Channel voor het collectief; Lichtwerkers en Tweelingzielen Januari 2018

Deze maand heb ik de eer om met de Heilige Jezus en Maria te mogen channelen. De channel is geheel zuiver, beschermt uitgevoerd met direct contact en via mijn gids naar de heilige geleid. Er volgt een vijfdaagse channel met de Heilige Jezus zelf over het ware verhaal en het doel van zijn aanwezigheid nu binnenin onze harten. 

Nu een channel gericht op het collectief zoals ik elke maand terugkerend doe. Voor Lichtwerkers en Tweelingzielen in het bijzonder. Ik heb niets gecensureerd uit de channel, dit zijn de pure woorden zoals ze zijn.

 

-----

 

Lieve Lichtwerkers en Tweelingzielen. Dit is het jaar waarin jullie zullen schijnen.

Ons Heilige licht zal over jullie waken en helpen het andere deel van jullie te ontwaken.

Er is haast geboden want de tijd is slechts kort voor de heilige energetische poorten sluiten. Vele van jullie zijn al ver en klaar voor jullie missie op aarde, jullie zijn wezens vol overgoten van licht en jullie zuiverheid is van opperst belang. Je eigen heling is daarom altijd prioriteit en hoe meer jullie voor jezelf doen hoe zuiverder jullie voor het collectief kunnen en zullen zijn. De  engelen bevelen jullie al om elkaar te helpen en de tijd om te verenigen is nu nabij, het moet gewoon gebeuren als jullie iedereen op tijd mee willen krijgen.

Jullie verantwoording is van belang en er mogen geen steekjes blijven liggen. Wij waken over jullie en kijken naar jullie,  Behandel elkaar als gelijke  en sta op in licht en kracht  om elkaar te helpen, de tijd is nu.

 

Daarnaast zijn er nog vele van jullie die nog ver van hun missie vandaan zijn,  die paden zullen nu worden versneld om jullie te helpen en de vele healers staan al klaar. Ik wil jullie benadrukken dat er een heftige tijd aan komt voor vele van jullie, de tijd zal het leren hoe jullie hiermee om zullen gaan.

Er gaan dingen boven water komen en verdwijnenen wat jullie niet zal misstaan is te blijven handelen als een eigen god. Jullie hebben de kracht om dit samen op te lossen en dat zullen jullie ook doen.

 

Tweelingzielen,, jullie zijn dat niet meer zoals jullie dat waren. Althans, vele van jullie die dit punt al bereikt hebben. Vele verbindingen wel al geheeld en veel staan klaar om hun missie te vervullen, een diep zielsverwantschap is dat wat blijft zodat de kracht van vele relaties gelijker worden qua energie.

Jullie liefde is voor het collectief , niet slechts voor elkaar. Er blijft een diep verwantschap wat nog vele mijlenver te voelen is door alle dimensies heen. Dat maakt jullie licht net zo krachtig en sterk als voorheen.

Zij die nu niet mee komen zullen afvallen en alleen de lichtwerkers blijven over, God zegent jullie aanwezigheid.

 

Wij, Jezus en Maria  zullen aan jullie zijde staan en ons licht laten wij schijnen. Wij roepen slechts op tot liefde, voed het eenheidsgevoel het is nu tijd om op te gaan staan want de wereld schreeuwt om jullie hulp.

Jullie moeten alles herschrijven wat ooit is geschreven, jullie moeten delen wat nooit iemand heeft durven delen. Jullie moeten licht schijnen op de wereld om het evenwicht te bewaren, jullie moeten loskomen uit alle oude paradigma's , gedachten en gevoelens die geen enkel doel meer dienen.

Jullie gezamenlijke licht en kracht moet nu als een eenheid gaan dienen, de mensheid gaan voeden, niet alleen maar samen. Jullie paradijswereld is een gegeven.

 

Ga heen lieve kinderen, zonen en dochters van God, hoeders van Moeder Aarde. Vindt "Thuis"  en geef het jullie "Ziel". Wij, het collectief, de heiligen zullen jullie voluit steunen in jullie missie.

Ga en verenig alle krachten! Wacht niet langer met jullie werk , het is tijd!

Vandaag en NU!

Ga en kom tot ons! het collectief is in jullie handen nu. 

 

Liefde en Licht Heilige Maria en Jezus Christus 

Amen