Stilte en leegte

Iets wat niemand daadwerkelijk echt kent, stilte, leegte en rust in zichzelf. Men rent van hot naar her, afspraak naar afspraak, verplichting naar verplichting. Ken je wel echte rust? Een leeg hoofd? werkelijk even in het niets "ZIJN"?   Vele zeggen van wel, maar praten dan meestal over een paar luttele minuten. En zelfs op veel natuur plekken is geen echte stilte meer omdat je altijd wel in de verte auto's hoort rijden, of fabrieken of windmolens hoort razen.

Ik bedoel echte "stilte" een aanvaarding van wat en wie jij in essentie bent, je essentie voelen en accepteren en daar ook echt de tijd voor nemen.

 

De laatste dagen waren weer zeer heftig voor mij, ik heb inzichten mogen ontvangen aangaande mijn eigenliefde, weer een reeks uit vorige levens maar ook lichaamsgebonden heling mogen ontvangen. Jezelf aanvaarden precies zoals jij uniek bent zoals je bent, dat doe je niet door het alleen te zeggen. Je moet het voelen, maar ook echt voelen en jezelf de tijd gunnen met jezelf te zijn. 

 

Zoals in mijn vorige blog ik mijn vrouwelijkheid eer, eer ik hier de stilte in wie ik in essentie ben. Het is nog even wennen om mezelf dagelijks in stilte te hullen en gewoon even alleen bij mezelf stil te staan. Ik stuur nu ook liefde door mijn lichaam waar ik tot vorig jaar ook nog totaal geen goede feeling mee had. Ik stuur liefde en zegeningen naar degene die mij op dit pad brachten, ik stuur liefde naar mezelf door alle levens heen en alles wat ik heb meegemaakt. Ware verlichting is mij eigen geworden, waarin diepe dalen sterke helingmomenten zijn geworden, ik omarm elke pijn als zegening  in wat ik daar allemaal mag ontdekken.

Mijn eigenliefde groeit per dag....

 

Gisternacht mocht ik in stilte voelen wat mijn liefde in mij ziet en voelt, ik heb daar nooit zo bij stil gestaan, altijd gevleid gevoeld. En nu begreep ik opeens de eenvoud van dit liefhebben! Het bracht mij in diepe tranen, waarom zag ik dit niet eerder???

Ik voelde mijn pure essentie, even zonder poespas van al mijn theorie en taken, nee gewoon IK in mijn licht!  Ik kan de man wel kussen voor deze eenvoudige liefdevolle boodschap!  Je krijgt hetzelfde van mij terug wanneer jij daar aan toe zal zijn...

 

In de stilte "ZIJN" is niet aan een meditatie gebonden of een methode om die te vinden. Ik bied wel een workshop aan, ala, maar deze oefeningen verschaffen slechts de weg daar naartoe. Uiteindelijk en ik ken niemand die het doet, is echte stilte durven op te zoeken, aanvaarden wat je voelt, begrijpen wat je voelt, weten wie je bent, voelen en aanvaarden wie jij bent in jou goede en minder goede kanten de volledige sleutel.

 

Ik ervaarde in de jaarwisseling een totale leegte, maar nu elke dag zelfs ook een moment. In de leegte is niets, geen inspiratie tot woorden of tekst, geen werk, geen aandacht voor andere mensen, geen aandacht voor niets alleen maar aandacht naar binnenin. Binnenin is niets, alleen maar mijn essentie, mijn licht, mijn eigen liefde voor mezelf, puur en alleen mezelf. 

Deze essentie is de eerste stap tot volledige liefde met een ander te kunnen aanvaarden, onvoorwaardelijke liefde verbonden in 5d en 3d omarmd en verstrengeld in elkaars zielen.  Alleen iemand die op dit niveau kan "ZIJN" heeft ruimte in zijn/haar hart om het ook van een ander te ontvangen.

 

Ga heen in stilte en hervindt jezelf en je eigen krachten, accepteer de stilte als een vriend. Laat elke emotie die daar naar boven komt vrij gaan, dan pas kun je vliegen en je eigen schaduwzijdes doorzien om ook te accepteren.

Omarm jezelf, ontvouw je ware vleugels...

 

Stilte, echte stilte en leegte is het antwoord op alle vragen.

 

Liefde, Licht en Kracht

Nuria Rosa