LichtwerkersChannel april 2018 Jeshua & Germain

Jeshua en St. Germain spreken tot jullie. De verbeelding luidt dat het grote evenement begonnen is, dit is echter de voorbode voor het alles, de grote stap wordt nu gemaakt.

HET moment is zeer zeker op handen en zal spoedig gaan plaatsvinden. Wat jullie voelen in alle openheid naar de wereld en het universum is puur en zuiver licht en jullie eigen frequentie stijgt met de dag.

Wat jullie nu duidelijk voelen is de voorbode en de aanvang.

 

De duistere zielen die voor licht hebben gekozen vinden inmiddels hun weg en worden geconfronteerd met de eigen (on)werkelijkheid. Het is geenzins van belang om ze in deze processen te storen. Ze zullen zelf uit hun schulp kruipen wanneer de tijd rijp is, wat zeer spoedig ook zo is.

Degene die kunnen helpen in dit proces zullen helpen en verder dient alles in het eigen tempo plaats te vinden.

Wanneer deze zielen tot bezinning komen zullen ze goud waard zijn in ieders missie en ook zeer belangrijke rollen gaan vervullen. We praten over de zielen uit zielengroep 4 op pad A (meer info zie vorige blog

De zielen van zielengroep 4 pad B zullen verder afdwalen. geen vergiffenis en schuld bekentenissen en zullen daarmee veel in pijn achterlaten. Later zal dit in andere levens opgelost worden wanneer zij daar aan toe zijn.

 

Zielen van groep 3 zullen langzaam aan van deze wereld verdwijnen (alle info over groepen vorige blog) om ruimte te maken voor de nieuw geboren kinderen van deze tijd, die tevens door jullie opgeleid zullen worden. En straks ook een hele belangrijke taak zullen gaan vervullen.

De komende maanden april/mei/juni staan in het teken van scheiding (alle vormen die jullie kennen), het gevoel niet goed genoeg te zijn en een nieuw leven opbouwen. Nieuwe zaden zaaien voor het grote goed. 

Wie hierin niet mee kunnen komen zullen dan ook hulp nodig hebben van wie wel al zover komen. Het is belangrijk dat jullie komende tijd gaan zien waar jullie missie ligt en nu echt stappen in die richting gaan zetten. De energie leidt jullie naar de juiste paden. We willen jullie aan het werk hebben lieve lichtwerkers. Omdat jullie nog veel dienen te leren en de zielen uit groep 2 nu echt massaal in opkomst zijn en in ontwaking zullen gaan. Dit hele jaar zal in het teken staan van hun ontwaking en alle hulp daarbij is nodig.

Misken je eigen kracht niet en doe waarvoor jullie zijn geboren, het is jullie recht dat nu te mogen vervullen.

 

Laat jullie je schoonmaken van negatieve energie en entiteiten want er hangt nog ontzettend veel duisternis rond jullie. Dit belemmerd zuivere ontvangst van ons lichtwezens, maar ook jullie werk-voortgang en jullie eigen groei. Geef jezelf weer kracht, schone kracht.

Ieder van jullie werk is onmisbaar, neem elkaar mee en help elkaar.

De komende maanden worden zwaar en pittig, jullie krijgen veel te verduren. The Big Event is op handen en in het verschiet en jullie zijn nu klaar om meer te ontvangen en zullen dus ook meer ontvangen.

Dus maak je klaar lieve lichtwerker, snel zal het gaan. Tot oktober zal dit alles plaatsvinden als een grote golfslag van veranderingen in jullie levens, het zal een onomstotelijk feit zijn voor ieder van jullie.

Daarna kan pas alles echt van de grond komen.

 

Wij staan bij jullie in Hart en Licht.

Liefdevolle Lichte groeten Jeshua en St. Germain