn'. Vanuit dit punt, zuiver en wel kunnen twee zielen in harmonie met elkaar zijn. We bewerkstelligen dit in heling op de vijfde dimensie (het mensenrijk, energetisch), als alles in de vijfde dimensie 'vlak voelt' bereik je harmonie. Alle emoties worden afgevlakt naar een neutraliteit en die neutraliteit is het nulpunt.

Dus wat doe ik dan? Ik mag wel met meditaties dat hoger bewustzijn in, alles opruimen vanuit het hoger bewustzijn wat toestemming geeft om uiteindelijk in de fysieke wereld die bevestiging te bewerkstelligen.

In de fysieke wereld heb ik hem alles verteld hoe het zit, waarna er innerlijk bepaalde keuzes worden gemaakt aan de hand van die kennis. In gescheidenheid worden er veel dingen duidelijk die zonder deze scheiding nooit gezien zouden worden. Vanaf een afstand wordt alles helder bekeken, herzien en overzien, waarna een nieuw proces ontstaat die leidt naar iemands ware hart. Iemand die volledig in zuiverheid vanuit zijn hart kan zien, met of zonder demon die duidelijk hierdoor aan invloed en kracht verliest, heeft al gewonnen voor twee.

Ik mocht deze heling ook pas oppakken na de woorden der waarheid gesproken te hebben, daarna kwam hij innerlijk pas tot inkeer. Hij was er gewoon nu pas klaar voor om in ieder geval deze vorm van heling te ontvangen.

Hierdoor zal hij dus helderheid ontvangen vanuit een zuivere vijfde dimensie heling op zijn zielsbewustzijn, maar dan ben je er nog niet. Dan moet je nog alle lagen door, 4321 omlaag en tot en met 16 omhoog, daarom lopen wij het medicijnwiel. Dit zal ik later nog eens op hem toepassen, naast het halen van verloren 'zielstukken' die hij in vorige levens is kwijt geraakt, dat is echter de enige weg tot volledige compleet en heling en uiteindelijk verlichting. Hij zal dit bereiken en hiervoor zal hij zelf fysiek toestemming moeten verlenen, hij zal dit geven. Het pad er naartoe wordt tenslotte volledig voor hem geplaveid van mijn kant af..

 

Telepathie

Zowel in de meditaties als buitenom hoor ik zijn gedachten, ik zie hem, voel hem. Ik volg zijn proces op de voet.

Ik ben zelf nogal drammerig over de helingen geweest, tot ik besefde dat dat hem alleen maar zou wegduwen. Dus daar ben ik per direct mee gestopt, we laten elkaar los. Niet om een eeuwigheid te verlaten, nee, om een nieuwe herstart te kunnen en te mogen maken. Schone wegen en paden zijn nodig om opnieuw een weg te kunnen leggen, loslaten moet.

Ik met mijn gedram liet aanvankelijk de innerlijke gesprekken los, ik kreeg geen voeten aan de grond, maar sinds ik de meditaties doe en dat losliet is hij telkens degene die zich naar mij beweegt en binnenin zo nu en dan een gesprek begint. Wat je loslaat komt naar je toe.

We bespreken geen onzinnige dingen, we spreken wensen uit naar elkaar, we bespreken wat nodig is, ik vraag of ik bepaalde dingen mag doen als nodig is en hij stemt toe. Er is al een zekere vorm van harmonie bereikt, ook door dingen uit te praten met elkaar, te verhelderen...de verbinding wordt per dag steeds opener en vrijer en daarom ook meer in harmonie.

Telepathisch praten is niet alleen maar leuk, gedachten horen van elkaar dienen een doel. Bij mij vallen zijn gedachten in van dingen die ik dien te weten, die ik nodig heb om hem te kunnen helen, het is niet zonder enig doel. Gesprekken vinden plaats onder welbevinden van beiden kanten. Vanuit helderweten elkaar nodig te hebben voor de volgende stappen, de wens niet meer gescheiden te zijn maar altijd bij elkaar. Harmonie en rust voor de ander komt er genoeg, is er genoeg en ook daar binnenin dien je ruimte te maken voor de ander. Niet de hele dag terroriseren met jou gevoelens, maar geef hem de ruimte, ook hij heeft gevoelens, hij is niet ongevoelig. Sterker nog, zijn gevoel is net als bij jou, alleen hij kan er nog even niet zo goed mee overweg. Geef hem die ruimte zelf te ondervinden, ook hij heeft het zwaar. Dus ja ook in je energie niet constant de aandacht vragen of trekken, laat los, laat gaan..... 'wat je loslaat komt terug'. Ook dat is heling, mits je weet wanneer genoeg toch echt genoeg is.

 

Pure liefde is de sleutel

Alleen met liefde, zonder oordeel neutraal, door de duisternis heen prikkende kun je iemand goed helen. Zuiver helen, hoe zuiverder je werkt des te meer krachten en verantwoordelijkheden je krijgt. Zuiverheid is evolutie, daar is primitieve duisternis niet tegenop gewassen.

Ik bereik dit eindpunt, nu weer (het afvlakken van zijn negatieve emoties, in zielsbewustzijn laten keren) door volledig schoon te zijn door alle lagen van alle tijd en dimensies, door te weten wat ik zelf aan krachten heb verworven, door niet op te geven en keihard aan mezelf te werken. Niet alleen maar door op de bank en tussendoor een beetje na te denken en in te zien. Nee omdat ik vanaf het eerste moment bereid was vol hierin te jumpen. Ik heb 'hulp' toezeggingen gekregen van andere lieve zielsverwanten, ik wist niet alleen te zijn, dat gaf mij kracht. Maar uiteindelijk bleek ik het niet nodig te hebben, ik heb alles zelf gedaan. Ik praat alsof het al allemaal gebeurd is, het klopt ik zit ook hierin alweer in afrondende fase, het moment dat ik dit eindelijk uit mag voeren is nabij. Ik weet het..ik voel het... met volle maan voltooi ik ook dit stukje in mijn proces met hem weer.... het vervolg? geen idee. Maar ik heb er zin in, dat weet ik wel...

 

De inwijding en de gids

Tijdens mijn inwijding werd een vierde en laatste gids tot mij aangekondigd, ik had geen idee. De profetie van de oude Sjamaan, ging wel door mij heen. De Sjamaan die had voorspeld dat ik deze man/ziel tot licht zou brengen, is een oude incarnatie van mijn 'niet meer tweelingziel'. Deze gids heeft een lange tijd gewacht tot hij zijn taak kon gaan vervullen. Ons leiden naar de finale.

Ik was natuurlijk meteen dikke vriendjes met hem, zijn stem klinkt vrijwel hetzelfde als de 'niet meer tweelingziel' , bijna dezelfde energie (hij is ook een stukje van hem, dus niet zo gek) en voelt als een warme deken (wat hij nog steeds voor mij is, ook nu) over mij heen. Ik voel me veilig, hij waakt over mij en leidt mij door deze missie heen. Ik kan eigenlijk geen fouten meer maken, het is nu een kwestie van lekker andere mensen helpen met al dit soort verhalen en kwesties en gewoon lekker genieten van mijn leven.

De gids van mijn 'niet meer tweelingziel' is trouwens het mooiste cadeau wat ik nu kan krijgen, ik weet dat hij in het fysieke leven van ons ook nog een zeer belangrijke rol en opzichten van ons beiden zal gaan vervullen. Dus zowel die gids, als hij zelf....dus eigenlijk is het nog lang niet voorbij, eigenlijk is het nog maar net begonnen. Dat maakt alles zo mooi aan dit proces, wanneer je openstaat om alles te ontvangen dan zal je ook alles ontvangen. Echt openstaan is iets wat we allemaal moeten leren, bewustzijn van wie je bent en spreken vanuit je pure 'zijn' je ziel, zonder woorden van een ander met die van jou waarheid te vermengen. Puur alleen jij, jou gevoel... er zijn nog te weinig zielen en lichtwerkers die zo puur, schoon en zuiver zijn. Omdat ze alleen nog maar de vijfde dimensie hebben geheeld en de rest eigenlijk nog moeten doen, ze nog lang niet klaar zijn met zichzelf. Een cadeautje tot diepe zielsliefde, betekend ook door de diepste lagen heengaan en dat kan alleen maar bij mensen die het beheersen om jou daar veilig doorheen te loodsen, omdat ze er zelf al zijn geweest en het al doorleeft hebben. Deze mensen zijn slechts op een handje te tellen op dit moment, op nederlandse/belgische bodem komen we mensen die dit kunnen flink tekort omdat er nog teveel mensen niet in hun ware missie zitten.

 

Ik ben begonnen, ik ontvang cadeau na cadeau en ik zit heerlijk in mijn vel. Ik ken vreugde en genot, anders als voor dit proces. Ik heb het vermogen meerdere zielen innerlijk te bewaken, bij te sturen. En eentje die mij heel hard nodig heeft, omdat hij hunkert naar meer licht/verlichting in zijn leven. Ik heb zijn roep altijd duidelijk gehoord, begrepen en serieus genomen. Nog even, dan zal hij klaar zijn omdat zijn ziel tot zodanige bewustzijnsstaat is dat hij inziet wat ik probeerde duidelijk te maken. Innerlijk komt er steeds meer harmonie, vandaag of morgen kan het zomaar zover zijn. Ik hou van hem en draag hem diep in mijn hart mee, wetende en gezien te hebben hoe hij is wanneer hij verlicht is en zuiver is. Hij is voor mij  'precies' de man die ik altijd heb gewenst, het is bijna te mooi om waar te zijn. Hij die zo vaak in de steek is gelaten, pijn is gedaan, zoveel van zichzelf verloren heeft in het donker, zo diep is gegaan, zolang op mij heeft gewacht. En ik wetende dat elke afwijzing slechts een manier was om ruimte voor zichzelf te krijgen, hij zichzelf, zijn duisternis niet onder controle had, ik hoorde zijn ziel schreeuwen om hulp. Als iemand zegt; ik wil je nooit meer zien, waarin weerklinkt; maar ga alsjeblieft niet bij mij weg. Dan weet je hoe hard je daadwerkelijk in iemands leven nodig bent, daarom voelde ik mij daaromtrend geen enkel moment door hem gekwetst. Ik wist dat het gewoon weer moment was om hem een tijdje met rust te laten, meer niet.

En nu, alles zal keren...bij volle maan sowieso...

 

Hem die ik liefkozend Cadeautje benoemde, blijkt meer lagen te hebben dan ik ooit voor mogelijk hield. Maar 'Cadeautje', zal voor mij altijd het mooiste cadeau in mijn leven zijn, daarbij valt dit enorm pijnlijke proces en hel, volledig in het niet. 

 

De rups zal uit zijn cocon kruipen en met nieuwe vleugels de wereld verkennen, de vlinder is ontwaakt. Hij zal vrij vliegen, de rest van zijn leven, dat is zijn cadeautje, die hij krijgt van mij, omdat ik geen enkel moment heb opgegeven.

 

Love and Light