Een nieuw begin

Sinds gisteren na mijn conventie weet ik dat ik opnieuw ben begonnen, deze Sjamaan is in een nieuwe vorm gegoten en klaar voor de start. DE start, DE missie en het doen waar ze zo goed in is.

 

Zoals de magie onderling is bij leden van dezelfde zielengroep brengen we altijd elkaars frequentie omhoog. Met twee goede vrienden van mij, tevens lichtwerkers, mijn zielsmaatjes in die zin dat ze tot mijn groep behoren was ik gisteren op pad en werd ik geholpen. Met krukken kun je weinig dragen tenslotte.

Onder mijn spreken ontstond er al magie met de groep en die heerlijke verlichtende energie bleef gedurende de hele dag standhouden. Dat uitte zich in veel vreugde en lekker zorgeloos in het nu te zijn, ik voelde me echt verrukkelijk en tevreden over mezelf. Het viel mij op een gegeven moment op dat ik vlindertjes in mijn buik had en ja die zitten er nu nog. En nee, ik heb geen rups gegeten *smile*

 

Zaadjes zaaien is wat ik doe, maar ik heb een heleboel geleerd. Zelfs aan het einde van de dag ontdekte ik opeens wat ik al die tijd met mijn energie verkeerd had gedaan al die tijd. Ik voelde ineens dat nuance verschil, waar ik eerder steeds de mist in liep. Het zal ook wel met de heling van dit weekend te maken hebben en het te weten komen van de sleutel tot dit geluk. Ik was even vergeten hoe verlichting echt voelde, maar ik ben nu verliefd en ik weet dat ik van mijn werk alleen maar vreugdevoller wordt. En niet gewoon een beetje vreugdevol maar letterlijk als het krijgen van vleugels. Het sterkt en geeft energie, ik ben eindelijk klaar om liefde te ontvangen in zijn puurste vorm, zonder daar tegen in verzet te gaan of in oud en moeilijk gedrag te schieten. Dat verdiend echt wel een pluimpje.

Ik zelf maak nogal eens de fout om in harde mannelijke energie te schieten, overal tegenaan te schoppen en als een olifant in een porseleinkast tekeer te gaan. Dit dametje kan best zacht zijn, als ze maar ook eens door lotgenoten een aai over de bol krijgt. Maar mijn lieve vriendjes en dat meen ik serieus, doen een aardige duit in dat zakje. Ik ontvang zonder verzet en ben open en daardoor meteen een stuk zachter, sta er zelf van te kijken.

 

Mede hierdoor besloten de projecten die lopen zoals de tweelingzielhealing cursus en het begeleidingtraject ook op te splitsen in het gewone lichtwerkers heling traject waarop mede mogelijk is om later als sjamaan bij mij door te leren. Alles was niet echt lekker aangekondigd en vroeg verbetering, eigenlijk is alles wat ik nu doe aan het upgraden. Alles krijgt nieuw leven.

Het is aan mij om een stapje terug te doen en de mensen die van mij dienen te leren meer tegemoet te komen. Ik verheug mij op al het werk, ik heb zin om weer healingen te geven en om mensen te ontvangen die mijn traject tot volledige heling willen volgen. Ik sta klaar voor jullie allemaal. Want zonder opgeschoonde ziel is het onmogelijk om de aarde ook uit te zuiveren, iedereen is ook nu al welkom. Ik hou thuis praktijk en opleiding voor degene die al in opleiding zijn of al eerder zijn geweest.

Ik ga binnenkort weer een afstandhealing plannen, ik blijf lekker channelen en die komen meestal heel onverwachts omdat ik puur werk met welke energie mij op dat moment wordt gegeven. Ik ben gewoon verliefd op alles en heb zoveel te geven, ik zit weer heel lekker in mijn vel en geniet van de staat van verlichting die mij dit moment al is toebedeeld. Ik ben zeer dankbaar voor alles wat ik mag doorleven en hoop nog velen te inspireren, te leren kennen, te mogen begeleiden en helen.

 

Liefde, Licht en Kracht

Meer informatie over de opleidingen via:

Lichtwerkers traject: https://www.inlichtenkracht.nl/lichtwerkers-zelfheling-traject/

Tweelingzielenbegeleiding en cursus: www.tweelingzielenhealing.nl  

Verder zijn er ook bijeenkomsten voor lichtwerker en tweelingzielen, de eerste dag vindt plaats op 1 juni. Kijk hiervoor in de agenda