Nieuw 'Christus bewustzijn' , zet voet aan wal. Wat betekend dit voor de wereld?

Zoals de afbeelding al doet vermoeden en duidelijk maakt, is er een gevecht tussen duister en licht aan de gang. Dit is al vele eeuwen zo, het is altijd het ene gelijk tegen het andere. Zo ook het ene geloof tegen het andere, Katholieken tegen Christenen en Protestanten die er ergens tussenin zitten.

Omdat ik tot een van de gelukkige mensen behoor die Jezus of liever gezegd Jeshua, zijn geboortenaam en niets meer dan de Joodse uitspraak van de naam Jezus, mag ontvangen. En ik toestemming van hem heb om mijn nieuwe bevindingen, die hij tevens bevestigde, met de wereld mag delen. Het is mijn taak, als zuiver mens om mensen bewust te maken van een geheel, een geheel wat nooit is gezien door de zeer beperkte gedachtengang en conditioneringen. Eigenlijk wil Hij het ware verhaal vertellen, maar dat kan pas als mensen zijn aanwezigheid accepteren. Ik heb zelf ook een hele tijd getwijfeld of ik dergelijke bevonden informatie wel moest delen, ik voelde mij er eerst alleen in. Maar nu ik zie dat er steeds meer mensen ook channeling delen van Hem, durf ik ook wel een stapje verder te gaan. De mensen kunnen alleen maar zijn aanwezigheid en zijn woorden accepteren als zij gaan zien dat hij het echt is. Daar ligt echter niet mijn raakvlak op dit moment, dat van mij ligt heel erg in het onderscheid tussen de dingen laten zien en de waarde ervan laten zien aan de wereld, de reden er van en het hele plaatje te tonen van alle verbanden. Vele mensen kennen mij inmiddels als iemand die goed op de zaken vooruit loopt, dat is prima dat klopt ook wel. Maar iemand moet vooruit lopen om de volgende fase wakker te schudden toch? Laat mij dat maar zijn, ik voel me steeds zekerder in deze positie. 

 

Weerstand en verzet tegen de nieuwe wereld

'De nieuwe aarde' of de 'Nieuwe wereld' waarmee wij altijd bedoelen die wereld die wij voor ons zien, het paradijs wat wij Lichtwerkers (wel een hoofdletter waard toch?) voorgespiegeld krijgen als wereld om naartoe te werken. Is gebaseerd op onze oorsprong, wat van de meeste betekend Atlantis (ga ik later dieper op in). Atlantis staat synoniem aan The Garden of Eden, of Nederlands vertaald De Tuin van het eeuwige geluk, of van verleiding. 

Het is ons koekje wat ons wordt voorgehouden, maar wij werken werkelijk naar die wereld toe door alles te doen wat wij voelen wat nodig is om te doen. Het gevolg hiervan is een enorme drive, een drive tot verbetering, doorbreken van al het oude en het zelf scheppen van het nieuwe. Het is in ons allerbelang dat wij dit doen.

 

Wat jullie universeel vast allang al gemerkt hebben is dat er qua energie ook zeer veel verzet heerst, zowel op aarde door bijvoorbeeld die nieuwe censuurwet. Websites en youtube kanalen die worden plat gelegd, mensen die beperkt of zelfs gestraft zullen worden omdat ze woorden over het nieuwe leven verkondigen. Energetisch zijn er ook entiteiten aan het werk om zich te verzetten tegen ons liefde-energie om te voorkomen dat wij spiritueel door kunnen gaan, onze plannen stagneren. Dit speelt op zeer grote schaal op dit moment.

Oorlog is het altijd al geweest op deze wereld en er zijn altijd betere tijden beloofd. De komst van Jeshua in eerdere tijden, toen ook aangekondigd, zou als doel hebben om het verschil te maken met puur alleen maar liefde. Echter regeerde het duister de wereld, ze dachten door hem te kruisigen van hem af te zijn. Echter werd zijn beweging in volgers alleen maar groter.

De enige woorden die hij verkondigde waren dat hij ieder mens met liefde zou leiden naar hun harten, zodat ze de pure liefde niet meer buiten zichzelf zouden zoeken maar er in. Het hele geloof, de hele kerk die hij wilde bouwen berustte enkel en puur slechts in dit principe, niet meer en niet minder.

Het geloof bestaande uit die vele takken van "kerken" en "verschillen", was niet zijn plan, niet zijn idee. De mens heeft alles volledig uit het ware verband getrokken om zijn eigen zakken te vullen. En zo nam de duister weer de overhand.

 

Alles uit verband, beperkt en volgens interpretatie en conditioneringen

De kerk heeft alle teksten, geschreven door volgers van Jeshua, van horen vertellen naast verkeerd geinterpreteerd ook gebruikt om mensen in "bedwang" te houden. Net zoals dat de maatschappij met regeltjes werkt om ons in bedwang te houden, zoals belastingen bijvoorbeeld. Alles is gebaseerd op geld, door geld kun je mensen laten doen wat jij wil, laten geloven wat jij wil. Je kunt door mensen te laten geloven dat ze goed doen, als ze jou geld betalen of voor jou werken (voldoening) dat ze een goed leven zullen hebben. Daarnaast geef je ze entertainment om ze te laten zien wat jij wil, zodat ze zelf niet hoeven na te denken. De overheid denkt na voor de simpele mensen. Zet ze aan een veertig urige werkweek en ze hebben geen tijd meer om hun eigen ideeen te ontwikkelen omdat het werk ze bezighoudt. Als mensen niet zelf nadenken hebben ze geen gelegenheid om zich tegen jou te verzetten. Ontwaking houdt in, dat je je ten eerste bewust van dit proces wordt, van wat jou op grote schaal wordt aangereikt om te zorgen dat jij blijft "slapen" zodat je niet weet wat er daar gebeurd, daar heb je dan tenslotte geen ruimte en tijd voor, omdat je altijd aan het "overleven" bent om je eigen hachje te moeten redden.

De kerk werkt net zo. Zij vertellen je verhalen waarvan zij denken dat ze precies zo waren en geloven dat heilig. Als je heilig in een enkele versie gelooft, die al tot zoveel nadenken zet, heb je geen capaciteit meer om je open te stellen voor een ander perspectief. Bovendien wordt je gestrafd als je van hun pad afwijkt en wordt zo door middel van angst bij ze gehouden. Of je dit nu op onbewust niveau of bewust niveau mee krijgt, doet er niet eens toe. En daar wordt op ingespeeld. Je kunt dan niet groeien, dat is precies wat ze willen.

 

Door al deze vastomlijnde, aangeleerde manier van leven zit je in feite vast in een "matrix" waarin alleen dat de waarheid is en er geen ruimte meer is voor het ontwikkelen van zelfvermogen, eigen kracht en uniek zijn. Want iedereen wordt "hetzelfde" gehouden, Gevangen in wat men kent, angst voor wat daarbuiten ligt. Want dat is duivels?  Dus blijf je onder de massa leven.

Wat Jeshua eerder probeerde uit te dragen was dat jij als mens wel uniek bent en je mag geloven in je eigen kracht, je eigen liefde en je het systeem niet nodig hebt. Echter werd hij totaal verkeerd begrepen en alleen maar gezien als gevaar voor de wereld, net als wij lichtwerkers, waarheidszoekers genoemd, nu onterecht de schuld krijgen van dingen die wij niet hebben gedaan. Net als Jeshua, feitelijk onterecht is gekruisigd. Hij probeerde de mensen alleen maar iets te leren over zichzelf, hij kon ze slechts bereiken door wonderen te tonen door middel van genezing met energie. Dat was de enige manier om de mensen Hem doen te geloven. Nu gebeurd ons lichtwerkers hetzelfde, aan ons om de wereld te tonen, wat echter alleen kan met onze eigen kracht.

 

Waarom Jeshua er is en onder vele en door velen spreekt

Jeshua op zichzelf is onderdeel van een veel groter geheel dan geloof en liefde alleen. Hij is er en staat ons bij omdat er al eeuwen geleden een "complot" is gesmeed, een plan. Hij is zelf ook niet afkomstig uit deze wereld en heeft al meer gezien dan mensen in staat zijn om te zien, zelfs dan wij al hebben gezien.

Langzaam zullen wij dieper ontwaken tot ons eerdere Atlantis- bewustzijn en het is niet toevallig dat Jeshua juist in deze tijd onder ons is. Atlantis bewustzijn is liefde voor ons kristal/indigo/nieuwetijds/sterren/maan-kinderen, want wij zijn daar ooit begonnen. Jeshua is liefde, net als het Atlantis bewustzijn, alles is verbonden met elkaar. 

Waar Lichtwerkers nu in deze tijd ontwaken in alles wat met Atlantis heeft te maken en Jeshua ontvangen, mogen de "slapende" mensen die nog hangen aan het geloof tegelijkertijd ontwaken in het "nieuwe" Christusbewustzijn en hierbij leren dat alles slechts liefde is en men zichzelf een ilussie heeft voorgedaan en dat de kerk niet meer is wat Hij ooit heeft bedoeld.

 

Hij kan de mensen alleen maar bereiken, als er andere mensen zijn die hem horen en waarnemen. Als wij een beweging in ontwaking vooruit maken, moet een andere laag bewustzijn ook een ontwaking vooruit maken wat aansluit op hun bewustzijn. Alles beweegt, als de ene laag vooruit beweegt, moet de andere mee. 

Jeshua ondersteunt al deze processen van de zoektocht naar zelfliefde en kracht, Hij leeft in vele van ons om ze opnieuw de weg naar liefde te wijzen. Ze kunnen geen Saint Germain sturen of een tiental engelen, want dat raakt de mensen niet persoonlijk genoeg. Jeshua is al eeuwen de bron van het ontstaan van geloof en door dat vele mensen hem al eens hebben "ontmoet" raakt dat veel meer het bewustzijn aan dan als er een andere opgestegen meester tot ons zou komen.

 

Jeshua is benoemd als "kind van god" omdat hij niet van deze wereld zou zijn. Zijn verschijning is oog verblindend omdat hij louter slechts liefde is, zijn energie is een directe connectie met de hoogst haalbare goddelijkheid in het hele universum.

Dit licht schijnt heel helder, transparant door zielsbewustzijn heen, omdat mensen veel duister kennen worden ze zeer snel verblind door een licht als dit. Dat betekend ook dat dit het enige licht is, wat al het duister kan belichten, het enige licht wat deze krachten kent. 

Jeshua is ook inderdaad niet van deze wereld, maar gestuurd om de mensen wakker te schudden. Wat echter is uitgelopen op een fiasco van zelf vervulling en oorlog om geloven, daarom is er een nieuw plan gesmeed. Het ene sloot het andere niet uit maar was nodig, zodat we dit nu met z'n allen onder ogen zouden kunnen komen. Terug kunnen kijken op de geschiedenis om daarvan te leren, dat is wat Hij wil.

 

Atlantis en Jeshua een eenheid

Net zoals Jeshua niet van deze wereld zou zijn. Hebben wij hier eigenlijk ook weinig te zoeken. Atlantis is ons thuis, daar ligt onze wereld en naarmate ik het zelf meer begin te voelen wou ik dat ik er al was. Echter, we zijn net begonnen aan ons werk hier dus helaas.

Jeshua was een priester, een leider op Atlantis. Hij was het niet alleen, Hij is het krijg ik nu verbeterd door. Die hele wereld bestaat nog steeds, ver buiten ons fysieke bereik. 

Jeshua is een priester, maar niet eentje zoals wij dit hier op aarde kennen. Hij is een leider, geen machtshebber maar een "persoon" om te volgen, een hoog opgestegen wijze meester die ons leert. Zijn aanwezigheid in het universum is al een lange tijd aan de gang en hij is onderdeel van het goddelijk plan van de mensheid maar ook van andere werelden om die van ons heen. Hij is onze leermeester.

 

Atlantis, op de aarde bekend als een eiland wat is vergaan, is niet het hele verhaal. 

Op aarde lag een onbewoond vulkanisch eiland waar afgezanten van Atlantis zijn heen gestuurd om "kennis te maken" met deze planeet, om te kijken hoe het leven hier was. Met het vergaan van Atlantis zijn vele bewijsstukken bewust verloren gegaan omdat het kennis bevat wat de mensen uit deze tijd niet zouden kunnen bevatten vanwege de beperkte manier van denken. Ze wisten precies wanneer dit eiland verloren zou gaan en zijn later teruggekeerd in plaatsen als Oud- Egypte, Schotland/Ierland, Inca stammen en andere Indianenstammen om voorzichtig de kennis te verspreiden en om vast te wennen in een mensenlichaam om later het werk goed te kunnen doen. Daarom zijn sommige van ons al heel lang meerdere levens op aarde, om te leren met menselijke verleidingen en goed en kwaad om te kunnen gaan.  Zonder begrip voor deze dualiteiten, zouden wij geen geneeswerk kunnen verrichten. Je kunt alleen leren je erin te bewegen en te begrijpen door die ervaring. Wij kennen alleen maar eenheid, daarom verlangen we daar ook zo naar terug.

Andere hadden dat niet zo nodig en zijn later pas als mensen hier terecht gekomen. Er zijn afgespraken gemaakt om hele eenheden van zielsbewustzijn te splitsen zodat men elkaar als mensen terug zou vinden. Slechts door gemis van die pure liefde die op Atlantis was, zouden wij elkaar terug vinden. Er is ons echter veel pijn gedaan hiermee en dat ervaren meerdere van ons nu en is onderdeel van dit ontwaken. Het feit alleen al dat wij vanuit een andere plek, waar ons thuis is vandaan zijn gehaald om hier te werken is al pijnlijk genoeg.

 

Jeshua is dus feitelijk altijd al onze goddelijke leider geweest. En ook nu laat Hij ons niet in de steek. Wij dienen nu wel te leren vanuit ons menszijn, te handelen als een Atlantenaar. Wat moeilijk is onder de beperkte condities van deze wereld. Echter niet onmogelijk zolang wij onze kracht inzetten en handelen vanuit ons diepste vermogen en voorstellingsvermogen. Wij scheppen met gedachten onze eigen wereld, dus door met z'n allen dezelfde intenties neer te zetten hebben wij onmiskenbare kracht om het onmogelijke niet meer als onmogelijk te beschouwen. De woorden dat wij dus ruimtewezens zijn, kloppen dus ook. De interpretatie van de mens op zich laat het echter niet toe dat ruimtewezens iets zijn wat liefde brengt, daarom moeten we wel als mensen meelopen op deze wereld. Omdat oorlog anders wederom onvermijdelijk is, in welke vorm ook.

 

 

Zover het oog reikt, zo diep als het hart kijkt

Zover het oog reikt kunnen wij niet kijken, het beperkte menselijk zicht beperkt het zien van andere waarheden buiten hetzijne. Door angst geconditioneerd leeft men in een wereld waarin men niet meer weet wat men moet geloven. Twijfel is goed, geloof wat wankelt is een opening tot groei.

Elke twijfel en misstap brengt de mensheid dichter tot de waarheid. Dat betekend dat er dingen boven tafel komen die men liever niet wil horen, op grote en kleine schaal. Het betekend dat er bedrijven zijn die failliet gaan of afbranden omdat ze duistere zaakjes of banden hebben, dit betekend dat er daden van mensen in beeld worden gebracht die misselijkmakend zijn. Dit betekend dat er woorden worden verkondigd die men niet wil horen omdat dan de hele fundering van hun bestaan onder hun voeten wegvalt, er niets meer is om aan vast te klampen. Wanneer men onzeker wordt over het leven schiet men in het verzet en de weerstand wat een teken is van angst voor het onbekende, wat men weet niet beter dan dat. Door het beperkte kijken is men zichzelf en de werkelijke waarheid uit het oog verloren.

 

Diep in het hart, in de zielseenheid die er altijd is geweest, maar men slechts afscheiding kent. Ligt de kern van de waarheid. Die is niet te bereiken door het huidige pad te blijven lopen. De enige manier om dit bewustzijn te triggeren is door alle levenszekerheden onder de voeten van de mens weg te vagen. Als dat bijvoorbeeld het geloof in het Christendom is zoals men kent of het huidige bankensysteem, doet er niets doe, het is allemaal hetzelfde.

In alle gevallen draait het om erkennen dat je fout zit en dat het niet op gelijkwaardigheid en eenheid gebaseerd is en vanuit een ego standpunt is gecreerd  omdat men er wel brood in zag om een dergelijk systeem op te zetten. Dat er nu veel mensen onder lijden als zijnde een vorm van gevangenschap en beperkingen en daardoor mensen geen gelijke kansen krijgen doet degene die er aan verdienen er niet toe. Die zijn zich nooit van enig kwaad bewust, totdat Karma ze komt halen.

 

Diep in het hart kent men de waarheid van dit alles maar is er zover van verwijderd dat het angst en verzet oproept. Men is gewend aan de dualiteiten in deze wereld en niet aan eenheid en gelijkwaardigheid. Dit zijn wel de nieuwe uitgangspunten, dus alles wat niet meer daarin past zal vandaag of morgen gewoonweg vallen.

Als iedereen DE waarheid in pacht had, waren er geen meningsverschillen en machtsverschillen meer in de wereld. 

 

Tweelingzielen herenigingen, zielsverwanten eenheden.

Tweelingzielen, de lichtwerkers, de voorlopers op het universele weten. Elke tweelingziel die ik ontmoet, man of vrouw heb ik automatisch een klik mee zeker als ze qua proces heel dichtbij mij liggen. Het is mijn taak om vele samen te brengen en op missie te zetten, ongelovelijke taak om te doen en de club om mij heen wordt langzaam groter en groter.

Tweelingziel herenigingen maar ook met diepe soulmates zijn de draagkracht energie tot grootse daden die naar deze wereld toe leiden, zonder de ongekende tweelingzielliefde, die gelijke is Jeshua zijn licht wordt het licht steeds groter.

Tweelingzielen dragen allemaal dezelfde informatie in zich mee. In eerste instantie qua missie, wat wel verschilt per duo of drie-eenheid, maar allemaal hebben we hetzelfde beeld van de toekomst. Dit weten we allemaal al vanaf het moment vanaf dat wij op aarde rond lopen in dit leven. We weten allemaal wat we hier komen doen en alles is gebaseerd op wat wij weten van Atlantis, van ons leven daar. Aan ons om die kennis te verspreiden en te gebruiken.

De rode draad door al onze levens is altijd dat we al voelen dat we anders zijn, wat ook zo is. Vroeger waren we vaak alleen en eenzaam omdat er niemand was die ons begreep, nu hebben we elkaar.  We hebben altijd het gevoel gehad iets te missen (ons thuisland en onze andere helft) en door onze scheidingen van elkaar zijn we gaan zoeken naar wat voor ons zou werken. Onze levens zijn allerminst standaard en er gebeurd veel om ons zo snel mogelijk zo veel mogelijk te leren.

 

Zonder herenigingen, zonder samenwerking en zonder bewegingen naar elkaar kunnen wij niet werken. Langzaam worden onze zielengroepen weer bij elkaar gebracht. Er zijn ook groepen die dingen op gaan zetten, verspreid over de hele wereld om mensen te helpen bij de bewustzijnsgroei. 

 

Samen dragen wij het licht tot Christus bewustzijn zoals het wel bedoeld is. Daarom zal Jeshua bij ons zijn gedurende deze reis en ons en de mensen die nog slapen helpen ontwaken. 

Zoals wij Atlantis tot ons zullen krijgen om die kennis op de wereld neer te zetten en met elkaar verenigen, zullen andere mensen in nieuw bewust ontwaken in Christus liefde en gelijkheid zodat we met z'n allen een nieuwe wereld van vrede kunnen scheppen.

 

Ik ben zeer dankbaar deze helderheid te mogen ontvangen en de wereld in te mogen dragen. Mogen het licht jullie allen meenemen naar een nieuwe tak van bewustzijnsgroei.

Atlantis waakt over jullie allemaal, het doel van deze plannen zal dit keer wel bereikt worden omdat we in grote getalen in staat zullen zijn alle oude patronen te doorzien en te veranderen met een grootse nieuwe scheppingskracht.

 

 

Onze taken en verdeeldheid

Wanneer de nieuwe wereld geschept wordt, zal al het oude vernietigd worden. Schepping kan niet tot stand komen zonder vernietiging, in alle vormen die het maar kan aannemen.

De geschiedenis van deze wereld vertelt ook niet de volledige waarheid, de Bijbel is tevens ook maar een bijeengeraapt verhaal en volgens Jeshua in deze tijd ook niet meer dienend. 

Zijn verhaal zal opnieuw worden geschreven omdat Hij dat wil, maar dat niet alleen. De hele geschiedenis zoals wij die geleerd hebben bestaat ook louter uit de feiten die de overheid vond die gedeeld mochten worden, Er komen nog steeds dingen uit de tweede wereldoorlog naar boven die duistere zaakjes onthullen, maar ook uit het Oude Egypte wordt langzaam meer bekend. Er worden onverklaarbare dingen gevonden, die niet onverklaarbaar zijn als je de wereld van Atlantis kent en de tijd van voor wat men wist. Maar omdat het het verstand te boven gaat, het voorstellingsvermogen te boven gaat en angst onder de mensen geeft die in de duivel geloven en dat ze gestrafd worden, of dat die dingen van de duivel zijn. 

De grote Big 5 houdt ook wel van een complotje om mensen onder de duim te houden en elke conditionering van de mensheid is daarop gebaseerd, zodat we vooral niet verder kijken.

Maar de geschiedenis mag worden herschreven wanneer alles bekend is hoe het wel was en uiteindelijk zal de ware waarheid alles boven tafel toveren wat niet meer thuishoort in een wereld van vrede en gelijkheid.

 

Onze taken liggen in het scheppen van deze wereld. De verdeeldheid die nu heerst zullen we moeten overwinnen. Niet met geld, machtsmiddelen of oorlog. 

Met liefde, met kracht in geloof van wat wij voelen en waarom wij hier op aarde zijn. Ons wapen is bewustzijn, stukken tekst schrijven, boeken schrijven en de mensen er het hunne van laten denken. 

Naarmate het bewustzijn groeit, de liefde groeit voor het Zelf kan de mensheid echt gaan groeien en zelf een nieuw leef systeem gaan opzetten. Dan zal alles van de grond komen, dan wel.

 

In eenheid met elkaar, scheppen we hier opnieuw een thuis voor de mensen.

Door vol te houden en vanuit innerlijke liefde en kracht, doet een censuurwet ons niets. Wij hebben immers creatiekracht gekregen om andere manieren te vinden om onze woorden de wereld in te sturen. 

Onze kracht ligt in onze energie en samen, samen met Jeshua en de wereld van Atlantis in ons bewustzijn, is overvloedige ontwaking een logisch gevolg. Want in de kern, hebben we dit al bereikt.

 

Liefde, licht en kracht van Jeshua

& van mij.