Lieve vrouw....

Lieve vrouw in mij, bij deze wil ik je een eerbetoon geven. 

Tijdens mijn helingproces tot de dag van vandaag had ik zeer veel moeite van jou energie in mij en om deze te waarderen. Mijn mannelijke energie had veelal de overhand gedurende mijn hele leven, mede door vorige levens waarin ik liever mannelijkheid verkoos boven mijn vrouwelijke waarden.

 

Tot de dag van vandaag altijd een afkeer gehad tegen bepaalde vrouwelijke dingen, zoals bepaalde kleding, make-up, bepaalde gedragingen die bepaalde vrouwen hebben. Bepaalde dingen zal ik evengoed niet doen omdat het niet 'mij' is. Maar wel ben ik in gaan zien wat ik meer aan mezelf mag waarderen en zien als vrouwelijk en dat mag ik omarmen.

Jij als lezer bent nu even getuige van dit onderdeel in mijn proces, ik schep er genoegen in dit met jou te delen.

Tot er een man in mijn leven kwam, die mij dwong in deze energie te gaan zitten en er zullen nog steeds wel dingen zijn, maar het komt vanzelf goed als ik dit de ruimte geef om verder te ontplooien in mijn gevoel.

 

Mijn pijnlijke decembermaand lichamelijk gezien is onderdeel van deze reis geweest die nu bijna op het einde loopt gelukkig.

Ik heb een lange tijd een afkeer gehad tegen mijn vrouwelijk zijn, dus ook alles wat daar verband mee heeft. Zo langzaam aan ga ik alles aanvaarden, het maandelijkse ongesteld zijn bijvoorbeeld is voor mij altijd een crime geweest. Puur in dat feit alleen al ligt de boodschap van het accepteren wat je werkelijk bent, een vrouw.

En ondanks het geen kinderwens te hebben, mag ik het wel meer waarderen. Langzaam ga ik het nu doen, omdat iemand anders mijn vrouwelijke schoonheid daadwerkelijk ziet zoals het bedoeld is en o wat heb ik hem alleen daarom al zo lief!

Eindelijk ben ik in staat te aanvaarden wie ik werkelijk ben....

 

In diverse visioenen mezelf ook als een oude medicijnvrouw gezien, eentje die ik in een eerdere incarnatie ben geweest. Ik aanvaard mijn Sjamaan verleden en daarmee ook mijn vrouwelijkheid. Dat staat niet bepaald los van elkaar...

Ik mag alles omarmen zoals het is, stukje bij beetje nu en eindelijk wordt ik er ook ingezet door het echt te voelen. Ik loop hier voor regelmatig het medicijnwiel om dit in mezelf uit te balanceren. Ik mag veel op het zuiden staan zodat ik het ook echt innerlijk ga voelen, telkens wordt ik emotioneel omdat ik voel dat ik oude beperkingen hierin mag loslaten die zo diep in mij gegrift zitten. Het dient niet meer en mag mij daarom ook verlaten... Dus aan mijzelf, deze ode...

 

Lieve medicijnvrouw die je bent, je mag naar buiten komen. Ik zal je aanvaarden en omarmen puur in wie jij bent.

Jij bent mijn laatste puzzelstukje in mijn zelfliefde, jij bent mijn nieuwe schoonheid waarin ik wil ontwaken.

JIj bent mijn liefde, mijn ware liefde als IK. 

JIj bent MIJ en daarom omarm ik je nu, het spijt mij dat ik je niet eerder heb gezien en je ben vergeten. Maar vroeger in andere levens is mijn vrouwelijk schoon vaak geschaadt, zo vaak en veel dat ik je niet meer durfde aan te kijken. Ik durfde niet kwetsbaar te zijn, ik was niet veilig. Het spijt mij daarom wat jij hier voor door hebt moeten maken, daar waar ik jou in een verdomhoekje heb gestopt met de deur op slot.

 

Maar lieve vrouw, jij bent het waard om weer te schijnen. Je mag er zijn nu en ik wil dat je dit voelt en weet van jezelf. Je bent een prachtige wijze oude vrouw en zonder jou licht ben ik niet compleet. Daarom lieve vrouw, wil ik nu altijd bij jou zijn, jij bent MIJ.

Ik wil je omarmen en doorvoelen, wil jij mij dan leiden op dit nieuwe pad?

 

Lieve vrouw, kom bij mij nu de kust veilig is. Ik eer jou welzijn in mijn hart, ik koester jou lieve zachte energie en zal je nimmer meer verlaten. Ik wil nu dat je bij mij blijft om mij te ondersteunen op mijn pad.

Lieve vrouw, je mag nu de vleugels spreiden, je mee laten voeren door de wind!

 

Engelenvleugels en witte veren, de witte medicijnvrouw is opgestaan in mij, zij zal nu stralen en vele zielen helen met haar zachte liefde, zij zal de aarde helen met haar stem en haar handen zullen ieder helen die zij raakt.

Welkom lieve vrouw in mij,

je kunt nu veilig blijven.

Bedankt dat je er bent...

 

Liefde, licht en kracht

Nuria Rosa