Update nieuwe energie maart/april (channeling)

Ik kom net uit wat visioenen gedropen omdat ik sinds begin van deze avond 26 maart 2018 een shift voel in de energie op aarde. Ik sta nog in contact met mijn gidsen op dit moment en zal waar nodig geleid worden om dit stuk te schrijven. Ik heb mijn boek In Licht afgebeeld ( te koop via volgende link https://www.boekscout.nl/shop2/zoeken.php?tw=Nuria+Steeman ) Omdat het er gek genoeg op lijkt alsof ik het twee jaar vooraf heb geschreven en alles wat ik er in heb geschreven sterk lijkt te verwijzen naar wat er nu gaande is onder vele soulmates/verwanten/tweelingzielen. Ik vind het zo apart, ik heb dit boek twee jaar vooruit geschreven. Dat boek is een geleid gegeven, vergeet dat niet. Ik voel me bijzonder bevoorrecht.

 

Afgelopen week vond er al een enorme push plaats in de energie, allemaal dingen die ik nog mocht loslaten was ik aan het loslaten. Er zijn grote zonnenstormen voorspeld die invloed zouden hebben op de aarde en er zou een enorme liefde tot de aarde gaan keren. Door de openingen in de atmosfeer ontvangen wij tevens nieuwe lichtcodes, liefdesenergie, licht, kracht en een enorme push om onszelf verder te helen.

Ik neem op dit moment een enorme shot liefde waar in de atmosfeer en ik ben hier niet alleen in (ik controleer altijd), ik vroeg of het in een vloed zou gebeuren of delen, maar in delen is het juiste antwoord.

Ik ben nu heel erg moe maar dat komt dus door het feit dat er een enorme vibratiestijging plaatsvindt, de energie gaat omhoog en zoals ik het nu zie gaat dit zeker de hele week door. En komende zaterdag de volle maan zal ook niet van de lucht zijn.

 

We bevinden ons in een enorme shift van bewustzijn, beginnende status maar met enorme gevolgen voor ons allemaal. We zijn geleid om dit moment te beleven, met z'n allen. De keerzijde van de munt is echter ook niet bepaald van de lucht. Overal op grote en kleine schaal komt de waarheid boven tafel en daar schreef ik gister een mooi stukje over. Wat doet dat met ons persoonlijk? Klik daarvoor op de link om naar de tekst te gaan.

Op kleine schaal betekent het dat de mensen waarvan wij diende te leren maar ons niet meer dienen uit ons leven worden gehaald, linksom of rechtsom, het gebeurd weer. We mogen inzien wat werkelijk goed voor ons is en wat eigenliefde nu echt betekend?  Wat velen zeggen het te weten, maar de waarheid is dat ze er nog maar een fractie van ervaren. Of zichzelf een schijnwaarheid hebben aangemeten.

En vooral de laatste komt nog veel voor, als dit het geval is wordt ook onze wereld weer onder onze voeten vandaan getrokken, nogmaals niet bang zijn, het is nodig zodat je de enige echte waarheid over jezelf en anderen onder ogen kunt komen. 

De wereld zal zich vanaf nu scheiden in de volgende groepen:

 

(dit komt uit een rechtstreekse channel met Jeshua/Sananda van wakkeremensen.nl)

Groep 1 bestaat uit ontwaakte zielen, onze Lichtwerkers; jullie allemaal die dit lezen. Jullie zullen de gebeurtenis kennen en begrijpen als wat hij werkelijk is. Het is de grote katalysator die tegelijkertijd: het begin van Nova Gaia ~ Utopia Aarde markeert en het Einde der Tijden markeert (het Einde van het Leven zoals jullie het eerder hebben gekend, op de driedimensionale Aarde). Jullie waren eerder dan het grootste deel van de Mensheid ontwaakt om een zeer belangrijke reden: jullie zijn toevertrouwd om de gidsen, de wegwijzers en de leiders van het vijfdimensionale leven te zijn.
Jullie hebben allemaal heel lang getraind en je voorbereid op dit moment, en zijn nu helemaal klaar om de mantel van leiderschap op te nemen en de leraren / mentoren / trainers te zijn waarvoor jullie hier zijn gekomen. De blauwdruk van jullie leven; de volgende stappen die jullie moeten nemen; de rol die jullie zullen aannemen na dit Grote Evenement zal aan jullie worden onthuld in grotere diepte en helderheid door jullie Hogere Zelf en je Spirit-team. De meesten van jullie hebben je roeping beantwoord en zijn nu al / in deze Licht-werk-rollen begonnen, in ieder geval op de een of andere manier, of vorm.
Jullie zullen leiders zijn van de vijfdimensionale manier van leven en zullen constante begeleiding en directe hulp krijgen van jullie Galactische Broeders en Zusters van vele hoogontwikkelde, geavanceerde beschavingen. Jullie zullen genieten van de lessen die deze Galactische mensen zullen geven om te helpen bij de planetaire genezing van Gaia en de vorming van Nova Aarde.
Veel nieuwe, vijfdimensionale structuren zijn nu klaar om te worden gevestigd en jullie spirituele krachten zullen volledig ontwaakt zijn en zich sneller beginnen te ontwikkelen. Jullie leren hoe jullie je gedachten onder de knie moet krijgen, omdat de mensheid binnenkort een ras van wezens zal zijn die voornamelijk communiceren via telepathie. Je gedachten beheersen is de eerste stap naar het beheersen van de kunst van het scheppen en de manifestatie. En jullie Galactische Broeders en Zusters zullen je ook enorm helpen. En wanneer jullie lessen met hen compleet zijn, ga je de wereld in om deze kennis met anderen te delen, zodat ALLE MENSEN op Planeet Aarde ooit de Levende Belichaming van hun Hogere Zelf zullen zijn. Allen zullen krachtige scheppers en manifesteerders worden. De aarde zal een planeet worden die alleen bestaat uit liefdevolle wezens die echtheid en Eenheid belichamen van; Meester wezens die zijn geascendeerd naar de vijfde dimensie.
Groep 2 bestaat uit niet-ontwaakte zielen (die op een hoger niveau  hebben besloten om te ascenderen in dit leven), het Evenement zal een enorme shock, verwarring veroorzaken en ervoor zorgen dat ze een onderzoek initiëren naar een beter begrip van wat er precies met hen is gebeurd. Het evenement kan worden vergeleken met de luidste wake-up call die ze ooit in hun hele leven hebben gehoord; een die niet langer kan worden genegeerd. Ze zullen beginnen (met een gevoel van diepe urgentie die alleen zij kunnen voelen) om te zoeken en aan te trekken in hun leven, begeleiding van jullie, mijn geliefde Lichtwerkersvrienden. Ze zullen intuïtief de 'perfecte' mentors vinden voor hen die over de hogere kennis beschikken die ze nodig hebben om hen vooruit te helpen op hun eigen Grote Pad van Licht. Spirituele ontwikkeling zal hun belangrijkste focus in het leven worden. En met de tijd als ze spiritueel volwassener worden, zullen deze zielen ook in een volledige herinnering tot hun ware Hogere zelven komen en ernaar  streven om de goddelijke liefde in hun dagelijks leven te belichamen.
Groep 3 bestaat uit niet-ontwaakte zielen (die op een hoger niveau  besloten hebben niet  te ascenderen in dit leven). Zij zullen nog steeds de intensiteit van het Grote Evenement voelen en ook alle gevoelens ervaren die er tijdens het Grote Evenement komen. Echter, nadat het voorbij is, zullen ze langzaam weer tot leven komen binnen het driedimensionale paradigma. Zelfs als ze 'echt en authentiek' nieuws over het Evenement tegenkomen en wat het betekent, zullen hun innerlijke reacties: twijfel, ongeloof en ontkenning, sterk zijn.
De gebeurtenis is de grootste wake-up call naar alle geïncarneerde zielen op planeet Aarde die momenteel nog slapen. Deze groep zielen slaapt echter te diep en heeft (op een hoger niveau) besloten om niet te ontwaken in dit leven. Het evenement zal dus geen spirituele interesse opwekken in alle dingen; omdat ze zich niet in de fase bevinden waarin spirituele ontwikkeling een prioriteit wordt. Met andere woorden, ze zijn niet mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel klaar om nu te ascenderen, in dit huidige leven.
Groep 4 bestaat uit niet-ontwaakte zielen (die op een hoger niveau besloten hebben om de rollen van de Duisteren in dit leven te spelen). Als je het nog niet hebt gedaan,  lees alstublieft van dit kanaal het bericht van vorige week met de titel 'Omarm het Duister' voor meer informatie over deze bijzondere groep zielen. Er zijn twee soorten Duisteren in deze specifieke zielengroep. Een die 'in-het-weten' is van wat er nu op Aarde gebeurt, en een ander die 'helemaal in het duister' is en geen idee heeft van en bezorgd is over het Evenement en wat het betekent.
Degenen die 'op de hoogte zijn' - die tot nu toe actief en bewust hebben geprobeerd de spirituele vooruitgang van de Mensheid te voorkomen en te stoppen - zullen plotseling tot het besef komen dat hun tijd nu ten einde is. Ze zullen weten dat alles verloren is vanwege hun Duistere doel / oorzaak, omdat de Mensheid geen interesse meer zal hebben in het leven in het soort lager vibrerend, driedimensionaal bewustzijn waarin deze duisteren gedijen.
Alle zielen in groep 4 zullen worden geconfronteerd met slechts twee mogelijke paden om na het Grote Evenement te bewandelen.
Pad A is het pad van een mogelijke terugkeer naar het Licht en de Liefde van hun Hogere Zelf. Dit is het pad dat een laatste  kans biedt voor deze zielen om het Licht te omarmen en terug te keren naar hun Goddelijke oorsprong in dit huidige leven. Voor de zielen die dit kiezen, is veel moed nodig om het pad te bewandelen. Ze moeten allemaal 'schoon worden' met alle fouten die ze in hun huidige leven hebben gemaakt (dwz alle dingen die schadelijk waren voor de planeet en / of schadelijk voor de mensen, groepen / samenlevingen / burgers van hun eigen land).
Alles zal hoe dan ook worden onthuld, op de een of andere manier. Niets kan verborgen blijven in Nova Gaia. Ieder mens op de Planeet zal op een dag ontdekken wat verkeerd is gedaan door deze groep zielen wiens eerdere doel was om 'Macht over anderen' te hebben en hun hebzucht te bevredigen. Elke schadelijke actie waar ze ooit een partij van zijn/waren geweest (direct of indirect) zal onder vuur liggen.
Geestelijke leiders, van zielsgroep 1, van over de hele wereld zullen worden geselecteerd om naar voren te komen en de mensheid te vertegenwoordigen ~ om te beslissen wat te doen met alle zielen in groep 4 die hebben besloten pad A te bewandelen. Als je wordt geselecteerd om één te zijn van deze spirituele leiders, (en velen van jullie die dit artikel lezen zullen dat zijn), onthoud alsjeblieft wat ik aan het einde van mijn boodschap van  vorige week via dit kanaal had gezegd. Hier is het weer:
Je bent geroepen om de stem van de rede te zijn; de stem van LIEFDE. Je zult geroepen worden om de ankers van een vijfdimensionale manier van zijn te zijn: de weg van onvoorwaardelijke liefde. Je zult de stem van kalmte zijn, de stem van vrede. Je zult spreken en opstaan voor veel burgers van de Aarde en ze overhalen om de weg van Onvoorwaardelijke Liefde, de weg van Vergeving en de weg van het Loslaten te kiezen.
De leiders zullen het vermogen hebben om alle bedrog en leugens te ontdekken die sommige van deze zielen ons kunnen geven. Een opzettelijke poging om te misleiden en te liegen zal zeker mislukken; in het geval dat sommige van de ware intenties van deze zielen gewoon zijn om op de een of andere manier te ontsnappen aan de gevolgen waarvoor ze worden gedwongen om het hoofd te bieden.
Alleen degenen met de  meest oprechte  intentie om: goed te maken, te verzoenen en te betalen voor hun fouten en de vijfdimensionale manier van leven aan te nemen in de geest van Liefde, Eenheid, Vrede en Overvloed voor iedereen, zal uiteindelijk vergeven worden, omhelsd en onophoudelijk worden geleid zodat ze opnieuw het pad van Eén Leven in het Licht zullen bewandelen.
Nadat je door de bovenstaande beoordeling bent gegaan, als / wanneer wordt vastgesteld dat sommige zielen zo verloren zijn in het Duister dat niets meer kan worden gedaan om hen terug te brengen naar het pad van Licht (dat wil zeggen dat het waarschijnlijk groep 4 zielen zijn die 'in' het weten zijn'), dan is pad B de enige optie die deze zielen kunnen ondernemen. Geen ander pad is toegestaan.
Pad B is waar deze zielen moeten worden 'teruggebracht' of 'samengevoegd' terug naar het Licht van de Bron, terug naar Gods liefhebbende omhelzing in het geestenrijk, om vervolgens opnieuw geboren te worden / opnieuw geïncarneerd naar een andere driedimensionale dimensie planeet die nog steeds dualiteit, angst, gebrek en afscheiding bewustzijn ondersteunt. Hun 'terugkeer naar het licht van de bron' gebeurt op een liefdevolle, respectvolle manier. Deze zielen mogen zich blijven engageren met het leven op een planeet met een lage trilling en de rollen van de Duisteren 'spelen' totdat ze klaar zijn om zich te herenigen met het Licht en de Liefde van hun Hogere Zelf.
Er is hier 1 belangrijk punt om te onthouden: God heeft elke ziel de vrije wil gegeven om te doen wat men wil met het leven dat Hij hen gegeven heeft. Er is geen oordeel. Geen veroordeling.
Elke individuele ziel, die momenteel tot groep 4 behoort, heeft (voor de geboorte, op een hoger zelfniveau) besloten of ze het pad van A en het ascenderen nu in dit leven zullen volgen, of pad B en  later in hun toekomstige levens elders zullen ascenderen, zodra ze klaar zijn.

 

Dit is een waarheid die ons allemaal aangaat en daarom belangrijk dat we onze levens serieus gaan nemen. Er zullen zielen sterven en er zullen zielen keihard worden aangepakt zodat ze wakker worden. Het is allemaal toe te wijden aan de eigen keuzes, die eerder zijn gemaakt.

 

De atlantisleden die al zodanig ontwaakt zijn zullen nu druk voelen, de wereld ligt op hun schouders. Het is namelijk aan ons om de zielen die nu te dienen ontwaken af en toe een duwtje te geven, een koekje te geven en weer te vertrekken. Het is onze verantwoording, de zielen die ik draag beginnen stuk voor stuk zwaarder op mijn ziel te drukken. Het is tijd....echt tijd.

Dit betekend dat de mensen die hun missie kennen, wat nu veelal neerkomt op het verenigen van mensen en mensen meer helpen te ontwaken dat ze dat ook echt moeten gaan doen. We moeten elkaar opleiden en wij weten ieder voor zich wie tot onze groepen behoren. Het valt me op dat er mondjesmaat wat met deze informatie wordt gedaan, omdat nog niet iedereen zodanig ontwaakt is. Ontwaken tot in de "scheppingstijd"  betekend 'weten'.  Mijn vermogens zijn weer helderder en beter geworden bij dit ontwaken. Na een tweelingziel/ontwakingsproces in de eerste fase volgt de fase naar het algehele 'zien' en wakker worden. Het is bijna een alziende blik van wat er op aarde gebeurd, wat er was voor onze tijd, welke fase er was, hoe het universum eruit ziet en wat daar gebeurd. Je kunt je koppelen met elke mogelijke dimensie en daarmee het hele plaatje 'zien'. Het is een krachtige manier van ontwaken die nog maar enkele mensen gewaar zijn. Bereid je voor op grote klappen als je daar nog niet bent. Veel mensen "slapen" nog in hun huidige processen en het is nu tijd om ook daarin nu wakker te worden. Heldere momenten zullen volgen en elkaar opeenvolgen komende tijd, aan jullie om daar wat mee te doen.

 

Mensen die hun taken of pad nu gewaar zijn zullen steeds duidelijkere informatie ontvangen op welke vlakken hun werk ligt, van daaruit zul je universele signalen ontvangen om daarin door te gaan. Nog vele Sjamanen zullen ontwaken hierin en lichtwerkers die ook hun richting daarin hebben. De healers zijn in grote getalen nodig, maar nog niet zodanig aan het werk. Dit heeft er mee te maken, als zielengroep twee namelijk zich aandient, wat nu al zo zoetjes aan aan het gebeuren is, zij nog een geheel helings en transformatieproces door zullen moeten. En weten jullie dat de zielengroep uit groep twee, groter is dan de eerste groep? Lieve lichtwerkers...

Dit heeft er mee te maken dat jullie opvolgers nodig zullen hebben, ook kinderen en tieners behoren tot deze groep ook deze gaan steeds vroeger inzien wie en wat ze zijn en veel processen zullen bij atlantiskinderen beginnen rond hun tiende jaar.

Bij degene die meer kunnen hebben vanaf zes/zeven zelfs al. Dit is nodig omdat we anders niet op tijd klaar zijn voor de grootschalige veranderingen die jullie staan te wachten. Jullie zullen in grote getalen op de wereld moeten staan en de hoeder van moeder aarde zijn, zonder jullie is haar geen overleven gegunt. Zij heeft om jullie geroepen.

 

Verder zal het zo zijn dat alles wat te maken heeft met het 3d/slapende leven nu echt nog veel groter opgeblazen zal worden en misschien bedoelen we hiermee ook wel letterlijk opblazen. Duistere zaakjes van steeds grotere ophef en de vulkanen zullen ook vrijelijk gaan reageren op deze menselijke uitingen en krachten uit het heelal. Niets blijft overeind.

Groep 3 zal dan ook geen lang gelukkig leven gegeven zijn, maar dat is hun keuze geweest al voor zij kwamen.

 

Het komende half jaar zullen er steeds meer zielen van groep 4 pad A zich bij jullie gaan voegen, een aantal hebben er al mee te maken gehad. Vele daarvan noemen jullie narcisten, maar jullie zijn vergeten dat een aantal van hen bezeten is. Hun taak is later om de duisterheid in de wereld op te heffen omdat ze kunnen doorzien door eigen ervaring. Hun leidraad is hun eigen ervaring maar in het hart zijn dit zeer mooie liefdevolle krachtige mensen. Schrik vooral niet van hun krachten, de relaties met hen zullen heftig zijn maar later bedaren tot goede proporties zodra ze jullie toestaan om hun te helen. Jullie mogen hun de liefde laten zien zodat ook sommigen van hen als lichtwerker zullen werken. Eigenlijk zijn zij schaduwwerkers, ze zullen weleens op de voorgrond komen maar schijnen licht op alles wat nog aandacht vraagt, wat nog in de schaduwen ligt.

Bush en Trump liggen inmiddels achter jullie, tenminste dan. De vrouwen nemen de overhand en er zullen meer vrouwelijke leiders opstaan, dit zal leiden tot meer zachtheid en liefde in de wereld en een totaal nieuw wereldbeleid. Komende jaren zal een aantal van hen al ontwaakt zijn en kortemetten maken met alles wat jullie niet meer dient. Dit kan ook zeer heftig worden omdat aan de andere zijde de mannelijke wereldleiders dit proberen de kop in te drukken. Geen reden tot zorgen, ook zij zullen niet overwinnen en een merendeel wat nu aan de leiding is behoort tot groep 3 en dat zal jullie tevens niets verbazen. Wanneer karma het werk niet doet, zullen ze zelf wel iets doen wat hun ondergang zal worden.

 

Geloof nog even niet in groots opgezette projecten, ze zijn veelbelovend maar staan in de kinderschoenen. Veel grootse lichtwerkersprojecten is door half ontwaakte lichtwerkers opgezet. Het is wel jullie toekomst, maar maar een deel van jullie heeft de visioenen van de wereld in pacht. Er komen nu meerdere projecten op gang die wel succesvol zullen zijn en jullie wel zullen voorzien, laat de vervoerders echter links liggen, deze komen pas in een zeer veel later stadium van de grond omdat in eerste instantie de aarde nu aandacht zal vragen en zal dat de komende tijd heel heftig gaan doen. Verwacht niet dat dingen blijven staan...verwacht dat niet lieve mensen..

 

Na een bepaald jaartal zullen jullie vrij zijn van zorgen en al vele mensen hebben geholpen en jullie eigen kleine paradijsjes hebben gecreerd iedereen zal financieel voorzien worden van diverse projecten en de systemen die jullie nu kennen zullen volledig worden uitgeroeid. Reken dus nergens op en hou daarintegen rekening met dat er eerst dingen vernietigd kunnen worden voor volledige opbouw mogelijk is.

Dus ook innerlijk in jullie zielen, zoals geloofsovertuigingen...zonder vernietiging geen nieuwe schepping. Ook zullen de wetten van karma nog voor vele voor een uitdaging gaan zorgen, jullie dienen nu alles op te lossen en als dat nog niet gebeurd is worden de lessen harder en meedogenlozer omdat sommige van jullie nog steeds niet weten wat naar ons luisteren echt betekend, er wordt nog steeds teveel zelf ingevuld en te weinig in stilte echt gevoeld wat de bedoeling is.

Stilte is het antwoord op alles, op alles wat je nu niet weet...

 

Jullie zullen hard moeten werken en het komende jaar zal liefde de boventoon gaan voeren, dit betekend ook dat je bepaalde dingen mag gaan aanvaarden. Elke tegenslag die een les is verteld jou iets en niet zomaar iets, de rode draad van jou leven zal eindelijk duidelijk worden als het dat nog niet was. De zielen die het heel moeilijk gaan hebben zullen het einde niet redden, vroeg sterven. Er is geen ontkomen meer aan omdat de enige waarheid, liefde, nog is wat telt.

Alles wat daar niet toe behoort zal gedoemd zijn, hoe vervelend ook.

 

Maak jullie klaar voor The Big Event want de tijd is gekomen, aanvaard alle juiste keuzes die je maakt. Ongeacht de gevolgen en volg je eigen pad, wij zullen voor jullie klaar staan. Het hart en de ziel zullen eenheid gaan volgen met andere zielen, maak je gereed lieve lichtwerker en laat je verder leiden/opleiden. Het komt goed, we zijn nu begonnen...nu echt...

 

Liefdevolle groeten Jeshua en vele anderen.

 

Liefde, licht en kracht.