Over dimensies en de ware werking van healing belicht en uitgelegd

Onderdeel van mijn missie en werk is uitleggen hoe energie werkt, hoe heling energie werkt en dan vooral de dingen die de meeste mensen niet weten. Ik weet dat mijn posts vaak worden "overgeslagen" , niet serieus worden genomen, confronterend zijn en daarom ontweken worden. Voor mij des te meer reden om er nog meer mee te doen en iedereen er nog meer mee te confronteren. Wat ik vertel, dat mag gezien worden en de hele wereld weten. Ik schop vaak tegen dingen aan, omdat als ik ze met mijn zachte engelenvleugeltjes en een berg liefde de wereld in draag, ze gewoon niet aan komen bij de mensen. Ik ben nu klaar met een beetje afwachten 'wat men denkt' of wat men "vindt"  of tot men in zichzelf die ware kern gevonden heeft. De waarheid is, dat nog bijna niemand dat heeft, echt bijna niemand, ik ben een van de weinige zuivere healers en we komen er veel te kort. Zuivere healers ontstaan alleen maar door dezelfde diepe hellevuren door te gaan als waar ik geweest ben. Mijn liefde heeft het duister doortast en overwonnen in iemands hart, mijn hart kent de kracht van ware liefde en zuivere expressie en dat kan alleen maar omdat ik volledig vrij ben van elke emotionele last in mijn leven ook. Ik ben 'verlicht'  omdat ik niet langer met een rugzakje en ballast rond loop en mij vrij in deze wereld kan bewegen. En dat is de bedoeling voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot sjamanisme of een gerelateerde richting, dat is zo omdat ook jij, net als ik deze diepgang op een dag in zal moeten gaan. Anders kun jij je pad tot healer niet voltooien. Aan mij de taak niet langer tegen alles aan te schoppen maar jullie eens van meer uitleg te voorzien. 


Natuurlijk, op een dag vinden we allemaal het licht en krijgen we vleugels. Maar dat krijg je niet zomaar, daar voor dien je zeer hard te werken, zeer hard. Als je denkt dat je je in een hel bevindt omdat je een slechte relatie hebt op dit moment, je in de schulden zit of je baan kwijt bent, dan heb je geen idee wat de hel werkelijk is. Spiritueel zijn betekend jezelf volledig aan kunnen kijken in de spiegel, een bereidheid om je eigen zuiverheid te vinden en dan vooral om die weer onder de mensen te verspreiden. Een handoplegging of een behandeling vanuit je lichamelijke energie banen zijn leuk, maar hebben niets te maken met zeer diepe helingen. Maar zonder die zeer diepe helingen kunnen wij als mensen niet zuiver worden, als je denkt van wel zit je er toch echt finaal naast. Dit heeft te maken met hoe onze ziel werkt en hoe deze in alle dimensies verwerkt zit. Vrijwel elke healing werkt in een bepaalde laag, maar voor volledigheid in onszelf en om ons ware zelf uit te zuiveren zullen we door alle lagen door moeten, anders zijn we niet compleet zuiver. Dat betekend omhoog, maar net zo hard ook omlaag. Zonder die diepte kunnen we nooit omhoog, je zal echt eerst moeten dalen voor je een level omhoog kunt stijgen, zo werkt het en niet anders. Dan kun je met snelle methoden aankomen, maar daarmee ontwijk je het pad der diepgang. Een quick fiks bestaat niet voor diepere pijnen. Alle mensen hebben wel zieldelen verloren, daarmee bedoel ik dat je iets van jezelf kwijt bent, een stukje letterlijk van je ziel. Dit gebeurd wanneer jij iemand verliest die jouw heel dierbaar was, maar bijvoorbeeld ook van een lichamelijk trauma of iemand die jou iets heeft aan gedaan. Allemaal maken we wel eens dit soort dingen mee, nu in dit leven maar ook zeker in vorige levens. De meeste mensen doen aan het "opvullen" van deze gaten in het leven. Bij iedereen ziet dat er weer anders uit. Hoe kan je merken dat je iets van jezelf kwijt bent? Door dat je ten eerste jezelf ontwijkt en jou diepste gevoelens, meestal doe je dat door jezelf tot soms het obsessieve aan toe met iets bezig te houden, maar het kan ook zijn dat je obessief voor het houden van dieren bent bijvoorbeeld, voor seks, drank, drugs, werken, eten, sporten,shoppen, iemand te claimen in je leven noem het maar op. Dit zijn allemaal manieren hoe je jezelf tot ontwijking van jezelf kan zetten en kenmerken van ernstig zielsverlies. In de mate waarin in iemand dit gedrag "obsessief" of gewoon met een vorm van overkill in zijn leven doet hoe zekerder je bent van een zwaar verlies. Eigenlijk verliezen we onszelf alleen maar meer, en iedereen doet wel iets in die trand. Maar het is zo gewoon dat mensen altijd zoekende zijn, maar het enige waar ze naar aan het zoeken zijn is in feite zichzelf. Al ga je de hele wereld rond, je vindt alles in je eigen hart, je eigen ziel. En je vindt die compleetheid die je kwijt bent, alleen maar in de diepere zielslagen, niet waar de meeste healingtechnieken bij kunnen. Werken in de diepe zielslagen van mensen is een zeer grote verantwoordelijkheid, die niet iedereen zo maar krijgt. Dit moet je verdienen, je weet dat je werkt met de spiritwereld, dus je bent sjamaan en als je zuiver sjamaan bent heb je de bevoegdheid om mensen tot dat niveau te helen, alleen dan. Dat is de enige gangbare weg. De rest wat er aan gerelateerd is, bevat niet de hele kennis van hemel en aarde energie, hoeveel kennis zij ook bezitten. De Sjamaan is de aarde bewaker, The earthkeeper, Hij of zij kan dit alleen maar vervullen om de aarde uit te zuiveren. De reden waarom wij hier zijn, de enige reden waarom wij hier zijn. De rest van de bla bla hier omheen die wordt verspreidt doet er niet toe. In de kern zijn wij hier om de aarde opnieuw te zuiveren en nieuw leven te brengen. Punt.

 

 

De kracht van liefde

 

De meeste diepe ontwaking en erkenning van het 'zelf' begint meestal door de ontmoeting van een tweelingziel of een soulmate waar door je zeer diep geraakt wordt. Een andere veel voorkomende weg is een zwaar ongeluk of lichamelijk trauma. Allemaal bedoelt om ons zeer diep in ons (wel) 'Zijn"  te raken. De liefde en de vaak krachteloosheid, machteloosheid en pijn die daaruit voortvloeit zijn tekenen van waar wij ons zelf nog dieper in de ogen mogen aan kijken. Wat de meeste mensen echter blijven ontwijken, ze stellen dingen uit en leven nog steeds niet naar wat ze weten te moeten doen. Ze weten, maar durven niet. Ze weten, maar hebben excuses waarom iets wel of niet kan. Ze weten, maar hun ego, dus gedachten beperken ze om verder te kijken. Hiermee loop je al een enorm stuk diepgang mis en dus ook de mogelijkheid om die knopen te ontrafelen en jezelf vrij te maken uit de situatie waarin je werkelijk zit. Als je echt vanuit je hart had gewild, had je namelijk allang al actie ondernomen. Maar iedereen is bang, vooral bang voor zichzelf. Bang voor het onbekende, bang voor wat men niet weet, bang voor confrontatie.

En iedereen wil liefde, maar nog niemand heeft het gemanifesteerd, nog geen enkele tweelingziel is bij elkaar gekomen ondanks alle mooie woorden, nog niemand staat werkelijk echt in de missie als aarde-bewaker, als bewustzijnsguru, niemand is nog 'groots' aanwezig die de ware waarheid in pacht heeft. Nog niemand is met het beloofde geliefde persoon samen, wie het denkt wel te zijn schiet nog tekort in de missie of heeft entiteiten bij zich. Ik weet het, ik lieg geen woord. Eigenlijk lopen we allemaal nog achter de feiten aan een beetje ons zelf te beschermen tegen de boze buitenwereld, het is tijd mensen, NU. Ik wil niet pushen maar het is de waarheid, als je die niet wilt zien, droom lekker verder op je eilandje. Zonder echte heling, geen ware liefde, geen missie, geen werk, geen geld, je problemen niet opgelost. 

De liefde dient deze ontwaking op gang te brengen,de wil en bereidheid om zo diep te gaan en de grond onder je eigen voeten vandaan te laten slaan door de spiritwereld, diepgang en ware bezinning. Anders is alles gedoemd te mislukken. Dat is niet negatief, de enige waarheid helaas. Als je nog niet bent afgehaakt ben je sterk. Dan ga ik nu alle feiten neerzetten over helingen en dimensies hoe het werkelijk werkt. Zonder deze voor uitleg is dat gewoon niet compleet.

 

Dimensies en bewustzijnslagen

 

De ontwaakten en uitgezuiverde mensen, ontwaken per dimensie, laag voor laag, van diepte naar hoogte. In elke tegenvaller, terug knal, vinden we onszelf weer een stukje verder. Tot we uiteindelijk bestendig zijn tegen elke kracht die ons uit ons ware krachten kan slaan. We worden  telkens getest of we de taak al aan kunnen door iets wat ons uit onze krachten slaat. Aan jou steeds weer ondanks alles, je nulpunt neutraliteit, verbinding met de bron, je hart, jezelf, te blijven. In je kracht, de negatieve stukken trotserende. Als ik niet heel veel stront op aarde tegen me had gehad, had ik nu nooit mijn gevecht met het duister kunnen overwinnen. Dit was op de kop af letterlijk des duivels, maar ik kwam er doorheen, onderwereld gespuis. Dat kun je nooit doorstaan als je zelf niet bereid bent of bang bent. En je kunt die angst alleen maar overwinnen door er dwars doorheen te gaan, dat is de enige weg.

 

Lagen die wij tot 2012 hadden was 1 tm 7, dit zijn alle lagen in het energieveld die berusten in de aarde lagen. Oftewel alle 'gevoel' die wij nodig hebben om op aarde te kunnen begrijpen wat er gebeurd. In ontwaken overstijgen we dat naar de 13 bewustzijnsniveaus, wat gelijk staat aan dus 13 dimensies. Dit is direct aan elkaar gelinkt en feitelijk hetzelfde. Het zorgt voor een directere verbinding met de kosmos, de andere dimensies en zorgt er voor dat we ons astraal makkelijker kunnen bewegen tussen meerdere werelden. De vijfde dimensie zoals die onder veel lichtwerkers en tweelingzielen bekend is, dat is nog maar het begin en eigenlijk niemand snapt nog echt werkelijk hoe het zit. De vijfde dimensie is niets meer en niets minder dan onderdeel van 'het mensenrijk'  oftewel dat waar jij nu met je fysieke lichaam bent. Wanneer deze 'openstaat'  ben je in de kern van je astrale lichaam waarin je je omlaag en omhoog kunt bewegen tussen vele werelden, ook wel de rijken genoemd. Dit lichaam wordt ook wel het lichtlichaam genoemd en bij vele onder ons heeft deze de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. De voorlopers kennen de werking van dit lichaam al goed en herkennen reizen en kunnen deze onderscheiden van dromen, sommige dromen helemaal niet meer en maken elke nacht een enkele of meerdere reizen. Dat is alleen maar mogelijk omdat ons bewustzijn zich verruimd en groeit, maar die groei stopt als je niet erkend dat er meerdere lagen zijn dan de 3e, de 4e en de 5e. En daarom dus dit artikel, eigenlijk kunnen we die groei stop ons namelijk niet veroorloven en ik wil dat je je dat bewust wordt. De ziel reikt namelijk, ook nu op dit moment door al jou eerder geleefde levens, jou eerdere incarnaties en dus alle geleefde dimensies, altijd en heeft het altijd gedaan. Daarom kun je nu in deze tijden ook dingen voelen die helemaal niet van nu zijn, maar hoe kom je daar achter als je alleen maar healingen doet tot 5e dimensie, dus in het nu?

En dus waarom healingen leuk zijn in allerhande termen, maar niet werken gaat je hier uit ook duidelijk worden.

 

De ziel van een mens bestaat uit een onbewuste en een bewuste laag. Omdat de meeste mensen nog onbewust zijn 'werken' die methoden op die mensen wel, (en ja ook hieronder valt nog een zeer grote groep lichtwerkers op dit moment) als een tijdelijke oppepper. Veranderingen in bijvoorbeeld hypnose zijn ook alleen maar mogelijk omdat mensen onbewuste lagen hebben. Dat heeft er mee te maken dat deze lagen bestaan uit 'dat wat nog niet is gezien'. Dat wat nog niet is gezien zijn de lessen, de reden van hier op aarde zijn, karmische patronen/lessen/gedrag , pijnstukken en zielsverlies uit vorige levens en soms zelfs uit dit leven wat nog niet erkend is en ga zo maar door de hele waslijst af waarom iemand voor healingen zou kiezen. Healingen in de meeste methoden berustten in niks meer dan een lekker ontspannen momentje, een quick fiks, dus een kort rondje plezier. Wat nou als je in elke laag van je bestaan dingen kon veranderen? compleet en gelukkig kon worden?   Tovenarij, ja, maar wel waarheid. IK durf het aan alle methoden die nu in mij op komen te benoemen, de reden waarom het tijdelijk werkt en tot welke dimensie het door werkt. Je hoeft het niet te geloven, dat is niet mijn probleem. Wordt het je wel bewust en kies voor diepere wegen, want ook jij bent niet zomaar hier op aarde. En alles heeft een reden, toch? leef daar dan ook naar. Je leest dit niet voor niets.

 

Reiki 1,2,3 & Master:(handoplegging 1e methode)  Magnetiseren en energie aanroepen vanuit 3e/4e/5e dimensie, werkt in op fysiek lichaam voor rust en ontspanning en kan bij goede beoefenaar tot 5e dimensie door werken. Raakt de zielslagen niet aan, kent geen wegen diep door het universum. Na heling op 5e niveau grens (golden wave methode is ook reiki)

 

Quantum Touch/ Touch of matrix/(zonder directe aanraking alleen hartverbinding)

Werkt met energie om ons heen, in/uit klikken met woorden. Woorden zijn krachtig maar raken tot slechts 5e dimensie, onbeschermd wordt de energie uit de omgeving gepakt waarmee alles dus ook onzuiverheid vanuit de directe omgeving wordt gepakt (entiteiten, emoties van andere mensen, verleden van een plek etc) worden geen goede zuiveringsmethoden voor of na gebruik aanbevolen dus alle energie wordt gepakt. Hierdoor werkt het niet krachtig genoeg om ware diepe problemen te helen, kunnen ze wel aanroepen. Werking 3e/4e/5e dimensie

 

Bars:& Acces consiousness (handoplegging meriadianen + woorden en klikken/hogere bewustwording)

Mooie techniek, waar handenvol geld aan wordt verdiend momenteel. Ik zie ze dagelijks voorbij komen. 

We mogen leren dat onze gedachten de woorden zijn die het universum in worden gestuurd, als wij iets vragen vanuit ons zielsbewustzijn dat kan, mits je er echt in geloofd. (dus vertrouwen hebt) Je kunt er vastomlijnde technieken voor leren, maar ook in je eigen tijd dit gewoonweg ondervinden en in je healingen gebruiken als je zelf capabel genoeg bent.(gedachten beheerst, neutraal bent, in het nu aanwezig bent zonder storende gedachten) Werken op meriadianen stelsel in een nieuw modern jasje, prima om ons lichamelijk gestel weer een tijdje in stroming te brengen. Maar pure stroming leer je regelen in je eigen energie van binnenuit en dat is wat mogelijk wordt als we dieper de dimensies in duiken. Uiteindelijk werkt dit ook maar een tijdje dus we moeten behandelingen blijven herhalen, omdat het eigenlijk niet blijvend werkt. En zo wordt er geld verdiend aan iedereen die niet beter weet. Werking 3e/ 5e dimensie.

 

Voetreflex/handreflex (werking meriadianen, zie bovenstaande)

 

Bachbloesem en andere voel/geur technieken

Geven de geest de rust en stilte die we dienen te vinden. Door het ervaren van deze tijdelijke rust, leren we rust herkennen.

Werking; 3e dimensie

 

Meditatie met Accesconsiousness erin verweven

Gebruik deze techniek zelf in mijn afstandhealingen online, echter het effect zal slechts tot de vijfde dimensie reiken. Door het opnoemen en vragen van de spirits en deze aan te roepen wordt er heling geactiveerd en automatische doorlooptechnieken gebruikt. Werkt echter maar kort totdat de persoon het nodige heeft ontvangen wat in het nu werkbaar is. Dat is natuurlijk op zich een prima techniek, maar werkt uiteindelijk niet op de aller diepste ook noodzakelijk te helen diepere lagen in. Zodra dit niet meer werkt is het echt tijd om je meer te verdiepen in de werking van het Sjamanisme.

 

Hypnose

Qua inhoud werkt het hetzelfde als bovenstaande,, tevens ook werkende op de (nog) onbewuste lagen. Prachtige techniek voor alle mensen die nog slapen waarvan ik hoop dat ze toch snel wakker gaan worden. Werkt als bovenstaande tevens niet verder dan de 5e dimensie. 

 

Chakra en aura healingen met of zonder edelstenen of in combinatie met dingen met mooie namen die goed verkopen

Reinigen het veld, zetten de chakra's in goede werking en raken daarmee de buitenkant van het systeem, kunnen zeer diep raken in combinatie met zeer goede gesprekken en dan ook meer psychologisch door werken. Echter objectief gezien pakt het jou "buitenkant" aan. De reden waarom een chakra niet goed werkt en dus je aura is verstoord kan veel redenen hebben. Het werkt van buiten naar binnen, maar net zo hard van binnen naar buiten. Als jij op zielniveau niet in orde bent kan je hebben dat meerdere chakra's niet werken, maar ook als je lichamelijk niet goed bent. Maar uit alles valt een les te leren, je energieveld kan om beide redenen niet goed werken, maar het veld alleen maar reinigen heeft geen nut als je de kern van het ongemak niet inziet of erkend. Ook dat kan aan bijvoorbeeld entiteiten liggen, zwarte gaten is daar een kenmerk van, de kennis tot herkenning van entiteiten schiet momenteel flink tekort, maar ook bepaalde chronische vermoeidheidsklachten of apathie....dat is niet op te lossen met een simpele energiereiniging.

Dan kan je namelijk morgen of volgende week weer terug naar je behandelaar. Wij sjamanen gebruiken deze kennis ook, alleen passen het pas toe als de kern van het ware probleem boven water is, geen quick fiks, eerst inzien waarom je hebt wat je hebt en desnoods met een beetje hulp. 

Na de oplossiing hebben we maar wat graag dat je je veld reinigt en brengen we je hele gestel weer in balans zoals het behoort te zijn en kan je verder helen in je proces. Het gaat uiteindelijk om jou emotionele reactie waaruit die voorkomt, hetgeen wat jou uit je zielskracht heeft geslagen, als je dat inziet is deze hele fiks vaak niet eens nodig. Werking 3e en 5e dimensie. 

 

IET - Engelenhealing

Zelf veel ervaring mee en mits de heler zuiver is een zeer krachtige healing techniek waar je wel even de tijd voor mag nemen. Engelenhealing is letterlijk engelenwerk, de engelen voeren de healing uit en dus een hele zuivere methoden. Hier over geen kritiek, deze techniek werkt al veel dieper in dan alle voor genoemde technieken, deze werkt namelijk vanuit de 8e dimensie, het achtste rijk. Velen mensen kunnen dit rijk nog niet eens bereiken en dromen daar nog slechts van. Engelen kunnen niet de diepte in, dus werken alleen omhoog, wel kunnen ze ons leiden naar vorige levens als wij daar aan toe zijn. Werking dus tot de 8e dimensie, maar werkt helaas ook niet, net als de rest ook naar beneden toe.

 

Sjamaanse healing

Valt onder zwarte magie wanneer niet zuiver uitgevoerd, omdat:  De diepte dimensies 4 , 3, 2, 1, 0,  worden bereikt bij diepe helingen. Hieronder verstaan we onze gehele zielsevolutie, revolutie, karma, vorige levens. De werelden waarin dolende zielen huizen, demonen, negatieve entiteiten, de duisternis zit. Mits onzuiver zeer gevaarlijk. Maar, mits zuiver dus enorm diepgaand en helend.

Daarnaast kennen we de route omhoog, we maken eerst verbinding met onze gidsen 6e dimensie en kunnen hoe zuiverder we worden stijgen naar 7e, 8e, 9e, 10, 11e, 12e, 13e dimensie, maar niet zonder eerst te reiken naar de diepte. Wanneer onze heling via laag 0 plaatsvindt kunnen we ook omhoog naar 13 omdat onze zuiverheid toegang verleend. Zuiverheid is de sleutel tot hogere dimensies. Is dat nodig?  Ja wel als wij andere mensen vrij dienen te maken van hun duisternis die meestal te vinden is in de diepere lagen omlaag. Zielsverlies kun je niet oplossen in laag 5 tot en met 13, nee die stukken liggen meestal wel ergens verstopt in de 2e/4e/3e of soms zelfs de 1e laag, het punt waarop onze ziel geboren wordt.

 

Ik heb bijvoorbeeld net het inzicht gehad dat mijn laatst ontdekte soulmate al vanaf het begin der leven bij mij was, begin van mijn eigen evolutie en ontstaan. vanuit zijn gemis heb ik een tweelingziel ontwikkelt omdat ik mezelf toen al aan hem had vastgeklampt. Hier ben ik net sinds gisteren achter, de heling die ik nu zelf dien te vinden nog, tot slot is dat stukje, waarschijnlijk tot laag 0, de enige laag die ik nog niet heb gezien van deze allemaal genoemde. Ben ik mooi klaar mee dus. Maar zo ontstaan tweelingzielen dus, vanuit een gemis een zielsverlies en dit gaat door alle lagen van jou leven heen en daarom voel je je zo diep verbonden met die persoon. Je herkent elkaar omdat je al zo lang bij elkaar bent geweest, ik zo ook met degene die er na kwam. Dankzij hem weet ik dit allemaal en zo is ook ieder persoon belangrijk wat wij tegen komen. Wat leren we elkaar? waarom zijn we bij elkaar?  Dankbaarheid voor het leven is belangrijk, alleen zo haal je eruit wat erin zit en niet anders. Maar je gaat het leven pas echt voelen als je compleet bent. Niet met de liefde van je leven, nee met je eigen verloren stukken die je al die tijd in een persoon of werk hebt lopen zoeken zonder enige bevrediging te vinden. Die eeuwige ware liefde die we dachten in een persoon te vinden, zit in onze ziel maar die kunnen we alleen vinden en uiteindelijk zullen we die ware persoon ook vinden, omdat we ons zelf hebben gevonden en compleet zijn geworden. Dan pas zal diegene niet alleen maar het pad kruizen, maar ook met beide benen in ons leven stappen. De tweede persoon in kwestie hoeft helemaal niet zelf al compleet te zijn, dat mogen wij voorlopers zelf cadeau doen aan deze mensen die wij als onze ware liefde beschouwen. Zodat ook zij compleetheid kunnen ervaren en we samen een team zullen vormen.

De reden dus dat men nog niet samen is, dat is de incompleet van de het eerste component wat het tweede moet leren om ook heel te worden. En dan zijn we samen verlicht en kunnen we een harmonieuse ware liefde met die ander ervaren. Vormen we samen een eenheid kracht en vanuit die basis kunnen we de wereld in het licht der liefde neerzetten.

 

 Zachte doekjes voor het bloeden zijn er niet, alleen de harde weg brengt ons die compleetheid en alleen een sjamaan, in zuiverheid kan ons weer compleet maken tot wie wij werkelijk zijn. En alleen dan kunnen we alles waar maken, puur zoals het is. Zonder echte diepgang en inzicht in alle duisternis, wat uiteindelijk verdwijnt omdat we alleen nog maar uit licht zullen bestaan dat is de formule tot succes. En dat licht bereiken we alleen maar als we bereid zijn door alle dimensies heen naar onszelf te kijken, te helen en onszelf in alle lagen compleet te maken.

 

Ik ga dieper op dit onderwerp in, in de lezing Spirituele Genezing op 18 mei in Purmerend. https://www.inlichtenkracht.nl/workshops-lezingen/spirituele-genezing/

 

Ik heb gesproken, Tot snel in mijn praktijk lief lichtwezen.

Voor opleiding en begeleiding hierin www,inlichtenkracht.nl/healingen , Lichtwerkers opleiding, tweelingzielen heling